Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tappopakkanen

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tappopakkanen

Kylmä! Siis tosi kylmä! Olen parhaillaan käpertynyt sohvalle villasukkien, villapaidan ja huovan kera. Kannattaisi varmaankin oikeasti opetella lukemaan lämpömittaria. Voisi luulla, että sitä ei tarttisi erikseen opetella mutta siinä vaiheessa kun lukee -10 astetta nollakeliksi, niin kaiketi tälläinen koulutus tulisi ihan tarpeeseen;) 

Käytiin kaverin kanssa heittämässä sellainen kahdeksan kilometrin rivakka kävelylenkki ja mittarinlukutaitojeni vuoksi menetin puolen tunnin jälkeen täysin tunnon jaloista ja pepusta (tästä sanottakoon, että hyvin outo tunne). Olisi ollut hirmu kätevää vetää jotkut pitkät pöksyt sinne farkkujen alle mutta nollakeliajatuksilla en tullut edes ajatelleeksi mitään lämpökerrastoa. (Olen näköjään myös sen verran hidas, että edes ulos päästessäni en herännyt tajuamaan ilman todellista kylmyyttä. Siis ennen sitä puolen tunnin tunnonmenetysrajaa)

 

Nuo jalassani vilkkuvat villasukkakengät muuten ovat ihan ältsin lämpimät! Edes tuo tappopakkanen ei päässyt puremaan varpaitani, kun kengät lämmittivät niin mukavasti. 

Kävelyreippailun lisäksi tämä päivä onkin mennyt kaappeja siivotessa ja huomista luentojen + muiden koulutöiden aloitusta stressatessa. Voi, kun saisi vain lomailla! Rajallisten sosiaalisten kontaktien vuoksi ei päällekään eksynyt mitään kovin maata järisyttävää:)

 

Neuletakki - Vila - Tunika - Lindex - Vyö - Poikakaverin - Farkut - Lindex-Kengät-Aldo

Huh, nyt kuumaa teetä ja vielä yhdet villasukat:)

jotain hyvää tästä loman loppumisesta kuitenkin on: Joulutauolta palaavat sarjat! Uusin Gossip Girl sai taas aikaan erittäin vakavan vaatekateuskohtauksen. Haluan/tarvitsen/vaadin/itkupotkuhuudan itselleni Blairin pitsipaitaa ja Serenan nahkatakkia. Oih, ollapa kaunis ja rikas!

  

-Jonna

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger harMonica kirjoitti...

Jouduin aamulla kävelee ovelta about metrin päähän olevaan autoon, ja keltään ei ees herunu ymmärrystä kun itkin melkee et "mä kuolen, mulla on kylmä". Siis oikeesti jos vielä tulee enemmän pakkasta, en mee ees kouluun. -.- :D

7. tammikuuta 2009 klo 21.33  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Ähää, täällä oli -20 astetta. Ja oli pitkät kalsarit alla ja villasukat kengissä niin ei auttanu! Hrrrr miten sitä muistaakin ne kesäiset hellepäivät tälläisinä hetkinä...

7. tammikuuta 2009 klo 21.42  
Blogger Inka kirjoitti...

Mie kävelin tänään aamuviideltä kohti bussiasemaa ja oli niiin niiin niin kauhean kylmä uwwww. varmaan lähempänä kahtakymppiä.

7. tammikuuta 2009 klo 22.18  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

No niimpä!!!! :D

7. tammikuuta 2009 klo 22.22  
Blogger tipitii kirjoitti...

Lämpimästi pukeutuminen ei ole mullakaan oikein hallussa... No, onhan se mukava että välillä on kylmä, tuntuu kunnon talvelta :)

7. tammikuuta 2009 klo 22.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

harMonica: Yh, kylmä on kamala asia. mutta kuitenkin ehkä parempi kuin sellainen tuulinen loskakeli:)

Pineaaple Penguin: uuuuh, täällä ei ole noussut yli viidentoista asteen. Oih, hellepäivät<3!

Tirliina: ja vielä aamuviideltä! silloin kaikki on niin kylmää ja pimeää!

kullanmuru: Joo, kesä nopeasti!

tipitii: joo, parempi tämä kuin loskaviima mutta huih, kun oli kylmä!

7. tammikuuta 2009 klo 23.38  
Blogger Marika kirjoitti...

Hihhi. Tässä vaiheessa osaa olla kiitollinen siitä, kun lämpömittari näyttää +20 keskellä tammikuuta. Huomiseksi lupasikin jo kylmempää, mikä tarkoittanee sellaista 10 astetta - plussaa tietenkin.

Muistan vielä pienenä, kun -10 ei tuntunut missään (tosin farkut jalassa onkin sitten aivan eri juttu). Meillä pohjoisessa kun saattoi olla jopa 30-40 astetta pakkasta ja se jos mikä on jo kylmä. Ja äitini on tietenkin niitä ihmisiä, jonka mielestä ulkona pitää olla ainakin se pari tuntia päivässä, joten piti tietenkin edes käydä nuuhkaisemassa ilmaa, joka sattui jo keuhkoihin..

8. tammikuuta 2009 klo 2.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täh, ei kai Gossip Girl oo alkanu jo?! En kestä missata yhtäkään jaksoa :D Damn.

8. tammikuuta 2009 klo 16.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi toppatakki on? Näyttää vähän sellaselta 70-luvun kevyttoppikselta...

8. tammikuuta 2009 klo 19.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

Marika: Oih, + 20! ei saa hieroa tollaista tietoa toisen pakkasenpuremaan naamaan!

Anonyymi: Katson sarjaa jenkkien tahdissa ja siellä tuli jo uusi jakso:)

New York Doll: Takki on ostettu kolme vuotta takaperin ihan hennesiltä:)

8. tammikuuta 2009 klo 21.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo -10 oo paljon mitään, täällä on lähes koko alkuvuoden ollu aika tasasesti sellaset 25-30 astetta pakkasen puolella. Onneksi on nyt sairaana niin ei tarvii paljon nokkaansa palelluttaa :)

9. tammikuuta 2009 klo 0.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: On se aika paljon kun täällä etelässä lämpötila pyörinyt pitkään siinä +5 paikkeilla:D

9. tammikuuta 2009 klo 10.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu