Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syvältä

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

syvältä


Image and video hosting by TinyPic

Erinomaisia syitä miksi tämä päivä on aika paljolti sieltä syvimmältä:

1) Olen puoli-kipeä. Eli ihan terve niin kauan kun makaan sängyssä tai lojun sohvalla mutta heti kun yritän poistua asunnon ulkopuolelle tärisen kylmä-kuumakohtauksessa. Yhden luennon sinnittelin tänään ja sitten palasin kiltisti peiton alle. Ääripääihmisenä olisin mieluummin vaikka ihan kunnolla kipeä koska tässä tulee vähän huijariolo. 

2) Menin sitten reputtamaan rikosoikeuden tentin. Toisen kerran. Vaikka heikosta menestyksestä olisi jo valmiiksi aika hyvä aavistus, otti se silti aika ankarasti päähän tutkailla sitä hylsyä tuloslistasta ( varsnkin kun ensin tuijotin ihan autuaana väärää riviä ja luulin jo päässeeni läpi)

Image and video hosting by TinyPic

3) Maailman mulkuimpien kurssien kruunaamaton kuningas, eli TVT2. Tarkoittaa kasoittain turhia esseitä niinkin kiinnostavista asioista kuin minä kirjoittajana, tieteellinen- ja prosessikirjoitus, tiedonhaku... Lisäksi hauskuutta täydennetään myös excel-kaavioiden laadinnalla ( luojan kiitos poikakaveri on teekkari!), netistä katsottavilla ehdottomasti maailman tylsimmillä luennoilla sekä ulkomaalaisten tiedonhankuportaalien tonkimisella ( hae tämän lehden, xxxx-vuoden sen ja sen numeron kolmannen painoksen sisällysluettelosta tässä mainuttu artikkeli...). Hei, ihan oikeasti ja sitten vielä kehdataan ihmetellä miksi jengi ei valmistu:D

Image and video hosting by TinyPic

päivän asu: huppari - muisto vaihtarivuodelta -leggarit-new yorker-villasukat-äiti

4) Meillä ei ole mitään hyvää syötävää. Ei mitään.

5) En vieläkään tiedä mitä laitan ensi viikon Fashion Awardseihin päälle. Koska menen sinne kahden tyylikkään neidin avecina, haluan näyttää kivalta ettei mulle naureta. Koska siis tietenkin aina kaikkia huonosti pukeutuneita aveceja osoitellaan ja nauretaan. Ja joskus heitellään mädillä jutuilla.

Image and video hosting by TinyPic

6) Nyt joudun aloittamaan saksantehtävän vääntämisen. Eikö muka riitä, että nolaan jo itseni siellä tunneilla kun en tajua sanaakaan mitä se maikka sanoo, vaan joudun vielä postailemaan mun kirjallista noloutta johonkin kurssin blogiin KAIKKIEN NÄHTÄVILLE.


Kai teilläkin on ihan tyhmä päivä?

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Voit laittaa niiden tyylikkäiden (kröhöm) neitien avecina päällesi esim. pinkit parikat ja pikkumustan. Mulla on LP(inkki)D ja mustat parikat, niin voidaan mätsätä :D

P.s. Toi huppari on ihana <3

11. marraskuuta 2009 klo 19.00  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hei mäkin haluun mätsätä kakkapäät!:O Laitan pikkumustan ja pinkit asusteet siis.;)<3

11. marraskuuta 2009 klo 19.01  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ps. Oon KATKERA, kun Salla oli eka.

11. marraskuuta 2009 klo 19.01  
Blogger kellohameappelsiini kirjoitti...

Mä fiilistän sun tvt2-tuskaa! Yritän parhaillaan lahjoa pikkuveljeä tekemään sen seminaarityö-harjoituksen. Yäk.

11. marraskuuta 2009 klo 19.09  
Blogger Olga kirjoitti...

On tyhmä päivä, on! Olisi voinut suosiolla nukkua huomiseen.

11. marraskuuta 2009 klo 19.55  
Blogger Yssi kirjoitti...

Todellakin persepäivä.
Päivä alkoi hyvin, vaikka piti kävellä lähes viisi kilometria kouluun (friikkiä lähteä kävelemään pimeällä ja olla perillä valoisalla, tuntuu kuin olisi kävellyt hurjan pitkään).
Yritin selvitellä, mistä ja koska saisin kausi-influenssapiikin sekä kinkkuköhäpiikin. Miljoonan puhelun jälkeen selvisi, että vaikka asun Salossa, en saa täältä piikkiä, vaikka niitä olisi, koska olen kirjoilla Raisiossa, mutta Raisiosta on kummatkin piikit loppu eikä niitä tökittäisi muutenkaan kuin ajanvarauksella immeisiin eikä aikoja aleta antaa kuin vasta maanantaina. Kaiken kukkuraksi kuulun riskiryhmään 3 eli pitäisi rokottautua asap.

Hei! Minäkin tulossa Awardseihin ja tänään koin pahemman laatuisen kriisin, kun tällä hetkellä minulla on valmiina hajuvesi ja korkkarit! :D Nehän riittää, eikös? ;)

11. marraskuuta 2009 klo 20.24  
Blogger Jonna kirjoitti...

salla: hahaha, oon muuten laittamassa ne pinkit parikat! loppuasu vain on keksimättä:D

MouMou: ja sit puhutaan vain muille, joilla on samat värit kuin meillä:D ja salla voitti sut vain minuutilla;)

kellohameappelsiini: sain toissapäivänä aleksandriassa melkein itkukohtauksen noiden kanssa. Tärisin ihan raivon vallassa ja kyyneleet silmissä:D

Olga: todellakin!

Yssi: hahahaha, riittää hyvin. mullakin on vain kengät ;D

11. marraskuuta 2009 klo 22.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On mullakin aika kehnohkosti tää päivä mut helpottaa kun toisillakin on. Sitäpaitsi sun kirjoitustyyli on niin hauska ettei enää ainakaan jaksa olla huonolla tuulella :) Tosin huominen reissuunlähtö ja lempparibändin keikka lauantaina auttaa kanssa ihan kivasti :)

Tsemppiä, kyllä se siitä taas! :)

12. marraskuuta 2009 klo 11.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: oi, kiitoksia ja pidä hauskaa keikalla&reissussa:)

12. marraskuuta 2009 klo 20.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu