Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kukkia

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kukkia

Kaivattu Asoslaukku koputti oveen tänään ja oih, se on täydellinen. Paksua, hyvältä tuoksuvaa nahkaa ja istuu olalle kuin sellainen söpö hattupäinen marakatti. Jos nyt jotain vikaa pitää vääntämällä vääntää niin se on kyllä vetoketjun puute. Toisaalta syvän olemuksensa vuoksi, laukkuun pitää se käsi kyllä kyynerpäitä myöten tunkea jos sieltä jotain haluaa mukaan napsaista. Ja tosiaan, 10+ Asokselle upeasta asiakaspalvelusta. Suosittelen kyllä tuota toimivista toimivinta nettikauppaa kenelle tahansa:)Uusi laukku olalla ja koulujutuilla pakattuina olikin sitten hyvä lähteä kirjastoon viisastumaan ennen päivän työrupeamaa. Harmi vain, että en ikinä selvinnyt sinne kirjastoon saakka. Sen sijaan jalat veivät Lindexille ja siellä taas alerekille. Yksi kauneimpia asioita maailmassa lienee uutuuttaan hohteleva -70% kyltti. Varsinkin silloin kun sen alta löytyy juuri se neuletakki ,jota ihaili täysihintaisena.
Kukkainen ( yhdeksän euroa maksanut!) ihanan pussihihainen neuletakki muistuttaa 90-luvun kevätjuhlista ja juhlavaatteiden shoppaamisesta äidin ja isin kanssa. Olen melkein koko uuden vuosituhannen kailottanut kuinka ysärimuoti oli jotain sanoinkuvaamattoman kamalaa mutta nyt kun sen kukkaset ovat jälleen vallanneet kauppojen hyllyt tuovat ne niin ihanan nostalgiaolon, että vain pakko heittää ennakkoluulot romukoppaan ja ostaa kukkaloistoa vaatekaapin iloksi:)

 
Kukkia pääsi päälle myös päivän asuissa. tänään oli taas niitä päiviä jolloin koko vaatekaappi on täynnä tyhmiä ja rumia vaatteita eikä mikään muu kuin verkkarit tunnu hyvältä idealta. Onneksi puolen tunnin päättömän kaivelun jälkeen käsiin osui aikoinaan reilillä ostettu kukkamekkonen ja se pääsikin sitten päälle jumitusnahkajakun( on sinänsä vähän surullista, että tyttö jolla on yli kaksikymmentä takkia käyttää aina vain yhtä ja samaa...) ja aina-jalassa-asosballerinojen kanssa:)
 
Ha, kyllä osaa ihminen nättää pirteältä muutaman työtunnin jälkeen;) Nyt meen leipomaan mun herkkujauhelihapiirakan loppuun ja sitten Roswell. Aaaah....

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger Pinja kirjoitti...

Kiva asu! Hyvä, että laukku löysi vihdoin perille uuteen kotiinsa.

22. huhtikuuta 2009 klo 21.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö neuletakki!

23. huhtikuuta 2009 klo 12.21  
Anonymous Lara kirjoitti...

tuo laukku tosiaan näyttää kivalta, ihana musta perus-nahka laukku. Ja silti, en keksi mitään vaikeampaa kuin sellaisen löytäminen! Tekstiesi perusteella olet muutamaankin otteeseen tilaillut asoksen ihanuuksia, ja minuakin se kiinnostaisi kovin ;> mutta huolestuttaa vain ne koot, jotkut sanoo että koko 8 on 36, ja jotkut taas sanovat että koko 10 on 36. millaisia kokemuksia sinulla on niistä koista?

23. huhtikuuta 2009 klo 15.39  
Blogger Jonna kirjoitti...

Pinja: kiitos ja ah, laukku on ihana:)

Anonyymi: Kiitos!

Laura: Mä olen myös vähän sekaisin noiden kokojen kanssa. Helpointa lienee katsoa siitä asoksen kokotaulukosta kunkin koon mitata ja ihan vain mitata oma kroppa. Mutta ainakin suomessa olen vyötäröhameissa kokoa 36 ja asoksella 10... :)

25. huhtikuuta 2009 klo 9.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu