Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tallinna ja silmätulehdusmysteerin ratkaisu

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Tallinna ja silmätulehdusmysteerin ratkaisu

Tallinna jäi eilen taakse jo toista kertaa tämän "kesän" aikana:) Reissu oli muuten onnistunut mutta tällä kertaa ei hotellin valinnassa onnistanut. Hotellimme Meriton Old Town oli ulkoisesti söpö keltainen kivitalo vanhassa kaupungissa mutta huone ensimmäisessä kerroksessa (kuka tahansa pystyi halutessaan kurkkaamaan meidän huoneeseen jos verhot eivät olleet kiinni), epämääräiset hiukset patjassa (sain ihme ihokutinakohtauksen) ja todella matala sänky (ei tässä olla enää niin nuoria, että jaksaa vetää itsensä ylös lattiatasosta heti aamulla) vei innon söpöstä ulkonäöstä. Onneksi oli kyseessä vain yksi yö! Sanottakoon kuitenkin, että ei kuitenkaan ollut lähimainkaan kamalin hotellikokemukseni. Tätä kiistatonta ykköspaikkaa pitää yhä halluussaan Perpignanissa, Ranskassa ollut hotelli, jossa parissa kohtaa lattia loppui kokolattiamaton alta ja huoneiden "valkoiset" matot olivat niin likasia, että läikkynyttä punaviinidesiä ei löytänyt muuten kuin käsin tunnustelemalla:D

Tallinnassa tuli jonkin verran tuhlattuakin. Ostin mustat saappaat syksyä silmällä pitäen, mekon (juhannusmatkalla jo katselin tuota mutta nyt oli sitten puoleen hintaan), topin ja laivalta kivan korusetin:) Ainiin! ja ostin myös kukkakimpun! Tiedättekö kun Tallinnassa on ihan kasottain toinen toistaan upeampia kukkakimppuja muutamalla eurolla. No, nyt päätin sitten testata, että miten kimppu selviää muutaman tunnin matkantaeosta. Kyllähän se vähän nuupahti mutta kaunis on yhä:)




Tänään piti tietenkin kiskoa uusi mekko päälle pikkuveljien synttärikesteille. Huh, nyt ne pikkuiset on sitten 17-vuotiaita. Oi, voi. Isosisko kaipaa pikkuvelipalleroitaan:)




Ja haah! Mun silmätulehduskriisi on vihdoin selvinnyt! Elikkäs tänään taas raahauduin moikkaamaan lääkäreitä uusimman silmäkutinan kanssa. No, vihdoin sitten muistin sanoa, että hei, mun päänahassa on jotain ihmeellisiä rupia ollut jo pari kuukautta. Lääkärisetä tutki ja kertoi ,että kyseessä on joku bakteeriperäinen tulehdus (joo, yök!) ja, että tämä päänahkatulehdus on aiheuttanut ne silmätulehdukset (Jonnan käsi -> päänahka -> silmä = tulehdus). Nyt olen sitten antibiooteilla ja kortisonivoiteella. Olisi niin pitänyt sanoa tuosta rupikasasta jo aiemmin mutta kun on koko ikänsä elänyt atooppmisen ihon kanssa, niin kaiken maailman kutinaan ja ihottumaan on ehtinyt tottua jo vähän liiankin hyvin:)

Nyt lähden potemaan vaatekriisiä. Olen menossa huomenna My o My -liikeen avajaisiin ja dresscode on coktail. Omistan kyllä kaikenlaisia juhlavempiakin mekkoja mutta ääh, kun en osaa olla ajattelematta erästä Zarassa näkemääni pitsistä unelmaa. Huomenna vielä ehtisi hakea sen... hmnn...:)

Ehkäpä herra House osaa ratkaista tämän ongelman... ;)

-Jonna

Tunnisteet: , ,

9 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ovatpas nättejä nuo korut :)

27. elokuuta 2008 klo 20.43  
Blogger Tes kirjoitti...

Hyvä että löytyi syy niihin silmätulehduksiin! Ihania nuo korut :)

27. elokuuta 2008 klo 21.37  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tosi nätti mekko! Onneksi syy niihin tulehduksiin löytyi, itselläni olisi varmaan nuppi kilahtanut ainaisesta sairastelusta jo tossa vaiheessa.

27. elokuuta 2008 klo 22.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä tuo sinun ihanainen violetti vyö on?

28. elokuuta 2008 klo 8.07  
Blogger Boobettes kirjoitti...

No onneksi tuo silmätulehdusjuttu ratkesi ja asia hoituu pois. Itelläki on aina ollut enemmän tai vähemmän atooppinen iho, niin on hyvä tietää et tollastakin voi sattua..pitää pitää muistaa asia, ku itelläki monesti ennen on ollut vähä liiaksi silmätulehduksia yms..

28. elokuuta 2008 klo 9.50  
Blogger May kirjoitti...

No, se ei sitten ainakaan ole lupus!

28. elokuuta 2008 klo 10.44  
Blogger Asta kirjoitti...

tosi nättejä kaikki asut :) ja onneksi syy silmätulehduksiin lopulta ratkesi!

on se kyllä kiva, kun asuu pääkaupunkiseudulla, niin voi lähteä käymään Tallinnassa useampaankin otteeseen. Täältä kun pitää ensin suunnitella 5-6 tunnin matka Helsinkiin...

28. elokuuta 2008 klo 11.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas kuin mulle suunnattu postaus!

Ensinäkin kurjaa, että hotellissa oli tuollaisia ongelmia. Itse olen ollut siellä kahdesti ja menisin ehdottomasti vielä uudelleenkin, niin hyvät muistot siitä on jäänyt.

Tuo arpijuttu puolestaan oli todella hyödyllinen, koska kärsin varmaan samasta vaivasta. Olenkin ihmetellyt, mikä on, kun pääni ei kuukaudessakaan (kahdessa??) ole parantunut.. pikemminkin arpeutunut alue on vain levinnyt. Täytyykin käydä lääkärillä.

28. elokuuta 2008 klo 20.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

sini: Kiitos! Tykkäilen itsekin kovasti, merkki on VÅGA.

tes: Olen itsekin aikasen huojentunut ja kiitos!

tipitii: Kiitos ja oli kyllä hiukkasen pinna tiukalla noiden tulehdusten kanssa:)

littlemisssunshine: Ostin sen viime marraskuussa Seppälästä:)

boobettes: Oon kyllä tosi huojentunut ja atooppininen iho on tylsin juttu ikinä!

may: Dr. Househan aina sanoo, että "It's never lupus) ;)

eliiina: Yksi pk-seudun parhaita puolia on kyllä tuo helppo liikkuvuus muualle:)

niks: Mene ihmeessä lääkärille! Kuulostaa ivan samalta jutulta kuin mikä mulla oli! Ja omani on parantunut tosi nopeasti oikeilla lääkkeillä! :)

31. elokuuta 2008 klo 20.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu