Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pallomekko

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pallomekko

Hyviä uutisia! Asos tutkii laukkuni katoamista ja näyttää siltä, että uusi bag latetaan piakkoin matkaan. Huh, pikkuinen helpotus. Stressasin sitä puuttuvaa kaunokaista tuhannesti enemmän kuin esimerkiksi rikosoikeuden tenttiä, joka on alle parin viikon kuluttua ja luettu sivumäärä ehkä 1/10 koko alueesta;D Muthei, oikeasti. Liikennerikokset. En edes omista korttia, joten  ne kaikki ohitusoikeudet ja vilkutukset on mulle aivan hepreää. Tällä hetkellä pystynkin tenttikirjasta varsin sujuvasti osoittamaan, että " tässä kohdassa mä mietin Nykin vaatteita, tässä unelmoin pätkispatukasta..." 

Eilen alkoi myös koulun ainejärjestön juhlaviikko. Koska se uusi Asosmekkokin putkahti kätevästi postista, oli hyvä tekosyy lähteä katselemaan Scandinavian Hunkseja. Huh (ja tämä termi ei osoita minkäänlaista innostusta), olipa suhteellisen tylsä esitys. Ja mä oikeasti luulin, että ne pojuset on jotenkin ihan supertimmejä mutta ainakin sillä Martiina Aitomikälien miehellä roikkui vatsa oikein kunnolla. Ugh. Ei oikein se lavalla hetkutus iskenyt mutta ainakaan mun pahin pelko lavalle repimisestä ei toteutunut. Jos näin olisi käynyt, olisin varmaan joutunut muuttamaan maasta johonkin syrjäiseen Skotlantilaiseen pikkukylään, jossa olisin elänyt kivisessä majassa pussi päässä. 

No niin, mutta koska pitää lähteä oppimaan oikeusteorian viisauksia, niin laitetaan asosta kehiin. Tuo laatikko oli tosiaan aika komean kokoinen, joten olin ihan liikuttunut, kun se kiikutettiin ovelle saakka ( tietenkin olisi ollut vähän kivempi jos tuo ei olisi tapahtunut juuri kun vaihdoin vaatteita ja jorailin pitkin asuntoa alusvaatteillani.)

 

 

Uusi pallomekko oli kyllä järjetön tuuri. Tilailinhan mekon matikkasäännöllä: alaosa koko 10 + yläosa koko 14 = koko 12. Ja se on oikeasti sopiva! Mustat nahkaballerinat olivat myös ihan napakymppi. Vihdoinkin hyvät jokapäiväkengät. 

Nyt pitää hipsaista bussille -> syömään -> kouluun -> töihin -> takaisin kotiin.

Kaunista kevätpäivää!

ps. runoilen nuo rästikommentit tänään:)

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Jotenkin muakin huvittaisi hirveästo tehdä kaikkea ihan muuta kuin opiskella. Nuo pääsykoekirjat vie multa vielä hengen...

15. huhtikuuta 2009 klo 10.15  
Blogger eliiina kirjoitti...

Tuo on aina hauskaa, kun muistaa kaiken köh, oleellisen tenttien alueesta (tässä vaiheessa söin jätskiä, tässä vaiheessa kävin netissä). Asos-jutut on kivoja.

15. huhtikuuta 2009 klo 10.32  
Blogger mirella kirjoitti...

Näyttää paljon paremmalta toi mekko sun päällä kuin siinä asoksen kuvassa.
Hyh onko rikosoikeudessa jotain tuollaistakin. Mulla on se seuraavaksi ja oon oottanu sitä innolla tuon tylsän ympäristön jälkeen mut jos siinä on jotain ihme liikennerikoksia.. :/

15. huhtikuuta 2009 klo 12.30  
Blogger J kirjoitti...

Ihana toi mekko!

15. huhtikuuta 2009 klo 15.33  
Blogger elina kirjoitti...

ihana mekko:) haluaisitkos vielä vastata tähän ikuisuus kysymykseeen, että minkälainen laatu asoksen kamoilla on? :)

15. huhtikuuta 2009 klo 17.04  
Blogger Neetta kirjoitti...

ai meijä paketti on jo tullu..! :D jes hei, varmaan lauantaina saan ne sit? ;p

- Agnetha

16. huhtikuuta 2009 klo 0.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: Muistan oman pääsykoekeväänä aika kamaluutena, joten tsemppiä:)

eliiina: Mulla käy kyllä vähän liian usein noin. Nyt pitäisi saada pää mukaan lukemiseen!

mirella: kiitos:)ja ympäristö yyh!

J: kiitoksia:)

Neetta: Jep, lauantaina saat omat ihanuutesi:)

16. huhtikuuta 2009 klo 22.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu