Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

500 days of Summer

maanantai 2. marraskuuta 2009

500 days of Summer

Image and video hosting by TinyPic

Tiedän kyllä, että kaikkien mahdollisten ajan tasalla olevien lehtien mukaan Zooey Deschanelia vain pitää hienovaraisen coolisti fanittaa. Ja uskokaa pois, olen kyllä yrittänyt koska onhan se kivaa, että lehdissä kirjoitetaan omasta mielestään kiinnostavista ihmisistä. Nyt voin kuitenkin tunnustaa, että en voi sietää Zooey Deschanelia ( pelkkä nimikin on jo äärettömän rasittava kirjoittaa). Se tyttöhän on jotenkin ihan leuaton, sen silmät on liian pyöreät ja se on jotenkin ihan liian pihalla. Ei sillein kivasti pihalla vaan oikeasti ihan metsässä.( tää inho muuten todella rasittaa mua koska yleensähän nimenomaan tykkään medialemmikeistä. ootteko esim. ikinä huomanneet, että vähän niin kuin ihkuilen robert pattinsonin perään;) )  Koska kuitenkin halusin ihan ehdottomasti nähdä 500 days of Summer, päätin heittää sivuun naurettavat ärsymyssyyni ( en siis väitä, että selitykseni liian pyöreistä silmistä yms, olisivat mitenkään hyväksyttäviä syitä ärsyä jotakuta) ja käydä katsomassa leffan. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oi, käykää katsomassa tämä elokuva! En vieläkään voi sietää Deschanelia yhtään sen enempää kuin eilenkään mutta leffa on aivan erinomainen. Se on tarina tytöstä ja pojasta mutta se ei ole rakkaustarina. Se on tarina pojasta joka ei halua muuta kuin tytön ja tytöstä, joka ei halua poikaa tarpeeksi. Tytöstä joka tekee mitä hän haluaa, pojasta joka ei voi tehdä mitä haluaa koska oikeastaan kaikki mitä hän haluaa pitää sisällään sen tytön. 

Image and video hosting by TinyPic

Istuin tunti ja kolmekymmentäkuusi minuuttia katse liimattuna valkokankaalle. Harvoin näkee elokuvaa jossa osuisi kaikki näin kohdalleen. Näyttelijät, musiikki, ohjaus, juoni. Kuten sanoin, en siedä Deschanelia mutta tähän rooliin hänen väärältä vuosikymmeneltä tipahtanut olemuksensa ja hämmentynyt katseensa istuivat. Joseph Gordon-Levittin olemassaolo oli minulta unohtunut täysin sen jälkeen kun mtv3 lakkasi näyttämästä kolmatta kiveä auringosta. Tänään yhtä kovaäänisesti nauranutta jenkkiä lukuunottamatta hiljaisessa päivänäytöksessä muistin miksi aikoinani jaksoin katsella sitä höpöä sarjaa maassa asuvista avaruusolioista. Gordon-Levittissä on jotain niin äärettömän hellyyttävää, miellyttävää ja hiukan yllättäen seksikästä, että tätä katsoo enemmän kuin mielellään. Erikseen on mainittava myös leffan musiikki;  The Smiths, Regina Spektor, Carla Bruni, Simon & Garfunkel...  Todellakin niin erinomaista, että youtubeni on saanut uuden hakukohteen

Image and video hosting by TinyPic

Tässä tarinassa poika ei saa tarinan tyttöä mutta 500 days of Summer ei silti jätä surullista oloa. Haikean kyllä mutta ei surullista. 

Image and video hosting by TinyPic

ps. leffa kannattaa vilkaista jo pelkästään Summerin ( Deschanelin) vaatteiden vuoksi. Vakavasti harkitsen leveälahkeisia farkkuja sekä kellohelmaisia mekkoja. 

kuvat: imbd

17 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta Zooey on oikeasti ääri-ihQ <3

2. marraskuuta 2009 klo 22.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta, täytyy siis käydä katsomassa leffa:)

2. marraskuuta 2009 klo 22.58  
Blogger sugarfrosted kirjoitti...

Leffa oli hyvä. Zooey oli mun mielestäni aivan kertakaikkisen ihana kun näin sen ensimmäistä kertaa, kunnes tajusin, että sillä tosiaan on vaan se yksi ilme: pullottavat bambisilmät ja aivan pihalla. Ja sitä pirun tiramisujuttua The Happeningissä ei vaan voi antaa anteeksi. Pyäk!

2. marraskuuta 2009 klo 23.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Zooey on ihana, ja sä oot ruma. Mikä sun ihoa vaivaa? Oon täs oikeesti jo muutaman (miljoonan) postauksen ajan miettinyt mikä sun naamassa oikein on.

3. marraskuuta 2009 klo 0.01  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Jonna!!! Sun ois pitanyt laittaa spoileri alrt, nyt tiedetaan enemman tai vahemman leffan loppu :(:(:(:(

Ja Anonyymi on aalio, enka oikein kasita miksei se hanki itsellensa elamaa. Luulisi etta maailmassa tapahtuisi tarpeeksi asioita, ettei tarvitsi nillittaa ilkeyksia blogien kommenttilootisa. Tosin se on ilmeisesti niin ikava ihminen, ettei kukaan hallua leikkia sen kanssa. Eika ole ikina halunnutkaan. Hassua miten hiekkalaatikkotraumat jaavat kalvamaan joitakin.

3. marraskuuta 2009 klo 5.42  
Blogger Athelas kirjoitti...

Juu mäkin hehkutin tätä leffaa muutama viikko sitten. Kävin katsomassa sen KAHDESTI teatterissa, ja sitä ei ole tapahtunut sitten... Kuninkaan Paluun? Joosepista kasvoi kuin kasvoikin MIES, ja myös hänen vaatteensa olivat aivan täydellisiä ;).

3. marraskuuta 2009 klo 7.38  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Hahaha, tossa leffassa se oli kyllä ihan ihq.

Sofia S: ehdottomasti!

sugarfrosted: :D

Anonyymi: Jos oot oikeesti ne miljoona postaustakahlannut, niin eiköhän sulle ole jo selvinnytkin, että atooppinen iho.

Tuuli: No mut, toi sanotaan trailerissakin:) ja kiitos:)

3. marraskuuta 2009 klo 7.39  
Blogger Jonna kirjoitti...

Athelas: Ne vaatteet muuten oli täydelisiä! tajusin vasta nyt kun sanoit:)

3. marraskuuta 2009 klo 7.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis wut, eka kehotat katsomaan leffan ja sitten spoilaat häh?? Ei reilua.

3. marraskuuta 2009 klo 8.52  
Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

miks kaikki valittaa spoilauksesta ku toi juttu tosiaan kerrotaan tyyliin jokases tohon leffaan liittyväs mainoksessa/arvostelussa jonka oon nähny :D

nii ja katoinki et tutun näkönen toi mies mut eipä ois tullu mieleen et tommyhan se siinä! :D

3. marraskuuta 2009 klo 9.19  
Blogger Stina kirjoitti...

Oih, kuulostaa ihanalta! Pakko siis katsoa. Onko tämä nyt siis niitä leffoja, että kokemuksen jälkeen on sellanen "pörröinen" olo ja tekee mieli vaan halailla?!

3. marraskuuta 2009 klo 10.36  
Anonymous Lina kirjoitti...

Hahah, repesin ääneen tolle yhen anonyymin kommentille :D Pienellä vihalla.

Jonna on hurjan nätti, niin on kyllä Zooyekin ja Josephin kanssa meen naimisiin!

3. marraskuuta 2009 klo 14.26  
Blogger Ence kirjoitti...

Kävin tsekkaamassa ton ennakkonäytöksessä ja hehkutin sitä myös. Zooey oli kyllä mainio tohon rooliin, sillä se oli just sellanen, että sitä osasi vihata kun oli sellanen bitch eikä tajunnut hyvän päälle. Ja ne vaatteet oli myös ihanat ja kaikki kohdallaan. Todella hyvä elokuva siis kaikkiaan.

3. marraskuuta 2009 klo 16.42  
Blogger Maiju kirjoitti...

Oi, tuo on vaan mahdollisest paras elokuva jonka oon nähnyt pitkään aikaan! Kävin katsomassa Rakkautta&Anarkiaa festareilla jo syyskuussa ja nyt harkitsen että kävisikö sitä vielä toiseen kertaa katsomassa teatterissa ennenkuin dvd ilmestyy. En edes muista, milloin olisin odottanut jonkun elokuvan ilmestymistä dvd:lle, huh.

Harvoin on muuten kolmekymppiset miehetkin nauraneet romanttiselle komedialle ääneen - ja vieläpä monta kertaa. Olen todistanut ilmiötä tämän elokuvan kohdalla.

3. marraskuuta 2009 klo 17.12  
Blogger Emmis kirjoitti...

AHHHHH mun on nyt pakko kommentoida koska olen niiiiiiin rakastunut tohon leffaan!!! Kuten sanoit kaikki on kohdallaan, näyttelijät, juoni, musa, kaikki! Oon pitkään nyt kuunnellu youtubelta noita soundtrack-biisejä=)

4. marraskuuta 2009 klo 22.45  
Blogger Boobettes kirjoitti...

aloin odottamaan tuon leffan näkemistä samana päivänä ku siitä tuli kunnon juttua imdb:n sivuille. Onhan tuota nyt kaikissa (naisten-)lehdissäki niin mainostettu ja kehuttu uudenlaiseksi romanttiseksi komediaksi että en kestä, jos odotan tuolta nyt liikoja ja petyn..

5. marraskuuta 2009 klo 9.58  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: En spoilannut mitään mitä trailerikaan ei:)

ihan_hupsu: KIITOS! eiks kukaan oo nähnyt sitä traileria?! :)

Stina: Ainakin pöllämystynyt olo leffan jälkeen on:)

Lina: jei, kiitos:) ja pääsenkö häihin?

Ence: siis yksinkertaisesti ihan järjettömän hyvä leffa!

Maiju: uuh, on kyllä pakko hankkia dvd!

Emmis: Toi leffa on kyll ätämän vuoden parhaimmistoa!

Boobettes: Mua toi elokuva ei pettänyt mitenkään:) ja se on aika harvinaista.

8. marraskuuta 2009 klo 0.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu