Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kondomimuotia

tiistai 19. helmikuuta 2008

Kondomimuotia

Vihdoinkin!

Tänään lopultakin sain käsiini kauan (ainakin viikon) odottamani H&M-paketin. En normaalisti ihan hypi kattoon kun ilmoitus postiin saapuneesta vaatepaketista tulee (yleensä jopa poen hetken aikaa huonoa omaatuntoa) mutta tänään piti heti käydä nappaamassa vaatteeni oman kodin lämpöön ja turvaan. Tilaamani smokkipaita ja takki ovat seurausta aamastani "-50% jo alennetuista tuotteista"-tarjouksesta. En vain voi vastustaa tälläisiä ja jotain oli aivan pakko tilata! Ainakin paita tuntui onnistuneelta ostokselta ja takin nyt pidän jo kuuden euron säälittävän hinnankin vuoksi;) Kyllä sille jotain käyttöä löytyy.

Mutta, asiasta baanaaniin (tai ainakin melkein) Paras esiin kaivamani vaate oli kuitenkin Fashion Against AIDS-kamppanian T-paita. Tässähän oli ideana se, että julkkikset suunnittelevat paitoja, joiden tuotosta tietty osa lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön. Hyväntekeväisyydellä puolustellen siis tilasin itsekin yhden.
Oma paitani on Katherine Hamnettin suunnittelema ja epäilen, että 16-vuotiaat veljeni eivät kävele kanssasi samalla puolella tietä, kun vedän sen päälleni:DKortsuinfoa

Kondomi on yleensä lateksista eli luonnonkumista valmistettu miehen käyttöön tarkoitettu ehkäisyväline, joka asetetaan paikalleen rullaamalla se auki siittimen päälle ennen yhdyntää ja käytetään koko yhdynnän ajan.

Kondomi ehkäisee lähes täydellisesti raskauden; ehkäisyteho on 97–98 prosenttia. Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka estää sukupuolitautien leviämisen. Juuri tämä tekee kondomista kaikista tärkeimmän ehkäisyvälineen. Kondomin ehkäisyprosentti ei ole täydet 100, koska on mahdollista, että se repeää kesken yhdynnän tai luiskahtaa pois paikaltaan.
(Tietoiskun tarjosi: Wikipedia!)

Tästä paidasta (nytkin päälläni) taitaa tulla yksi ehdottomista suosikeistani:) Täytän sitten vaikka oman osuuteni väestön liikakasvun ja sukupuolitautien estämisessä toimien elävänä valistusjulisteena;) Hmnn.. tuli juuri mieleeni, että tämä paita on kyllä sen verran reilu S-koko, että taisinkin onnistua tilaamaan paitani miesten puolelta:D Tilasitko itse mitään kamppaniatuotteita?


Muut paketista ilmaantuneet vaatteet:Ja sitten tämän valistuksen lisäksi (käyttäkää lapset ja vähän aikuisemmatkin siis kondomia!) vielä pari huomionarvoista asiaa:

1) Muistakaa osallistua buttermilkbisquitin arvontaan täällä!
2) Bloggailijat! Käykää myös ehdottomasti kurkkaamassa: http://blogimiitti2008.lifeme.net/

Jonna:)

kortsukuva: täältä

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Anonymous nelliina kirjoitti...

HAA minäkin sain tänään vihdosta viimein AIDS toppini, tosin hain sen henkkamaukalta, siis ihan sieltä kaupan puolelta ja valintani ei ole ihan noin ilmeinen kortsujen puolestapuhuja kuin tuo sinun :D Sain muuten myös ihanat polka-dots bikinit henkalta, just sellaset rimpulat mitä kirosit muutamia postauksia ennemmin ;) joskus on kivaa olla ei-niin-megaboobsikas :D

19. helmikuuta 2008 klo 21.25  
Blogger Sonja kirjoitti...

Ei kyllä varmasti kaikilta löydy pokkaa käyttää tuota paitaa, hienoa, että sinulta löytyy :)

19. helmikuuta 2008 klo 21.52  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Sloganit paidoissa tyyliin Frankie Says Relax ovat olleet minulle kauhistuksia, mutta tuo tilaamasi paita on yliveto. En yleensä sponssaa Henkkaa, mutta noita paitoja toivoisin näkeväni katukuvassa enemmänkin. You go girl!

19. helmikuuta 2008 klo 22.05  
Blogger MouMou kirjoitti...

Olet kyllä löytänyt nappiyhdistelmän!:)Smokkipaita ja takki sopivat sinulle aivan älyttömän hyvin.:D

20. helmikuuta 2008 klo 8.22  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: Noniin, nyt onnistuit laukaisemaan minussa taas hillittömän kateuden kaikkia niitä kohtaan joiden rintakehässä ei rouku kahta meloonia. Äsh! :D

sonja: Kiitos! Hih, en edes tajunnut, että paita vaatii erityistä pokkaa:D

sanna: kiitos! aloitin virkani elävänä valistusjulisteena heti tänään:)toistaiseksi sain ainakin hyvää palautetta.

moumou: kiitos:)

20. helmikuuta 2008 klo 20.05  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Uuh, haluaisin kanssa yhden niistä H&M:n aids-paidoista, nimittäin sen rufus wainwrightin suunnitteleman! ytimekkäämpi tuo kyllä. olen lueskellut blogiasi jonkin verran ja tykkäillyt, nyt kun sain omankin aikaiseksi niin täytyi kommentoidakin:D

21. helmikuuta 2008 klo 22.14  
Anonymous Ansu kirjoitti...

Oi miten kivat vaatteet, Kelpais mullekki. 8)

Ja pakko lisätä vielä että oot mun mielestä ihan hirmunätti, pelästyin ihan:)

21. helmikuuta 2008 klo 22.45  
Blogger Jonna kirjoitti...

sarakissa: se toppi oli muuten toinen vaihtoehtoni mutta tämä suora täräytys vei sitten voiton:)

ansu: voi kiitos, tässähän ihan punastuu:) ihana lukea tälläinen kommentti kun on iltavoiteet naamassa ja kuluneet pyjamahousut jalassa:)

21. helmikuuta 2008 klo 23.45  
Blogger Peippo kirjoitti...

Vitsit kun löytyisi itseltäkin pokkaa vetää tuollainen paita päälle. :)

22. helmikuuta 2008 klo 16.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

peippo: äsh! ei tuo nyt erityisesti mitään pokkaa vaadi:) paita päälle vaan ja menoksi!

22. helmikuuta 2008 klo 20.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu