Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tammikuun pohdintaa uusivanhassa mekossa

torstai 17. tammikuuta 2008

Tammikuun pohdintaa uusivanhassa mekossa

Alkaa kyllä pikkuisen jo masentamaan tämä etelä-Suomen jalkojen alla litisevä ja lätisevä "tammikuu". Jos ei sitä lunta kerran aio tulla enempää kuin se roskakatoksen vieressä lojuva epämäärinen koiran ulosteiden peittämä kasa, niin eiköhän aloiteta sitten kevät aiemmin! Tälläistä ikuista marraskuuta ei näet jaksa kukaan. Jos huomenna ei ulkona ole joko aurinkoa tai ne hanget hohtavat nietokset, tämä tyttö vetää peiton korviin, jalat villasukkiin ja nukkuu maaliskuun loppuun saakka. Miten tuohon viimainen-mutta-silti-reilusti-alle-pakkasen-pienellä-tihkullakeliin oikein on tarkoitus pukeutua? Toppatakki on liikaa, syksytakki liian vähän. Nahkasaappaat menevät märässä huonoiksi mutta toisaalta ei sitä aina jaksa niissä kumisaappaissakaan lampsia. Pipo hiostaa mutta jos sitä ei ole niin paleltaa. Entäpä ottaako sen sateenvarjon nyt mukaan vai ei, entä kaulaliina?
Tämän sääsekasotkun keskellä elän parhaillaan mekko/hamekauttani. Tähän saakka olen ollut varsin kiinytynyt housuihin mutta nyt yhtäkkiä kaikki aiempien vuosien mekottomat päivät vaativat hyvitystä.
Tänään olen saanut tehtyä niinkin hyödyllisiä asioita kuin varannut kampaajalta ajan otsatukan kynimistä varten ja pyörähtänyt yliopistolla enkunkurssilla. Sitä surullisenkuuluisaa ympäristöoikeutta josta jaksan tauotta valittaa luin viisi minuuttia ja sen jälkeen huomasin kuolaavani tylsyydestä kirjan ikuisen pitkien lauseiden päälle. Se siitä siis. Menen kyllä tenttiin mutta lakikirja saa olla siellä kaikkitietävä raamattuni.

Tämän päivän kiireetön aamu tarjosi oivan tilaisuuden leikitellä vaatekaapin perältä löytyneiden vanhojen kamujen kesken. Ylioppilasmekkoni teki komean comebackin ja täytyy kehaista, että teinpäs kerrankin hyvän ostoksen kun hankin silloin aikoinaan jotain näinkin ajatonta. Kuten huomaatte, luovuuteni asun kokoamisessa ei kuitenkaan ylettynyt niin pitkälle, että olisin osannut jättää tuon leveän vyön pois. Voisi melkein luulla, että se on liimattu kroppaani. Sen verran usein sitä näkyy päälläni:)

Photobucket

Valkoinen paita: H&M
kotelomekko: ZARA
Iänikuinen vyö: Glitter
Sukkahousut: Lindex

Ja kyllä. Ostin jälleen kengät. Sen jälkeen kun luin Tuhlauksen upeasta kenkävarastosta olen vain himoinnut lisää ja lisää (siis kenkiä) :)

Photobucket

Tuollaiset sulottaret siis lähtivät mukaan ja 20 euron hinta oli näistä niin pieni uhraus, että en edes jaksa kärsiä morkkista:)

-Jonna

ps. Sinä joka lähetit minulle mailia ja kyselit vanhoja (käytettyjä ja tuoksuvia) sukkiani käypään hintaan: Ikävä kyllä taidan jättää tarjouksesi tällä kertaa väliin. Tykkään näet pitää jalkahikeni tarkan aromin omana salaisuutenani. Kiitos kuitenkin kohteliaasta sähköpostista;)

kuvat: influenceurs.net, www.princesschic.com.au, www.lorisshoes.com

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tällainen tihkusateinen tammikuu alkaa kyllä tosiaan käydä minunkin hermoilleni. Sitä paitsi olen ollut sitä mieltä, että lunta ei tarvitse enää tullakaan, siitä saakka, kun jouluksikaan ei saatu valkeaa maata. Pikavauhtia kevääseen nyt! Ostin sitä paitsi tänään ylimakeet nahkashortsit, jotka polttelevat jo vaatekaapissa.

17. tammikuuta 2008 klo 21.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

nahkashortsit?! vautsi! katselin jonkinlaisia nahkashortseja GT:ssä mutta jätin ne sitten sinne ja nyt hiukkasen mietityttää, että olisikohan pitänytkin kerätä ne talteen:)

17. tammikuuta 2008 klo 22.14  
Blogger Saga kirjoitti...

auh, nuo sulokkaat korkkarit ovat kyllä löytö! tosi elegantti kokonaisuus muutenkin!

17. tammikuuta 2008 klo 22.38  
Blogger Jonna kirjoitti...

saga: kiitos! kuolailin noita silloin jo täysihintaisina, sitten alennettuina ja nyt toiseen kertaa alennettuina lähtivät vihdoin mukaani:)

17. tammikuuta 2008 klo 22.55  
Blogger dolce kirjoitti...

Blogissani on sinulle yksi juttu, käyhän kurkkaamassa :)

18. tammikuuta 2008 klo 10.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin vasta äskettäin blogisi, mutta luin kaikki kirjoitukset samantien. Olet aika mahtava tyyppi :) (ja pukeutuja)
Pidin erityisesti bikiniturhaumapostauksestasi, koska kärsin samasta ongelmasta. Vihaan osittain pukeutumista isojen rintojen takia. Kukaan ei vain koskaan tunnu ymmärtävän, että tämä on ongelma. Huomasin kuitenkin, että sä olet onnistunut saamaan vaatteilla "ei niin isot rinnat" -vaikutelman. Olisi kiva, jos jossain postauksessa vaikka esittelisit omia niksejäsi miten silloin kannattaa pukeutua.

18. tammikuuta 2008 klo 20.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

enni: Voi, kiitos kommentistasi:) mitä sanoit isoista rinnoista on kyll äaivan totta. Jostain syystä "lauta" on haukkumasana mutta vastaavat lohkaisut isoista rinnoista taas muka huumoria. Tällä hetkellä minua tympivät varsinkin tunikat joissa näytän siltä kuin olisin viimeisilläni raskaana:) kiitos myös mahtavasta postausideasta! laitan sen varmasti korvan taakse:)
Mutta täytyy heti myöntää, että oissakin postauksien kuvissa, kuten tuossa viimeisimmässä kotelomekossa minulla on ns. litistävät liivit päällä.

18. tammikuuta 2008 klo 21.37  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Onpa upea mekko ja vyö. Ja kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa:)

18. tammikuuta 2008 klo 22.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

styledrop:) kiitos! ja totta. Kenkiä ei vain voi olla liikaa;)

19. tammikuuta 2008 klo 15.35  
Blogger Sofia kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain! ;)

19. tammikuuta 2008 klo 18.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu