Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia, päivän asuja...

sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Vastauksia, päivän asuja...

Tästäpäs tuleekin nyt mitä sekalaisin postaus. Ajattelin näet kertoa kuulumiset ja vastata kysymyksiin. Valmistautukaa siis ältsin pitkään sepustukseen:)

Eilen oli vuorossa vierailu erääseen ruotsalaiseen huonekalukauppaan, sekä ylppärijuhlat. Kumpikin vierailu sujui erinomaisesti. Saimme kivat parvekekalusteet + muut härpäkkeet ja juhlissa oli taivaallisen hyviä herkkuja ja tuore ylioppilas oli hemaisevan tyylikäs Samu-Jussi Kosken mustassa sifonkimekossa:)

Tämä muuten mukava ja aurinkoinen päivä piti kuitenkin sisällään hyvin surullisen menetyksen. Ihanista ihanin lempikoruni koki karmaisevan loppunsa repeytessään hajalle huonekalulaatikoita rahdatessa. Keräsin kyyneliä vuodattaen kaikki löytämäni pikkuruiset helmet talteen mutta saa nähdä, saanko enää ikinä lempparikoruani takaisin:( Tästä johtuen myös eilisen asukuvat surullisen surkeita, koska tarjottavana on vain aamulla pikaisesti napsittuha "Kai tää nyt näyttää hyvältä"-versioita, joissa hiukset ovat pystyssä ja tummat silmänaluset paistavat. (näissä muuten näkyy taustalla perimäni kampauspöytä)


Pusero - Lindex
Hame - Victor&Rolf/H&M
"Vyö" - Rakas, ihana helmikoruni Pariisilaiselta antiikkitorilta. niisk!
Kengät - Second hand

Huomenna pitää myös jättää hyvästit jo hyvin rakkaaksi kaveriksi päässeelle Nissan micralle (kavereiden kesken Micrulle). Laitoin poikakaverin napsaisemaan eilen vielä viimeisen kaverikuvan. Samaan syssyyn myös todella epäimarteleva kuva minusta kokoamassa IKEAn kalusteita. Siis, se touhu on kuin jokin kidustusmuoto. Kamala kasa kaikenmaailman ruuveja ja muttereita, lautoja ja ties mitä roinaa ja niistä pitäisi sitten onnistua väsäämään jotain parvekekalusteen näköistä. äsh.



Nyt sitten niihin kysymyksiin:)

Osaatko sanoa jotain keskiarvoa siitä kuinka paljon kuukaudessa käytät rahaa vaatteisiin/kenkiin?

- Huh, tämpäs on paha. Luulisin, että keskiarvo pomppii siellä 80-100 euron paikkeilla. Alennusmyyntiaikaan ehkäpä hitusen enemmän:)

Kuinka pitkä olet?

-168 cm

Kauanko olet ollut yhdessä poikaystäväsi kanssa?

Muutaman päivän päästä napsahtaa viisi vuotta täyteen:)

Montako vuotta olet nyt opiskellut yliopistossa?

- Toinen vuosi on menossa.

Oletko kauan haaveillut juuri oikiksesta?

- Aloin jo 15-vuotiaana miettimään, että lakimiehen ammatti olisi kiva. Olin kuitenkin sen verran huono koulussa, että en tosissani uskaltanut haaveilla ennen kuin vasta vaihtarivuonna, jolloin tein ”virallisen” päätöksen hakea:)

Millä kolmella adjektiivilla kuvailisit itseäsi?

- Puhelias, stressaava ja laiska

Missä maissa olet käynyt?

- Viro, Ruotsi, Norja, Saksa, Itävalta, Italia, Ranska, Monaco, Bulgaria, Espanja, Yhdysvallat, Marokko ja Turkki

Missä olet töissä ja viihdytkö työpaikassasi?

- Olen töissä kahdessakin paikassa. Toisessa pyörittelen papereita ja muista toimistohommia ja toisessa tutoroin oikikseen hakijoita:) Tarkkoja paikkoja en kyllä kerro! Viihdyn molemmissa paikoissa oikein hyvin. Tietty sitä ei aina aamuisin hyppää ylös ”Ji-haa! Töihin!” –ajatuksella mutta yleisesti ei nyt ihan järkyttävästi ketuta mennä töihin. Varsinkin tutorointi on mielestäni tosi kivaa:)

Millaista yliopisto-opiskelu on? Eikä nyt sitten mitään valmista esittelytekstiä vaan omia kokemuksia :)

- Hah, itse yliopisto-opiskelu on kivaa, jos ei huomioida liian lyhyitä tentteihin lukuaikoja mutta varsinainen munapää tässä systeemissä on tuo KELA, joka käy kurkkuun kiinni yhdestäkin puuttuvasta opintopisteestä. Helposti stressaantuva ihmisenä olen siis koko lukukauden jonkinlaisessa paniikissa koulun kanssa, mikä taas johtaa siihen, että opiskeluun varattu aika menee enemmän panikointiin kuin tekemiseen.

Kysymys: kerro pahin vaatemokasi, siis todellinen emämunaus ;)

- Hmnn… Harmi, että ei ole valokuvia todisteena, mutta tässä TOP3

1) Kuudella luokalla käytin aivan fiiliksissä NEONVIHREÄÄ pitsineuletakkia, jossa oli edessä kaksi jättimäistä pyöreää nappia. Takki oli sellainen vyötärölle ulottuva ja alaspäin levenevä malli:D

2) Värjäsin seiskalla hiukseni tositositosi blondeiksi ja vaatteeni koostuivat pääsääntöisesti erilaisista vaaleanpunaisen sävyistä.

3) Lukion ensimmäisellä kuljeskelin viikon verran viininpunainen huopainen cowboy-hattu päässäni.

Luin joskus, että et varsinaisesti palvonut koulunkäyntiä ennen ku päätit pyrkiä lakia lukemaan. itsekin yyoolla samoilla linjoilla seikkailevana tiedän, että usein kuitenkin lucky luket ovat olleet todella kouluorientoituneita jo hiekkalaatikolta lähtien. oletko kokenut kummoisia alemmuudentunteita itse tästä oikiksessa ollessasi?

- No, kyllähän sitä välillä hiukkasen kuumottaa, kun tietää useimpien olevan monen ällän ylioppilaita, joilla on ollut opiskelumotivaatio jo syntyessään:) Varsinkin ruotsin kohdalla koen jättimäisiä alemmuudentunteita, kun minä en vain osaa sitä! Ja sitten vieressä oleva tyyppi on ”Voi, vitsit kun mä en osaa ruotsia, vaikka mulla onkin pitkästä ruotsista E” Yleensä kuitenkin tunnen vain ylpeyttä, siitä, että minäpäs pääsin myös sisään ja jätin varmaan jälkeeni paremmin koulussa aiemmin menestyneitä:)

Miten tapasit poikaystäväsi?

- Ensimmäisen kerran olemme tavanneet jo tarhassa. Seisomme vierekkäin takarivissä yhdessä tarhakuvassakin:) Virallisesti tapasimme kuitenkin vasta lukion toisella ET-tunneilla. Kaverini ei pitänyt poikakaveristani ja osoitti tämän minulle ja sanoi ”TON kans me ei sit olla kavereita!)


Miten kauan sää oot ollu oikikses?

- Kaksi vuotta

Minkälaisesta musiikista pidät?

- Tykkään tosi paljon 60-luvun The Beatlesista ja The Monkeesista. Kuuntelen myös jonkin verran Frank Sinatraa ja Elvistä. Lisäksi kuulokkeissa soi The Fray, Coldplay, PMMP a jotain erinäisiä kivoja biisejä. Oikeastaan olen aika kaikkiruokainen.


Mikä on lempivärisi?

- Huh, vaihtelee kovastikin! Punainen on kestosuosikki vaatteissa mutta ei sisustuksessa. Valkoinen ja ruskea ovat ikisuosikeja, keltaisestakin pidän. Äsh. tykkään melkeinpä kaikista väreistä:)

Osaatko ommella tai neuloa, jos osaat, niin millaisia tekeleitä käsissäsi syntyy?

- Ala-asteen käsityönopettajan sanoja lainaten ”Oletko Jonna tullut ajatelleeksi ,että se vika ei ole siinä koneessa, vaan tuolin ja koneen välissä?” Olen aivan uskomaton tumpelo kaikessa mikä koskee käsillä tekemistä. En osaa ommella, käyttää ompelukonetta, oikein virkatakaan. En ole ikinä tehnyt kantapäätä ja minulle ei ole koskaan selvinnyt, miten ihmiset vain vääntävät upeita vaatteita ilman, että no, ostavat ne valmiina:)

Niin, ja tämä ei varsinaisesti liity sinuun, mutta miten suloinen Kalevi voi? Terveisiä sille! :)

- Kalevi voi hyvin ja pulleasti. Siellä se varmaan tälläkin hetkellä makailee äidin keittiön pöydällä ja narskuttelee porkkanaa:)



Lopuksi lisään tähän sekasotkuun vielä kuvat päivän asusta:)

Pusero - Asos
Hame - Lindex
Kengät - Ellos
Laukku - Belitzia

Huh:) Siinäpäs taisikin olla kaikki! Hauskaa sunnuntaijämiä kaikille!

-Jonna

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ui, söpöliini H&M:n hame.:) Kuinka selviät ilman Micrua jatkossa?:O

1. kesäkuuta 2008 klo 18.48  
Blogger ellen kirjoitti...

Itsellä nuo samat elloksen kengät kuin sulla vikassa päivän asussa, mutta kultaisina. Käytin niitä ensimmäistä kertaa eilen koulun juhlassa ja serkuilla käydessäni. Nyt jo toisen kengän pohja repsottaa vähän kärjestä! Täytyy laittaa kuumaliimalla tai vastaavalla kiinni. No eipä niistä kamalasti tarvinnutkaan maksaa.

1. kesäkuuta 2008 klo 19.02  
Blogger My Taste Of Honey kirjoitti...

nice skirt!!!! and shoes! i love them!

1. kesäkuuta 2008 klo 19.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos et ole käynyt uskonnontunneilla vaan ET, niin ootko sä myöskään käynyt riparia?

1. kesäkuuta 2008 klo 19.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: enpä tiedä. Tulee kyllä ikävä auton kätevyyttä (vaikka sitten tarvitsinkin jonkun muun ajamaan...)

fl: Huh, toivottavasti omani pysyvät koossa!

kasix: Thanks!

anonyymi: En ole koskaan kuulunut kirkkoon, joten en ole käynyt ripariakaan:) En sisänsä ole millään tavoin ateisti mutta en usko kirkkoon.

1. kesäkuuta 2008 klo 19.52  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Heh, mun kerhotädit näytti kutakuinkin samalta :D Tommoset kivat permanenttipehkot jne. :)

1. kesäkuuta 2008 klo 20.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokosin eilen pallogrillin ja voi kirosana miten ärsyttäviä nuo koottavat asiat oikein voivat olla! Nyt kuitenkin kaikki palaset sopivat yhteen (kerran olen koonnut lipastoa jossa mikään ei tod. sopinut mihinkään), mutta silti onnistuin unohtamaan välistä pari osaa. Eikun purkamaan siis. MUTTA selvisin koko urakasta ilman miehistä tukea, ukko ei ollut edes neuvomassa tai päälle katsomassa! Itse asiassa voisin väittää että kokosin mokoman pellegrillin nopeammin ja paremmin kuin mieheni olisi sen tehnyt... Heh.. :D

1. kesäkuuta 2008 klo 20.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miul ois viel kysymys, vaikka varsinaiselta kysymyskierrokselta myöhästyinki: eli mahdatko osata laulaa? Kattoin sen pätkän telkkarista jossa olit (joka oli kiva) ja sun puheäänestä oli tosi vaikea päätellä.. Oon vissiin outo kun mietin yleensä aina ihmisten puheen perusteella että osavatko laulaa/ovatko musikaalisia... Onko siulla tapana laulaa julkisesti esim karaokea? entä soitatko mitään instrumenttia?

1. kesäkuuta 2008 klo 23.27  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Varsin kiva tuo päivän asusi, laukku on söpö ja paitakin kyllä sulattaa tän tytön sydämen :) Haha, sööttiä tavata oma mies jo tarhassa :D

2. kesäkuuta 2008 klo 0.30  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Kuvasi ovat aina suloisia.

2. kesäkuuta 2008 klo 18.21  
Blogger Peippo kirjoitti...

Voi ei, otan osaa lempikorun menetykseen. :(

Koira on ihan älyn söpö! Onko sinun vai vanhempiesi?

2. kesäkuuta 2008 klo 18.35  
Blogger Tuuli kirjoitti...

ok.
1) Mitä, voi pupu-parka, hajosiko se koru! Ja se oli tosi kiva vielä tolleen vyönä! voi ei, sellaista en edes voi luvata tuovani sulle, kun seuraavan kerran tulen Suomeen...
2) Hmmm... noista vaatemokista. Ei sitten tullut mieleen lisätä, että käytit kuukauden vaaleanpunaista lippaa vuonna 2003.
3) aika hieno kuva susta ja eiffel-tornista, kukas noin hienoja kuvia ottaa (ja rajaa pois puolet tornista)?

2. kesäkuuta 2008 klo 22.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

herttainen: Ah, kultainen 80-luku!

adele: Huh, rasittavaa tuollainen kokoaminen!

anonyymi: Olin aikoinaan musiikkiluokalla ja pysyn kyllä sävelessä mutta en soita mitään ja omasta mielestäni aika epämusikaalinen:)

sarakissa: Onhan se suht söpöä<3

jenny: kiitos!

peippo: kiitos osanotosta ja Kalevi on äidin ja pikkuveljien koiruus:)

tuuli: hahahah, unohdin sen LIPAN!!!

3. kesäkuuta 2008 klo 21.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heiertävätkö noi elloksen nilkkaremmiballerinat yhtään? :-) ja yhyy, menetit korusi :(

4. kesäkuuta 2008 klo 13.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

maia: Eivät ne oikeastaan hierrä mutta "kupruilevat" oudosti. Pinta ei ns. pysy tasaisena. Ja korun menetys kyllä potuttaa. Kun suurimman ärsyynnyksen yli pääsen niin yritän vääntää sen takaisin kokoon:)

4. kesäkuuta 2008 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaw beatles namm<33

1. elokuuta 2008 klo 1.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu