Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Etsintäkuulutus

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Etsintäkuulutus

Olen viimeisen kuukauden aikana jäänyt pahasti koukkuun ebayhin. En tosin ole vieläkään tilannut mitään mutta saatan viettää päivittäin useammankin tunnin tuossa virtuaalisessa materialistin taivaassa. 

Olen nähkääs onnistunut saamaan erittäin pahan pakkomielteen ja en mistään sen vähäisemmästä kuin täydellisestä paljettitakista. Tämä päämäärä saa selaamaan ebaysivun toisensa jälkeen ja saamaan itkupotkuraivareita kun joku ahdasmielinen myyjänääliö postittaa vain usaan. 

Image and video hosting by TinyPic

kuva

Koska blingbling jakku on ollut metsästyksessä jo niin kauan ( no okei, pari kuukautta) olen itenkin ehtinyt kasata sille jo ehkä vähän liiankin tarkat vaatimukset. Jakkusen tulisi olla musta, harmaa tai hopea ja kokonaan paljettinen, ei mitään harvaan ommeltuja killuttimia. aika mahtavaa olisi myös, että se olisi sen verran reilu, että voisin käyttää sitä myös varsinaisena ulkovaatteena, että muuten vain lisämausteena. 

Nyt taas ebaya tutkailemaan...

ps. iskeekö kokopaljettiset vaatteet?

ps.2. kertokaas joku mulle yksityiskohtaisesti, että miten se paypal toimii. kestääkö omalta tililtä paypalilille  siirtäessä miten kauan? meneekö se ebaymaksu sitten niin, että: oma tili-> oma paypaltili-> myyjän paypaltili ?

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger veerra kirjoitti...

H&M:n nettikaupan alessa on se 99€ paljettitakki mutta muutaman kympin halvemmalla, mene kattomaan :)

20. heinäkuuta 2009 klo 19.11  
Anonymous viviac kirjoitti...

Itse en ole ebaystä mitään tilannut, mutta olen kyllä käyttänyt paypalia kun olen tilaillut tavaraa nettikaupoista. Ei ole tarvinnut muuta kuin paypalin tunnukset maksuvaiheessa ja rahat ovat menneet heti suoraan pankkitililtä, ei tarvitse ensiksi siirrellä rahaa paypalille. Nopeaa ja vaivatonta :)

20. heinäkuuta 2009 klo 19.30  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Ostin Henkkamaukan netistä iiiiiihanan paljettiboleron paljettijakun nälkääni... Paljettiliivi himottaisi myös ja monta paljettibaskeria olen testannut, mutta ne eivät vaan sovi tähän päähän :( möks.

Onnea etsintään! Itse olen tarkoituksella koittanut pysyä kaukana ebaystä, sillä en varmaan ikinä poistuisi sieltä, kun alottaisin selaamisen...

20. heinäkuuta 2009 klo 19.40  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Paypal-tili mun mielestä tarkoittaa vaan sitä että on rekisteröityneenä käyttäjänä antanut tietonsa ja tallentanut maksukorttinsa tiedot. Eli kun kirjautuu sillä paypal-tilillään niin sitten maksu menee automaattisesti sillä kortilla jonka sinne on laittanut. Kun oon ekan kerran tarvinnut niin sit siinä maksuvaiheessa syötin ne tiedot ja ne tallennettiin, näin muistelisin.

20. heinäkuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Shandi kirjoitti...

Asia menee niin kuin Rva H tuossa kertoo. Eli ensin luodaan PayPal-tili, joka liitetään s-postiin. Sen jälkeen PayPAliin kirjaudutaa s-posti salasanayhdistelmällä ja raha vaihtaa omistajaa ilman, että myyjä saa varsinaisia korttitietoja.

20. heinäkuuta 2009 klo 20.03  
Blogger Janita kirjoitti...

Mullakin on etsinnän alla paljettitakki. Sitä H&M Trendin paljettitakkia oon katsonut, mutta musta olisi mieluisampi väri kuin sellainen sinivihreä.

20. heinäkuuta 2009 klo 20.33  
Anonymous Tuhlaus kirjoitti...

ääh.. mulla on jo parin kuukauden ajan ollut ihan sama päähän pinttymä. Paljettitakki vaan tuntuu olevan kovin uhanalaista kamaa mun koossa. :P

20. heinäkuuta 2009 klo 21.20  
Blogger Ouna kirjoitti...

Paljetit on vähän siinä ja siinä. Itse voisin tykätä paljettiliivistä tai minihameesta. Onnea etsintöihin! :)

20. heinäkuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paypal veloittaa summan sun pankki/luottokortilta tai electronilta, siirtyy (käsittääkseni ihan samantien) myyjän Paypal tilille, josta myyjä voi halutessaan siirtää sen omalle pankkitililleen/kortilleen (tosin maksaa aikas paljon).

Ja jos tulet huijatuksi, voit lähes varmasti saada rahat takaisin Paypalin kautta, itselläni on vain kerran mennyt rahat taivaantuuliin.

20. heinäkuuta 2009 klo 22.51  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Kannattaa muuten luoda se PayPal-tili jo nyt, siinä meni muistaakseni jonkin aikaa kun ne verifioi sen kortin. On nimittäin ikävää jos voittaa elämänsä huudon ja sitten myyjä ei halua antaa maksuaikaa siihen asti että PayPal-rekisteröinti saadaan tehtyä.. (jotkut myyjät antaa esim. vaan 3 pv maksuaikaa).

Ja ei ikinä kannata maksaa eBayssa muulla kuin PayPalilla, koska niinkuin aiempi kommentoija sanoi niin jos huuto on hoidettu täysin eBayn sääntöjen mukaan (ei siis ohi muiden huutajien tms.) niin PayPalista saa tosiaan rahat takas jos tulee huijatuksi.

Onnea paljettijakun metsästykseen, kelpais mullekin! Topshopissahan noita oli myynnissä joten varmaan aika pian ilmestynee britti-eBayhin... ;)

21. heinäkuuta 2009 klo 9.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

forumin hennesillä oli ainakin vielä pari päivää sitten paljettitakkeja ne makso vaan 50 € :)

21. heinäkuuta 2009 klo 11.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

veerra: Kiitti vinkistä, kävin kurkkailee mutta oli liian turkoosi mun makuun:(

viviac: Oukei, toi kuulostaakin luulutua kätevämmältä:)

Hanstu: toi ebay vaikuttaa kyllä aika vaaralliselta paikalta:)

Rva Herttainen: okei, mun pitää nyt kyllä tutustua tohon paypaliin oikein kunnolla:)

shandi: Mutta onhan toi mahdollista ilman luottokorttia? siis ihan vaikka electronilla?

Janita: joo, muakaan ei napannut ollenkaan se sinivihreä.

Tuhlaus: Hah, vaikuttaa, että kaikilla bloggareilla on pakkomielteenä mokoma vaate:D

Ouna: Kiitos! ja paljettiliivi voisi kyllä olla kans kiva:)

Anonyymi: oukei, tuo selvensikin hyvin, kiitos:)

kirsikka: hyvä pointti, voisikin puuhailla tuon varmennuksen piakkoin:)

Anonyymi: oliks ne mustia?!

22. heinäkuuta 2009 klo 12.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu