Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keltaista ja egobuustausta

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Keltaista ja egobuustausta

Oho, johan tuohon kilpailuun on tullut vastauksia! Tulen niin hajoamaan niiden arvontalappujen tekoon:)

Tänään ja eilen olen kokenut pientä säälittävää egobuustausta kirjastossa. Kyllä. Kirjastossa. Tämä tyttö on saanut nyt kunnon paniikkikohtaukset tulevasta tentistä ja vihdoin avannut ne kirjat. Egoni taas on saanut kohennusta siitä, että olen usein huomannut olevani lukusalissa rakkaaseen opinahjooni yrittävien keskellä. Ah, sitä tunnetta! Muistan kuinka aikoinaan itse hikoilin ja tuijottelin haikeana ihmisiä, joiden tiesin jo opiskelevan oikiksessa. Myhäilin tänään tyytyväisenä itsekseni ja oli ihan pakko vielä hakea iso lakikirja oman pöydän kulmalle (okei, tarvitsin kyllä sitä kirjaa muuhunkin kuin itseni korostamiseen).

Sain taas eilen itseäni niskasta kiinni ja raahauduin Fitball-tunnille. Muuten meni oikein mukavasti mutta vanha tuttu ohjelma oli vaihdettu (juuri kun ehdin oppia sen) ja vaihdettu vielä ihmeellisellä, tasapainokykyä vaativalla jumpalla. Kuka muka pysyy polvillaan sen jumppapallon päällä pitämättä mistään kiinni?! Siis sehän on PALLO! Sainpahan ainakin makeat naurut kun suuren peilin kautta näin muiden keikkuvan keveästi omalla pallollaan ja sitten eturivissä jonkin punanaamaisen itselleen nauravan olennon, joka jatkuvasti tipahteli pallon päältä:D No, ainakin lihakset ovat nyt kipeät, että kai siellä jotain tuli tehtyä:)

Illaksi ei ole luvassa muuta kuin keskustassa pyörähtäminen kaveria tapaamassa. Pääsen käyttämään ensimmäistä kertaa uusia keltaisia sukkiksiani!

                Photobucket     

Kohta hurahtaa bussi jo ohi, eli tämä tällä kertaa:)

-Jonna

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ja näin sitä keltainen sopii jälleen jollekin muulle!:D Vielä minä opin.

8. huhtikuuta 2008 klo 20.24  
Blogger Herttainen kirjoitti...

MINÄ! Siis pysyn sen fitballin päällä polviseisonnassa ottamatta tukea. Että sellainen keskivartalon hallinta löytyy meikäläisen löllymakkaroiden alta :D

Mä ainakin aion omassa tulevassa kilpailussa tehdä sähköisen arvonnan. Siis tyyliin pyytää poikaystävää sanomaan jonkun luvun sadasta tuhanteen ja sitten laskea aina alusta loppuun että kenen kohdalle numero osuu. Laskinta näppärästi käyttäen. Pidän töissä lapsille viikottaista visailua ja arvon joka viikko palkinnon taikka pari ja tuo kikka on hyvä, ei tarvitse aina rustailla niitä lappusia (vaikka osallistujat ovat lähes aina samat eli laput voisi pitää tallessa).

8. huhtikuuta 2008 klo 22.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: ha, kiitos:) ja keltainen sopii sulle myös erittäin hyvin:)

herttainen: Siis oikeasti pysyt siinä pallon päällä?! (toisaalta, niin siellä munkin tunnilla noin 99% pysyi... ehkäpä vika on vain mun tasapainossa..)Ehkäpä pitäisi vain lainata veljeltä (urheilufriikki) sellainen pallo ja harjoitella kotona:)

8. huhtikuuta 2008 klo 23.16  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Heh muhun ne pyrkijät ei kyllä vaikuta motivoivalla tavalla, päinvastoin tulee vähän liian helposti sellainen "mähän oon jo sisällä, ei täältä oo mikään kiire pois!" Puhumattakaan siitä miten hyvä tekosyy lusmuta kotona, kun "keväisin kirjastot on kuitenkin niin täynnä, ei sinne ees mahdu..."

9. huhtikuuta 2008 klo 12.41  
Blogger Jonna kirjoitti...

kirsikka: Muhunkin ne kyllä vaikutti enemmän niin, että jäin puoleksi tunniksi mietiskelemään, että miten laiska olen nyt verrattuna hakukevääseen:D Kevät on kyllä hyvä tekosyy kaikkeen. Vaikka satais.

9. huhtikuuta 2008 klo 13.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, tuo Lindexin hame on TÄYDELLINEN. Juuri tuollaista olen etsiskellyt. Milloinhan olet ostanut olisikohan enää siellä? Ja minkä hintainen oli, jos saa udella? :)

9. huhtikuuta 2008 klo 13.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Ostin hameen viime perjantai, että eiköhän niitä vielä löydy:) Hintaakin oli vain 19,90!

9. huhtikuuta 2008 klo 14.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ovatpa hauskat sukkahousut, käytät värejä niissä rohkeasti, ne "possujalat" oli ihan parhaat =)
t.Maria

9. huhtikuuta 2008 klo 14.31  
Anonymous kukkaruukku kirjoitti...

Mäkin haluun tommosen hameen! En kuitenkaan pääsee isompiin kaupunkeihin ainakaan pariin kolmeen viikkoon. Noo, toivotaan että mullekin vielä joskus tärppää ;)

Vähän muuten naureskelin tolle lakikirja -jutulle :D

9. huhtikuuta 2008 klo 16.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu