Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Use A Condom

perjantai 26. syyskuuta 2008

Use A Condom

Huiii! Lähetin sen pelottavan koulutyöni muulle ryhmälle muutama minuutti sitten ( olinpas ajoissa, virallinen deadline oli vasta klo. 23.59). Nyt on ihan outo olo, kun ei tarvitse olla naputtelemassa (paitsi siis tätä postausta) tai paniikissa etsimässä kadonnutta tietoa kymmenen lähdekirjan tuhansista sivuista. Olen myös hiukkasen paniikissa, koska en ehtinyt käyttää työhön niin paljon aikaa kuin olisin halunnut ja pelkään kuollakseni, että tekeleeni hypitään sanallisesti lyttyyn ensi viikolla. Jaiks! Olisin myös halunnut kirjoittaa paljon pidemmän työn mutta hankalan aiheen vuoksi rajaus oli pakko tehdä johonkin. Silti tuntuu, että työni oli typerä pikkuinen pätkä muihin verrattuna (vaikka sivullisesti eroa taitaa olla vain pari sivua) Apua, jäinpäs pitkällisesti avautumaan tuosta paineita aiheuttaneesta työstäni:D Ei voi mitään, olen armoton jännittäjä ja pikkuisen myös perfektionisti;)

Tänään ja eilen olenkin siis istunut varsin keskittyneesti kirjastossa. Hirmuisen kätevää, kun voi napata oman läppärin mukaan ja iskeä sen kiinni kirjaston pöydän alla olevaan pistorasiaan. En olisi ikinä kotona pysynyt keskittymään näin hyvin.Nyt ei edes tarvinnut mennä lukusaliin, niin en päässyt ärsyyntymään niiskuttelijoista ja rapistelijoista:) Ainoa häiriötekijä oli eräs pikkuherra, joka jaksoi noin minuutin verran juosta käytävien välissä tehden seuraavaa ääntä: (ikävä kyllä joudutte tyytymään kirjalliseen versioon) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!

Eilen röhnäsin farkuissa ja neuleessa mutta tänään kaapista pilkistänyt kirkaspinkki houkutteli vetämään hameen päälle.Trenssi - Pariisista
T-Paita - H&M
Hame - Lindex
Kengät - Bianco

Päivän kirjavinkki: Pitkästä aikaa keksin kirjan, jota haluan mainostaa ja aivopestä muutkin lukemaan. Kaikki kiitos Marialle joka mainitsi tähän kirjaan perustuvan leffan vähän aikaa sitten:)

Nicholas Sparks: Kuuntele vain muistojasi (the Notebook). Jos aiot elämäsi aikana lukea vain yhden romanttisen teoksen lue tämä.
Joka päivä mies kertoo naiselle saman tarinan. Tarinan tytöstä, pojasta ja heidän yhteisestä kesästään, miehestä ja naisesta ja elämän eteen heittämistä esteistä. Kukaan ei unohda ensimmäistä rakkauttaan ja joillekin se on se ainoa oikea rakkaus. Sparks kertoi kirjansa sivuille vaimonsa isovanhempien tarinan ja sitä lukiessa kyyneleet valuvat silmistä niin kovaa vauhtia, että hetken aikaa ehtii jo ihmetellä, että vieläkö niitä riittää?
kirjasta on tehty myös äärimmäisen hyvä elokuva (huh, minähän en yleensä kirjasta tehtyjä leffoja kehu). Lue siis kirja ja vuokraa heti perään The Notebook. Lupaan, että elät seuraavat päivät omassa pilvimaailmassasi.
ps. kirjan henki vaikutti myös elokuvan näyttelijöihin ja sai pääosia näytelleet Ryan Goslingin ja Rachel McAdamsin rakastumaan toisiinsa. Hetki sitten parilla oli pieniä ryppyjä rakkausessa mutta nyt lempi leiskuu jälleen;)

Nyt pizzaa ja pari (siis ainakin viisi) jaksoa How I Met Your Mother, ollaan poikakaverin kanssa ihan koukussa:D (minäkö muka sarja-addikti?)

-Jonna

ps. Pakko katsoa The Notebook tänä viikonloppuna! Varoitus siis: Vikonlopun postaukset saattavat olla aikalaista vaaleanpunaista höttöä;)

kuva

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

HAHA, How I met your mother on paras!:D Ja The Big Bang theory!<3

26. syyskuuta 2008 klo 20.36  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mä olen niin pitkään kuullut Notebook-hehkutusta että ehkä kohta kun mennään leffavuokraamoon pitäis etsiä se käsiinsä... Lisäks saadaan kaks yhden hinnalla tällä kertaa niin mikäli mies tahtoo toisen tyyppistä leffaa niin sit voidaan valita molemmat omat ;)

26. syyskuuta 2008 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, todellakin oot sarja-addikti! Muistan kun aloin lukea blogisi alkutaipaleilla tätä ja jo silloin oli noita "PS. Pakko katsoa vielä pari jaksoa sarjaa X"-huomautuksia! :D Ne on jotenkin jäänyt mieleen. Ehkä siksi, kun itsekin addiktoidun helposti sarjoihin.

26. syyskuuta 2008 klo 21.39  
Anonymous winda kirjoitti...

Kiitos kirjavinkistä, sain juuri huippudekkarin luettua ja seuraavan osan käsiin saamista joudun odottamaan viikon, joten yksi kirja mahtuisi tähän väliin.. :)

Tuo t- paita on muuten ihan huippu, kun olin viimeisilläni raskaana poikkis huvitti ihmisiä kulkemalla vieressäni tuo paita päällä :D

26. syyskuuta 2008 klo 22.26  
Blogger Elina kirjoitti...

Ai jestas tuo elokuva oli niin hyvä, että sydämestä ottaa vieläkin kun muistelee aahhhh.

26. syyskuuta 2008 klo 22.41  
Blogger Pandora kirjoitti...

Äh, juuri eilen inisin äidille, miten kaikki puhuvat The Notebookista enkä minä ole sitä nähnyt! Tämä oli viimeinen pisara. Tänään joko a) hankin sen tai b) vuokraan sen. Sillä sipuli. (Silmäni palavat liekeissä.) :D

27. syyskuuta 2008 klo 9.41  
Anonymous efraimsdotter kirjoitti...

Jonnaterve,

oon näillä sivuilla ihan vakkari, mutta nyt vasta ensimmäinen huudahdus:

oletko lukenut Ranya ElRamlyn kirjoittaman teoksen Auringon asema? se on ihana, ihana.

27. syyskuuta 2008 klo 10.34  
Anonymous sophia kirjoitti...

The Notebook on leffana aivan upeanmahtavanihana, mutta kirjasta en niin paljon välittänyt. Luulen kyllä että se johtui siitäkin, että olin nähnyt leffan ensin, rakastunut siihen ja mulla oli ihan ylisuuret odotukset :) Mut toi leffa, nam.

27. syyskuuta 2008 klo 10.42  
Blogger Kk kirjoitti...

Apua, nyt on kyllä pakko lukea tuo kirja :D Herätit mielenkiintoni oikein kunnolla. Pilvimaailma ei kuulostais kovin pahalta

27. syyskuuta 2008 klo 11.37  
Blogger christina kirjoitti...

Minä rakastan The Notebook-leffaa! Se on yksi suloisimmista leffakokemuksista ikinä. Täytyykin ottaa ihan asiaksi lukea myös kyseinen kirja, saattaisin tykätä kovastikin. :) Kiitos vinkistä!

27. syyskuuta 2008 klo 12.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: How I met your mothe ron kyllä aivan paras! Katsottiin eka tuotantokausi alle viikossa:D

herttainen: Kannattaa ehdottomasti katsoa the Notebook jossain vaiheessa:)

pinja2: Hahhuomasin myös jokin aikaa sitten, että noin joka toinen postaus loppuu ps. nyt katsomaan sarjaa X :D

winda: Saatiin poikakaverin kanssa molemmat hyvät naurut tuosta poikakaverisi tempusta:D

elina: On se kyllä niin ihana:)

pandora: Tuo leffa on kyllä niin katsomisen arvoinen! en tajua miksi se ei aikoinaan tullut leffateattereihin:(

efraimsdotter: En ole lueknut mutta nyt kyllä etsin käsiini:)ja kiitos kommentista!

sophia: minä taas olin lukenut kirjan ensin ja suhtauduin leffaan tosi skeptisesti mutta siinä puolessa välissä oli myyty:)

kk: Kannattaa kyllä viettää se muutama tunti tuon kirjan parissa:)

christina: Suosittelen kyllä kirjaa:) Hiukkasen erilainen kuin leffa (tai leffa erilainen kuin kirja) mutta sama tunnelma:)

29. syyskuuta 2008 klo 21.07  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

HIhhih, tuli nyt mieleen sun paidasta, että If jakoi lipastolla yksi päivä kortsuja, joissa luki takana: Laita vakuutuksesi kuntoon kertalaakista :D

29. syyskuuta 2008 klo 21.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu