Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

top-10

tiistai 29. syyskuuta 2009

top-10

Sain ihan sähköpostiin saakka toivomuksen, että listaisin joitakin tämän hetken lempparibiisisejä. Olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen ( siis miinustettuna se lauri tähkätyyppi + nää kräääh, äääh, I will kill you...krääh, äääh-jutut" ja ipodista löytyy vähän sitä sun tätä ( hei, frederikin volga...) mutta tässä nyt viime viikon kuunnelluimmat.

Metricin löytämisestä kaikki kunnia kuuluu Christinalle, joka kiltisti linkkasi bändistä blogiinsa.

Rödsögårdenin levy tipahti postiluukusta viime viikolla ja on soinut sen jälkeen tässä kämpässä tauotta. Lienee yksi suurimmista levysuosikeistani ikinä. 

Eiköhän tämä 25-vuoden vanhuus jo oikeuta julkisesti fanittamaan klassista musiikkia? Vivaldin vuodenajat ovat parhautta ja kevät niistä suurin suosikkini. Kaikkein ihaninta on kuunnella tätä pyörällä ajaessa:)

Kings of Leon. Tykkään hirmuisesti. 

Tämä jäi päähän Nuoresta Victoriasta ja saan tästä aina sellaisen haikean elämä hymyilee-fiiliksen. Tosin nyt tuntuu, että innostus on laantumassa koska tämä on näistä biisesitä ainoa jota en jaksanut kuunnella linkatessa. 

Jostain syystä tätä kuunnellessa uskon vahvasti, että en ole vielä ihan ikäloppu ja sopivasti huuruisia baari-iltoja isoissa suurkaupungeissa on vielä edessä ( Tuuli, wink, wink )

Ihana ja syksyinen. Muistuttaa yhdestä lempikirjasta. Tämä selviää aina ipodin "siivouksista" . ( tosin niin selviää se volgakin...)

Tää on nyt soinut päässä lähelle kuukauden;D

Löysin Lenkan viime syksynä ja varsinkin tästä biisistä on tullut ihan kiinteä osa päiväjärjestystäni. Kuuntelen tätä bussipysäkillä ja keskustan läpi kävellessä. 

Hei. Kirka on PARAS.

Hei, ehdottakaa mulle kivoja bändejä/biisejä!

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt on pakko kysyy et mitä musiikkia on "nää kräääh, äääh, I will kill you...krääh, äääh-jutut"? :) Ihana blogi sulla!

29. syyskuuta 2009 klo 14.22  
Blogger Sini kirjoitti...

Siis mitä, Frederikin Volga pitäis löytyy kaikilta! :D Kyllä se multakin löytyy, iTunesista ja iPodista. ja Ivan piiskaa ratsua juoksuun.. tsaarin miehet kannoilla on (tekee mieli pikkujouluihin nyt :D)

Lenkan biisi kuulosti kivalta, joutuu ehkä kuuntelee uudestaan.

En tiedä kuunteletko Röykksoppia, mutta What else is there biisi on THE syksybiisi. Sitä kun laittaa tulemaan korviin niin voi vaan kuvitella ittensä metsään tuulen keskelle. Kuuntele siis se!

Yks viime aikojen kovin kolauttaja on The Ting Tings, jonka keikka Provinssissa oli ihan parasta.

29. syyskuuta 2009 klo 14.58  
Anonymous Saija kirjoitti...

Oi, kiva kun joku muukin tykkää Lenkasta! Harva on siitä ikinä kuullukkaan, tai korkeintaan vaan The Shown, vaikka ansaitsis kyllä enemmän julkisuutta! Upeeta musiikkiA <3

29. syyskuuta 2009 klo 14.59  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Ite oon kuunnellu aika paljon nyt Garbagea, The Soundsia ja The Cranberriesiä. Ja vähän aikaa sitten soitin kauheesti Gossippia ja Ladytronia. Joten suosittelen noita. (Ja Metricistä tuli mieleen Garbage kun Christinan blogista sitä kuuntelin ja silloin jo piti lisäillä Spotify listalle, nyt lisäsin!)

Ja sitten oon ihan hulluna kuunnellu Mikko Kuustosen ja Jukka Perkon Tyttäreni-biisiä! Ja Jarkko Martikaisen tulitikku(cover)-kipaletta. Ja ei unohdeta Juha Tapion Syksyä ja Samuli Edelmannin ja Laura Närhen Kuumailmapalloa.

T: aikuistumassa oleva Noora

29. syyskuuta 2009 klo 15.16  
Blogger Joa kirjoitti...

Rödsögården ja Lenka ovat ihan uusia tuttavuuksia, mutta tykästyin kovasti. Mutta Kirka tosiaan rulaa, vaikka sain pienenä lievän yliannostuksen Mestarit areenalla levystä. :-D Äiti on hirmuinen Hektor fani nimittäin.

29. syyskuuta 2009 klo 15.22  
Anonymous kata kirjoitti...

Mun uusin musiikki ihastus on The Baseballs, ne tekee hittibiiseistä fiftari tyylisiä covereita, ihanan piristävää musaa näin syksyyn..
Ja toinen tän hetken suosikki on Ryan Adamsin Come pick me up, se on muuten vaa ihana :)

29. syyskuuta 2009 klo 15.56  
Blogger Ravenwaves kirjoitti...

Tämän hetken ehdoton lempparini on ihanan Zooey Deschanelin ja M. Wardin bändi She & Him <3 Kannattaa tsekata http://www.myspace.com/sheandhim

29. syyskuuta 2009 klo 16.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aah...Olin jo muutaman päivän
miettinyt, että pitää kaivaa juutuubista tuo wuthering heights. Se on vaan niiiiiiin ihana!
Punaiset sukkahousut ja kaikki!
-Tiina

29. syyskuuta 2009 klo 19.24  
Anonymous Lina kirjoitti...

Siis musta Young Victoriassa oli aivan timanttinen soundtrack PAITSI toi biisi. No, makuja on monia! Musta se on jotenkin niin lälly. Ois hyvin voinut mennä intrumentaalilinjalla loppuun asti. (Esim. Honeymoon tolta soundtrackiltä on yltiöihana!!)

Vivaldi on myös loisto, mut klassisen puolelta mun suosikit on Debussy ja Sibelius. Soundtrackeistä parhaat on ehdottomasti Amelie ja Sovitus. Onneks Dario Marianelli sai Oscarin. Oisin muuten repinyt pelihousuni.

29. syyskuuta 2009 klo 20.40  
Blogger Henna kirjoitti...

Jee, joku muukin vihaa lauri tähkää \o/
Wuthering heights on kyllä ihanuus biisi, kyyneleet silmissä sitä aina kuuntelen :>

Olen itse löytänyt lenkkimusaksi tänä syksynä kasarihittejä, Mm. Journeytä, Kansasia, Kenny Logginssia jne jne. tullu kuunneltua :D sekä katseltua Dirty dancing leffa (n. miljoonatta kertaa) ja katsottua kymmenen kertaa putkeen pätkiä siitä youtubesta. Leffasta on tullut sitten muutama uusi biisi omaan soittimeen.

29. syyskuuta 2009 klo 21.56  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Hahhahhah, vähänkö hajosin. Kello on kolme tiistaina ja latailen just kotiin päästyäni bilekuvia. Hehe. Mutta tule tänne, niin vien sua rientoihin. Ja etsi Ayo ja kuuntele sen biisejä. Mun täytyi kuunnella ne pariin kertaan ennen kuin kunnolla pääsin messiin, mutta nyt rakastan ihan hirveästi ja mua jostain syystä aina vähän itkettää, kun kuuntelen niitä.

30. syyskuuta 2009 klo 9.49  
Blogger Heini L kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=jYojImAOhUw&feature=related

Jos tuosta biisistä lähdetään, mun tän hetkinen suosikki Lily Allenin kanssa :)

30. syyskuuta 2009 klo 19.52  
Anonymous HeliMaaria kirjoitti...

Ai että tuo Kate Bush on ihana!!! Olinkin jo unohtanut koko kappaleen, kiitos kun "muistutit" :)

30. syyskuuta 2009 klo 20.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: haha, no ne on niitä krähinäbiisejä joissa on väkivaltaiset sanat. mm. Lordin yhdistän näihin;DToi volga alkoi heti soida päässä kun luin noita sanoja:D

Saija: siis Lenka on ihan mahtava! Uskomatonta, että se on niin monelle ihan tuntematon!

NooranElämää: Cranberries oli mun pitkäaikainen suosikki. Nyt on vähän laantunut into:)

Joa: kiva, että löytyi mieleisiä uusia tuttavuuksia ja ah, kirka!:)

kata: pitääkin etsiä toi bändi!

ravenways: kiitos vinkistä, käyn kurkkaamassa:)

Tiina: Toi biisi on aivan yli-ihana:)

Lina: se honymoon on muuten aivan ihana! en vain ole jostain syystä saanut aikaiseksi siirrettyä sitä ipodille! En eka pitänyt yhtään tästä linkkaamasta biisistäni mutta sitten yhtäkkiä lämpesin sille:)

Henna: oih, rakastan sitä Dirty Dancing tunnaria!

Tuuli: ja juotetaan mulle sitten kasoittain kofeiinia, että en vahingossa nukahda! :D

Heini L: ah, Lily on ihan paras!

HeliMaaria: olepas hyvä! ihan mahtavan upea biisi!

30. syyskuuta 2009 klo 21.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu