Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

My o My

torstai 28. elokuuta 2008

My o My

Kotiuduin juuri hetki sitten My O My-liikkeen avajaiskekkereiltä ja ennen yhden Housen katselua (olen tänään valehtelematta kärsinyt vieroitusoireita kun ole ehtinyt katsoa yhtään jaksoa!) ajattelin jakaa hiukkasen juhlahumua myös teidän kanssa:) Vaatekriisi muuten jatkui vielä kymmenen minuuttia ennen lähtöä. Kävin Zarastakin hakemassa sen kuolaamani mustan pitsisen mekon mutta kotona tajusin näyttäväni siinä pönäkältä keski-ikäiseltä tädiltä. Punainen hame oli liian jouluinen ja lopulta päädyinkin näyttämään diplomaatin vaimolta. Tämä toisaalta sopi varsin hyvin sillä avecina toiminut ystäväni Ninnu katsoi vastaavansa ulkonäöltään presidentin vaimoa.



Kemuissa virtasi erinomainen viini ja tarjolla oli kaikenmaailman ihania ruokapaloja joita allekirjoittanut metsästi niinkin hyvin, että tarjoilijat tuntuivat loppuillasta jo vähän liiankin tutuilta. Oikeitakin tuttuja löytyi. Bongasin tungoksesta mielettömän upean 50-luvun tyylisen kukkamekon ja kukapa muukaan sen kantaja olisi voinut olla kuin Ranna. Rannalla oli deittinään muuten Tyylitaivaasta tuttu Piksi ja koin hetkellisen fanitussokaistumisen:) Myös Pupulandian Jenni osui reitin varrelle ja oli luonnossa ehkäpä vielä miljoona kertaa suloisempi kuin blogissaan! Jennin kuvan uskallan lätkäistä tännekin kun olimme molemmat sitä mieltä, että söpö kuva tuli:) (Rannan ja Piksinkin kuvat ovat upeita muta en viitsi niitä julkaista ilman tyttöjen lupaa ja ihan kuin minä pöhkö olisin sellaisia tajunnut paikan päällä kysellä.)



(avec Ninnu ja Ninnun kaveri Mirkka)

Näin muuten Minna Parikan! Tipahti melkein lohileipä (kuva yllä) suusta kun olin juuri selittämässä Ninnulle, että kuinka mun on pakko saada Parikan kengät ja sitten kyseinen suunnittelija kävelee ohi! Olisin tietenkin voinut mennä juttelemaan ja ehkäpä jopa ottaa valokuvan mutta selvästikin näin paremmaksi seistä muutama sekunti monttu auki tuijottamassa (ihanat omaa tuotantoa olevat kengät ja laukku) ja avautua asiasta täällä;)



Ja huh, olipas muuten mielettömiä vaatteita ja kenkiä! Siis sekä kaupassa, että vieraiden päällä. Olin jatkuvassa kriisissä omien vaatimattomien riepujeni kanssa kun ohitse kulki varmaankin kaikki Suomen tyylikkäimmät ihmiset:)

Nyt kello kuitenkin tikittää jo uhkaavasti ja vieroitusoireeni vielä uhkaavammin...

Hyvää yötä!

-Jonna

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ooh, mitä noissa kasseissa oli?:O Itse en muuten varmasti uskaltautuisi juttelemaan, jos joku bloggari kävelisi ohi... Tai Minna Parikka!:D

29. elokuuta 2008 klo 7.54  
Blogger Nina kirjoitti...

Oi, nytkö se avautui! Tuonne täytyy suunnistaa hetimiten. (Mitään en kuitenkaan ajatellut ostaa.. :)) Ja Minna P. on kiva, hänelle voi ihan hyvin mennä juttelemaan. :)

29. elokuuta 2008 klo 8.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hahaa, kivoja kuvia olet ottanut. Vaikka ei tuo minun kuvani nyt NIIN onnistunut ollutkaan, miltä eilen illalla näytti. :D Ihan ok silti. ;)

Oli hei tosi mukava tavata! :) Linkkaan tämän juttusi myös omaan blogiini, koska näytät nappailleen niin mukavia kuvia kekkereistä. :)

29. elokuuta 2008 klo 8.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huu. Vaikuttaa tapahtumalta, jossa voisi olla kiva olla kärpäsenä katossa, mutta ei todellakaan vieraana. Mutta vika saattaa olla minussa, kun en tuollaisista tapahtumista vierastasolla pidä.. :)
- Yssi

29. elokuuta 2008 klo 9.05  
Blogger May kirjoitti...

Mäkin haluan tietenkin tietää, oliko goodie bag ääriään myöten täynnä kaikkea kivaa - tai oliko ne ylipäätään goodie bageja! :oD

29. elokuuta 2008 klo 9.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä jännää, kun törmää johonkin omaan suosikkiinsa:) Siinä monella muullakin "lohileipä tipahtaa" suusta;)

29. elokuuta 2008 klo 10.19  
Blogger globetrotter kirjoitti...

meitä bloggaajia olikin sitten paikan päällä paljon enemmän kuin tajusinkaan, törmäsin itse vain Silveriin ja Sami Sykköön! Eikö ollutkin upea liike!

Ennakko-odotukseni vuoden ihanimmasta tilaisuudesta täyttyi ja olin myös erittäin vaikuttunut sekä liikkeen sisustuksesta, tuotteista, kutsuvieraiden tyylikkyydestä kuin avajaisten upeasta toteutuksestakin. Omalla hankintalistallani on nyt ensimmäiseksi suloinen suola/pippurisirotinpari :) Onneksi valikoimissa on myös pienemmän rahan tuotteita, joten vararikkoon ei välttämättä tarvitse mennä vaikka ne vaatteetkin olivat kyllä upeita... ja kengät ja laukut ja aurinkolasit...

29. elokuuta 2008 klo 14.05  
Blogger -SL kirjoitti...

Vau ihana asu!:)

29. elokuuta 2008 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saitko kutsun blogisi kautta vai miten? =)

29. elokuuta 2008 klo 17.57  
Blogger Mari kirjoitti...

Ainakin tämän tytön slmissä sinulla oli kerrassaan kelpovaatteet, oikein ihanat. :)

29. elokuuta 2008 klo 19.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihanalta vaikuttivat kekkerit, asusi on upea :)

29. elokuuta 2008 klo 19.24  
Blogger Marika kirjoitti...

Oi, kuulostaa kyllä tosi hyvältä nuo kekkerit. :)

30. elokuuta 2008 klo 4.18  
Blogger Mirre kirjoitti...

vitsi tosi kiva toi hame. istuu hyvin!
muaki kiinnostaa noi kassit (lue: ilmaisnäytteiden orja)

30. elokuuta 2008 klo 9.58  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Kasseissa oli suklaalevy ja alennuskuponki:)

ninav: Oli kyllä todella kaunis liike kaikinpuolin ja vähän harmittaa, että en mennyt fanittamaan Minna apaikan päällä:D

jenni: No, onhan se TOSI onnistunut! ja olit kyllä niin kiva, että olin ihan onnessani, että olin onnistunut arvioimaan jonkun henkilön noinkin hyvin blogin perusteella:)

Yssi: Oh, olisit laskeutunut sieltä katosta viimeistään siinä vaiheessa kun coktailpaloja tarjoiltiin:D

may: Niissä oli suklaalevy ja alennuskuponki:)


nia: Niin, ja sitten myöhemmin vähän harmittaa:)

kristina: Oli kyllä aivan mielettömän ihana tilaisuus ja liike! Ihailin muuten itse myös tuota suolapippuriparia:)

*~sl: Kiitoksia!

anonyymi: Blogin sähköpostiin kutsu tuli joten taisin saada:)

mari: Kiitoksia! Hiukkasen jännitti kun kaikki olivat niin tyylikkäitä!

winda: Kiitoksia ja kekkerit olivat mahtavat!

marika: Olivat aivan mielettömät juhlat:)

haikumotorik: Kiitos ja kasseissa oli suklaata ja alekuponki:)

31. elokuuta 2008 klo 20.17  
Blogger Noo kirjoitti...

Aivan ihana asu sulla :)

2. syyskuuta 2008 klo 19.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu