Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

pottermärinää

lauantai 18. heinäkuuta 2009

pottermärinää


Image and video hosting by TinyPic

Juuri nyt tuntuu siltä, että pitäisi halata tuota Harry Potter kutoskirjaa oikein kovaa ja vaatia tekemään ilmoitus raiskauksesta. 

Myönnettäköön jo heti näin aluksi, että alekirjoittaneella ei yleensäkään synkkaa kirjoista tehtyjen leffojen kanssa.  Arvostan kirjoja siinä määrin, että minulta ei juurikaan lohkea ymmärrystä millekään ohjaajan "taiteellisille" ratkaisuille. Ymmärrän kyllä, että elokuvan sujuvan kerronnan vuoksi on jotain jätettävä pois ja joitain asioita yhdistettävä mutta tämän voi mielestäni tehdä kirjaa kunnioittaen. Ei, se PITÄÄ tehdä kirjaa sekä kirjailijan luomaa tarinaa ja maailmaa kunnioittaen. Jos ohjaaja ei tähän pysty tai liian iso tekotaiteellinen ego paisuu tielle, niin menköön kuvaamaan jotain maailmanparannusdokumenttia Mongoliaan.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi on sarjan viimeisen osan lisäksi suurin suosikkini.Rakastan tapaa jolla Rowling on punonut samaan kertomukseen niin Voldemortin menneisyyttä,Harryn ja Dumbledorentekemien muostoretkien kautta kuin teineiksi kasvaneiden Tylypahkalaisten särkyneitä sydämiä ja hämmennystä aikuisuuden kynnyksellä. Tässä kirjassa Harry ei ole enää vain pieni poika, jonka menneisyys yhä kummittelee nykypäivässä, vaan lähes aikuinen, jonka itse tekee ratkaisun jatkaa menneisyytensä viitoittamalla tiellä. 

Elokuva ei onnistunut välittämään kirjan monisäkeistä juonta yleisöön saakka. Leffassa keskitytään kohtaus toisensa jälkeen teinien hornomikomediaan ( viihdyttävää, kyllä. Näyttelijäsuorituksista en valita laisinkaan) ja kerrotaan siinä sivujuonena että, hei joo, tutkaillaan vähän tota voldemortin menneisyyttä ja niinjoo, toi dumbledorekin kuolee ( hautajaisten kuvaushan olisi luonnollisesti ollut ihan liian hankalaa). Tämän lisäksi on jostain ihmeen syystä nähty tarpeelliseksi lisätä kokonaan uusi useita minuutteja kestävä aivan turha ja irrallinen kohtaus ( aika on olennainen koska kuitenkin kerrottiin, että pitkästä kirjasta oli mahdotonta siirtää kaikkea valkokankaalle) . Vai hei, olenko mä missannut jotain, kun en vielä kahdeksankaan lukukerran jälkeen muista, että Weasleyden kotitalo olisi poltettu ja Harry olisi ravannut Ginny kanssa jossain hemmetin pellolla kuolinsyöjien perässä. Siis mitäh?!

Ja jos joku odottelee siihen loppuun sellaista taistelua linnassa, jossa Bill Weasley haavoittuu, niin joo, ei ole tulossa. Samoin tässä tarinassa Lupin ja Tonks ovat jo yhdessä ja kaiken vatvomisen ja punastelun jälkeen ( taas pari lisättyä juttua) Harryn ja Ginnyn seurustelu ohitetaan jollain komerossa vaihdetulla pusulla. 

Nyt täytynee diplomaattisesti lisätä, että leffassa oli jotain hyvääkin. Pidin näyttelijäsuorituksista ja tavasta, jolla koko näyttelijäkaarti on kasvanut rooleihinsa. Enää ei tulisi mielenkään arvioida jonkun sopivuutta Rowlingin luomiin raameihin. 

Kuitenkin, paljon menettää se, joka tutustuu velhomaailmaan vain elokuvien kautta.

äh, olen niin pettynyt, että voisin itkeä. 

mitä mieltä te olitte ?

Tunnisteet: ,

29 kommenttia:

Blogger Christina kirjoitti...

Itse olen kiduttanut itseäni katsomalla ekan ja tokan Harry Potter-leffan, mutta siihen se sitten jäikin ja saa luvan jäädä edelleen. Inhoan niitä leffoja ihan tavattomasti, sillä ne eivät ole kerrassaan mitään verrattuna kirjoihin.

18. heinäkuuta 2009 klo 15.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En uskalla lukea tätä merkintää kummemmin, itse menen katsomaan leffan vasta maanantaina. >;--o En mä siltä mitään ihmeitä odota. Kirjat ovat ihan parhaita ja olisikin varmaan leffojen hankala yltää niin korkealle mitä kirjojen taso on..

18. heinäkuuta 2009 klo 15.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei uppoa! Kirjat eikä leffat. Kirjoista luin ekan, joka sekin taisi jäädä kesken. Sittemmin olen katsonut pari ekaa leffaa, mutta en vaan käsitä Potter-huumaa.

18. heinäkuuta 2009 klo 15.48  
Blogger hanna kirjoitti...

ÄLÄ olin niin kileissä teatterissa siitä tulipalokohtauksesta!! WTF ja miksei sitä lopputaistelua ollu ja missä oli uus taikaministeri ja mikä se musta viiva narcissan tukassa oli jne.. =D=D näitä riittää. en saisi katsoa noita leffoja, mutta toisaalta oon samaa mieltä loistavista näyttelijävalinnoista.

18. heinäkuuta 2009 klo 16.06  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mä en tiedä Pottereista yhtään mitään... Mutta sen tiedän että Ice Age 3 3D-versiona oli mahtava! Käy katsomassa se niin piristyt, ainakin pikkasen. :)

18. heinäkuuta 2009 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta menossa katsomaan PP:tä leffaan. En odota suuria, sillä edellsetkään leffat eivät ole minulta suuria pisteitä saaneet... Ainoat kunnolliset kirja-leffakäännökset ovat Taru Sormusten HErrasta- leffat, ah ne on niin ihania :D

18. heinäkuuta 2009 klo 16.21  
Blogger Hanna-Leena kirjoitti...

Jeps. Potter oli kamala. Kirjat on ihania, eikä leffa päässyt edes niiden lähellä.
Se tulipalo oli AIVAN JÄRJETÖN!!!! muakin suututti leffassa. Ohjaaja on saanut loistoidean lisätä omaa nerokkuuttaan vähän sekaan. yöäk.
Parasta tossa leffakäynnillä oli varmaan New Moonin traileri :D

18. heinäkuuta 2009 klo 16.22  
Blogger bubble kirjoitti...

Mä kyllä tykkäsin elokuvasta, se oli viihdyttävä ja paras kaikista näistä HP-leffoista. Mutta mulla onkin tapana erottaa kirjat ja elokuvat eri maailmoikseen. Toki harmittaa älyttömästi, että paljon tärkeitä asioita oli taas jätetty pois, mutta toisaalta jäävätpähän sitten ihan oman mielikuvituksen varaan - se on aina parempi :) Koska kuitenkaan kaikki asiat eivät ole sen näköisiä, kuin mitä ne on päässään kuvitellut.

Niin, ja ei hitto sitä Dracoa. Odotin sitä ihan hulluna, ku parissa viime leffassa sitä on ollu niin vähän, ja en kyllä todellakaa pettyny! Se on niin mun lemppari (Sneipin ohella), voi tsiis. Kuolalammikko lattialla.

18. heinäkuuta 2009 klo 17.40  
Blogger bubble kirjoitti...

Niin, ja tohon Hanna-Leenan kommenttiin liityen - kaikki muutokset mitä on tehty, on toki Rowlingin hyväksymiä :)

18. heinäkuuta 2009 klo 17.41  
Blogger Jonna kirjoitti...

Christina: mä olen tähän saakka sietänyt niitä leffoja ihmeen hyvin mutta tää oli ihan kauhea!

Anonyymi: Hyvä, että et lukenut koska spoilailin aikalailla:D Tuu sitten kertomaan, mitä mieltä olet kun oot leffan nähnyt:)

Anonyymi: Älä nyt, kirjat uppoaa, en usko ,että ei:D

hanna: mä meinasin oikeasti lähteä koko teatterista siinä tulipalokohtauksessa. typerä!

NinaV. Hah, en taida uskaltaa kun kuulun siihen joukkoo, joka inhoaa noita animaatioita yli kaiken;D

Sini: Se on jnnä, kun pakko ne leffat on mennä katsomaan vaikka yleensä tietä pettyvänsä. Ainoa, josta pidin tosi paljon, oli liekehtivä pikari:)

Hanna-Leena: haha, mun piti laittaakin ohon tekstiin, että parasta koko jutuss aoli new moonin traileri:D

bubble: mutta ääh, ei saisi jättää liikaa katsojien mielikuvituksen varaan vaan seurata sitä kirjaa, joka on koettu niin hväksi ,että siitä on haluttu leffa ylipätänsä tehdä! ja en vain voi ymmärtää, että miksi ihmeessä rowling on noihn muutoksiin suostunut. Ehkä se on vain kyllästynyt koko potteriin! äää, its eolin ja olen yhä tosi pettynyt. yök:D

18. heinäkuuta 2009 klo 17.48  
Blogger eliiina kirjoitti...

Aamen.

Kiitos tästä, säästän itseäni enkä mene katsomaan. Tiedät, miten fanaattinen potteri-fani meitsi on :D Suostuin viime talvena vihdoin viimein katsomaan muut tähän saakka ilmestyneet ja voi kamaluus... Ehkä katson tuon kuudnennen sitten taas vaikka kolmen vuoden päästä.

18. heinäkuuta 2009 klo 19.51  
Anonymous junja kirjoitti...

mä pidin leffasta, koska lähdin sillä ajatuksella just ettei siihen kaikkea mahdu ja et siellä saattaa tulla jotain kummallisuuksia.
se talon poltto oli kyllä erittäin kyseenalainen juttu. ja siis tosi paljonhan siitä puuttui oikeesti tärkeitä juttuja.
mut tavallaan koitin ajatella sen leffan jollain tavalla kirjan kuvituksena ja mielessäni kävin läpi niitä puuttuvia juttuja.
kyllä mua ärsytti aikasemmat leffat paljon, mut onneks nekin on menny koko ajan parempaan suuntaan, mut eniten oon muuttanu omaa suhtautumista niihin. kun tietää sen, että sieltä puuttuu paljon tärkeitä kohtia ja on outouksia, niin keskittyy niihin hyviin juttuihin. koska niitäkin on välillä, esim. nelos leffassa se mcgarmivan tanssin opetus kohtaus, joka on mun mielestä ihan hulvaton. eikä mua häiritse ollenkaan se, ettei sitä kirjasta löydy.

mut jos on vaikea suhtautua positiivisesti leffaan, niin ehkä sit kannattaa vaikka lukea koko kirjasarja taas läpi, kun siellä tarina on sellanen kuin pitääkin:)
itse kertailen nyt kutosta just.

18. heinäkuuta 2009 klo 20.01  
Anonymous primrose kirjoitti...

Mä en ole vielä ehtinyt HBP-leffaa kattomaan, joten en kommentoi HBP-spesifisti, mutta kaikissa Harry Potter -leffoissa on ollut tähän mennessä sama ongelma: elokuvakerronnallisuuden kannalta näyttävien juttujen suhteettoman suuri esille nostaminen. Esim. Azkabanin vanki -leffassa kuvataan todella kauan yhtä huispausmatsia, jotta saadaan lisää toimintaa ja näyttävyyttä elokuvaan kun taas kirjassa sama homma on osa kokonaisuutta eikä suinkaan suuren suuri toiminnallinen kliimaksi. Mä katson HP-leffat ihan yleisestä mielenkiinnosta enkä sen takia, että odottaisin niiltä kovinkaan paljon. Enkä noin yleensäkään ole vielä nähnyt elokuvaa, joka olisi kirjan tasolle päässyt (vaikkakin Twilight liippaa melko läheltä ja Lord of the Rings todella läheltä).

Mä huomaan esim. HP-leffoja katsoessani, että korjaan ja täydennän mielessäni tapahtumia kirjan mukaiseksi ja mietinkin aina silloin, että mitenköhän ne, jotka eivät ole lukeneet kirjoja, elokuvan "näkevät" ja hahmottavat.

18. heinäkuuta 2009 klo 21.08  
Blogger harMonica kirjoitti...

mä olin aivan järkyttävän PETTYNYT tuohon leffaan, olin niin tuudittautunut sen kirjan tarinaan että elokuva murskasi kaikki mielikuvani.

Kiehuin valehtelematta hetken raivosta kun olin nähnyt sen leffan, niin pettynyt.. NIIIIN pettynyt...

18. heinäkuuta 2009 klo 21.21  
Blogger Laurel Wreath kirjoitti...

SISÄLTÄÄ SPOILAUSTA ELOKUVASTA:

Mielestäni tämä kutonen oli jokseenkin potter-elokuvien keskikastia. Minua ei niin paljon häiritse se, että asioita jätetään pois tai jotain lisätään, sillä näistä leffoista vaan ei voi tehdä kuusituntisia. Sitävastoin ihmettelen sitä, että tässä oli menty MUUTTAMAAN joitain osia tarinasta aivan kummallisesti.
Niinkuin nyt se Harry ja Ginny. Vaikka en koskaan varmaan lämpene sille romanssille (Harry kuuluu Dracolle, ikuisesti!) koska se vaan tuntuu niin väkisinväännetyn ärsyttävän tekoidylliseltä, niin SILTI ärsyttää että se oli tuommoista ihme hissuttelua. Se suudelma oli niiiin onneton, senhän piti mennä niin, että ginny suunnilleen hyppää harryn syliin "silmissään tuima, loimuava katse". Anteeksi kielenkäyttöni, mutta JUMALAUTA! Lukeeko siinä Radcliffen sopimuksessa oikeasti, että "huulikontakti max 2 sekuntia". Muutenkin koko "seurustelu"homma vaikutti ihmeen hutaistulta.

Sitä Remuksen ja Tonksin "kultaseni" -juttu ihmettelin minäkin. Seuraavissa osissa mietityttää aika moni asia, että miten ne oikein hoidetaan kun niitä ei ole pohjustettu lähes ollenkaan. Esim. Billin ja Fleurin häät (Fleurista ei ole kuultu mitään koko aikana?) ja hirnyrkkien etsintä eli miten Harry selvittää sen, mitä ne on. Kotikolon palamisen osalta toivon vain, että se palvelee jotenkin tulevia osia.

Parasta leffassa oli huumori, (erityisesti Rupert Grint!) Emma Watsonin vähentynyt kulmien nostelu ja ihana Tom Felton! Plus että tykkäsin Radcliffesta tässä leffassa ehkä vähän enemmän kuin parissa edellisessä, ihan kuin sen puupökkelömäisyys olisi vähän vähentynyt.

Ja anteeksi järkälekommenttini, tämä on kohta yhtä kauhea kuin Rowlingin epilogi joten lopetan tähän.

18. heinäkuuta 2009 klo 23.10  
Anonymous eiida kirjoitti...

Mun mielestä kirja-elokuva-tappelussa ei voi verrata pottereita twilightiin. Luin sen kirjan ja wtf. Sehän on elokuvakäsikirjotus. Mikä siinä jää mielikuvituksen varaan? Mielestäni ei mikään.

Takaisin Potteriin. Olen jo hyväksynyt sen että muutoksia tulee. Onneksi sentään tässä leffassa on tarpeeksi Alania (kuulemma), en ole vielä käynyt katsomassa. Minun mielessäni kirjojen maailma on eri kuin elokuvien. Piste. Tämä erotus on ollut pakko tehdä, koska muuten en voisi sietää Radcliffeä ja sellaista... kirjoissa Harry ei ole täydellinen.

Voi ei miten kiihkoisasti tästäkin saa väittelyn pystyyn. No, onneksi en ole vielä niin aikuinen ettenkö voi antautua kirjan vietäväksi ;) Ja elokuvistakin pystyy tietyllä varauksella nauttimaan...

19. heinäkuuta 2009 klo 0.25  
Blogger harMonica kirjoitti...

pakko vielä tulla mainitsemaan että ah niitä epäkohtia SIIS MITÄ HEMMETTIÄ kun harry ei ilmeisesti saanu mitään rangaistusta siitä että haavoitti Dracoa. oh pliis?!
joo hei ilmeisesti ohjaajan mielestä tylypahkassa ei saa jälki-istuntoa.

ja ootin niin sitä kalkaros-harry keskustelua
"ei minua tarvitse puhutella 'opettajaksi', professori."
Wäää. :'(((

ja what's up with that kun se weaslyjen talo palo, olin ihan tyrmistynyt siitä!
Se että Bill ja Fleur nyt snadisti puuttu tästä elokuvasta, kun otetaan huomioon että ne on hyvinkin olennaisia kirjassa.
Mä en välttämättä kestä nähdä sitä viimeistä leffaa, sillä hei billin ja fleurin häät on aika keskeisessä asemassa siinä alussa.

Tällä periaatteella Harry,Ron ja hermione vois samantien kertoa ronin vanhemmille että
"joo moro mennään etsii ja tuhoo hirnyrkkejä, mut hei tulkaa tekin mukaan."

Olin myös hyvin pettynyt että uutta taikaministeriä ei esitelty, rymistyirkin olisi aika tärkee ollu, missattiin sitten "taidat olla Dumbledoren miehiä läpikotaisin" -kohtaus.

Anteeksi avautuminen, nyt hiljenen. oli vaan pakko jakaa tää kaikki. :D:D

19. heinäkuuta 2009 klo 3.13  
Blogger veerra kirjoitti...

Mäki luin vähän aikaa sitte tosta Weasleyn kotitalon palosta, ja aattelin, että mistä hitosta ne on sen repässy :D en mee ees kattoo tota leffaan, vuokraan sitte dvd kun se ilmestyy...

19. heinäkuuta 2009 klo 12.47  
Blogger Laura kirjoitti...

Mun mielestä tää taas oli ehdottomasti paras pottereista ikinä tehty leffa, esim. vitonen on NIIN huono :D Kaikista ärsyttävin juttu on mun mielestä se että lopussa harry ei ollu kangistuneena näkymättömyysviitan alla, vaan se vaan heeboili siellä alhaalla, ei todellakaa harryn luonne antais periks et se ei muka tekis mitää ku sinne rientää kasa kuolonsyöjiä !:D naurettavaa... Ja myös se oli virhe että hirnyrkeistä ei todellakaan kerrottu tarpeeks, ne oli vaa ihan ku joku "sivujuonne" ! Ne ketkä ei oo lukenu kirjoja ei tuu ymmärtämään seiska & kasi-leffoista yhtikäs mitään. Koska hirnyrkithän on koko kirja !
Mutta pakko vielä mainita että hyviä näyttelijöitä oli kyllä ja helmenä Tom Felton. Voi luoja se oli täydellinen Dracona. Niin tuskanen ja niin ah ! :D se oli vaan niiin uskomattoman hyvä :)
ois vielä paljon asiaa mutta taidan nyt vähän hillitä itteeni ettei ihan ylipitkää tule tästä :D

19. heinäkuuta 2009 klo 19.44  
Blogger Maia kirjoitti...

Olen aika samaa mieltä noista ärsyttävistä asioista mutta täytyy silti myöntää että tuo oli paras elokuva. Itkin koko loppu elokuvan ihan järkyttyneenä. Hautajaisten puuttuminen kyllä ärsytti TODELLA PALJON. Nyyh. Dumbledore. Meen kattoon huomenna uudestaan :|
:D Oon armoton Potter-fani. En vois elää ilman Pottereita.

19. heinäkuuta 2009 klo 23.08  
Blogger Maia kirjoitti...

Ja P.S Se tuli palo? Kuula kalloon.

19. heinäkuuta 2009 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin eilen kahtoon HP6:n ja oli kyllä niin pettymys! Sun kirjotus ois voinu olla sanasta sanaan mun sormista!

20. heinäkuuta 2009 klo 10.00  
Blogger Katri kirjoitti...

Mä oon lukenut kaikki kirjat vähintään viiteen kertaan, mutta leffoista en oo nähnyt kun ensimmäisen. Mun mielestä se oli ihan järkyttävän surkea, eikä sen jälkeen ole tullut mieleenkään mennä muita leffoja katsomaan. Ainakin ensimmäisen perusteella kirjat on raiskattu leffasovitusta varten todella pahasti ja omasta mielestäni melkein kaikki oli pielessä. Nytkin ahdistaa jo pelkästään se, että telkkarista näkee leffan mainoksia, ja jo sen perusteella se vaikuttaa ihan kamalalta :D

Niin, ja mä inhoon myös piirrettyjä. Kaverit aina ihmettelee kun kerron etten edes jaksanut kattoa Leijonakuningasta kunnolla loppuun :D

20. heinäkuuta 2009 klo 14.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse olen lukenut kirjan (liian) monta kertaa. Olihan se harmi, että niin paljon oli jätetty pois (lopputaistelun puuttuminen harmitti erityisesti!) ja leffan alkukin kummastutti. Enkä kyllä ymmärrä mitä järkeä oli polttaa Weasleyiden kämppä. :E

Leffa meni huisin nopeasti, mutta mua ei haitannut puuttuvat kohtaukset niin paljon, mutta leffa olisi silti ollut aika köyhä ilman kirjanlukua taustalla. Pidin kuitenkin huumorikohdista ("But I AM the chosen one!" "Dragon balls" ja kun Horatius sanoi "HARRY" kun Harry meni Hagridille ja Harry vastasi "SIR" sillä samalla äänellä.. :D:D::DD Ja Ronin ja Harryn ihojutut..)

20. heinäkuuta 2009 klo 19.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Puit ajatukseni sanoiksi kyllä lähes täydellisesti. (: En itsekään ollut yhtään vakuuttunut kävellessä leffateatterista ulos.

Suurimmat miinukset oli mun mielestä Weasleyn talon polttaminen (fiilis leffateatterissa: mitä vittua?!?), Ginnyn ja Harryn romanssin puuttuminen lähes kokonaan ja missäköhän se lopputaistelukin mahtoi olla. Billistä ja Fleuristakaan ei mainittu kai mitään, mites ne häät? Ja se, että Dumbledoren hautajaiset puuttuivat. Se on sellainen kohta kirjoissa, mikä saa mut aina itkemään todella vuolaasti. Ja se liiallinen teinikomedia häiritsi myös. :<

Ehdoton plussa oli loistavat näyttelijät. He tekivät leffasta katsomisen arvoisen. (:

20. heinäkuuta 2009 klo 22.14  
Blogger Henna kirjoitti...

Äh, en ala :( kannattaa varmaan missata koko leffa sitten, oon jokaisesta aiemmastakin HP-leffasta inissyt niin paljon että sääli vain muita.

En muutenkaan jaksaisi siellä leffassa niitä suomennoksia, mitkä ihmeen hirnyrkit :D

21. heinäkuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Voi vitsi. Meinasin mennä katsomaan filmin, mutta nyt taidan harkita kaksi kertaa!!!

21. heinäkuuta 2009 klo 23.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Argh! Niin törkeyden huippu toi leffa. Oon samaa mieltä kanssasi. Mitä se ohjaaja oikeen ajatteli?? Taidan itse käsikirjoittaa ja ohjata sen viimeisen elokuvan...

23. heinäkuuta 2009 klo 20.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

eliiina: Se on kyllä niin tylsää, että pottereiden ohjaajat eivät taida olla faneja koska ovat niin innokkaita muuttelemaan kaikkea:(

junja : mä en vain osaa suhtautua leffaan vain leffana. Tähän yritin kovasti mennä sillä ajatuksella mutta se talon poltto oli vain liikaa;D

primrose : Twilight on muuten tehty todella hyvin kirjaa kunnioittaen. ( hhmnn.. ehkä siis pidän siitä muunkin kuin pattinsonin vuoksi;) )

harMonica: mä päästelin leffassa suustani sellaisia voihkivia " Ei...ei... mitä paskaa tää on..." huokailuja.

Laurel Wreath: Ihana järkälekommentti:)Mua harmitti myös tosi paljon, että sellaisia ihan pikkujuttujakin oli muutettu, siis eihän Luna harrya sieltä junasta löytänyt. Ja joo, se Harryn ja Ginnyn suudelma oli ehkäpä maailman suurin pohjanoteeraus!


eiida: niin, kyllä kirjojen ja leffojen välille pitääkin tehdä ero mutta mielestäni leffalle ei kuitenkaa saa antaa kaikkea munailua anteeksi vain siksi, että leffa ei koskaan voi yltää kirjan tasolle. Mielestäni leffan pitäisi siihen aina pyrkiä ja sitä siltä pitää/saakin vaatia:)

harMonica: Oon ihan täsmälleen samaa mieltä. En tajua mitä se ohjaaja oli oikein ajatellut ja peläten odottelen viimeisen kirjan leffoja:(

veerra: Se talon palaminen oli kyllä niin säälittävä juttu:(

Laura:Itse oon tykännyt eniten nelosleffasta. Siinä oli mun mielestä saatu hyvin vangittua kirjaa leffaan saakka. Tässä kutosessa juoni vain hävisi likaa niiden vitsien alle:(

Maia : Se tulipalo oikeasti pyyhki mun mielestä kaiken positiivisen koko leffasta. yyyh.

Anonyymi: Äääh, ärsyttää, että ohjaaja oli pilannut koko homman:(

Katri: hahaha, mä tykkään iistä piirretyistä joissa on "ihmisiä". Leijonakuningas on vähän tylsä;D

Anonyymi: Tykkäsin myös niistä huumoripläjäyksistä mutta en kuitenkaan niin paljon, että olisin antanut anteeksi sen miten paljon ne veivät aikaa siltä varsinaiselta juonelta. äsh.

Anonyymi: Samoilla linjoilla ollaan siis. Multa päästi suusta samat sanat tulipalokohtauksessa. Poikakaveri sitten hyssytteli olemaan hiljaa:D

Henna: hihih, mä olen myös ihan kamala potterleffainisijä. eihän ne oikeasti ikinä voi olla tarpeeksi hyviä mutta tää oli jotain ihan kamalaa soossia.

Jenni: kantsii se käydi katsomassa, niin voi valittaa:D

Anonyymi: mä jo päässäni mietin miten olisin itse tehnyt tän leffan ja oikeesti, olisin ollut paljon parempi ohjaaja:D

24. heinäkuuta 2009 klo 22.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu