Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastaukset

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

vastaukset

Image and video hosting by TinyPic

Pääset ostoksille rajatomalla budjetilla. Mitkä 10 vaatetta tai asustetta kasseista löytyy kun palaat kotiin? Apua! No, ainakin Chanelin klassikkolaukku mustana, Louboutinin klassisimmat mustat korkkarit, kaksi upeinta vintage-iltapukua, jotka vain onnistun löytämään ( ja jotka mahtuvat päälle), Burberryn trenssi ( jos se oli muotia jo ensimmäisessä maailmasodassa niin eiköhän se ole ikuisesti), täydelliset mokkaiset ylipolvensaappaat, cocktailmekko, upean monikäyttöinen jättikokoinen laukku, täydellisesti istuva ja muutenkin kaikinpuolin täydellinen nahkatakki ja viimeinen jääköön ratkaisemattomaksi. Hetki sitten taisit mainita asuneesi jenkeissä, miksi? Olin lukioaikana vaihto-oppilaana Indianan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Asuin siellä maissipeltojen keskellä kymmenen kuukautta:) Oletan että poikaystävälläsi on kiharat hiukset. Jos hän haluaisi alkaa suoristaa hiuksiaan suostuisitko siihen vai haluaisitko hänen pitävän kiharat? Apua, ei! EI! Ei missään nimessä mitään suoritusta. Tykkään kiharapäisistä pojista. Piste;) Onko poikaystävälläsi tatuointeja? Eipä ole. Minä olen meistä se tatuoitu. Mikä sinusta tulee isona? Entä poikaystävästäsi? Hmnn.. En mitään hajua mikä musta tulee isona. Tuo koulu vähän vihjailisi johonkin lakijuttuihin mutta lakimieheksi/asianajajaksi en kuitenkaan järjettömästi hingu. Enemmänkin toivoisin voivani käyttää tulevaa tutkintoani jollain muulla tavalla hyödykseni. Poikakaveri on melkein valmis diplomi-insinööri. ( tämän vuoksi meillä kotona ei kantsi heittää ilmaan kysymyksiä kuin " miten mikro toimii" jos ei ihan oikeasti halua kuulla vastausta. Opittu kantapään kautta ) Lempiväri?Vaatteissa musta, harmaa, roosa, valkoinen, tummansininen ja vihreä. Sisustuksessa valkoinen, keltainen, tumma puu, vihreä. Lempileffa? Morsiamen Isä. Oikeasti. Lempiruoka/juoma? Kermainen lohikeitto ja cokis zero. Lempivaate? Hmnn....Ei, en mä osaa valita. Tai ehkä Lontoosta ostettu vintagemekko. Lempikengät? Kaikki Parikat ja villasukkasaappaat.

Image and video hosting by TinyPic

Mistä kolmesta tavarasta et luopuisi? Tyttökirjakokoelma, valokuvat ja pikkuveljiltä saatu lasiruusu. Miks oot tossa bannerikuvassa noin kuolettavan kaunis?! Hah, kaveri osaa käyttää meikkisutia keskivertotallaajaa lahjakkaammin;) Mitä täytteitä ottaisit/otat pitsaan? Kinkku, tonnikala, sipuli ja valkosipuli. Kuin kauan oot blogannu? Joulukuussa tulee kaksi vuotta täyteen. Kuinka monta opintopistettä sulla on ja monettako vuotta opiskelet? Voi, ei noloa. En edes uskalla mennä kurkkaa mun säälittäviä suorituksia;) mutta neljättä vuotta opiskelen, oikeusnotaaripaprut ei kuitenkaan ole vielä taskussa.Mikä on suhtautumisesi uskontoihin tai uskotko itse? En ole ikinä kuulunut kirkkoon mutta uskon kuitenkin johonkin suurempaan voimaan. En vain lokeroi sitä mihinkään tiettyyn uskontoon. Jokaisella on oikeus uskoa tai olla uskomatta ja tätä mielestäni jokaisen tulee kunnioittaa. En kuitenkaan hyväksy, että henkilö tuomitsee muita oman uskontonsa perusteella. Ootko aina asunu Helsingissä? Olen asunut Helsingissä vain ihan vauvana mutta pk-seudulla olen asunut lähes koko ikäni lukuunottamatta lukion ensimmäistä jolloin asuin viikot Orivedellä ja lukion kolmannen kymmenen kuukauden vaihtoa jenkkeihin.  Miten sait sun nykyisen työpaikan? Olin tosi lumoava työhaastattelussa mutta haastatteluun pääsin kyllä puhtaasti suhteilla. Ja voipi olla, että myös paikan saamisessa vaikutti työpaikan sisäiset jonnalobbaajat:) Parhaat lapsuusmuistosi? Lapsuus oli todella onnellinen, eli näitä on paljon. Ensin tulee mieleen pikkuveljien syntymät, juhlamekon ostaminen iskän kanssa, sängyllä pötköttely ja lukeminen äidin kanssa, kirkonrotta/pole&rofe yms. pihakavereiden kanssa, kesäkyläilyt isovanhemmille, mehun juominen vaarin parvekkeella, joulut ja Puuhamaa. Viimeksi lukemasi kirja/katsomasi elokuva? Luen useampaa kirjaa aina kerralla eli, Aina Vain Lotta!, Coco Chanelin elämänkerta ja Anna-Leena Härkösen Heikosti Positiivinen. Elokuvista Chéri.

Image and video hosting by TinyPic

Poliittinen kantasi? Sosiaalidemokraatti. Kuulun jopa demarinuoriin mutta olen hävettävän epäaktiivinen jäsen. Oletko feministi? Uskon tasa-arvoon sukupuolten välillä. En kuitenkaan näe itseäni varsinaisena feministinä (mutta toisaalta mielleyhtymäni tuohon sanaan on mielenosoitus, kyltit ja rintaliivien poltto. Taidan olla joitakin vuosikymmeniä jäljessä;) ) Kenet bloggaajista koet itsellesi läheisimmäksi a) tyylillisesti? Tähän en ihan rehellisesti osaa vastata. Ihailen monen bloggaajan tyyliä ja osan niistä koen enemmän itselleni sopivaksi mutta en osaa osoittaa joukosta ketään tiettyä.  b)mielipiteineen? En ole käynyt kenenkään kanssa keskustelua niistä asioista jotka katsoisin tässä oleellisiksi mittareiksi, joten pakko sanoa tähänkin, että en tiedä! 5 matkakohde-unelmaasi perusteluineen? Jos mietin vain paikkoja joissa en ole käynyt niin:Vietnam, Skotlanti, Mexico ja Australia. Nämä koska ne tulivat ensimmäisinä mieleen. Haluan nähdä, kokea ja maistaa niin paljon erilaisia paikkoja, kulttuureja ja makuja kuin vain pystyn. Prinssi Edwardin saari, koska haluaisin nähdä paikan johon L.M Montgomery loi kirjansa. Missä kaupungissa, minkälaisessa talossa haaveilet asuvasi? Haaveilen vielä joskus asuvani New Yorkissa kauniissa, tilavassa huoneistossa jossa on puulattiat, ainakin yksi tiiliseinä ja suuret ikkunat. Lempiblogisi? Vaihtelee viikottain mutta parhaillaan innostun eniten kun kaverini Tuuli päivittää kuulumisiaan ( ja innostumisella tarkoitan luonnollisesti kateudesta kihisemistä. Toiset sitä vain asuvat Nykissä... )

Image and video hosting by TinyPic

Mitä syöt yleensä aamiaiseksi? Yritän kovasti syödä puuroa mutta yleensä olen liian laiska tekemään sitä ( eli heittämään kolmeksi minuutiksi mikroon.) Yleensä nappaan leipää, maustamatonta jogurttia ja tuoremehua. Mutta jos syöminen menee lähemmäksi yhtätoista syön yleensä jo ihan kunnollista ruokaa. Mikä on bravuurisi keittiössä, ja olisiko siihen ohjetta? Maailman helpoin tonnikalapasta. Kolme purkkia tonnikalaa öljyssä, 1 sipuli, kolme pikkupurkkia tomaattipuretta, 2dl ruokakermaa ja puoli purkkia fetaa. Paista sipulit öljyssä, lisää sen jälkeen kaikki muut, sekoittele kunnes feta on melkein sulanut. Kippaa pastan päälle. Ylihelppoa:) Parhaimmat vinkkisi atooppisen ihon hoitoon? Juo paljon vettä, puhdista iho kuivalle iholle tarkoitetuilla tuotteitta tai jos tilanne on oikein huono, niin rasvalla. Älä läträä tuoksuvien söpöjen rasvojen kanssa tai antaudu lisäämään lmanreseptiäkortisoneja, varaa aika ihotautilääkärille heti. Pidä meikittömiä päiviä ja anna ihon levätä. Älä ravaa suihkussa. Rasvaa suihkun jälkeen huolellisesti. Äsh. Nyt ei tule muuta mieleen. top 5 -elokuvasi? Morsiamen isä, Tuulen Viemää, Revolutionary Road, Stand By Me ja The Notebook. Suosikkimeikkituotteesi? Varmaankin Maybellinen mineraaliposkipuna tai ihan vain ripsari koska omat "ripset" on niin ssälittävät tyngät:) top-5 bändisi? The Beatles, Kings of Leon, Plain White T's, The Monkees ja Metric. Kuka Disney-hahmo antoi sinulle inspiraation juhlamekkoosi synttäreilläsi? Kaunottaren ja Hirviön Bellen keltainen juhlamekko:)

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis ootsä oikislainen demari!

18. lokakuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous mini kirjoitti...

ihanaaa! sosiaalidemokraatti <3
tuntuu, että bloggareissa teitä on aivan liian vähän!
näin yhteiskuntatieteilijänä surettaa, että oikealle kallistuminen tuntuu trendinomaiselta parikymppisten tyttöjen keskuudessa, hyödyttäisi politiikka sitten pidemmän päälle itseä tai ei.
saako muuten udella, miksi olet asunut viikot orivedellä lukion ykkösellä?

18. lokakuuta 2009 klo 18.56  
Blogger Henna kirjoitti...

Meillä on kans tuo melkein valmis dippa-inssi kotona ja raivostuttaa kun ei voi mitään kysymystä heittää vaan ilmaan pohdittavaksi vaan siihen saa kahden tunnin luennon. Oonkin jo oppinut olemaan kyselemättä jos en välttämättä halua vastausta :)

18. lokakuuta 2009 klo 20.48  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Jep;D

mini: Hahaha, joo demari ollaan ja vieläpä erittäin tukevasti:D Ja saa udella. Kvin siis ensimmäisen lukiovuoden Oriveden Opiston Kirjoittajalukiota mutta sitten koti-ikävä ajoi takaisin äidin helmoihin;D

Henna: ah, ihanaa! Kohtalontoveri! ja en muuten enää ikinä kysy miten mikro toimii:D

18. lokakuuta 2009 klo 21.52  
Blogger melissa_ kirjoitti...

Saanko kysyä että mikä sua viehättää Revolutionary Road elokuvassa? Ite kun pidin sitä todella tylsänä. :-D

18. lokakuuta 2009 klo 21.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

melissa: No, tykkän tosi paljon Winsletistä ja diCapriosta joten se on itsessään yksi syy. Tärkein oli kuitenkin se, että vaikka pidinkin leffaa äärimmäisen ahdistavana, niin se kuitenkin muistutti, ttä omille unelmilleen täytyy olla uskollinen. aina. Jotenkin se leffa iski niin monella tasolla ja näyttelijätyö oli niin erinomaista, että vaikka en sitä enää halua nähdä niin katson sen lempileffaksi.

Anteeksi, aaltoileva selitys mutta en ikinä osaa asetella sanojani tälläisissä asioissa:)

18. lokakuuta 2009 klo 22.25  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Oot kyllä maailman ihanin. Ja Morsiamen isä???? Kiitos, että tulit kaapista.

19. lokakuuta 2009 klo 17.36  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tuuli: Siis, mä en ole ikinä ollut missään kaapissa tän rakkauden kanssa:D ja niin oonkin ihana;D

19. lokakuuta 2009 klo 18.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu