Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

takki!

perjantai 2. lokakuuta 2009

takki!

Villakangastakkikelit on täällä ja samoin myös Dorothy Perkinsiltä tilaamani söpöys. 

Image and video hosting by TinyPic

Kävin eilen noutamassa takkini postista ja voin kyllä suositella lämpimästi tuota dp:n nettikauppaa. Takki on juuri sellainen kuin lupailtiin, tai oikeastaan parempikin, koska materiaali vaikuttaa laadukkaammalta kuin netissä olleesta kuvasta päättelin. Paketti saapui briteistä puolessatoissa viikossa ja viiden punnan postikulut olivat tosiaan hyvin inhimilliset:)

Ja ihanaa, kokokin oli oikea! Ehdin vähän panikoida, että olisiko sittenkin pitänyt ottaa yhden pienempi mutta tämä on juuri mainio ja yltää nätisti kiinni vaikka olisikin käärytynyt neulepaitaan. ( sinänsä tosin hiukan masentavaa, että pienempi koko olisi ollut aika ahdasta, nappeja juuriltaan repivää haihattelua)

Image and video hosting by TinyPic

Takin lisäksi paketsta löytyi myös pinkki collari. Olen nyt jotenkin täysin addiktoitunut tähän väriin. Pitääpä varoa etten päädy samaan jamaan kuin 14-vuotiaana, jolloin kaikki vaatteet oli vaaleanpunaisia ja huoneen seinät myös ( ja joo, hiukset oli platinablondit...). 

Image and video hosting by TinyPic

Nyt meen lukemaan kansainvälistä oikeutta. Turvallisuusneuvosto rocks. Tai ehkä vaan makailen tässä sohvalla ja katselen pöydällä makaavaa kirjaa. Ehkä se telepaattisesti välittää ne tiedot mun päähän. Joo. Taidan kokeilla sitä. 

ps. parikoista toivottiin sivu/korkokuvaa, joten tässä olkaapa hyvät:) ja huh, mun pitää oikeesti shopata uusia sukkahousuja, noi lahoaa kohta päälle. 

Image and video hosting by TinyPic

<3

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

"Pitääpä varoa etten päädy samaan jamaan kuin 14-vuotiaana, jolloin kaikki vaatteet oli vaaleanpunaisia ja huoneen seinät myös ( ja joo, hiukset oli platinablondit..."

Mulla oli toi vaihe 11-vuotiaana :D Valitettavasti lookiin kuului myös usein liian lyhyt minihame ja stringit.. WTF

Mutta hei, aivan ihana takki! Mäkin olen kovasti miettinyt DP:ltä tilaamista, täytyy tosin vielä oottaa että Kelalta tulee rahaa ensi viikolla :D

2. lokakuuta 2009 klo 15.43  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä toi takki sun päällä. :)

Oon kyllä tosi iloinen kun DP alko toimittamaan Suomeen. Oli vähän tuskasta aina yrittää ettiä ebaysta niiden vaatteita :D

2. lokakuuta 2009 klo 16.26  
Blogger Chérie kirjoitti...

Hitti! Ja nuo parikat on sivusta kuvattuna aika herkut:D

2. lokakuuta 2009 klo 16.52  
Blogger Rina kirjoitti...

Tosi nätti toi takki kyllä! Ja sopii hyvin sulle. :)

2. lokakuuta 2009 klo 17.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sara: Hei, apua stringit 11-vuotiaana! :D

NooranElämää: Jännä juttu, että tykkään dp:n nettikaupasta mutta lontoossa en pitänyt varsinaisesta liikkestä olleenkaan:)

Cherie: kiitos! ja niinhän ne ovat:)

Rina: kiitos! :)

3. lokakuuta 2009 klo 9.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu