Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the last one

lauantai 2. tammikuuta 2010

the last one

Julkaisin tuossa parisen tuntia sitten sellaisen surkean tynkäpostauksen mutta sitten tajusinkin, että haluan tässä viimeisessä bloggeripostauksessa muistella paria mennyttä vuotta...

Huomenna blogiin ei ilmaannu uusia postauksia Indiedaysiin muuton vuoksi. Myös kommentointimahdollisuus on poissa sunnuntain ajan, koska muuttojärjestelyiden vuoksi uudet kommentit katoaisivat niihin epämääräisiin tietsikka-avaruuksiin:) Maanantaina Polka Dotsin sitten löytääkin osoitteesta: polkadots.indiedays.com. Pääsen siis vihdoin eroon tuosta hetken mielihäiriön tuloksesta, dots-dots-jonnasta ( siis miksi ikinä...) Tähän vanhaan osoitteeseen tulee kuitenkin heitto uudelle sivulle, joten uuden osoitteen päivityksistä ei tarvitse huolehtia.

Tässä siis muutama kuvamuisto, oih, bloggeri, vähän tulee ikävä mutta enemmän taidan jännittää mitä pidätte maanantaina paljastuvasta uudesta bannerista ja värimaailmasta;)


Joulukuu 2007 ja ensimmäisiä asukuvia. Nuo kengät on nykyisin jo uinumassa ikuista unta mutta muut palaset ovat yhä tallella:)

 
 Tammikuu 2008 sain itkuputkuraivarit hennesin kesäkuvastosta kun en löytänyt oman kokoisiani bikinejä. Haha, tämä on muuten yhä asia, josta voisin varmaankin kirjoittaa kirjan;)


 Huhtikuu 2008 Koulun ainejärjestön vuosijuhlat ja allekirjoittaneella ruskeat piilarit:) Tykkäilin tosi paljon kaverini luomasta juhlatyylistä.


Maaliskuu 2008  Kävin moikkaamassa kaveriani Pariisissa ja pääsin kasaamaan unelma-asuni neidin vaatekaappia avuksi käytellen. Arvatkaas mitä muuten? Tuo ihana keeppi on nykyisin mun! ( okei ,ei nyt ihan mutta sain sen lainaan ja voi olla, että se oudosti vain " katoaa"...)

 
Kesäkuu 2008 tein ensimmäisen kirjapostauksen ja yllätyin iloisesti siitä kuinka paljon kirjatoukkia lukijoista löytyykään! Heinäkuu 2008 sairastin todella pahan silmätulehduksen kolme kertaa kuukauden sisään ja tunsin oloni Quasimodoksi. ( ja anteeksi, että tää kuva tei yllätyscomebackin)

 
Elokuu 2008 Esittelin ensimmäistä kertaa äidin ja pikkuveljien koiraherran, Kalevin.


Lokakuu 2008 Kävin ystävävien kanssa Nykissä ja samalla reissulla tein parin päivän pikareissun vaihtarivuoden aikaisiin maisemiin, Indianaan. Hetken mielijohteesta otimme parhaan jenkkiystäväni kanssa kaveritatskat. ( ja kuva hämää, kyllä se tatuointi on ihan mustamusta) Helmikuu 2009 ensimmäinen blogimiitti ja huh, olen vähän outonaamainen tässä kuvassa;D


Huhtikuu 2009 juhlin ainejärjestön vuosijuhlia 10 euroa kirpputorimekossa ja jälleen kerran ystävän stailauksessa:)


Toukokuu 2009 matkustin kouluryhmän kanssa New Yorkiin ja Washington DC:hen. Reissulla ihastuin täydellisesti Yalen campukseen ja harkitsin suomi-yliopiston hylkäämistä ja wannabe-yealeopiskelijaksi alkamista;)


Kesäkuu 2009 matkailin kaverin kanssa Lontooseen. Upea reissu, rakastuin täysin kaupunkiin ja palattuani yritin vihjailla blogissa, että jahtasin Robert Pattinsonia Lontoon kaduila. ( oikeastihan kyseessä oli joku ränbömbritti, jonka perässä me kaverini kanssa oikeasti vähän aikaa juostiin;)


Heinäkuu 2009 paiskin töitä lähes koko kesän ja ostin itselleni palkkioksi kauan himoitsemani Minna Parikat:)


Elokuu 2009 Villiinnyin parikkaomistuksesta ja hankin toisetkin mokomat. Sain perheeltä etukäteissynttärilahjaksi vaaleanpunaisen pyörän ja rakastuin siihen niin palavasti, että melkein vaadin saada nukkua pyörän vieressä.
Syyskuu 2009 täytin pelottavat 25-vuotta ja pakenin aikuisuutta järkkäämällä isot prinsessateemaiset synttärit:) Hameestani löytyi yhteensä 14 metriä tylliä!


Marraskuu 2009 käytiin kähäräpään kanssa Amsterdamissa ja tykästyin kaupunkiin kovin!

Huh, olipas kivan haikeaa tehdä tätä postausta:) Kyllä bloggaus on ihanin harrastus kun se lähes pakottaa taltioimaan omaa elämäänsä. Ja ihan siltä varalta, että joku lukija jättäytyy uudistuksen myötä kyydistä, niin kiitos seurasta tähän saakka! Olen yhä sitä mieltä, että tämän blogin lukijat ovat olleet tavallista fiksumpaa porukkaa. Ikinä ei ole pelottanut avata kommenttiboksia:)

ja ps. jos huomenna tulee elintärkeää kysyttävää, niin postia voi laittaa:

polkadots@luukku.com
polkadots@indiedays.com 

6 kommenttia:

Blogger amma kirjoitti...

Mä oon ollu kelkassa juurikin tuosta itkupotkuraivaripostauksesta asti ja kelkassa muutoksen tuulien jälkeenkin :)

2. tammikuuta 2010 klo 23.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

amma: ehdin jo vastailla sulle uuteen blogin, mutta laitetaan tännekin:) eli, kiva, että oot jaksanut seurata :)

4. tammikuuta 2010 klo 20.12  
Blogger Tuuli kirjoitti...

JONNA!!! JONNA!!! Varo, tai vaadin sen keepin takaisin ennen kuin sinne tulee lähsekään sellaiset kelit että pystyt käyttämään sitä.

5. tammikuuta 2010 klo 4.15  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tuuli: höh:D

5. tammikuuta 2010 klo 11.50  
Anonymous ZZ kirjoitti...

Ihana vespa!!! Aaah!!! :D

6. tammikuuta 2010 klo 0.18  
Blogger Jonna kirjoitti...

ZZ: haha, eikö olekin! oli ihan pakko ottaa kuva:D

6. tammikuuta 2010 klo 12.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu