Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Se joka sanoi, ettei rahalla voi ostaa onnea, ei yksinkertaisesti ollut löytänyt paikkaa, minne mennä shoppailemaan. - Bo Derek

maanantai 7. tammikuuta 2008

Se joka sanoi, ettei rahalla voi ostaa onnea, ei yksinkertaisesti ollut löytänyt paikkaa, minne mennä shoppailemaan. - Bo Derek



Addiktio merkitsee sitä, että sinun vain on saatava jotain voidaksesi hyvin, kyseessä voi olla työ, kyseessä voi olla ruoka, kyseessä voi olla shoppailu, kyseessä voi olla mikä tahansa. - Tri Phil


Hmnn... Kun nyt muistelen. Voi tosiaan olla, että puhuin tuossa aiemmin shoppailunhillinnästä. No, tuotanoin, jos nyt pilkkua lähdetään n*ssimaan, niin kyse olikin shoppailunHILLINNÄSTÄ, enkä siis toiminut vastoin pikku lupaustani antaessani näille pikku mussukoille hyvän kodin aiemmin päivällä;)

Menneenä syksynä ja kuluneena talvena hiplailin usein näitä nilkkureita pyöriessäni sokoksen hylyjen välissä. 89 euron hinta sai minut kuitenkin pitämään näppini poissa lompakolta ja nilkkurit pysyivät kaupassa. Tänään työmatkalla (kyllä, tuo petollinen reitti!) matkani kulki sokoksen kenkäosaston läpi ja siellä se oli. Nilkkurini koristettuna maailman kauneimmalla kyltillä: -70% !!! hintaa jäi vaivaiset 26 ja risat euroa. Hetken aikaa yritin olla kiltti tyttö ja soitin jopa poikaystävälleni, että hän kieltäisi minua ostamasta kenkiä mutta kun vastaus oli "osta vaan, jos kerran on noin halvat." niin mitä muuta siinä muka olisi voinut tehdä? Nilkkurit ovat vieläpä aitoa nahkaa ja höyhenenkevyet. Näen jo itseni sipsuttamassa näillä pitkin Pariisin katuja:)

Photobucket

(en ole sitten raskaana vaikka toinen kuva sellaista vihjaakin;) )

// lisäys. huoh! blogia seuraavan pikkumaisen ystäväni valituksesta johtuen mainitsen vielä, että kuvan tunika on ostettu söpöstä kaupasta Pariisissa:)
-Jonna

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Voisi huomenna rohkaista mielen ja käydä vielä etsimässä alennettuja matalakantaisia nilkkurieta, joita olen etsiskellyt jo kuukausitolkulla. Mutta sitten mun ostoksille on pakko tulla piste tai wanhojen jatkomekko, Italian matka ja mukava kesä jää haaveeks vaan...

7. tammikuuta 2008 klo 22.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: Tämänkin tyttösen pitäisi nyt oikeasti alkaa säästää Pariisin matkaan tai muuten sitten itkettää patonkimaassa kun ei ole rahaa shoppailla:)

8. tammikuuta 2008 klo 11.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ovatko nuo nilkkurit merkiltään Duffy? koska jos ovat, en tiiä onko kaikilla, mutta minulla ja ystävälläni-molemmilla, meni nuo samaiset kengät kuukaudessa rikki, ja luulisi vähän kauemmin kestävän (maksoi 39€)...

8. tammikuuta 2008 klo 20.07  
Blogger Elin kirjoitti...

Oh, loistavan löydön teit! Tosi hienot kengät, ja mekkosikin on aivan upea! :)

8. tammikuuta 2008 klo 20.31  
Blogger Unknown kirjoitti...

Noi on kyllä ihanat nilkkurit, oon itekin katsellu samoja Sokoksella, mutta jätin aikoinaan ostamatta juuri hinnan takia, joka oli mielestäni hieman liikaa... Huomenna täytyy kiertää se kaukaa, ettei tule kiusausta. Tarvitsisin nimittäin pidemmät saappaat, vaikka kyllä noikin ois kiva omistaa. ;) Toi mekko on muuten aivan ihana!

8. tammikuuta 2008 klo 20.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

johanna: huh, pelästyin ja piti juosta katsomaan kenkien merkki:D Nämä ovat merkkiä spirit. toivottavasti pysyvät kauemmin elossa kuin nuo Duffyt.

elin: kiitos! en jaksa uskoa, että melkein jätin tuon mekko/tunikan ostamatta ja kaveri joutui taivuttelemaan:)

kashmirtröjä: minulla tuo kauppojen kiertäminen ei ikinä onnistu. voisin vaikka vannoa, että joku muu ottaa ohjat vartalossani kun kauppa on lähellä:)kiitos myöskin mekkokehuista:)

8. tammikuuta 2008 klo 21.10  
Blogger dolce kirjoitti...

Nuo kengät ovat kyllä hyvä löytö, ja minua alkoi huvittamaan tuo soitto poikaystävälle ;) Minulla se menisi varmaan toisinpäin, yrittäisin salata poikaystävältäni ostoksiani viimeiseen saakka... Tietäisin että hänen kommenttinsa olisi jotain "et varmaan osta, sulla on jo 100 paria kenkiä..."

9. tammikuuta 2008 klo 10.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

dolce vita: hih, käyttäytymiseni huvittaa minuakin:) sain kaiketi jonkin ihme "pidän shoppailunhillintäpäätökseni"-kohtauksen. Onneksi poikaystävä oli juuri töissä ja keskittynyt omiin juttuihinsa eikä oikein ollut edes perillä mistä puhuin:)

9. tammikuuta 2008 klo 13.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletpa löytänyt edullisesti kivat kengät!

Törmäsin blogiisi tänään ekan kerran ja joudun tunnustamaan, että olen ihan koukussa tähän jo nyt. Jouduin samalta istumalta lukea läpi kaikki aiemmatkin postauksesi.

9. tammikuuta 2008 klo 15.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

pinja: kiitos! olen täällä ihan kyynelissä mukavasta kommentistasi:)

9. tammikuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Mun mielestä sun blogi on paitsi siällöltään, myös ulkonäöltään aivan täydellinen. Oon vähän kade.

9. tammikuuta 2008 klo 20.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuuli: oot vaan puolueellinen kun tunnet mun valloittavan persoonallisuuden blogimaailman ulkopuolella:)

9. tammikuuta 2008 klo 20.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu