Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Brunssi ja lehtikasoja

torstai 23. lokakuuta 2008

Brunssi ja lehtikasoja




Ääääh! Nukuin sitten viime yönä neljä (4!) tuntia. En ole laisinkaan ihminen joka pärjää neljällä tunnilla. Kroppani ja pääni vaativat mielellään kahdeksan, yleensä yhdeksän tuntia unta, että olen edes jotakuinkin sellaisessa tilassa, että pystyn toimimaan tässä julmassa arkimaailmassa. Olen hiukkasen huolissani näistä univaikeuksista (joko nukun koko ajan tai en yhtään), sillä nukkuminen on aina ollut sellainen asia, jossa olen todella hyvä. Olen aina nukahtanut helposti ja nukkunut paikasta riippumatta jos on unettanut. No, tapitin sitten neljä jaksoa Greyn Anatomiaa viime yönä ja kuuntelin kun poikakaveri tuhisi omalla puolellaan.
Tämä aamu taas vaati aikaisen (eli ennen kahdeksaa) herätyksen, koska olin menossa The Hills-sarjan neljännen tuotantokauden kunniaksi järjestetylle brunssille:) Tilaisuus oli erittäin kiva. Aluksi syöpöttelimme herkkuja brunssipöydästä (nami, smoothieita) ja sen jälkeen katselimme yhden jakson uudesta tuotantokaudesta. Rentoa ja mukavaa ja minäkin pysyin hereillä. En ole aemmin katsellut kyseistä sarjaa mutta helposti sarjoihin koukuttuvana taidankin vilkasta nuo aiemmat tuotantokaudet (vaika niinä seuraavina öinä kun unihiekka ei löydä silmiini).




"Virallisen" tilaisuuden jälkeen jäimme vielä hetkeksi juoruilemaan Jennin kanssa. Käytimme söpöä sisäpihaa hyväksemme pikaiseen valokuvaussessioon ja lahjapussien kaivelemiseen:) Pihalla rampanneet remottireiskamiehet katselivat touhujamme selvästi huvittuneina mutta selvästikin myös tyylikkyydestämme häikäistyneinä;)

Brunssin jälkeen väsyneet aivot suorastaan huusivat kotisohvaa, joten peruutin aiemmin tekemäni kirjastotreffit ja laahustin kotia kohti (juna apuvälineenäni tosin). Syksy on aina ollut ylivoimaisesti lempparivuodenaikani, joten väsymyksestä ja siitä johtuneesta pottuuntuneisuudesta huolimatta, oli aivan pakko jäädä hetkeksi hyppimään ihanalta tuoksuviin lehtikasoihin ja napata muutama vaahteranlehti mukaan kotia koristamaan.




Päivän "sisäasua" toimittivat (siis ennen tätä ihanan isoa ja lämmintä Nykki-hupparia, jossa nyt löhöän) uusi sininen sifonkipaita ja H&M:n kontrollihousut. Nimi kontrollihousut (kiitos Jenni hyvästi nimikeksinnöstä!) johtuu siitä yksinkertaisesta faktasta, että näiden housujen kanssa ei vain voi syödä liikaa. Vyötärö on sen verran piukka, korkea ja joustamaton, että liian monen suupalan jälkeen olo on kuin pahimmassakin korsetissa. Minulle, ylisyömisen kruunaamattomalle kuningattarelle nämä ovatkin oikeastaan aika oiva keksintö mutta voih, kun kihoaa kyyneleet silmiin jos tarjolla on jotain superherkkua ja pöksyt eivät vain jousta tippaakaan:D
Sain pakkomielteen kuvata myös sisävaatteet ulkovalossa, joten siitä johtuvat nämä hiukkasen oudot parvekekuvat (joiden kuvauksen naapureille aiheuttamista mahdollisista traumoista olen syvästi pahoillani).



Pusero - New Yorkista (ei aavistustakaan kaupan nimestä)
Housut - H&M Trend
Sukat - H&M
Kengät - DinSko

Olen myös suureksi ilokseni vastaanottanut seuraavat tunnustukset:

Winda muisti minua sydämellä ja laitan sen eteenpäin seuraaville tyttösille:

Christinalle , eli tytölle, jonka mahdottoman söpöjä ja tyylikkäitä asuja on ilo (ja kateus) käydä ihailemassa:)
ja
MouMoulle, jonka postauksista tulee aina ihan hillittömän hyvä mieli ja joita ilman olisi vaikea aloittaa uusi päivä (hyvin ajoitettu niin, että aikaisenakin aamuna on postaus odottamassa!)



Ruusun sain Saralta ja Donnalta Kiitos!

Tätä kukkasta en nyt laita millekään blogille eteenpäin, koska minusta tuntuu, että olen nähnyt sen vilkkuvan lähes jokaisessa seuraamassani blogissa:) Ruusu lähtee siis kaikille tätä postausta lukeville:)

kuva




Nyt ihan pikkiriikkiset torkut, sitten luennolle:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger Roosa kirjoitti...

Mä en aina onneksi ollut hyvä nukkumaan, kyllä se vähintään kahdeksan tuntia yössä tulee ihan itsestään, kymmenenkin vielä helposti :D Tosin nyt pari yötä ovat uudet alakerran naapurit hoilailleet "kauniisti" singstaria..

23. lokakuuta 2008 klo 13.11  
Blogger MouMou kirjoitti...

Suuri kiitos!<3 Takkisi on muuten ihanan värinen.:)

23. lokakuuta 2008 klo 13.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Toivottavasti torkut tepsivät! :D Minähän sitten uppouduin bussimatkalla niin tehokkaasti Demin saloihin, että huristelin aivan tyytyväisenä pysäkkini ohi. Jossain vaiheessa nostin katseeni lehdestä ja ihmettelin, että missäköhän hitossa oikein olen. :D Ja toivoin, etten vielä sentään Vantaalla, koska olisi ketuttanut maksaa seutulippu takaisin kotiin. Mutta onneksi oltiin vielä Helsingin puolella. :D

Kiitos ihastuttavasta seurasta jälleen. ;)

23. lokakuuta 2008 klo 13.23  
Blogger Salla kirjoitti...

Oi, olisi ollut kiva piipahtaa tuolla brunssilla, mutta koulupäivä pilasi suunnitelmani :/

23. lokakuuta 2008 klo 13.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! eks tääl pitäny olla MUN KUVIA! oikeesti mun sielu itkee. en vittu oo venaamas ens syksyy et pääsen sinne takas! se on mun uus PAKKOMIELLE! hyvä vaan ni ei tarvii viattomia poikia enää kiusata. paitsi kalee! ah, gale on muuten täykkäreis! sydäreit tulossa

23. lokakuuta 2008 klo 17.40  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Jep, tervetuloa joukkoon. Lyhyet unet, kun pitää herätä aikasin ja muutenkin nukahtamis vaikeuksia! Ei todellakaan kovin hupaisaa!

23. lokakuuta 2008 klo 19.00  
Blogger Jonna kirjoitti...

roosa: Oh, haluan superunenlahjani takas nyt heti! :)

moumou: Olepas hyvä ja kiitos:)

jenni: Se Demi oli kyllä yllättävän hyvä, mä meinasin nimittäin ajaa oman juna-aseman ohi:D Ja oli ilo taas törmäillä;)

salla: Harmi, että et päässyt:(

ei-niin-kovin-anonyymi: Haha, sun kuvia ilmaantuu heti, kun mä saan teiltä lisää kuvia. Ja ehkä on ihan terveellistä, että sun pakkomielle siirtyy pikkuisista Nykkiin. 90-luku lähesty jo huolestuttavaa vauhtia:D

kullanmuru: Uuuh, ihan kamalaa! Haluan unta!

23. lokakuuta 2008 klo 20.26  
Blogger Turun Tilda kirjoitti...

Hei! aattelin, että sä olet kanssa sen verran luova ja hassuttelua pelkäämätön, että voisin ehdottaa sulle blogissani olevaa hasstetta ;)

23. lokakuuta 2008 klo 21.06  
Blogger Christina kirjoitti...

Kiitos kovasti :)

Ja asusi on ihan liian kiva - nuo housut ovat juuri sellaiset housut, mitkä myös minä tahtoisin vaatekaappiini.

23. lokakuuta 2008 klo 21.20  
Blogger dolce kirjoitti...

Syksy on minunkin suosikki vuodenaikani kauniine väreineen ja tunnelmineen. No okei, on kevätkin ihan kiva...

Ja herkullinen takki :)

23. lokakuuta 2008 klo 22.13  
Blogger Marika kirjoitti...

Hei, sinulle on tunnustus blogissani! :)

24. lokakuuta 2008 klo 4.58  
Blogger Jonna kirjoitti...

turun tilda: Jei! toteutan tuon heti kun keksin mitä lain päälle!

christina: Tajusin oikeastaan vasta eilen, miten kivat nuo housut todella ovat:D

dolce: Syksy ja kevät ovat omat suosikkini:)

marika: Kiitos! :)

24. lokakuuta 2008 klo 22.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu