Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syitä miksi tänään on kiva päivä:

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Syitä miksi tänään on kiva päivä:


1) Sain lipun ainejärjestön vuosijuhlaan. Vaati heräämisen ennen kuutta (yh, kaikki 05:jotain alkavat herätysajat pitäisi kieltää ihan lain tasolla) ja itsekunnioitusta nakertavan parin tunnin venailun ainejärjestön toimiston edessä, mutta kannatti koska nyt on paikka varattuna:) Kivaa päästä sujahtamaan kokopitkään iltapukuun ja juhlameikkiin!

2) Oikeusnotaarityö on melkein kirjoitettu loppuun. Pikkaisen hienosääntöä (heti kun olen naputellut tämän postauksen, tärkeysjärjestys kunniaan) ja sitten proffalle palautus. Ah, mahtavaa päästä siitä kiusankappaleesta eroon. Sitten voinkin pari päivää leikkiä, että ei ole mitään tähdellistä tehtävää ( mitä nyt pari jättitenttiä ensi kuussa. äsh.)

3) Ja sitten se tärkein syy, miksi tämä päivä on ihan superkiva. On nähkääs aika hemputin kiva fiilistellä kahta tälläistä juttua...

3-19.5.09

Photobucket

30.5-4.6.09

Photobucket

Pitkään hehkutetun toukokuisen Nykki/Washingonreissun lisäksi painun toukokesäkuun vaihteeksi superkivan salikaverini kanssa Lontooseen!!! Nyt on hotellikin varattu, joten homma on niin selvä, että sitäkin voi ruveta intoilemaan:)
Lontoossa vierailleet, vinkkejä otetaan vastaan!
(hups, taitaa olla pankkitilin edessä iso miinus ja pohjassa pelkkä reikä kunhan olen näistä kahdesta reissusta selvinnyt;) )
-Jonna

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Blogger argentinito kirjoitti...

muy bueno!

11. maaliskuuta 2009 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

EI OO REILUA! Onko hei mitään idoita miten vanhemmat sais suostuteltua lähtemään mun kanssa New Yorkiin? Ja maksamaan mun shoppailut, totta kai.

11. maaliskuuta 2009 klo 12.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistavia matkoja sulle, jo näin etukäteen!:)

Mua kiinnostaa, että mistä aihesta kirjoitit tuon notaarityön? Entä kuinka pitkä sen piti olla sivuissa ja kuinka monta opintopistettä siitä saa? (Nää selviäis teidän tiedekunnan opinto-oppaasta, mutta toivottavasti ei haittaa, vaikka kyselen sulta...)

Niin ja onnea tuon työn valmiiksi saamisen johdosta!

11. maaliskuuta 2009 klo 12.55  
Blogger vippe kirjoitti...

Mä odotan kanssa niin kesän Lontoon reissua! Neljättä kertaa menossa eikä yhtään kyllästytä :)

11. maaliskuuta 2009 klo 13.59  
Blogger hannae kirjoitti...

Vooi vitsi hiukka epistä, mäkin haluun Nykkiin. No mut meen sua pari viikkoo aikasemmi Lontoosee, voin sit tulla kertoo laatuvinkkei vaiks :)

11. maaliskuuta 2009 klo 14.05  
Anonymous Nikkilä kirjoitti...

Täytyy vähän kehaista "uutta" banneria, jota yhä jään aina ihailemaan... varsinkin vasemmanpuoleinen rantakuva on vaan niin tyrmäävä! :)

11. maaliskuuta 2009 klo 14.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

LONTOO ON IHANA! Ja varmasti New York myös mut sinne en oo vielä päässy :) Ehdoton shoppauskohde Lontoossa on Oxfrod Streetillä sijaitseva Primark. Siellä on vaikka mitä ja tosi edullisesti. Muutenki nyt on hyvä aika mennä Lontooseen, siellä on paljon halvempaa ku Suomessa ja paljon enemmän kaikkea ihanaa. Oon kyl hiukka kateellinen näistä sun matkoista! Olin kyl Lontoossa just kuukausi sitten mut lähtisin vaikka heti uudestaan.

11. maaliskuuta 2009 klo 15.13  
Blogger chérie kirjoitti...

Wau! Aika huippua ku pystyt matkustaan noin paljon.. Meikä täällä voi hehkutella vaan toukokuun hesan reissua..:)

11. maaliskuuta 2009 klo 15.47  
Anonymous muovipussi kirjoitti...

UPEAAAAA voi että teit juuri mut niin kateelliseksi, ärr :D
Mutta pidä hauskaa! Miten voi olla, saat melkein suoraan New Yorkin koneesta kävellä Lontoon koneeseen! :) Minäkin minäkin tahdon!

11. maaliskuuta 2009 klo 16.14  
Anonymous Clarissa kirjoitti...

Lontoossa kannattaa ehdottomasti käydä British Museumissa vaikka ei muuten olisikaan niin museoista kiinnostunut, ainakin tämä nähtävyys on sellainen, jota ei kannata missata.:) (+ ilmainen sisäänpääsy)

Sitten nämä kaikki puistot, esim. Kensington Gardensit ja Hyde Parkit ovat ihania hengailupaikkoja, kannattaa visiteerata.:)
Oxford Streetille en jostain kumman syystä viime kesän matkan aikana eksynyt, mutta se kannattaa katsastaa myös.
St. Paul's Catherdal oli myös lumoava & Tower Bridge. 8)
Madame Tussaudsin vahakabinetti oli kanssa kiva, mutta sinne sai jonottaa ihan äärimmäisen kauan, ja sisällä oli aika täyttä ja ahdasta. Plus liput maksaa maltaita.
Buckinham Palacen edessä oleva vahdinvaihto oli myös aika jees katottavaa. :)

Metrolippu kannattaa hommata, kätevä väline kulkemiseen ympäri Lontoota. :)

Toivottavasti nää vinkit hyödyttää ees jotain! Oon jo hyvän aikaa lukenu sun blogia, ihana blogi! Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kommentoida.;)

Kevättä odotellessa!

11. maaliskuuta 2009 klo 17.46  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihanat matkat sinulla tiedossa!:)

11. maaliskuuta 2009 klo 18.09  
Blogger raspberrycake kirjoitti...

Mä oon niin Lontoo rakastaja etten voi siitä paljoa sulle kirjotella kun oon niin katkera..
Mut sen verran voin sanoa, että kannattaa todellakin miettiä että mihin aikaan päivästä menee mihinkin paikkoihin! Madame Toussaudsille kannattaa mennä esim maanantaina aamupäivästä ja primarkiin EHDOTTOMASTI heti klo 9 kun se aukee ja mielellään arkena!! Sillon ei paljoa tartte jonotella, mutta jos menee iltapäivällä niin se on parin tunnin kassajono helposti... Ja Portobelloon ja Camdeniin kannattaa EHDOTTOMASTI mennä, niissä on toosi ihana shoppailla ja kauniita (vaikkakin tosi erilaisia) paikkoja molemmat..KEsällä myös Covent Garden on ihan huippu mesta ja siellä kannattaa käydä syömässä uuniperunat tai pastat siinä jossain pontes nimisessä mestassa joka on sen ekan hallin keskellä.. Mä oon niin katkera ettet tiedäkkään..Onneks syksyllä Lontoosee kattoo Coldplayta<3 ;)

11. maaliskuuta 2009 klo 18.22  
Blogger Roosa kirjoitti...

Hyvää nimipäivää muuten teidän Kalervolle :D

11. maaliskuuta 2009 klo 20.01  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Lontoossa kannattaa visiteerata ehdottomasti Camden Townissa! Tosin siellä saa pitää laukustaan melko tarkkaan kiinni (tai no miksei muuallakin Lontoossa :D) mutta ne kojut ja markkinat aah! Camdenissa saa helposti tingattua ja sieltä saa myös esim. Beatles-krääsää paljon halvemmalta kuin sireltä Beatles-kaupasta, joka on Baker Streetillä muistaakseni. Niin ja jos etnisestä ruuasta tykkää niin Camdenissa saa kyllä kaikkea intialaisesta sushiin suht edukkaasti.

Mutta älä missään nimessä haksahda fish&chipseihin!! :D Tämä paljon hehkutettu Britannian kansallisruoka nimittäin oli ainakin itselle (ja matkakumppanille myös) valtava pettymys. Mäkkäristäki saa parempia ranskiksia...

Sitte tietenkin keskustassa on Oxford street yms. perus turistikadut, mistä saa sitä Britannia-krääsää Union Jack-stringeistä Prinsessa Diana-lautasiin, plus sieltä löytyy myös perus H&M:t, Primark ja tietenki paljo levykauppoja (vinkki: Brittibändien levyt on ihan sairaan halpoja, maksoin kolme puntaa Manic Street Preachersien levystä :D)

Sitte on tosiaan kaikki puistot ja perus Trafalgar Squaret ja muut ja tietty Big Ben mitkä on ihan tsekkaamisen arvoisia! Semmonen Lontoo-maailmanpyöräkin taitaa olla mistä näkee kaikki isoimmat nähtävyydet kertaheitolla, tosin se tais olla aika tyyris.

Sori tämmönen hirvee sepustus mutta voisin puhua Lontoosta vaikka miten pitkään koska rakastan sitä paikkaa niin paljo ja et uskokkaan tätä katkeruuden määrää :D ehkä yritän houkutella poikkiksen lähteen mun kanssa sinne toukokuussa!

11. maaliskuuta 2009 klo 20.58  
Blogger mire kirjoitti...

Myydäänkö teillä siis vaan rajotettu määrä vuosijuhliin lippuja? Meijjän vuosijuhlat on jo ylihuomenna ja hieman jo jännittää et onnistuuko kaikki niinku haluan. :D

11. maaliskuuta 2009 klo 21.54  
Anonymous junja kirjoitti...

oletko tilannut forever21.comista vaatteita? jos olet, niin onko paketti tullut perille ongelmitta? postikuluthan on melko isot, mutta oliko mitään ongelmia tulleissa tai muissa? oliko vaatteet ok? ja palautuksissa pitää postikulut itse maksaa myös niinkö? oletko palauttanut mitään? ja maksu onnistuu vain luottokortilla? verkkopankki tunnukset ei kelpaa?
kiitos jo etukäteen.

11. maaliskuuta 2009 klo 22.24  
Blogger semma kirjoitti...

Uuh, sullapa on tosiaan ollut lievästi sanottuna kiva päivä!

11. maaliskuuta 2009 klo 23.02  
Blogger Christina kirjoitti...

Äää, New York ja Lontoo on kummatkin mun haave-listalla parhaillaan. En kyllä tajua, miten meinaat pysyä housuissasi, kun noin hienot matkakohteet on tiedossa! Hieno juttu! :)

Täytyy toivoa, että itsekin pääsisi pian noihin matkakohteisiin reissailemaan.

11. maaliskuuta 2009 klo 23.08  
Blogger superlatiivi kirjoitti...

Kaks sanaa: Camden town.

12. maaliskuuta 2009 klo 13.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

argentino: :9

Anonyymi: Kerro, että mtka New Yorkiin olisi olennainen osa sitä prosessia jossa susta kasvaa avomielinen ja maailmasta utelias täysipainoinen ihminen. Shoppailun kustantaminen taas on olennaista koska jos yhdysvallat ei saa pian talouttaan kuntoon, niin koko maailma on ihan kusessa:)

Anonyymi: Tein työni kuolinpesän virallisselvityksen käynnistämisestä. Tekstiä taisi olla reilut 17 sivua ja opintopisteitä siitä saa kuusi:)

vippe: oooh, Lontoo! :)

hannae: joo, musta sitten kertoilla vinkkejä:)

Nikkilä: Kiitoksia:)

Anonyymi: Primark on kyllä ihan pakollinen vierailukohde:)

cherie: mutta Helsinki on kiva paikka:) ja näiden matkojen jälkeen ei ole varmaan varaa liikahtaa mihinkään pitkiin aikoihin:)

muovipussi: hih, joo voin suomessa ollessani vain pestä vaatteet ja pakata ne uudelleen:)

Clarissa: kiitos tosi paljon hyvistä vinkeistä! :)

SL: Hih, käyn ihan villinä täällä:)

rasberrycake: Kiitos kivoista vinkeistä:) !

Roosa: Hih, se on Kalevi, niin se juhlii vasta syyskuussa:)

Kaisa: Kiitos vinkistä ja kyllä niitä fish&chipsejä vain on ihan pakko maistaa;D

mire: joo, meillä on vain titty määrä ja ikinä ei tiedä, että onko sellainen vuosi, että ne menee supernopeasti. Sen vuoksi siis järjetön jonotus:)kivoja juhlia! kuvia blogiin!

junja: en ole ikinä tilannut mutta blogista Focus on Fashion löytyy hyvät ohjeet:) Vaaekaapistani kyllä löytyy muutamia kyseisen kaupan vaatteita ja ei se laatu kyllä mikään päätä huimaava ole mutta toisaalta, ei ole kyllä hintakaan:)

semma: niin oli, tuollaisia lisää:)

Christina: siis mähän lasken vain päiviä noihin reissuihin:)

superlatiivi: Laitetan korvan taakse:)

13. maaliskuuta 2009 klo 20.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu