Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kakkoskäsilöytöjä

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kakkoskäsilöytöjä

Tein eilen ennen töitä pikareissun hietsun kirpputorille ja pitkästä aikaa sinne raahautuminen oikeasti kannatti!

Heti ensimmäisestä kojusta bongasin jotain ihanan sinistä, jonka lähempi hypistely paljasti älyttömän kivaksi bleiseriksi. Takki kustansi kolme euroa ( kerrankin kirpparimyyjä, joka elää tässä ulottuvuudessa hintojensa kanssa.) ja nappasin sen mukaani onnesta hihkuen. Nyt kun vielä löytäisin sen paljettijakun jostakin. Hei, kaappejanne putsaavat tädit, kipatkaa nyt ne paljettinne lähikirpparille!

Löytö numero kakkonen houkutteli lähempään tutkailuun kimaltelevalla olemuksellaan. En yleensä oikein osaa ostaa kirpparineuleita kesällä kun tuntuu niin öklöltä hiplailla jotain hikisen kuumaa neulosta auringon paahteessa mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Ihana kasarineule oli kimalteillaan, olkakohotuksillaan ja selän ristikoinnillaan jotenkin niin söpön överi, että en mitenkään voinut päästää sitä käsistäni. Kahden euron hintakaan ei rasitanut lompakkoa, joten päätin antaa överimekolle uuden kodin.

Tänään onkin sitten kärsitty spinningissä ( olen tosin kehittänyt siihen kamaluuslajiin jonkin salaisen innostuksen, siis onhan se yks helvetti mutta se jälkiolo, jei! ) ja maattu sen jälkeen sohvalla cokispulloa halaillen ( en kyllä voi enää sanallakaan arvostella pikkuveljien puolentoista litran päivävauhtia kun omat lipittelyni alkavat olla samalla tasolla... ). Niin ja tietty piti tapitella Greyn Anatomia ja itkeä silmät päästä. Oikeasti voisin sanoa suunnilleen 100% varmuudella, että arki-iltaisin klo. 19-20.00 itkeskelen;D

Oho, cokis loppui, -> jääkaapille ;)

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Anonymous Sinet kirjoitti...

Joo toi Grey on ihan mahtava. Vaikka oon nähny jo kertaalleen joka jakson niin se on aina yhtä koskettava/hauska/jännittävä ja niin ihanan hömppä! :)

28. heinäkuuta 2009 klo 20.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, nyt on aika paha kun se Grey tulee joka ilta! Ennen oli vaan torstai-aamuna hirveet silmäturvotukset, tänä kesänä se onkin sitten joka aamuinen vaiva ;D

Kaisa

29. heinäkuuta 2009 klo 8.36  
Anonymous Tuhlaus kirjoitti...

sininen ei millään lailla kuulu mun värirepertuaariin, mut jostain syystä tollanen ärhäkkä sähkönsininen on alkanut viime aikoina näyttää minunkin silmissäni mielenkiintoiselta. Mut en uskalla kokeilla mitään sen väristä, kun tuntisin itseni ihan joksikin vieraaksi ihmiseksi. Mut hitsi toi jakku horjuttaa mun sini-vihaa.

29. heinäkuuta 2009 klo 11.49  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Apua, vuodatan verta, kun tuommosen takin löysit ja VAIN kolmella eurolla. Voi tätä vääryyttää NYYH...Millon mun kohdalle tulis moinen :D

29. heinäkuuta 2009 klo 12.23  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sinet: Hah, mäkin katselen sarjaa nyt jo komatta kertaa ja aina vain jaksaa sävähdyttää:)

Kaisa: Totta! :D

Tuhlaus: siis sullehan sopisi just hyvin sininen!

Boobettes: Oon kyllä aika riemuissani tästä löydöstä! Viime aikoina on ollut vähän huonompi kirpparituuri mutta onneksi tämä löytö korvasi aiemman tuskan:)

29. heinäkuuta 2009 klo 16.53  
Blogger Christina kirjoitti...

Aivan ihana toi sininen bleiseri! Saman tyylinen olisi ehdottomasti tervetullut myös tämän tytön kaappiin. :)

30. heinäkuuta 2009 klo 11.38  
Blogger Annikki kirjoitti...

UPEAN värinen bleiseri! Just tosta sävystä tykkään sikapaljon.

30. heinäkuuta 2009 klo 18.46  
Blogger Jonna kirjoitti...

Christina: oli kyllä tosi huppulöytö:)

Annikki: Tykkään kanssa ihan älyttömän paljon tuosta sävystä, joten oli onnistunut löytö:)

2. elokuuta 2009 klo 22.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu