Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Melkein kipeänä

perjantai 25. tammikuuta 2008

Melkein kipeänä

Onko mitään ärsyttävämpää kuin tietää, että kohta iskee flunssa? Pää on hiukan kipeä, kurkku vähän karhea, nenä melkein tukossa ja kuumekin lähes iskenyt. Flunssa on muutenkin raivostuttava tauti mutta että pitää kärsiä jotain saamarin esioireita pari päivää. Tätä menoa oireet iskevät kunnolla viikonlopun aikana (viikonloppu pilalla) tai sitten maanantaina (tentti pilalla.) Tosin rehellisyyden nimissä voin sanoa, että tentti mitä luultavimmin kaatuu lukemattomuuteeni kuin valuvaan nenään;)

Käväisin kuitenkin tänään töissä ja tunnin jälkeen mnut lähetettiin kotiin potemaan "melkeinflunssaani". Tässä olisi siis suorastaan erinomainen hetki edes silmäillä tenttimateriaalia mutta toisaalta sain vihdoin käsiini Paon kolmannen kauden jo ilmestyneet jaksot! Ja vertailussa ympäristöoikeus - Scofield, jälkimmäinen kyllä voittaa;) (vaikka onhan tuo ymppäoikeus melkein lähes yhtä seksikäs kokonaisuus kuin Wentworth Miller.)

Kun nyt kuumista näyttelijöistä kirjoitellaan, niin haluaisin tässä nyt hieman aikaa pyöriskellä surussa ja ärtymyksessä Heath Ledgerin yllättävän kuoleman vuoksi. Kyseinen herra on (vai pitäisikö nyt kirjoittaa oli) lempinäyttelijöitäni ja tuntuu järjettömän turhalta, että vasta 28-vuotias henkilö on nyt vain lopettanut hengittämisen ja olemisen. Surullista. Sanotaan, että kuolema on taiteilijalle tehokkainta julkisuutta ja pitänee paikkansa. Vielä maanantaina Anttilassa oli suuri kasa Brokeback Mountain leffoja mutta äsken pistäytyessäni siellä ne oli kaikki myyty loppuun. Äsh. Ärsyttää! (siis Ledgerin kuolema, ei se, että jäin ilman elokuvaa.)



Takaisin pinnallisuuteen. Näissä vaatteissa vietin tänään sen yhden säälittävän tunnin töissä.



Toppi - Esprit
Neuletakki - ZARA
Housut - Vero Moda
Pinkki huivi - Seppälä
Kengät - Second hand

Tarkempaa kuvaa päivän korvakoruista alla. Älkää huomioiko sekaisia hiuksia tai kauheaa paitareuhkaa. Olin jo ehtinyt heittää kotioleiluvaatteet päälle kun päätin kuvata korviksetkin:)



Korvakorut - Jonkin pikkupuodin loppuunmyynti -60%

Lokoisaa viikonloppua kaikille!

Jonna

Kuva Heath Ledger: http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070521/heath_ledger.jpg

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger dolce kirjoitti...

Oletpas sinä hehkeän näköinen flunssaisena :) Näkisitpä minut flunssassa, heh! Itse katsoin muuten tuon Brokeback mountainin vasta (!) kuukausi sitten!

25. tammikuuta 2008 klo 13.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli vähän hämärä juttu tuo herra Ledgerin kuolema :( odotan mielenkiinnolla uutta batman elokuvaa...

Ja nyt vihdoin sanon tämän mitä olen miettinyt siitä lähtien kun näin ensimmäisen kuvasi, näytät todella paljon kaverini avokilta, kenen nimi on muuten myös Jonna :D hämmennyin hetkeksi tyylitaivaassa että hetkinen, tuttuja! Olikin sitten eri tyttö kuitenkin :)

25. tammikuuta 2008 klo 13.21  
Blogger Jonna kirjoitti...

dolce vita: hih, jos se flunssa todella iskee, voin laittaa tänne kuvan ja todistaa, että hehkeä + minä eivät silloin todellakaan kuulu samaan lauseeseen:)

nelliina: Kävin myös kurkkimassa sen Batmanin trailerin. Pakkohan se on nyt mennä katsomaan.
Heh, meinasin jo innostua, että ollaan jotain tutuntutuntuttuja:D

25. tammikuuta 2008 klo 13.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samaa melkein flunssaa mäkin on potenu tän viikkoa ja nyt näyttäis, ettei sitä tulekkaan.

Aika kiva asu, aattelin tänään laittaa vähän samanlaisen päälle jos joudun lähtemään kaverini kanssa kupposelle. (Tällä kertaa kyse on joutumisesta, kaverini haluaa mennä paikallisen seurahuoneen ysäribileisiin, jossa päätähtenä loistaa Hausmylly.)

Mua kyllä laiskottais niiiiiiiiiiiin paljo, et voisin hakea jonkun leffan ja kilon irtiksiä. ;D

25. tammikuuta 2008 klo 16.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: äääh! ei saa puhua karkista! Yritän parhaillaan karkkilakkoa. Alle vuorokausi takana (suklaata ei edes lasketa mukaan) ja vieroitusoireet jylläävät jo:D

25. tammikuuta 2008 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon omalla kohalla tullu siihen tulokseen etten enää yritä lakkoilla. Normaalisti mä syön kerran tai kaks viikossa karkkia, mut nyt kun oon yrittäny vähentää, tällä viikolla on menny jo kolme satsia...

25. tammikuuta 2008 klo 19.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samma här.. flunssassa ollut. Inhottavaa, mutta toisaalta ihanaa vaan välillä olla ja lykätä velvollisuuksia ja vaan olla tekemättä mitään järkeää yökkärit päällä..

Itse katoin Brokeback Mountainin tänään! Muisteltiin sen ja erään toisen Ledgerin leffan myötä sitä..Mä en voi vieläkään käsittää, että se on poissa. Niin kaunis hymy ja näyttelijätaidot..Mua ihan ihmettytää, että miten mä voin olla näin surullinen jonkun julkkiksen takia :( apua, mitä teen kun Jhonny Depp kuolee! Tai Josh Hartnett..I'm gona die with them :D

25. tammikuuta 2008 klo 22.21  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: Joo, mulle käy kyllä usein noin Jos kieltää jotain kokonaan, niin huomaa usein kahmivansa sitä kaksin käsin. Tämä karkkilakkonihan koskee vain itse ostamiani karkkeja;)

calin: tiedän tunteen! otin itsekin yllättävän vahvasti Ledgerin kuoleman. Keskiviikko meni kokonaan netissä surffailuun ja tiedon etsimiseen.

26. tammikuuta 2008 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän monet (Suomessakin) ovat järkyttyneet pahasti Heathin kuolemasta. Itsekin olin ihan shokissa ja tänäänkin vielä piti käydä katsomassa mahdollisia uutisia aiheesta. Toisaalta se uutisten etsiminen tuntuu kyllä toisten suruun tunkeutumiselta.

Heath omaksui roolinsa niin hyvin, että muistin joistakin leffoista vain hänen roolihahmonsa, enkä sitä tosiasiaa, että roolissa komeili Heath. Varmaan aika outo tunne, kun seuraavan kerran katsoo Heathin leffoja - varsinkin tuota uutta Batmania.

28. tammikuuta 2008 klo 17.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

nene: Tuntui kyllä oudolta, miten rajusti kuolemaan reagoi. Uutisten etsinnässä minullakin oli sama tunne. Toisaalta halusi tietoa mutta toisaalta tunsi itsensä samanlaiseksi korppikotkaksi kuin paparazzit.

1. helmikuuta 2008 klo 12.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu