Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ed <3

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

ed <3


Image and video hosting by TinyPic

New Moon nähty!

-Tykkäsin! Elokuva seurasi kirjaa ja yleiskirjafanina kannatan aina tälläistä ratkaisua. Tosin vaikka kuinka yleensä hihkun kirjan ratkaisun puolesta, katsoisin, että ohjaajan päätös "näyttää" Edwardia Bellalle pelkän äänen kuulemisen sijaan oli aika erinomainen idis;D 

-Edward! Hei, oikeesti. Ei se Jake-Bella-kuvio ole vain mitenkään uskottava. Jakob oli oikein söpö uunituoreine muskeleineen ja valkoisine hymyineen mutta ei, ei ei. Edward on Edward. Tein muuten ehkä vähän Bellat ja unohdin aina Ediä katsoessani hengittää;)

-Stailaus! New Moonissa Cullenit vihdoin näyttivät oikeanlaisilta; liian kauniilta, tyylikkäiltä ja sopivan erikoisilta. Twilightissa häiritsi varsinkin ihan kamalasti joidenkin vampyyrien ( okei, Rosalien) fiorellatyyli ja hei, mikä se Alicen ihme 90-luvun ennustajastaili oikein oli?! New Moonissa kaikki Cullenit oli vaatetettu tyylikkäästi ja ja varsinkin Alicen uudet hiukset ja tyyli olivat upeat! Ainiin, erikoispisteet niistä uusista vampyyripiilaresta. Ne oli ehdottomasti väriltään paremmat ja tällä kertaa ei voinut bongata piilolinssirajoja;)

- Dakota! Ihan täydellinen Jane. Ja kiinnittäkääs muuten huomiota, että tyttö ei ( kai) räpäytä kertaakaan silmiään.

Image and video hosting by TinyPic

Leffaan jälkeen painuttiin kaverin kanssa parille "purku-viinilasilliselle"ja todettiin, että vaikka eihän toi leffa nyt ihan oscar-ainesta ole, niin saatiin siitä irti kaikki tarvittava( eli uutta pattinsonpäiväunimateriaalia). Voin tässä nyt valkoviinin innostamana paljastaa, että yhdessä vaiheessa meinasin ihan oikeasti juosta hiplaamaan valkokangasta;D

Nyt meen näkemään rob-unia ( koska kyllähän rob voittaa jopa edwardin kuus-nolla;) )

 

25 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Minulle yksi tuollainen pahvi-Edward, kiitos! :))

22. marraskuuta 2009 klo 10.33  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Mekin käytiin katsomassa New Moon, ja olin tosi tyytyväinen leffaan! Tykkään siitä, että leffa oli (samaan tapaan kuin ensimmäinenkin) uskollinen kirjalle. Sen sijaan olen ihan eri mieltä Edwardista (älä suutu ;-))! Sekä minä että seuralaiseni ihmettelimme, miten Bella voi olla rakastunut Edwardiin. Mies oli niin tekodramaattinen, että tulisin hulluksi, jos joku kuiskisi korvaani samanlaisia juttuja kuin hän. Jacob sen sijaan on mukava, herttainen ja paljon paremman näköinenkin. Team JACOB!

22. marraskuuta 2009 klo 10.45  
Blogger Helene kirjoitti...

Täällä ollaan niin samaa mieltä joka asiasta :D

22. marraskuuta 2009 klo 12.34  
Blogger Anni kirjoitti...

Pakko olla samaa mieltä Bisquitsin kanssa: onhan sillä Robertilla ihan komeat kasvot, mutta mitkä ne nännikarvat ja pulisongit ovat? Hyi! Ei vampyyreilla kuulu olla mitään pöheikköä rinnuksilla, haloo... Eikä Rob edes tunnu tekevän muuta kuin mulkoilevan sieltä valtavien kulmiensa alta ja puhuvan samalla tasapaksulla äänellään niitä hienouksiaan. Eli muhun ei oikein iske. Kirjassa Ed toimii huomattavasti paremmin.

Sen sijaan Jaken vatsalihakset, hymy ja kaikki - meitsi on ihan in löööv. TEAM JACOB! <3 Oikeasti, sillä tyypillä on jotain luonnetta, ja muutenkin Bella (MIKSI sillä on koko ajan se suu auki?) ja sen tekodramaattiset henkäilyt sekä Edward nännikarvoineen kalpenivat Jacobin rinnalla jonnekin matotasolle.

Avauduin ;-D Mutta tätä mieltä mä taidan olla leffan jälkeen... Mutta siis kaiken kaikkiaan oli kyllä hyvä leffa, parempi kuin eka ja muutenkin parempi kuin odotin. Ihana.

22. marraskuuta 2009 klo 12.35  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Haha, olen NIIN samaa mieltä Pandoran kanssa! Ne nännikarvat ja pulisongitkin vielä!

22. marraskuuta 2009 klo 12.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Odotin kauheesti sun newmoon-postausta ja kyllä oli odotuksen arvoinen raportti! ;) I agree kaikesta ja team Edward jyrää kaikki Jacobit alta ;)

22. marraskuuta 2009 klo 13.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ps. olen niin samaa mieltä tosta stailauksesta! Nyt vampyyrit oikein ponnahti silmille selvästi erinäköisinä kuin tavalliset kuolevaiset ja se oli hyvä! Ja alicen vaatteet oli ihania! Repesin Rosalien twilight-fiorellatyylille, osuit naulan kantaan. Muistan miettineeni twilightia katsoessani että eikös Cullenien pitänyt olla todella fashion ja ei siltä näytä ;D Ainoa joka twilightissä hoiti tyyliasiat kympillä oli Edward ;)

terkuin edellisen kommentin lähettänyt edward-ihkuttaja-ano!

22. marraskuuta 2009 klo 13.36  
Blogger Ence BOO kirjoitti...

Kiva lukea erilaisia mielipiteitä, itse kun pidin leffaa _todella_ surkeana. Mutta yhdestä asiasta sentään olimme samaa mieltä ja se on ihanainen Dakota :)

22. marraskuuta 2009 klo 14.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Ei muuten ollut pahvi-ed, vaan juliste. Sain vain aseteltua itseni aika hyvin siihen bellan tilalle:)

Bisquits: Mut Jakob on niin vauva, ja teemaan sopivasti koiranpentumainen. Ja yyh, ei yhtään hyvännäköinen!

Helene: jei!

Pandora: aaah, ne nännikarvat;)ja mua jotenkin rasitti ne jakobin lihakset. äääh. liian treenattu.

Bisquits: eeeei, älkää haukkoku parhaita paloja!!!

Anonyymi: hih, kiitos! ja tod. team-edward! ja niin ihanaa, että stailaus oli nyt kunnossa!

Ence: Siis kuten sanoinkin, tykkäsin leffasta koska se antoi mulle kaiken mitä siltä halusin: uutta pattinsonpäiväunimatskua;D kaikki muu oli mulle melkein yhdentekevää;D

22. marraskuuta 2009 klo 17.50  
Blogger Peippo kirjoitti...

Mä taas en tajua Edwardia ollenkaan. Se on aivan liian syvällinen ja hiljainen ja vakava. Ja karvainen. :D Mä en kestäisi sitä hetkeäkään (minkä se varmaan pystyisi musta lukemaan aika selkeästi vaikkei pystyisikään lukemaan mun ajatuksia).

Jacob sen sijaan. Karvaton hymypoika lihaksilla <3<3<3 :D Olen vieläkin sitä mieltä, että Bellan olisi pitänyt päätyä yhteen Jacobin kanssa. Jacob on kaikkea mitä Edward ei ole, ja kaikki mitä Edward ei ole on se kaikki mitä mun mielestä poikakaverissa pitää olla!

Kai silläkin on hiukan osuutta asiaan että Jacobin näyttelijän lihakset on oikeasti aika komeat ja se esittelee niitä aika paljon New Moonissa ja se näyttelijä on mun ikäinen..! Mutta silti, TEAM JACOB!

22. marraskuuta 2009 klo 18.08  
Blogger Jonna kirjoitti...

Peippo: eikun karvat 4-ever ja jake hymyilee ihan liikaa. yyh.

22. marraskuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous anna-elina kirjoitti...

Ah oon niin samaa mieltä kaikesta!! Cullenit näytti niin paljon paremmilta ja muutenkin kaikki näytteli uskottavammin tällä kertaa! Oon niiiiin supersupertyytyväinen, se oli IHANA

22. marraskuuta 2009 klo 18.35  
Anonymous anna-elina kirjoitti...

Ja ps vaikka Jake olikin aika söps nii ei se ikinä Edwardia päihitä :)♥ Ei ikinä. Eikä Taylor Robertia sen puoleen... Robert kun nyt vaan on joku seksikkäin ikinä

22. marraskuuta 2009 klo 18.37  
Blogger Christina kirjoitti...

Edward <3 Ei tässä tarvitse varmaan muuta edes sanoa...

Mutta sanonpa sittenkin sen verran, että tykkäsin kyllä New Moonista leffana oikein kovasti! Olin ihan varma, että olisin pettynyt jossain määrin suhteellisen kovastikin (koska yleensä en hyväksy leffaversioita ekalla katselukerralla ollenkaan vaan tarvitsen vähintäänkin sellaista sulatteluaikaa), mutta ei onneksi tarvinnut pettyä ollenkaan. :)

Ja karvainen ja syvällinen Edward on aina yhtä <3

22. marraskuuta 2009 klo 19.07  
Anonymous Sitruuna kirjoitti...

Täytyy sanoa, että pidin leffasta oikeastaan yllättävän paljon. New Moon on musta huonoin kirja koko sarjassa ja onhan tuo nyt vähän sellaista...kökköä teinityttöjen seksifantasiaa. :D

Mutta niin vaan tätäkin 25-vuotiasta kuumotti ihana Jakob. Pakko liittyä niiden kommentoijien joukkoon, jotka ei koskaan ymmärrä, miksi joku valitsee Edwardin, jos vaihtoehtona on Jake. ;)

Ei mikään tajuntaa räjäyttävä leffa, mutta hyvää viihdettä, aion käydä katsomassa seuraavatkin.

P.S. Leffassa viihdytti suuresti myös teinityttöjen käytös. Pakko hihittää aina kun Jake on ilman paitaa tai joku pussaa tms. :)

22. marraskuuta 2009 klo 20.40  
Anonymous Sitruuna kirjoitti...

Ja täytyy vielä sanoa, että olin aika järkyttynyt, kun mulle selvisi, että Jakobin näyttelijä on syntynyt vuonna 1992. Siis VUONNA 1992! Milloin 90-luvulla syntyneet lakkasi olemasta lapsia? ;)

t. mummo

22. marraskuuta 2009 klo 20.47  
Blogger pipsu kirjoitti...

Tykkäsin New moonista ihan hulluna, mutta kun tietää mitä se olisi voinut pääosamiekkosten osalta olla, niin ei voi olla ihan pohjimmiltaan täydellisen tyytyväinen. Steven Strait olisi ollut niin jumalainen Jacobiksi. Tässä youtube-video, jossa on ne ainoat oikeat Edward ja Jacob: http://www.youtube.com/watch?v=ps8rbCB_Q8k

22. marraskuuta 2009 klo 22.40  
Blogger Mirre kirjoitti...

mun mielestä se elokuva oli leikattu turhan tiivistii, okei siihen oli saatu aika kivasti kaikki, mutta sitten ne hipo niin äkkiä, et se leffa tuntu loppuneen ennen kuin se ehti alkaa. Mutta kyllä kuola taas hierahti kieleltä. x))

23. marraskuuta 2009 klo 11.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

anna-elina: :)

Christina: haha, mä tartten vielä vähän sulattelua mutta Edward, ah!

sitruuna: Joo, se on ihan kamalaa, että 90-luvulla syntyneet ovat jo ihan ihmisiä:D muthei, ei todellakaan voita jake edwardia;D

pipsu: eeeeii, ainoa oikea edward on pattinson:D

mirette: mulla ei ole hirveän hyviä muistikuvia itse leffasta kun olin niin keskittynyt siihen kuolailuun;D

23. marraskuuta 2009 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mua itse asiassa ärsyttää miten hyvännäköinen jacob on leffoissa, koska en voi sietää jacobin käytöstä tai mitäään kirjoissa. hmph! eli siis edward nyt ja aina!:D <3

23. marraskuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Äääh, miksi kaikki pitää jakea hyvännäköisenä. Mä en muista siitä muuta kuin liian valkoiset hampaat:D

23. marraskuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous sislie kirjoitti...

Hehe, mä oon yhtä hullu rob... twilightin suhteen ku sä! ulkomaisissa lehdissä meitä faneja kutsutaan nimellä "robsessed" - aika osuva :)

24. marraskuuta 2009 klo 2.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät tossa vikassa kuvassa ihan nätimmältä versiolta muodin huipulle -sarjan katrista :>

26. marraskuuta 2009 klo 21.11  
Blogger Jonna kirjoitti...

sislie: hahaha, toi on kyllä aika osuva nimitys;D

Anonyymi: haha, kiitos:)

27. marraskuuta 2009 klo 11.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I totally agree.. ;)

29. marraskuuta 2009 klo 13.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu