Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

onni on...

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

onni on...

Image and video hosting by TinyPic

Koska olen tyttömäinen tyttö ( 25-vuotias on vielä tyttö. piste.) olen tietenkin sulaa vahaa kaiken nätin, söpön ja rusettisen edessä. Alusvaatteissa nämä kolme ominaisuutta usein yhdistyvät. Koska olen kuitenkin syntynyt F-kokoisten tähtien alla, tulee tuo söpöilyshoppailu usein ihan järjettömän kalliiksi. Hyvästi halpisketjuliikkeet, jossa koot loppuvat useaa kuppia liian aikaisin ja jos jotain omia mittoja vastaavaa löytyykin on se usein beigeä kahden hengen laskuvarjoa muistuttavaa. 

Image and video hosting by TinyPic

Vastauksena ongelmaan onkin ne pikkuiset liikkeet, joissa kokoja riittää ( ja usein myös myyjä, joka kiskoo verhoa kesken kaiken sivuun ) mutta niin myös hintaa. Tuntuu toisinaan ( siis aina ) hiukkasen kohtuuttomalta maksaa lähemmäs satanen alusvaatesetistä samalla kun muu kansa hankkii samalla hinnalla hennesiltä kymmenen. 

Image and video hosting by TinyPic

Arvatkaas siis onnentanssini kun eilen hoksasin, että La Senzassa ( mös meidät eturajotteiset huomioiva liike) oli kaikki ( siis KAIKKI! ei vain ne viisi kertaa myymättä jääneet ) tuotteet -70% ! Harmi vain, että kauppaa oli ennen minua ehtinyt jo kohdata Espoon isopovisten naisten ryntäys ja monista malleista oli jo koot loppuneet. Sain kuitenkin hankittua yhdet somat liivit ja lisäksi parit alaosat + yöpuvun hintaan ( ta-da-daa!) 32,50 !!! Oi jei!

Image and video hosting by TinyPic

Pitänee mennä huomenna vielä kaivelemaan josko jotain kivaa "pientä" vielä löytyisi.

Ah, onni on hyvin istuvat, nätit edulliset rintsikat:)

Tuottaako alusvaateshoppailu tuskaa?

Tunnisteet:

23 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuottaa. Piste.

Ei yksin omankokoisten alusvaatteiden löytäminen ole hankalaa vaan myöskin sopeutuminen ajatukseen että tosiaankin on näin isorintainen. Vaihtaisin oman 75E-kokoni heti kolmea kuppikokoa pienempään jos joku hyvä haltiatar olisi sellaisen muutoksen kykenevä tekemään. Yritin vuosikaudet pyristellä vastaan ja pitää pienempää kuppikokoa, mutta sitten piti nöyrästi myöntää että eihän se onnistu :)

Isompia kokojakin toki (erikois-)liikkeistä löytyy, mutta usein tuo ympärysmittakin on sitten suurempi. Mutta jos tosiaan sattuu olemaan sekä hoikka että rintava, niin hankalaa on!

Erityisen hankalaa on löytää tukevia urheiluliivejä. Juoksulenkkeilen paljon ja rinnathan siinä on kovilla..

Mutta löysimpä sentään tukevat olkaimettomat rintsikat iki-ihanan halterneck-mekkoni kanssa pidettäväksi :) Jipii!

-Unni-

16. syyskuuta 2009 klo 8.29  
Anonymous TUhlaus kirjoitti...

jep. oma koko on E-G, merkistä riippuen. Vihaan rintaliivien ostamista. Viimeisen vuoden ajan olen suosiolla ostanut kaikki liivini vain Changesta, mutta sielläkin mallit on loppujen lopuksi aika tylsiä.
Seuraavalla Tampereen reissulla pitäis taas ehtiä sinne sovittelemaan, koska kanta-asiakas mailin mukaan klubikortilla kaikki rintaliivit -50%. Ilman noita alennuskia niitä ei oiein ole varaa ostaakaan.
Mutta olkaimettomia hyviä liivejä ei kyllä löydy kirveelläkään.

16. syyskuuta 2009 klo 8.57  
Blogger Roosa kirjoitti...

Ei tuota tuskaa, mutta yhdelle ystävälle sitäkin enemmän. Sympatiat teille!

16. syyskuuta 2009 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ongelmaa, mutta siltikin ostan pääsääntöisesti liivit kalliimmilta laatumerkeiltä: ovat mukavampia, paremmin istuvia ja säilyvät hyvinä paljon pidempään.

16. syyskuuta 2009 klo 9.44  
Blogger sirk-sirk kirjoitti...

Mä ostan nykyään alusvaatteeni Changesta. Kuten Tuhlaus aiemmin kommentoikin, siellä on kaikki alusvaatteet -50 % vuoden loppuun asti. Niissä liiveissä on usein joku kiva pieni kikka, kuten monella eri tavalla laitettavat olkaimet (halterneck, selässä ristiin), ilman että niitä olkaimia otetaan etupuolelta irti (mikä mielestäni on aina aiheuttanut epämukavia tunteita kovien muovisten osien takia).

Ja vastaus kysymykseen: Tuottaa ja paljon.

16. syyskuuta 2009 klo 10.19  
Anonymous May kirjoitti...

Vaikka olen suhtkoht keskivertomitoissa, niin kyllä se on rasittavaa se rintaliivien osto. Usein unohdetaan muuten, että koon lisäksi istuvuus on kiinni _muodosta_. Vaikka olisi käynyt läpi jonkun mallin kaikki mahdolliset kokovaihtoehdot, saattaa siltikin olla että sopivaa ei löydy. En nyt sano, että rintsikoita pitäisi alkaa markkinoida erikseen skaalalla "luppakorvat/suipot/pyöreät/silikonit" mutta kuitenkin :o)

16. syyskuuta 2009 klo 11.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tahdo olla henkilökohtaisuuksiin menevä, mutta et sinä minusta näytä miltään kauhean isokuppiselta.. Et ole lauta, mutta et minusta myöskään sitä toista ääripäätä.

Kyllä tietysti yleisesti ottaen on niin, että a-kuppi ja e-kuppi ovat vaikeita löytää. Niitä otetaan kauppojen valikoimiin vähän tai sitten niitä ei kaikissa malleissa edes ole. Alkavat koot b:stä ja jatkuvat d:hen.

16. syyskuuta 2009 klo 11.37  
Blogger Yssi kirjoitti...

Tuottaa.
Vaikka olenkin keskimitoissa, niin rintojen eriparisuus haittaa ostelua.
Miehillä on tässäkin suhteessa taas hivenen helpompaa. ;)

16. syyskuuta 2009 klo 11.48  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Oi, kun saisikin taiottua pari kuppia pois! oma 75F tuottaa kyllä joskus aikalailla päänvaivaa ja apua, urheiluliivit, tällä hetkellä ainoa toimiva tuntuu olevan litistävät, jotka taikovat pari kokoa pois. argh:D

Tuhlaus: Change on kyll ätosi hyvä. Pitääkin käydä siellä kun on toi tarjouskin:)

Roosa: kiitos! :)

Anonyymi: Niin, tämän ongelman takia tuleekin sitten aina ostettu laadukkaita niin en tuota laatuasiaa tulee ikinä sen enempää pohtineeksi:)

sirk-sirk: Change on kyllä ihan ykkönen:)

May: Hyvä pointti. Olen itsekin törmännyt tuohon, että periaatteessa pitäisi olla ihan oikea koko mutta ei vain istu!

Anonyymi: No, koska en ihan kamalasti tästä piirteestäni pidä niin kuvat otetaan usein niin, että saan vähän tilannetta piiloteltua. Samoin käytän usein litistäviä liivejä koska silloin vaatteet vain istuvat paremmin.
Oma koko on kuitenkin tuo 75F joten kyllä se ainakin numerona aika isolta tuntuu ja usein aika hankalasti löytyvältä:)

16. syyskuuta 2009 klo 11.48  
Blogger Jonna kirjoitti...

Yssi: haha, miehillä on aina helpompaa! :D

16. syyskuuta 2009 klo 11.49  
Blogger mirella kirjoitti...

Mäkin oon rakastunu changen rintsikoihin ja asiakaspalveluun. Aina ennen kun käytin kaikkia hennesin ja lindexin alusvaatteita, tuntui että kävelykin sattui, kun ne ei tukeneet tarpeeksi, mutta nyt kun löysin oman kokoni changen myyjän avulla, niin ei oo enää pelkoa tulevvaisuudessa roikkutisseistä, kun vihdoin löytyi oma koko (65dd), jota ei myöskään tavallisista kaupoista oikein löydy. :/ Mut onneksi changessa on tosiaan noi rintsikat tarjouksessa vuoden loppuun, ni voi täyttää varastot. :D

16. syyskuuta 2009 klo 12.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todellakin tuottaa! Tää on aihe, josta jaksan aina paasata ja ihmetellä, että miksei niitä rintsikoita voi vaan ihan normikauppoihinkin ottaa vähän isompina kokoina, siis nimenomaan niin ettei ympärystmitta kasva. Luulen, että isorintaisia ihmisiä on kuitenkin niin paljon, että eiköhän ne sieltä mee. JA sitten jos löydät sopivan koon, niin miksei niitä ole koskaan kuin perusmalleja mustana ja valkosena, ääh!

16. syyskuuta 2009 klo 12.56  
Anonymous nana kirjoitti...

Tuottaa juu. Ja varsinkin kun tosiaan olisi kiva pitää jotain muitakin, kun juurikin niitä beigen värisiä laskuvarjoja :) Itse olen köyhyyksissäni ratkaissut asian tilaamalla briteistä. Ilmeisesti sen saaren naiset ovat tavallista paremmin varusteltuja tai sitten siellä on hieman yleisempää tuo luonnollisten muotojen korjailu :)

En tiedä saako mainostaa, mutta mainostan silti, että Brastop.com on osoittautunut edulliseksi ja toimivaksi. Tilaus kolahtaa postilaatikkoon muutamassa päivässä ja hinnatkaan ei pahoja ole (tuntuu melkein aina olevan jokua ale). Ja jos tosiaan yleensä aina on samaa kokoa, niin hyvin uskaltaa tilata. Itse ei ainakaan kertaakaan ole tarvinnut palauttaa väärän koon takia.

16. syyskuuta 2009 klo 13.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi sua, käy sääliksi :( Itselläni on 60G... ja käy itseänikin sääliksi :D Katkerana aina tuijotan hennesissä kaikkia söpöjä ja halpoja rintsikoita, jotka eivät todellakaan ole lähelläkään kokoani.
Uskon että nämä isommat koot olisi yleisimpiä, jos naiset tajuaisi olla käyttämättä rintsikoita liian suurella ympärysmitalla.. Pitäisi laittaa joku valistuskampanja pystyyn, niin eiköhän sitten normaaleihinkin kauppoihin ilmestyisi vähän enemmän kokovalikoimaa ;)

16. syyskuuta 2009 klo 15.18  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Olen melko standardimittainen rintamuksen suhteen, mikä tarkoittaa sitä, että valikoimaa on paljon. En siis osaa yhtyä harmitteluun. :-) Sen sijaan ihmettelenkin, onko Suomessa La Senza, ja missä siellä?

16. syyskuuta 2009 klo 15.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Varo vaan sitten jos joskus alat lisääntyä. Hormonit myllertää ja vaikuttaa ihan kivasti myös rintaliivien hankintaan. Ja juuri kun on saanut ostettua kaikki sen hetkistä kokoa olevat perusliivit (valkoiset, mustat, ihonväriset, olkaimettomat, imetysliivit jne.), huomaa, että etuvarustus onkin jo ehtinyt pienentyä tai suurentua :)
Rita

16. syyskuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Joa kirjoitti...

Tuottaa. Olen ihan toista ääripäätä: lauta. En löydä ikinä ympärysmitaltaan sopivia liivejä, joissa oli tarpeeksi topatut kupit. Ja meikähän tarvitsee toppausta ja mieluiten paljon. Huoh. Rinnat ovat se asia, mikä aiheuttaa eniten epävarmuuden tunteita. On vaikea tuntea itseään naiselliseksi, jos peilistä näkyy kaksi KRAATERIA. Murr.

16. syyskuuta 2009 klo 17.38  
Anonymous Reetta kirjoitti...

Tuottaa! Vaikken mikään hurjan rintava (ka-ma-la sana:D) olekaan, c:tä tai tälleen, niin inhoan yli kaiken sovituskoppien kirkkaita värejä, sitä miten rintsikat puristaa selän kurtuille, sitä miten iho on valkea ja kuoppainen ja sitä, miten aina jossain vaiheessa hermostun ja otan vaan jotkut että pääsen pois, ja kotona harmittaa kun ne on rumat ja ehkä vielä kalliit ja väärän kokoisetkin.

Eli kyllä, kyllä, kyllä tuottaa! :D

16. syyskuuta 2009 klo 22.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuskaa tuottaa, vaikka olenkin pienipovinen. Ongelma on se, että kaikki kivat mallit on kaarituellisia ja jostain syystä olen niin herkkähipiäinen, että kaarituet tuntuu über-epämukavilta (vaikka koko olisi muuten sopiva). Pienessä kuppikoossa on tosin se etu, ettei aina ole pakko liivejä käyttää.
-T

16. syyskuuta 2009 klo 23.27  
Anonymous Shoegal79 kirjoitti...

Tuottaa! Olen tässä viime vuosien aikana tulleiden kilojen myötä (oikis?) kasvanut kokoon 70F, paitsi että esim. Chantellen 70G:kin on mulle liian pieni :D (Eikä mulla nyt niiiiin paljon tota etumusta sentään ole...) Jos et pelkää värejä, suosittelen kokeilemaan Freya-merkin liivejä. Koon voi käydä tsekkaamassa vaikka Funky Ladyssa ja sitten tilata jostain brittiläisestä nettikaupasta puolet edullisemmin :).

Changen rintsikat on ihan ok, mutta jotenkin niiden olkaimet ei istu mulle, ovat liian "leveästi" eli valahtavat aina pois paikaltaan. Plussaa kuitenkin on, että kokoja löytyy ja suht kivaan hintaankin, joten on kieltämättä niitäkin kaapissa.

17. syyskuuta 2009 klo 0.13  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Oih, rakastan alusvaatteita. Mulle kyllä löytys kokoja, mutta petyn aina noihin h&M -hommiin, joten hillitsen shoppailujani sen verran, että ostan kerralla kalliimmat alusvaateliikkeestä. Ja onhan ne usein nätimpiäkin :)

17. syyskuuta 2009 klo 1.27  
Anonymous Adel kirjoitti...

Täällä yksi pienipovinen tuskailija, joka ei löydä millään sopivia liivejä. A-kuppi on yleensä liian iso ja aa:ta ei kovin paljon tule vastaan. Ja yleensä kun sopiva löytyy, toppauksia on aivan liikaa... Juhlavaatteiden shoppailu on työlästä hommaa myös, kun aina etumus jää pussittamaan, vaikka kuinka olisi topatut rintsikat alla. Ja kaupan olkaimettomista hamosista voi vain haaveilla, niihin ei millään saa tarpeeksi täytettä.

17. syyskuuta 2009 klo 9.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

mirella: hyvin istuvat rintsikat on kyllä parhautta. Se on ihan kamalaa kun sattuu! ja ainin, en ole varmaan menossa lakimiespäiville:)

Anonyymi: Totta! Sitähän on epäilty, että joku 75% naisista käyttää väärän kokoisia rintsikoita!

nana: todellakin sa amainostaa! ja mahtava sivu, pitääkin tutkailla tarkemmin:)

Anonyymi: Huh, okei mun koko tuntuu melkein löydettävämmältä kuin tuo sun. Tsemppiä!

Bisquits: Sellossa on ainakin tähän saakka ollut, tosin epäilen ja pelkään, että se olisi nyt lopettamassa.

Rita: voi apua! oon myös kuullut, että jalankoko saattaa muuttua. Ehkä mä suosiolla adoptoin tulevat lapset;D

Joa: ääripäissä siis ollaan. Keskellä olisi varmaan aika mukavaa;D

Reetta: Sovituskopit on kyllä kamalia ja siinä touhussa tulee aina ihan hirveä hiki:D

T: Huh, onneksi en ole yliherkkä kaarituille, ne muokkaa mun elämästä siedettävän:)

Shoegal79: ne muuten on vähän liian " leveellä". Mulla valahtelee kans! :)

sho(e)paholic: Ne muuten on usein nätimpiä mutta sietääkin, niillä hinnoilla:D

Adel: Mulla taas juhlavaatteiden etsintä on tuskaa koska etumus ei yleensä mahdu muuten sopivaan vaatteeseen:(

18. syyskuuta 2009 klo 11.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu