Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mäihäpäivä

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Mäihäpäivä

Tänään oli mäihäpäivä. Eli sellainen päivä, jolloin köyhän tyttösen onnistuu ostaa uutuudenkahinaiset housut, kaksi t-paitaa ja sukkahousut 16 eurolla! Päivä alkoi ihan perinteisenä sunnuntaina ja hurauttelin bussilla äidin luokse syömään (ja viemään Kaleville sen saamat fanikommentit;) ). Matkan varrella sattuu olemaan eräs ostoskeskus, johon sitten ihan hetken mielijohteesta läksin kiertelemään hyvin tietoisena siitä, että tililtä ei ihan hirvittävästi euroja löydy. Mutta pitäähän tätä paluuta kivikaudelta nykyaikaan, eli sunnuntaiaukioloaikoja jotenkin juhlistaa. Onneksi Lindex ymmärtää pientä varatonta muotibloggaria ja oli läjäyttänyt sen tarjouksista kauneimman: Kaikki aletuotteet: Puolet Alehinnasta. Aaaaaaah! Homma muuttui jo suorastaan shoppailutuurintaiteeksi siinä vaiheessa kun löysin alerekistä aiemmin täysihintaisina ihailemani housut. Kyllä kiitos! Housut lähtivät mukaan yhdessä söpöjen t-paitojen ja rikkoontuneiden sukkisten (rakkaat pilkkusukkikseni päättivät revetä kesken raivoisan sovituskoppitanssin) tilalle nappaamieni pitsipöksyjen kanssa.

Olen nyt tämän syksyn aikana suorastaan villiintynyt tuollaisiin ylikorkeavyötäröisiin housuihin. Mitkään alle vyötärön tulevat pöksyt eivät tule enää kysymykseenkään ja kylmät väreet selkää pitkin muistelen niitä aiempien vuosien lantiohirvityksiä. Korkea vyötärö vain on niin söpö ja mikä tärkeintä, kätevä. Tämä korkeus peittää nätisti alleen niin Nykin pekoniaamiaiset kuin eilisen pizzankin. Kyllä kiitos. Olen nyt vakaasti ja juhlallisesti päättänyt. että aivan sama mihin suuntaan vyötärömuoti seuraavaksi lähtee, niin minä en tästä korkeudesta luovu (voitte sitten muistuttaa minua tästä juhlallisesta lupauksestani kun ensi vuonna hypin ympäriinsä lantiopökissä peppu vilkkuen;) )

Miten muuten on. Vaihtuuko teillä housujen vyötärönkorkeus muodin mukana, vai pysyykö pöksyjen vyötärönauha paikallaan?

Nyt epätoivoisesti nauttimaan viimeisistäkin sunnuntairippeistä ennen huomista aikaisin herättävää ja masentavaa maanantaina;)

-Jonna

Ilokseni olen myös vastaanottanut seuraavat tunnustukset Marilta, Tanyalta ja Marikalta Kiitos!!!

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Hmm, vähän se korkeus on noussut, mutta muoti vaikuttaa vain n. 5 % housuistani/hameistani!:)

2. marraskuuta 2008 klo 18.10  
Anonymous pinja2 kirjoitti...

Mulla vyötärön korkeus pysyy samana muodista riippumatta housujen kohdalla. Mulla on nimittäin niin kapea vyötärö peban kokoon nähden, että sopivia housuja on melkein mahdoton löytää muulla kuin matalalla vyötäröllä maustettuna. Yleensä kaikki normaali- tai korkeavyötäröiset housut jäävät lerputtamaan takaa pepun yläpuolelta, kun tavaraa löytyy sieltä enemmän kuin vyötärön paikkeilta. Notkoselkä on kiva pikkulisä varmistamaan, että normaali-/korkeavyötäröiset farkut ei varmasti istu.

2. marraskuuta 2008 klo 18.22  
Blogger norppa kirjoitti...

Mulla ei oo housujen vyötäröt ikinä menneet alimmalle tasolle, mutta ei ihan ylöskään. Sopivasti siinä välillä siis. Yleensä ne on suht käyttökelpoisia muodista riippumatta. Ja ei tällä mahalla huvita ahtautua korkeisiin vyötäröihin, vaikka ne hauskalta näyttääkin.

2. marraskuuta 2008 klo 18.56  
Anonymous khr kirjoitti...

Pöksyjen vyötärönauha pysyy paikoillaan mikä minun kohdallani tarkoittaa, että yli navan se ei nouse.

2. marraskuuta 2008 klo 19.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi varmaan mennä tsekkaamaan, josko tämän käpykylän Lindexille olisi samaiset alelappuset eksyneet :)

2. marraskuuta 2008 klo 22.02  
Blogger Anna kirjoitti...

heippa! Saanko kysyä mistä Lindexistä noi rusettipaidat on? Oon metsästäny niitä hulluna, mutten ole mistään löytäny...

2. marraskuuta 2008 klo 22.33  
Blogger Christina kirjoitti...

Minuun tulee vyötärömuoti tuskin kovinkaan paljon vaikuttamaan, sillä olen aina ollut korkean vyötärön ystävä (jos seiskaluokkaa ei lasketa :D). Se vain yksinkertaisesti sopii vartalolleni paljon paremmin ja matala vyötärö puolestaan kaikkein huonoimmin.

Uudet housusi on kyllä tosi ihanat - harmi että olen vaateshoppailulakossa niin en voi mennä Lindexiin kurkkimaan, josko Jyväskylästä löytyisi samanlaisia alennuksia. :<<

2. marraskuuta 2008 klo 23.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tell me...are you wearing tights under pants???

3. marraskuuta 2008 klo 7.13  
Anonymous annami kirjoitti...

Housujen vyötärö nousi minulla käytännön sanelemista syistä: kun lapseni syntyi kolme vuotta sitten, jäivät kaikkein matalavyötäröisimmät farkut hyllyyn. Nimittäin vauva -varsinkin ryömivä ja konttaava sellainen- teettää äidille runsaasti kyykistelyä ja pyllistelyä, lattialla istuskelua yms. Eli persvako vilkkui joka kerta kun kumarruin nostamaan vauvaani. Tähän kun vielä yhdistetään löystynyt maha joka roikkui ikävästi lantiohousujen päällä... siirryin siis suosiolla korkeampiin vyötäröihin. Ihan kanssaihmisten viihtyvyyttä parantaakseni.

3. marraskuuta 2008 klo 10.04  
Blogger Tiina kirjoitti...

Minulla sen paikka kyllä siirtyy varsin jouhevasti muodin mukana sinne tänne. Olenkin siis jo oppinut olemaan sanomatta "ei ikinä"´, sillä muistan hyvin, kuinka joskus olin sitä mieltä, että "ei ikinä" kapeita farkkuja - no kaikki arvaavat miten siinä kävi. Siitä meni sitten vuosia pari, jolloin tuli möläytettyä "ei ikinä korkeaa vyötäröä", ja mitähän sitä nytkin löytyy jalasta jollei korkeavyötäröiset farkut. =)

3. marraskuuta 2008 klo 10.19  
Anonymous aura kirjoitti...

mun kohdalla muoti ei vaikuta vyötärökorkeuteen oikeastaan millään lailla. tietysti vähän vaikuttaa se, mitä kaupoista on saatavilla. mutta ei ne housut ihan vyötärölle asti nouse, vaan pysyvät matalampina. Hameet onkin sitten asia erikseen.

3. marraskuuta 2008 klo 15.14  
Blogger Coulrophobia kirjoitti...

Mulla se housujen vyötärö pysyy melko matalassa ja tulee varmaan pysymäänkin, jollen törmää ihan unelma pöksyihin, joissa on korkea vyötärö. Tosin rajahan siinä housujen mataluudessakin menee, en rupea esittelemän pyllyvakoani. 8)

Hameista tykkään ehkä enemmän korkeavyötäröisinä nykyään, mutta tietysti ne normaalivyötäröisetkin menee.

3. marraskuuta 2008 klo 19.12  
Blogger *~SL kirjoitti...

Minulla on sama rusettipaita :)

3. marraskuuta 2008 klo 19.28  
Anonymous C'est moi. kirjoitti...

Hassua, minulla juuri korkeavyötäröisissä housuissa pekonit ja pizzat ilmestyvät vyötäisille ihan ilman niillä herkutteluakin. :D Matalavyötäröiset housut sen sijaan näyttävät vyötäröni sellaisena kuin se on, eli suht hoikkana. Luultavasti tämä kuitenkin johtuu siitä, etten löydä sekä lanteilta että ylempää istua byksia mistään. Sitten tuohen vyötärön kohdalle ilmaantuu pussi kangasta => kaukaa katsottuna muisto valeherkuttelusta.

Pepun vilkkumista en kuitenkaan suosi, vyö on aika pakollinen asuste kaikille housuilleni.

4. marraskuuta 2008 klo 19.12  
Blogger david santos kirjoitti...

Excellent Style!
Nice pictures and pretty colours!!!
Congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. marraskuuta 2008 klo 21.15  
Blogger ginger kirjoitti...

blogissani on sinulle jotain mukavaa:)

4. marraskuuta 2008 klo 22.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Sinä onnekas, mulla menee aina kaikki uusiksi, kun muoti aivopesee:)

pinja2: ah, olispa kapea vyötärö:)

norppa: Ihan hyvä kyllä jos oma tyyli on löytynyt, minä tunnun kovasti jojotteleman noiden korkeuksien välillä:)

khr: Uh, yli navan menevät on niin kivoja:D

sini: Kantsii ehdottomasti katsastaa tarjonta!

anna: Löysin omani Myyrmannin Lindexistä:)

christina: minäkin kyllä oikeasti luulen, että en enää lantiomalliin mene. Tämä tyyli tuntuu vain niin paljon kotoisemmalta!

anonyymi: nope.

annami: Meidän äiti aikoinaan sanoi, että viimeistään äitiys pakottaa korkeaan vyötäröön:D

tiina: totta! Ikinä ei saa sanoa ei ikinä:D

aura: tuntuu muuten, että moni helpommin vaihtaa hameen kuin housujen vyötärön paikkaa...

coulrophobia: Hyvä, että on oma korkeus löytynyt. minä vielä tunnen kovasti jojottelevan!

*sl: oli kyllä kiva löytö!

c'est moi: Minä taas tunnen, että korkeavyötäröiset muodostavat korsetin vyötärölle ja piilottavat kaikki rasvaiset herkut. Voi tosin olla vain kuvitelmaani:D

david santos: thanks:)

ginger: kiitos!!!

6. marraskuuta 2008 klo 22.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu