Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Wanhoja tiirailemassa

torstai 12. helmikuuta 2009

Wanhoja tiirailemassaEpäilin vakavasti älykkyyttäni tuossa muutama tunti takaperin. Syy tähän itse-epäilyyn tuli siitä, että totesin kyykkykäveleväni (eli yritin kävellä kyykyssä koska sillä tavoin mahdollinen kaatuminen sattuu vähemmän) meidän pihan läpi. Tämä mielenkiintoinen liikkumistapa taas jotui siitä, että jollain ihme konstilla olin onnistunut sivuuttamaan sellaisen faktan, että tuolla ulkona jokaista kävelytietä pitää vallassaan peilikirkas jää. Sinne minä idiootti päätin sitten kiskoa ne uudet Sarenin saappaat jalkaan (korkoa löytyy ja pohjassa ei minkäänlaista pitoa). Selvisin sitten kyykistelemällä bussipysäkille saakka ja vieläpä määränpäässä äidin rapulle turvallisesti mutta kun oli aika kävellä katsomaan Wanhojen tansseja läheiselle koululle oli pakko hälyttää pikkuveli talutusavuksi (vitsit kun se lähti innoissaan taluttamaan idioottisiskoaan). Koululla sitten onneksi treffasin kähäräpään, joka herrasmiesmäisesti (ja ilkeästi virnuilleen) auttoi idioottityttökaverinsa turvallisesti kotiin. Muttasiis oikeasti: Milloin oikein opin pukeutumaan säätilan mukaisesti?!

Wanhat oli kyllä ihan ihastelemisen arvoinen juttu.  Oli ne tanssijat vaan niin söpöjä (ja huolestuttavan nuoren näköisiä!) niissä juhla-asuissaan:) Oli muuten ihanan pirteän värisiä mekkoja!

 

Itse napsin valokuvia seuraavissa:

 

 

neuletakki-ZARA-mekko-ZARA-saappaat-Hanna Saren Seppälälle

Ainiin, arvatkaa mikä katastrofi kohtasi tätä tyttöstä tänään aamupäivällä! Ihana, rakas, vaaleanpunainen kännykkäni HAJOSI! Onhan se jo jonkin aikaa sammunut itsekseen ja katkonut puheluita mutta en jotenkin tajunnut, että lähtö olisi näin lähellä:( 

Nyt sitten itsepäisesti käytän vanhaakin vanhempaa puhelintani koska inhoan ajatusta laittaa rahaa (hah, mitä rahaa) johonkin typerään vekottimeen.

höh.

Nyt nukkuilemaan.

-Jonna:)

Tunnisteet:

31 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Onpas tosiaan ihanan värikäs joukko, ihan kuin olisivat etukäteen sopineet :) Tosi moderneilta näyttävät kaikki mekot, vaan useinhan ne nykyään tuppaavat olemaan ihan tavallisia iltapukuja eikä mitenkään historiallisia. Itsellänikään ei ollut mutta koska hahmoni oli Amélie Poulain niin sinänsä ei haitannut.

12. helmikuuta 2009 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On tosiaan aika värikästä tuolla :D Hassua, kun itse olen tottunut katselemaan vanhoissa enemmän murrettuja ja "synkempiä" värejä.

12. helmikuuta 2009 klo 22.33  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Voi kurjuus tuo kännyn hajoaminen - vihaan itsekin sitä, jos on pakko laittaa rahaa tuollaiseen "turhuuteen". Sen takia käytän kännykkääni aina ihan viime tippaan saakka, en tarvi mitään uusimpia malleja.

12. helmikuuta 2009 klo 22.37  
Blogger sheidi kirjoitti...

Todella kauniita pukuja kyllä noissa kuvissa! :-) Kaiholla muistelen omia tanssejani... Oli meinaan ehdottomasti lukion kohokohta. Penkkarit ja abiristeily oli wanhojen päivään verrattuna kovin laimeita!

12. helmikuuta 2009 klo 23.15  
Blogger em kirjoitti...

Eiks wanhat tanssita normaalisti perjantaina? Tänäänhän oli vasta penkkarit.. Vai oonko oikeesti nyt jotenkin väärässä viikonpäivässä tai jtn.. :)

12. helmikuuta 2009 klo 23.17  
Anonymous Paksupohje kirjoitti...

Mulla on toi sama puhelin, 2,5 vuotta vanha, ja nyt on parin kuukauden aikana tehnyt tota samaa, eli katkonut puheluita ja sammunut itsekseen. Vielä en ole vaihtanut rahatilanteen vuoksi uuteen. Olen huomannut että tolle saa aina vähän jatkoaikaa, kun sammuttaa puhelimen, ottaa akun ja kortin irti. Seuraavan kerran ostan puhelimen, jossa ei oo mitään ylimääräistä härpäkettä.
Niin ja ihana asu, itse en saanut tungettua noita hanna sareneja jalkaan..Ihan älyttömän hyvännäköiset ovat :) Pysyhän pystyssä!

12. helmikuuta 2009 klo 23.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten voi olla että suomalainen suunnittelija ei ole yhtään ottanut huomioon näitä kelejä...

13. helmikuuta 2009 klo 8.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ siis kenkiin viitaten.

13. helmikuuta 2009 klo 8.37  
Anonymous hanna kirjoitti...

Itsekään ei tullut vanhoja tanssittua. Vähän joskus harmitti, mutta rahat, jotka olisi vanhoihin kuluneet (vanhempieni rahat siis) veivät minut Pariisiin. Se oli mulle tärkeempi elämys mielestäni. Muakin pelottaa lähtee tänään ulos, kun toinen pohje on niin kipee, että pitää linkuttaa vain päkiää käyttäen. Mahdan minäkin olla tänään hassu näky tuolla kaduilla. Hassua, että ihmiset pelkää tota liukasta kovasti, mut sitten kun bussi tulee niin juostaan ja kovaa..

13. helmikuuta 2009 klo 9.09  
Blogger Joy kirjoitti...

Hooo, onpa tosiaan outoa että puvut oli noinkin värikkäitä! Muistelen että aiemmin on ollut viininpunaista, tummaa vihreää ja sinistä jne. Värikkäimmät on sitten ollut kirkkaanpunaista. Enivei, ihanan näköinen porukka, vaikka jotenkin harmittaakin että se historiallishenkinen meininki on ollutta ja mennyttä!

Naureskelin ääneen tuota sinun kyykkykävelyäsi :). Mulla on taas sellainen ongelma, että kävelen aina ja joka paikkaan, n iin en koskaan pääse ulkoiluttamaan nättejä saapikkaitani :(, aina vaan jotkut bikerit jalassa.

13. helmikuuta 2009 klo 9.47  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Hehe, hauska tuo Rva Herttaisen kommentti: olin juuri tulossa kirjoittamaan, että tuo eturivin joukko näyttäÄ siltÄ kuin he olisivat etukäteen miettineet värikartan kanssa mitkÄ värit ovat hauskoja yhdessä. Meidän vanhoissa oli mielestäni paljon enemmän tummia värejä, noissa puvuissa oli vähän enemmän "prom dance" henkeä.

13. helmikuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Ja em:n pointti on hyvä: yleensähän vanhat tanssitaan perjantaina!

13. helmikuuta 2009 klo 10.20  
Anonymous K kirjoitti...

Wanhat <3 Harmittaa vain kun puvut eivät ole wanhaa nähneetkään: tanssiparillanikin oli vuonna 2005 oikein sievä mekko kuin suoraan Järki ja tunteet elokuvasta. Tykkäsin kovin :) Meillä oli niin paljon vähemmän poikia, että osan täytyi tanssia puolet ajasta tyttöparin kanssa. Mikäs siinä, kiva pari mutta harmiksi päätä lyhyempi ja hän tanssi miehen osaa XD Hauskaa oli aina kyyristellä mennessä pyörähdyksissä käden alta (joku wiener-valssi).

Pois kaikki amerikkalainen prom-meininki meitin vanhoista ;__;

13. helmikuuta 2009 klo 10.28  
Anonymous K kirjoitti...

Wanhat <3 Harmittaa vain kun puvut eivät ole wanhaa nähneetkään: tanssiparillanikin oli vuonna 2005 oikein sievä mekko kuin suoraan Järki ja tunteet elokuvasta. Tykkäsin kovin :) Meillä oli niin paljon vähemmän poikia, että osan täytyi tanssia puolet ajasta tyttöparin kanssa. Mikäs siinä, kiva pari mutta harmiksi päätä lyhyempi ja hän tanssi miehen osaa XD Hauskaa oli aina kyyristellä mennessä pyörähdyksissä käden alta (joku wiener-valssi).

Pois kaikki amerikkalainen prom-meininki meitin vanhoista ;__;

13. helmikuuta 2009 klo 10.28  
Blogger Mari kirjoitti...

Tuo sinun mekkosi on upea. :) Tai oikeastaan koko asu! :P Vihreä ja harmaa sopivat todella hyvin yhteen, pitääkin katsoa jos omastakin kaapista löytyisi jotain noissa väreissä. :)

13. helmikuuta 2009 klo 11.28  
Blogger Suvi kirjoitti...

Oli kyllä värikkäitä pukuja tansseissa. Itse yritän mennä tänään serkkuni tensseja katsomaan.

Mulla myöskin puhelin vetelee viimeisiä. Onhan se jo yli viis vuotta vanha. (Ja myöskin vaaleanpunainen.) En vain millään haluais ostaa uutta (ihan turhaa rahan tuhlausta).

13. helmikuuta 2009 klo 11.29  
Blogger Suvi kirjoitti...

Mari-serkkuni tuossa yläpuolella just kommentoi...

13. helmikuuta 2009 klo 11.31  
Blogger maria kirjoitti...

Oon jo pitkään halunnut vihreää mekkoa... no arvaa vaan, haluanko sellaista nyt vielä vähän enemmän? :) Toi sun on ihana!

13. helmikuuta 2009 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wanhat ei tarkoita sitä, että puvut ovat vanhanaikaisia, vaan sitä, että nää tyypit tulee olemaan koulun vanhimpia:---)

13. helmikuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rva. Herttainen: Ei siellä kyllä oikeastaan yhtään vanhanaikaista mekko näkynyt. Niin ne ajat muuttuvat mutta kaniita pukuja oli kyllä paljon:)

Anonyymi: Oli tuollakin useampi tummempi värinen puk umutta nuo sorbettivärit sattuivat tuossa tanssissa somasti eturiviin:)

Bisquits: itse punoin nyt sellaisen suunnitelman, että aion sinnitellä tuolla vanhalla ensi syksyyn ja sitten toivon synttärilahjaksi uuden puhelimen:D

sheidi: Minä en tanssinut:( Nyt kyllä vähän harmittaa...

em: Enpä muuten tiedä. ainakin tuolla tanssittiin jo eilen. Tänään sitten tanssivat omalle koululle...

Paksupohje: Harmi, että eivät menneet jalkaan! Mulla on taas se ongelma, että kaikki saappaat ovat yleensä pohkeista liian löysät eikä sekään ole kovin kaunista:D

Anonyymi: Ehkä Saren ei tarkoittanut noita keskellä talvea käytettäväksi vaan välikausiksi...:)

hanna: Nauroin tuolle bussijutulle koska se on kyllä niin totta:D Ja kyllä pariisi anakin minun pässäni voittaa wanhat:)

Joy: tuolla oli kyllä aika pljon noita värikkäitä mekkoja ja oikeastaan mielestäni sopivat nuorille tyttösille paljon paremmin kuin tummat värit:)

Tuuli: Olisi pitänyt muutn kysyä, että oliko paikat sovittu etukäteen:) ainiin, sä tanssit wanhat, plöö.

K: Itse taas tykkäilen kovasti noista uudemmista sorbettpuvuista. Sopivat jotenkin tosi kauniisti nuorille tytöille:)

Mari: Kiitos! olen kovin ihastunut vihreään!

Suvi: Puhelimet pitäisi saada valtiolta ilmaiseksi. Tylsä käyttää niihin senttiäkään:D

maria: Hih, nyt ollaan tasoissa, koska himoitsen epätoivoisesti sitä sun raitamekkoa. Heti kun saan rahaa niin tilaan kyllä sen:)

Anonyymi: Näin minäkin sen olen ymmärtänyt:)

13. helmikuuta 2009 klo 13.14  
Blogger winda kirjoitti...

Ihanan värikästä, ihankuin joku karkkipussi, nam.. :)

13. helmikuuta 2009 klo 13.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh miten värikäs joukko! Meillä oli paljon tummempi värimaailma..

13. helmikuuta 2009 klo 15.09  
Anonymous heta kirjoitti...

musta ainakin on mielettömän ihanaa, että ne monelle niin epäedulliset gootinpunaiset, -siniset ja -vihreät on jääny noiden herkkuvärien jalkoihin! kuinka paljon paremmin kauniille ja raikkaille nuorille sopiikaan tollaset "sorbettivärit" niin kuin asian ilmaisit jonna :) meidän tansseissa, -07, oli jo aika paljon värikkäämpää ja itse rakastin tulisesti limenvihreää pukuani! mutta kyllä eilisen ihanin puku oli ylivoimasesti "meijän" neidillä, tiiät kyllä ketä tarkotan ;)

13. helmikuuta 2009 klo 15.45  
Blogger Cloudberry kirjoitti...

haa toi oli meijän koulu!! :DD eilen oli vanhemmille, tänään ne esitti ton uudestaan viel meille yläkoululaisille ja sit ala-asteelle

13. helmikuuta 2009 klo 16.56  
Anonymous Piia S. kirjoitti...

Kaikki muut onkin sanonu jo samaa, mutta todella ihanan värikkäitä mekkoja :) Ihan kuin karkkeja. Huomasin itsekin pari vuotta sitten kun olin oman veljen tansseja katsomassa, että lähes kaikki mekot olivat prom-mekon tyylisiä eikä vanhoja. Itselläkin oli aikanaan sen tyyppinen mekko. Sitä olenkin käyttänyt vuosijuhlissa :) Nyt ei kyllä mahdu enää päälle, hmph.

Uskoisin, että useissa koulussa tanssitaan to-iltaisin vanhemmille ja pe-päivisin koululaisille ja opettajille.

13. helmikuuta 2009 klo 18.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Alun perin vanhojen tanssit on tanssittu juurikin oikeasti vanhoissa puvuissa (toisin kuin eräs anonyymi väitti; ei tainnut olla historiasta perillä). Tokihan vanhoiksi pukeuduttiin sen takia, että oltiin koulun vanhimpia. Päällä saattoi olla vanhempien tai isovanhempien asuja aikaisemmilta vuosikymmeniltä. Käsittääkseni vanhojentanssi-/pukeutumisperinne ei ole hirveän vanha, olisiko Suomessa alkunsa saanut 60-70 -lukujen vaihteessa (tästä asiasta en tiedä kylläkään tarkasti).

13. helmikuuta 2009 klo 18.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi nätit vaatteet sulla! =)

13. helmikuuta 2009 klo 22.13  
Blogger Jonna kirjoitti...

winda. Tai jäätelöallas:D

Anonyymi: Noissa tansseissa kyllä kunnostauduttiin väreissä:)

heta: Oon kans sitä mieltä, että toivottavasti sorbettivrit ovat tulleet jäädäkseen. sopivat paljon nätimmin ja niitä naamiaismaisia "wanhat"pukuja nyt voi käyttää siellä oikeissakin naamiaisissa.) ja kyllä meiän tyttö oli ylivoimaisesti kaunein ja puku oli nätein!

Cloudberry: Ollaan siis käyty samaa yläastetta;)

Piia S: Tykkäsin kyllä ihan hirmuisesti noista karkkiväreistä ja ei niin vanhahtavista mekosta:) Kähäräpään sisko kunnostautui tuossa oranssissa puvussa muuten:) ja mä tietenkin pakotin veljen tanssittamaan siskoaan;D

Anonyymi: ah, historiaa:) itse tykkään, että perinteen uudistuvat ja nämä iloisemmat värit ovat mielestäni tosi kiva juttu:)

Anonyymi: Oi, kiitos:)

13. helmikuuta 2009 klo 23.02  
Blogger Peippo kirjoitti...

Tosi värikkäitä pukuja! Meilläpäin oli paljon synkempiä värejä, semmoisia murrettuja. Itse ainakin aion sitten pistää jonkin tosi kirkkaanvärisen mekon päälle. :D

Sunkin asus oli hieno! :)

15. helmikuuta 2009 klo 13.28  
Blogger B.O. kirjoitti...

Ihana sävy tuossa sun vihreässä mekossas! Vähän tuon tapasta on itsekin tullu haettua ^^

15. helmikuuta 2009 klo 19.32  
Blogger Jonna kirjoitti...

Peippo: Tykkäsin myös ihan hirmuisesti siiä, että puvut olivat noin värikkäitä:)

B.O: kiitos! Pidän tuosta mekon väristä todella paljon:)

15. helmikuuta 2009 klo 21.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu