Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

minna parikka sale

tiistai 5. tammikuuta 2010

minna parikka sale

Repivää, raakaa tuskaa! Minna Parikalla on  alennusmyynnit mutta oma tilinsaldo on kovin yhteistyökyvytön auttamaan kenkävaraston kerryttämisessä ja elämänlaadun parantamisessa. Ei, vaikka jouduin tänään aamulla 07:13 odottamaan junaa puoli tuntia kun junat olivat aivan sekaisin sen eilisen seinään ajon vuoksi. Luulisi, että varpaansa aamuyöstä jäädyttänyt ja töissä raatanut ihmisrukka voisi vähän palkita itseään mut ei:(

Huoh, jos hyvä haltiakummi tiputtaisi litteään lompakkooni muutaman kolikon harkitsisin ainakin näitä kaunokaisia...

Tassle RoyalArmi 
Marianne ( mun nimikkokengät! )

 

Huokaistaan kaikki yhdessä. 

huoh.

ps.  saatoin kyllä ostaa ne yhdet Parikat juuri tuossa viime viikolla. ( mutta ne oli kyllä saappaat joten periaatteessa niitä ei lasketa;) )

ps2. poikaystävä takavarikoi juuri sekä pankki-, että luottokortit allekirjoittaneen lompakosta. 

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger Mirette kirjoitti...

Mä oon syynänny tässä nyt pari viikkoa alkaako parikalla alennukset netissä, mutta hitto vie missasin! :D Onneksi valikoimassa ei ollut mun himoitemia kenkiä, koska muuten olisi tullut iso lovi lompakkoon tässä mielentilassa! Ärh!

5. tammikuuta 2010 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö sulle enää kelpaa ollenkaan vähän huokeammat taviskengät?

5. tammikuuta 2010 klo 19.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

Mirette: Parikoilla on kyllä ikävä tapa jättää lovia lompakkoon.

Anonyymi: Kieltämättä olen aika pahassa parikkahuumassa mutta juurihan ostin Amsterdamista ihan peruskenkiä kolme paria. Mutta joo, olen yrittänyt ohjata kenkien ostelun vain hyvälaatuisiin ja sellaisiin joista oikeasti tykkään. Tällä tavalla oma kenkäkaappi tekee onnelliseksi ja lopulta säästyy rahaakin kun ei tule hutiostoksia:)

5. tammikuuta 2010 klo 19.49  
Blogger Miia kirjoitti...

Voi että noi Armi-kengät on ihanat... Nää on näitä hetkiä, kun toivoo että voittais lotossa ja vois sit ostaa kaiken minkä haluis :D

5. tammikuuta 2010 klo 20.43  
Blogger ia kirjoitti...

Minäkin huokaisen sun kans! Olis nimittäin aika kova himotus hankkia itsellekin ekat Parikat :o

5. tammikuuta 2010 klo 20.46  
Anonymous Shoegal79 kirjoitti...

Arvaa millaista on olla töissä 20 metrin päässä Minna Parikan kaupasta ja kävellä siis vähintään kaksi kertaa päivässä liikkeen ohi itku kurkussa! Pari kertaa on tullut sorruttua... Onnekseni mun ainoat normaalihinnalla ostetut Parikat on aivan tappokamalat jalassa (reklamaation paikka?), joten se vähän hillitsee ajatusta useammista.

Nyt ikkunassa on ollut, ennen alen alkamista ainakin, aivan jumalaiset punaiset (hyvänpunaiset) nilkkurit. Mut kun ei oo rahaa, niin ei oo. Siihen ikkunaan kieltämättä on jossain määrin turtunutkin, tilisaldon onneksi :)

5. tammikuuta 2010 klo 21.49  
Anonymous Cinderella kirjoitti...

Nyt sinä maailmanmatkaajatyttönen saat luvan kertoa hyviä matkakohteita 17-vuotiaalle pariskunnalle, joka haluaisi matkustaa ulkomaille kahdestaan.
Onko ehdotuksia eurooppalaisesta kaupungista, jossa voi tehdä muutakin kuin shoppailla?
Matkakuume on iskenyt pahasti, mutta ei osata päättää kohdetta... :D
Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

ps. Postaus näkemiesi kaupunkien plussista/miinuksista vois olla aika mainio ;)

6. tammikuuta 2010 klo 0.22  
Anonymous Stella kirjoitti...

Jonna!! Oon ihan unohtanut sanoa. Sokoksessa oli vielä pari päivää sitten Minnan saappaita puoleen hintaan, hintaa taisi olla 119 euroa ellen ihan väärin muista. Ne olivat puolisääreen ulottuvat, samoja värejä kuin postauksen keskimmäisissä kengissä mutta ei ihan sama malli.

Tämän havainnon tein kun äitini pakotti minut juoksemaan kanssaan koko kaupungin alennusmyynnit läpi. Sokoksen kohdalla aivot olivat niin turtana, etten rekisteröinyt enää muuta kuin nuo saappaat näyttävät ihan sinulta ;)

6. tammikuuta 2010 klo 0.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

Miia: nuo armin ovat kyllä aivan jumalaiset:)

ia: Niihin jää vaan tosi pahasti koukkuun mutta kannattaa hankki silti. Ne päivät, jolloin parikat löytyvät jaloista, vain ovat vähän spesiaalimpia:)

Shoegal79: voi ei mikä sijainti! Mä olisin varmaan nin velkahelvetissä kun kävisin aina ostamassa kengät päivän piristykseksi:)

Cinderella: haha, juuri tuli matkapostaus mutta enemmänkin rahoituksesta. Mutta kiitos postausideasta! Taidankin toteuttaa se ja ihan heti voin vihjata, että jos amtkaa huhti-syyskuussa, niin Nizzassa on ranta, shoppailut, historia kaikki:)

Stella: Eiiih, tälläisiä juttuja ei saisi kertoa tyhjyyttään kumisevasta pankkitilistä kärsivälle! Huh, kat e on pakko käydä kurkistamassa;D

6. tammikuuta 2010 klo 12.44  
Anonymous Cinderella kirjoitti...

Oi kiitos vinkistä:)

Ja pitääkin tutustua postaukseesi. Onhan rahoituskin tärkeä osa matkan suunnittelua.

6. tammikuuta 2010 klo 21.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

Cindella: olepas hyvä:) ja ainakin itselleni Nizza on ihan maanpäälinen paratiisi:)

7. tammikuuta 2010 klo 17.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu