Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

290509

perjantai 29. toukokuuta 2009

290509

Tänään olen:

1) Vaihtanut vaatteita yhdeksän kertaa ( on se sitten ihan kamalan hankalaa valita päällensä shortsit ja toppi)

2) Syönyt karkkia aamiaiseksi ( mun mielestä tää on täysin loogista; jos se karkkipussi on yöpöydällä valmiiksi, miksi ei aloittaisi sillä päiväänsä? Kähäräpää ei tajuu.)

3) Aloitanut viimeisen Harry Potterin lukemisen neljättä kertaa. 

 

4) Hengaillut sen kivan valkoisen kirkon portailla toista tuntia kaverin kanssa juoruillen, ilman mitään näkyvää vaikutusta ( jota myös rusketukseksi sanotaan)

5) Sotkeutunut toppini edessä roikkuviin nauhajutskiin toistakymmentä kertaa. Siis onhan se hirvittävän söpö idea kaupassa, että topin edusta on täynnä toisiinsa liimautuvia ja kietoutuvia hapsuja mutta yritä sitten niiden kanssa tehdä sellaisia juttuja kuin vessakäynti/tuulinen ilma/ jakun napit...

6) Unohtanut vaihtaa euroja punniksi. Toisaalta, ehkäpä joku paikallinen miljonääri haluaa rahoittaa mun shoppailun. Sellaista tapahtuu, eikö?

 

7) Lakannut varpaankynnet ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Mulla on oikeasti maailman rumimmat varpaat ja yli kahden viikon nykkikävelyn jälkeen niihin on oikeasti kasvanut sellaisia lisäkkeitä. ( tai no rakkoja mutta näyttävät ihan niiden varpaiden siamilaisilta kaksosilta). Yh. 

8) Rakastunut taas jälleen kerran kesäiseen Helsinkiin. Oi, täällä on niin kaunista! MUTTA. Nyt menee jo hermo niihin kerjäläisiin. Ei ehkä kannattaisi kerjätä ison " NÄLKÄ"-kyltin kanssa, jos ruuanostotarjous ei kelpaa ja ehkä ei kantsisi muutenkaan nimitellä rahaa-antamattomia ihmisiä hulluiksi ja huoriksi. Myöskin "fuck you" sopii hiukkasen paremmin Lily Allenin biisiin. Inhottaa ne kerjuukuppia nenän edessä heiluttelijat, joilla on muutaman metrin päässä odottamassa "taukotila-paku" .  Kerjäämisen tulisi olla se viimeinen vaihtoehto, ei mikään bisnesidea, jolla lennätetään kasoittain ihmisiä toiseen maahan EU-jäsenyyden kautta.  Oho, avautuminen;)
9) Aloittanut Lontoopakkailun kumoamalla koko vaatekaapin lattialle, turhautunut omaan päättämättömyyteen ja lösähtänyt sohvalle makoilemaan. Äh, miksi matkailu on kivaa mutta pakkaaminen ihan kamalaa? Nyt ei vain yhtään toimi ajatus, että mitä haluan laittaa päälleni ensi viikolla. 
10) Ruvennut himoitsemaan jääkaapissa piilottelevaa lakujätskiä niin paljon, että postaus saakin nyt jäädä näihin sanoihin ja kuviin:)

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger *~SL kirjoitti...

Ihanan väriset shortsit! niinpä miksi pakkaaminen on niin vaikeaa ja jotenkin ei kiinnostavaa

29. toukokuuta 2009 klo 22.39  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Ei sinne Lontooseen kannata vaatteita ottaa mukaan ;D Kaupasta löytyy sit kyllä. Nimim. 23h sitten Lontoosta palannut

29. toukokuuta 2009 klo 22.42  
Blogger tipitii kirjoitti...

Alkoi lievästi tehdä mieli taas Helsinkiin vierailulle. Ja jätskiä kanssa vois nyt ottaa... On tää rankkaa lukee toisten blogeja ku sitten on koko ajan jotain haluamassa ;)

29. toukokuuta 2009 klo 22.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mä olen täysin samoilla linjoilla sun kanssa tosta karkkia ammiaiseksi -asiasta. Jos ne on heti siinä naaman edessä kun avaa silmät niin kai niillä voi ihan hyvin päivän aloittaa?! :D

30. toukokuuta 2009 klo 0.27  
Anonymous Lina kirjoitti...

NE KERJÄÄJÄT! En tiedä montaa raivostuttavampaa asiaa. Miten köyhä voi olla, jos on oikeasti varaa matkustaa Suomeen asti jostain miljoonan kilometrin päästä? Mun puolesta Suomen saa täyttää TÖITÄ TEKEVILLÄ pakolaisilla niin tappiin kuin rajat antaa myöten, mutta tollaset yksinkertaisesti törkeät vapaamatkustajat, jotka tulee tänne istumaan hanurillaan (ja esim. ryöstämään liikuntarajoitteisia tai mummoja, kuten tuossa viime viikolla taisikin tapahtua) pitäis pistää sinne missä pippuri kasvaa.

30. toukokuuta 2009 klo 1.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"10) Ruvennut himoitsemaan jääkaapissa piilottelevaa lakujätskiä niin paljon, että postaus saakin nyt jäädä näihin sanoihin ja kuviin:)"

Laita jätskit pakastimeen ettei sula! :D Hehe ajatusvirhe?

30. toukokuuta 2009 klo 3.06  
Blogger Jonna kirjoitti...

SL: kiitos ja se on kyllä yksi elämän suurimpia arvoituksia:D

NooranElmää: Apua, pelkään, että tuhlailu lähtee ihan käpälästä:)

tipitii: Oih, Helsinki on niin nätti!

Jenni: aivan! :D

Lina: ah, ihanaa, hengenheimolainen:)

Anonyymi: eikun me pidetään jätskiä jääkaapissa;D

30. toukokuuta 2009 klo 7.55  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Kiva asu, varsinkin tuon jakun kanssa, ja on noi shortsit muutenkin aika söötit.

30. toukokuuta 2009 klo 9.37  
Blogger winda kirjoitti...

Ihana postaus :)

Mulla menee kanssa hermot kerjäläisiin, niitä saa olla koko ajan hätistelemässä ulos meiltä töistä, ja sitten asiakkaat huutaa mulle miten ärsyttävää on kun ne tyypit kerjää, vaiika mä juoksen niitten perässä aina kun vain kerkeän!

Hups, avautuminen :D

30. toukokuuta 2009 klo 21.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu