Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kaunis mies

torstai 17. syyskuuta 2009

kaunis mies

Image and video hosting by TinyPic

Otin tänään kaiken irti viikon kestäneestä kuumeiluflunssasta ja jätin ilman huonoa omaatuntoa päivän kaikki luennot väliin ( oikeastaan niin olen kyllä tehnyt melkein koko viikon melkein kaikkien luentojen osalta mutta aiemmin olen potenut harmia asiasta). Tänään tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kuten vanhoissa kirjoissa fiksusti sanotaan; turha itkeä kaatunutta maitoa. Eipä niille menetetyille luennoille enää mitään voi ja vähän myöhäistä edes yrittää päästä jutuntynkään mukaan. ( paitsi jos jollain teistä lojuisi turha ajankääntäjä nurkissa ja saisin lainata sitä. Anyone?). 

"Vapaapäivästäni" innostuneena vietinkin kaksi lokoisaa tuntia pölyisessä päivänätöksessä. Elokuvana toimi Chéri ja silmäilona järisyttävän kaunis Rupert Friend ( lucky Keira! ) . Siis oikeasti, eihän MIES saa näyttää tuolta! 

Image and video hosting by TinyPic

Niin ( unohtui hetkeksi kirjoituksen pointti...) ja elokuvasta tykkäsin myöskin. Ei ehkäpä mikään historian upein pätkä mutta ihan ehdoton valinta juuri tuollaiselle puolisuunnittelemattomalle elokuvakäynnille. 

Oma asu oli kasattu kaikista mahdollisista mukavuuksista. Neuletakki ( jossa olenkin elänyt viimeiset pari päivää) on uusi löyty.Beigeä mukavuutta tuputettiin Sellon Sembaloissa 15 eurolla. Pahoittelut muuten kamaluuskuvista. Hovikuvaaja on jossain rilluttelemassa. ( tai siis c'mon jotkut kehityspäivät...)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU

neule - brothers
paita - second hand
shortsit - itse saksittu
kengät - ALDO
Nyt meen syömään synttärijuhlien jämävaahtokarkit. 

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous ronja kirjoitti...

voisin potea influenssa nyt. sais olla sohvalla koko viikonlopun:)

17. syyskuuta 2009 klo 18.53  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mä en voi käydä katsomassa leffoja joiden miespääosan esittäjä näyttää tolta! Mä ihastun niihin siinä parin tunnin aikana ihan päätä pahkaa ja sit oon sekasin koko illan näytöksen jälkeen. :D

Sit kun näkee kotona oman miehen niin pöllämystynyt fiilis helpottaa ja oman (myöskin ihanan) miehen rinnalla leffojen kiiltokuvapojat unohtuu, mutta silti. Se tunne on ihan kamala kun hetken aikaa näkee vaan sydämiä. Hehehhh! Hitto mä oon vanha akka!! :)

17. syyskuuta 2009 klo 19.43  
Anonymous Nanna kirjoitti...

Katsoin itsekin Chérin ja Young Victorian putkeen (jostain kumman syystä ;)). Kuulemma Rubertia jännitti niin paljon Chérin kuvauksissa, että sen piti juoda aina viinipullo päivässä ennen kuvauksia, jotta löysi sopivan renttumaisen olemuksen.

17. syyskuuta 2009 klo 19.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Utelen tässä, että montako tuntia luentoja sulla olis ollut tällä viikolla? Kun yritän saada kuvaa siitä kuinka paljon oikiksessa on yleensä noita luentoja.
Käytkö muuten töissä samaan aikaan vai työllistääkö opinnot ihan täyspäiväsesti?

17. syyskuuta 2009 klo 21.15  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Hyvännäköinen neule!
Pitäisi varmaan käydä myös katsomassa tuo elokuva. Itse hyödynsin 5,5 euron leffapäivän katsomalla Haarautuvan rakkauden talon ja se oli tosi hauska :)

17. syyskuuta 2009 klo 22.01  
Blogger Jonna kirjoitti...

ronja: hah, kun oliskin ihan kunnolla kipeä niin voisi vain maata sohvalla:)

NinaV: Mulla on täsmälleen sama ongelma ja oma ihastukseni ei aina haihdu kotonakaan vaan ennemminkin katson avokkia tyyliin " kukas toi oikein on" kun olen aivopessyt itseni uskomaan, että leffapoju odottelee kotona:D

Nanna: Luin tuon saman jutun jostain: pidin muuten Rupertista ehkäpä vähän enemmän Victoriassa:)

Anonyymi: mulla olisi ollut neljä tuntia luentoja päivässä ( kahden viikon luentosarja). Oikiksen kotosivuilta löytyy muuten opinto-opas ja sieltä voi tiirailla, että paljnko niitä luentoja oikein on:)

NooranElämä: kiitos! itse en oikein osaa katsoa suomalaisia leffoja. pitäisi varmaan opetella.

18. syyskuuta 2009 klo 21.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu