Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

beautiful people

torstai 24. syyskuuta 2009

beautiful peopleOikeastaan on aika mahtavaa olla pahalla tuulella jo herätessään. Kun nousee sängystä vasen jalka edellä ei tarvitse kasata päivälle mitään turhia positiivisia odotuksia. Sitä tietää jo valmiiksi, että tänään on se päivä kun mitkään vaatteet eivät istu, kun myöhästyy bussista ja iho puskee finnin nenän viereen ( voisi luulla, että ihminen saisi täyden vapautuksen näpyistä kun iho on tipahtamistilassa kuivuuden vuoksi noin 90% ajasta mutta ei niin ei. ).

Kun on valmiiksi pahalla tuulella ei päivä mene enää yhtään enempää pilalle vaikka kaikki hemmetin ruusujen kauppaajat ja ihan vain rehelliset kerjäläiset hyökkäävät kimppuun heti junasta ulos astuessa. Ei tarvitse harmitella opiskelijaravintolan huonoa ruokaa koska tietenkin se on surkeaa ja saksantunnilla  voi jättää akkusatiivipohdinnat muille koska ihan kuin sillä nyt olisi  niin väliä tässä pienessä elämässä. 

Mitäpä sitä turhaan pettymään omaan laiskuuteensa kun kaikki on kuitenkin tylsää, ärsyttävää ja rasittavaa?

Image and video hosting by TinyPic

Kun kaikki vain potuttaa voi vihdoin kasata ne kaksi kollaasia jotka ovat olleet mielessä jo pitkään. Ja  koska on pahalla tuulella jo valmiiksi ei jaksa masentua toisten ihmisten kauneudesta. Mitä siitä vaikka oma peili näyttää rasvatukkaisen kalpeanaaman, jonka silmäpusseja voisi käyttää nostotyökaluna raksalla. 

Image and video hosting by TinyPicJa kun kaikki on yhtä kirosanaa niin turha sitä on opiskellakaan koska eihän se tentti kuitenkaan mene läpi.

Oikeastaan mustalla tuulella olo on loppujen lopuksi aika hemputin rentouttavaa. Taidankin tästä lähteä tekemään ruokaa vaikka se kuitenkin palaa pohjaan ja unohdan mausteet.

Kollaasit on tehty omasta mielestäni tämän hetken kauneimpien ihmisten ympärille. Toivon syvästi, että nuo ihimiset ovat oikeasti tyhmiä, tylsiä ja inhoavat jostain kohtalon oikusta omaa peilikuvaansa. Toivon, että he lyövät varpaitaan pöydänkulmiin, tiputtavat luomiväripaletteja lattialle, polttavat puuron pohjaan ja saavat rakkoja jalkapohjaan.

12 kommenttia:

Blogger Arya kirjoitti...

amen! :)

ariia

24. syyskuuta 2009 klo 16.34  
Anonymous rinkku kirjoitti...

mistä toi ihana harmaa neuletakki ekas kollaasis on? mis on huppu?

24. syyskuuta 2009 klo 16.36  
Blogger Johanna kirjoitti...

Ihana postaus :D Sai nauramaan aaneen :) Tsemppia (vaikka mita tamakaan toivotus nyt muka auttaisi!;) !!

24. syyskuuta 2009 klo 16.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

Arya: :)

rinkku: Se on hennesiltä:)

Johanna: Kiitos;D

24. syyskuuta 2009 klo 16.54  
Blogger Sini kirjoitti...

Heh asiaa! Välillä on ikävä sitä teiniangstia kun sai vaan vihata kaikkea ja miettiä kaikkea negatiivisesti. Nyt kun olet iloinen, reipas ja tekevä aikuinen, niin tulee siinä itellekin huono olo kun miettii että jollain asialla ei oo väliä. Koska onhan niillä väliä :) Mutta se ois niin vapauttavaa ku ei ois!

24. syyskuuta 2009 klo 17.05  
Blogger Sara kirjoitti...

"Toivon syvästi, että nuo ihimiset ovat oikeasti tyhmiä, tylsiä ja inhoavat jostain kohtalon oikusta omaa peilikuvaansa. Toivon, että he lyövät varpaitaan pöydänkulmiin, tiputtavat luomiväripaletteja lattialle, polttavat puuron pohjaan ja saavat rakkoja jalkapohjaan."

Hahah :D Miks mä ajattelen ihan samalla tavalla?

24. syyskuuta 2009 klo 19.20  
Blogger eliiina kirjoitti...

Voih, huomenna on varmasti parempi päivä :D Kollaasit on ihania ja ihan nappiin oot kyllä ihmistenkin suhteen osunut. Omasta mielestänikin kauneimmat ovat juuri Emma ja Alexis.

24. syyskuuta 2009 klo 19.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sini: ah, teiniangsti oli ihanaa aikaa ja sitä ei vain osannut silloin oiekin arvostaa;D

Sara: :D

Eliiina: Alexis on kyllä ihan järkyttävän kaunis!

24. syyskuuta 2009 klo 20.51  
Blogger Joa kirjoitti...

Emma, Keira ja Alexis ovat minunkin "kauneusidoleita". Iiiks. Olisinpa minäkin niin nätti.. :)

24. syyskuuta 2009 klo 20.51  
Anonymous Maija kirjoitti...

Voi polkadotsjonna:D Olin juuri tulossa kehumaan, kuinka hieno uusi bannerisi on. Näytät mielettömän nätiltä! (tekisi melkein mieli sanoa että kauniilta, mutta se saattaisi tuntua oudolta jonkun randomin kirjoittamana...)

24. syyskuuta 2009 klo 21.29  
Blogger Norppis kirjoitti...

Mulla oli tänään ihan samanlainen päivä. Tosin mun finni on nenän päällä. Kulmakarvojen välissä. Nice.

24. syyskuuta 2009 klo 23.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

Joa: Ah, joitakin on kyllä lykästynyt geneettisissä arpajaisissa vähän liikaa!

Maija: oij, olipas kiva kommentti! :) kiitos!

Norppis: no ,mulle tuli toinenkin. Oikean kulmakarvan yläpuolelle:(

25. syyskuuta 2009 klo 20.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu