Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uudet saappaat!

maanantai 5. tammikuuta 2009

Uudet saappaat!

Tänään alkoi sitten virallinen kesän odotus. Availlessani silmiä siinä puolen päivän aikoihin ulkoa tulviva aurinko hämäsi ja hetken aikaa elin onnellisen laiskassa kesäaamussa. En ole ikinä ollut tammikuun ystävä.  Joulukuu on kaikkine kimaltelevine jouluvaloineen ja avaamista odottavine paketteineen ystäväni ja helmikuu taas lahjoo itselleen pisteitä lähestyvällä maalikuulla. Tammikuu taas... Se on liian pitkä, liian kylmä, liian tylsä ja liian masentava. Ulkona paiskoo jäätävä tuuli ja tiet ovat liian liukkaat lenkkeltäväksi. Pitäisi hakea kesätöitä ja aloittaa taas koulutyöt, repiä itsensä pois lomarytmistä. Ei. Ei tammikuu. Ei kiva.

Huomisen loppiasen (virallisen laiskottelupäivän) vuoksi en jaksanut pakottautua vielä tänään arkirytmiin vaan päivä on kulunut pitkälti nukkuessa, lukiessa ja (oho) siivotessa. En ole yhtään niitä ihmisiä, joille siivoaminen on intohimo/terapiamuoto yms. Äh, minulle se on äärimmäinen pakkotila, johon yleensä päädyn poikakaverin piikikkäiden vihjailujen jälkeen (meillä on siis systeemi, että kähäräpää hoitaa aina tiskin ja pyykit, minä kaiken muun... eli meillä on aina pyykit pestyinä ja tiskit tiskattuina mutta pölypalloja nurkat täynnä). Vaikka en pidä siivoamisesta, inhoan kuitenkin sotkua. Tykkään että tavarat ovat paikallaan ja peilit puhtaita.  Se on kuitenkin se varsinainen siivoaminen, jota inhoan niin paljon, että yleensä meillä ei sitten ole peilit puhtaina:D Siivoaminen vain on niin turhauttavaa. Pyyhit ne pölyt, imuroit ja kiillotat, silti kaksi päivää myöhemmin kaikki näyttää ihan yhtä pölyiseltä ja sotkuiselta. Ei kovin inspiroivaa. Viime kesänä menin jopa niin pitkälle tässä siivousinhossani, että palkkasin pikkuveljen siivoamaan kerran viikossa koko kesän ajan:D

Mutta se siivoamisesta. Löhöilyn lomassa olen tänään ehtinyt iloita uusista mokkasaappaistani! Kävi kyllä kerrankin tuuri, kun naputtelin itseni Annan blogiin  vain muutamia sekunteja sen jälkeen, kun tyttö oli laittanut nämä saappaat kaupan. Ehdinpäs siis ensimmäisenä huutaa ne omakseni:) 

Saappaiden väri on minulle hyvin epätyypillinen vihertävänturkoosi mutta moneen muotoon kääntyvä malli, nauhat takana ja mokkamateriaali saavat kuolan valumaan suupielestä (huh, olenpas kuolannut viime aikoina paljon. Ensin Twilight ja nyt saappaat;) ) Tule jo kevät, niin saan nämä käyttöön!

 

 

Oletko ostanut mitään muotiblogeissa kaupattua ja onko ollut onnistunut ostos?

Siinä kaikki raportoimisen arvoinen tällä kertaa,

Jonna

ainiin! pitihän mun vielä kehuskella, että innostuin eilen kävelemään kahdeksan kilometriä oikein reippaasti tuolla paukkupakkasessa!

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Blogger kullanmuru kirjoitti...

EN ole ostellut, kun en ole ehtinyt ensimmäisenä :/ Mutta nuo saappaat on kyllä kivan näköiset! :)

5. tammikuuta 2009 klo 19.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat saappaat :) Itsekin aloin tänään ajattelemaan tuota kesätöihin hakua... talvi ainakin minun kohdallani juoksee vuodenajoista sitä kaikista kovinta vauhtia!

5. tammikuuta 2009 klo 19.53  
Blogger Noora kirjoitti...

En oo ostanu mitään. Nuo saappaat on kyllä hyvä saalis!

5. tammikuuta 2009 klo 20.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oih ja voih, ihanat saappaat<3

5. tammikuuta 2009 klo 20.56  
Blogger elina kirjoitti...

ihanat saappaat. Meillä päin ei kyllä ole tullut huudettua mitään kuolaamisen arvoista. Muuta kun twilight:D Onko muuten totta, että ko. kirjat on parempia enkuksi? Jos on, niin pitäneepä ostaa sanakirja ja lainata kirjastosta. (tosin kun katsoin helmetistä, oli nelos kirjalle varauksia 117, että voin jonkin aikaa joutua odottelemaan...)

5. tammikuuta 2009 klo 20.57  
Blogger MouMou kirjoitti...

Juuri ostin Annalta vaatteita. Ne odottavat postissa, jännittää!:D

5. tammikuuta 2009 klo 20.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo kauan, mutta ikinä en ole kommentoinut. En tiedä miksi, mutta kait olen vaan arka kommentoimaan :) Mutta nyt on pakko kertoa, että onnistuin nappaamaan tuollaiset ihan samanlaiset saappaat vuosi sitten kirppikseltä, mutta värinä minulla on ruskea. Ne ovat ihanat :) ..Blogiasi on mukava lukea! Hyvää alkanutta vuotta!

-Ninnu

5. tammikuuta 2009 klo 21.13  
Blogger rouva o kirjoitti...

Tammikuussa on huonoa myös se, että kaikki lehdet ovat yleensä täynnä soopaa ja vielä normaalihintaisia. Kauppoihin ei tule juurikaan mitään uutta, kun yritetään päästä vanhoista eroon. Tammikuu sucks.

Siistit kengät.

5. tammikuuta 2009 klo 21.23  
Blogger rouva o kirjoitti...

Tarkoitan siis uusia vaatteita ja kenkiä jne. :)

5. tammikuuta 2009 klo 21.24  
Blogger Jonna kirjoitti...

kullanmuru: Kiitos! ja se ensiksi ehtiminen on kyllä niin tuurista kiinni:)

Sini: Yh, kesätöiden haku on ihan kamalaa:D ja minun kohdallani talvi taas matelee:(

norppa: Ihan mahtava saalis:)

Ssu-: eikö ookin? :)

ginger: Olen lukenut vain viimeisen kirjan enkuksi mutta tekisi kyllä mieli lukaista myös aiemmat alkuperäiskielellä. Yleensähän ne on parempia kuin käännetyt:)

MouMou: Toivottavasti ovat kivoja! :)

-Ninnu: Kiva, että kommentoit:) ja oih, ruskeat! Äidilläni oli aikoinaan tuollaiset samanlaiset mustina ja käytin ne ihan loppuun:D

Shandi: Äh, tammikuu on kamala!

5. tammikuuta 2009 klo 21.39  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Oi, ihanat saappaat:)
En ole vielä ehtinyt ostelemaan, mutta tänään tein ekan muotiblogihuutokauppa-huutoni, toivotaan että onnistuu!

Samaistuin muuten suunnilleen ihan kaikkeen tässä postauksessa, siivoaminen, sen inhoaminen, loikoilu ja lukeminen. Kaikkea tehty tänään!:)

5. tammikuuta 2009 klo 21.56  
Blogger anette kirjoitti...

Oho onpas ihanat saappaat, kiva malli ja väri. :)

8km!? :o Hrrr no onneks olkoon. :D

5. tammikuuta 2009 klo 21.56  
Blogger Anna kirjoitti...

Heiiiijj, kiva että saappaat sopi hyvin!!:)

5. tammikuuta 2009 klo 22.01  
Blogger Jonna kirjoitti...

sarakissa: aika samispäivä on siis ollut:)

anette: oon ihan sairaan ylpeä tuosta kahdeksasta kilsasta:D

Anna: joo, aivan mahtavat kengät!:)

6. tammikuuta 2009 klo 0.07  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tammikuu on kyllä aika kamala kuukausi. Inhottaa palata huomenna kouluun, kun koko loma on mennyt vain koulutöitä vältellessä. Itse odotan vielä siskoni Annalta ostamia joululahjakenkiä. Toivottavasti saapuvat pian... :)

6. tammikuuta 2009 klo 11.56  
Blogger Asta kirjoitti...

Hihi, tuo alun tammikuu paasaus on ihan kuin suoraan minun suusta! Voin kyllä niin allekirjoittaa. Joulukuussa on se oma tunnelmansa ja helmikuuta piristää ajatus maaliskuusta, mutta tammikuu! Mitä hyvää siinä muka on?? :-D

ps. Saappaat on söpöt!

6. tammikuuta 2009 klo 11.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat saappaat, varsinkin polven yli vedettynä.

Ja pakko tunnustaa (koska luulen, että ymmärrät): mä sorruin ja kävin kattomassa Twilightin uudestaan... Ostin Eclipsen lauantaina, luin sen sunnuntaina ja menin eilen hakemaan Breaking Dawnia paitsi että se oli kaikista keskustan kirjakaupoista loppu! Oivoivoi tätä tuskaa! Ainoa, mikä mitenkään voi lievittää uuden kirjaerän saapumisen odottamisen aiheuttamaa kärsimystä, oli sit se leffa. Tai no, siis Rob.. Heh.. Pikkusiskoni ilmaisi tänään syvän huolensa reilun parikymppisen isosiskon fanituksen määrästä.

6. tammikuuta 2009 klo 14.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: koulutöitä on vältelty täälläkin hyvin ansiokkaasti ja nyt tuntuu, että tentit ja tutkielmat ovat kaatumassa hyvää vauhtia päälle:D

eliiina: Tammikuu on ihan persiistä:D

primrose: Ymmärrän vähän liiankin hyvin:D Perjantaina ollaan menossa kavereiden kanssa uusintakierrokselle leffateatteriin:D jotenkin voisi luulla, että tällä iällä olisi jo immuuni tälläisille pakkomielteille:D

6. tammikuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Olen kerran ostanut parit korvikset, mutta en muuta. Laitoin juuri ensimmäisen oman huutokauppani tänään käyntiin! :)

6. tammikuuta 2009 klo 17.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Niin ja ihanat saappaat, todellakin! Onnentyttö. :)

6. tammikuuta 2009 klo 17.43  
Blogger Chérie kirjoitti...

Et ole ainoa joka inhoaa siivoamista:)

6. tammikuuta 2009 klo 17.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo saappaat on aivan täydelliset!

6. tammikuuta 2009 klo 21.17  
Blogger Christina kirjoitti...

Nuo saappaat ovat kyllä herkut!

7. tammikuuta 2009 klo 9.00  
Blogger anna-elina kirjoitti...

niin nätit!

7. tammikuuta 2009 klo 19.46  
Blogger Jonna kirjoitti...

Jenni: kiitos! ja voih, kun olet niin pikkuruinen, niin en voi hirvittävästi huudella sun vaatteita!

cherie: Yh, siivoaminen!

Nylon: Kiitos!

Christina: Kiitoksia:)

anna-elina: Kiitos!

7. tammikuuta 2009 klo 21.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mokkasaappaat ovat tosi upeat. Ostin viime talvena Palmrothilta ruskeat samantapaiset, ehkä ne vaan ulottuu pikkasen ylemmäksi.

9. maaliskuuta 2009 klo 18.01  
Blogger Marianne kirjoitti...

Upeat vihreät mokkasaapikkaat. Ostin viime talvena Palmrothin ruskeat melko samantyyppiset, ehkä inan pitempi vartiset ja olen tykännyt niistä hullun lailla. Ruskea väri vähän harmittaa, olisi pitänyt ottaa varman päälle mustat.

9. maaliskuuta 2009 klo 18.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu