Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kylmä pizza ja hopeinen kaveri

maanantai 26. toukokuuta 2008

Kylmä pizza ja hopeinen kaveri

Hih:) Arvatkaapas kuka sai tänään kaverin nimeltä Nissan Micra? Tulevaksi viikoksi sitten onkin luvassa ahkeraa bondausta (minulla ei muuten ole ajokorttia;) )mokoman hopeisen kaunottaren kanssa:) Tarinointia voi lukaista myös täältä!

Sitten asiasta kylmään pizzaan. Huh kun oli typerä esineoikeuden tentti tänään. Siis minkä vuoksi siellä tenteissä ei ikinä voida kysyä mitään kivaa? Tämänpäiväinen päätyi suoraan kesätenttiosastolle ja äiti sai 23-vuotiaalta tyttäreltään niiskuttavan "musta ei tule ikinä mitään"-puhelun. Onkohan olemassa jotain ikärajaa, jolloin äidille ei enää pitäisi soittaa joka tentin jälkeen ja parkua kurjaa maailmaa? :)

Virkistin sitten kyyneleistä mieltäni lounaspizzalla ja jaksolla Aavekuiskaajaa. On se kumma miten tuollainen hömppäsarja saa heti paremmalle tuulelle (puhumattakaan roskaruuasta). Tunnin kuluttua olin jo valmis luopumaan ideastani keskeyttää yliopisto ja muuttaa erakoksi Lappiin. Metsän keskellä sijaitsevan lautamajan suunnittellun sijaan päätin kohdistaa ajatukseni huomiseen. minä ja (ajotaitoinen) kaverini näet päätämme repia kaiken ilon irti tuosta autosuloisuudesta ja kruisailla Tamperetta ihastelemaan. Suunnitelmana on syödä hyvin ja ehkäpä ähän shoppailla (kaveri valmistumisen ansiosta, minä suruuni).


Mutta arvatkaas mitä? Minullapas onkin liput Sinkkuelämää katsastamaan 6.6.2008! U-la-laa! Nyt kun vielä saisi lopullisesti arvottua, mitä laittaisi päälleen:) Tällä hetkellä ainakin Viktor&Rolfin punainen silkkihame on vahvoilla:)Nyt katsomaan __________ (täytä tyhjä kohta)

Jonna;)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

"musta ei tule ikinä mitään"-puhelu!:D Niin tuttua, että voi voi... Niitähän riittä, varsinkin tenttiviikoilla.;) Kaipa minunkin pitäisi hankkia SATC-liput, en vain löydä seuralaista ensi-iltaan.:/

26. toukokuuta 2008 klo 21.46  
Anonymous Pipa kirjoitti...

Minä kun soitan äitille tuollaisen puhelun ni se alkaa sättimään mua että miks et lukenut ja blablablaa. mielummin siis potkin vaikka pikkukiviä ja kiroilen mummoille, äitillesoittamisen sijaan.. Auto on näppärän näköinen, kelpais kyllä.

26. toukokuuta 2008 klo 21.48  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Mulla on tapana soitella äidille ennen tenttiä tyyliin "En oo taaskaan saanu luettua ja oon vaan niin pettynyt itteeni ja ahdistaa ja musta tulee maailman huonoin lääkäri", mutta nyt viime aikoina tenttien jälkeiset puhelut onkin sit sujunut onneksi hieman ositiivisemmissa tunnelmissa :)

Ei kai äidille hädän-(tai turhautumisen tai muuten vaan murheen)hetkellä soittelua tarvitse ikinä lopettaa? Se on vaan ihanaa että tietää aina että on joku joka kuuntelee (vaikka joskus hieman kasvattaakin siinä samalla) :)

26. toukokuuta 2008 klo 21.52  
Anonymous jii kirjoitti...

vautsi että on upea auto. :o mahtoi olla kallis, mutta ainakin tyylikäs ;)

26. toukokuuta 2008 klo 22.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat tosi hauskasti (esim. tuo "erakoksi Lappiin" -juttu sai nauramaan). Blogisi eroaa muutenkin persoonallisesti muista, kiitos siitä.
Jos saa tähän laittaa toiveitakin, niin musta olisi mukava joskus lukea joku pikkupostaus kirjoista. Kerrot tossa kuvaus-osuudessa, että pidät kirjoista.

26. toukokuuta 2008 klo 23.30  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Mulla on niin kiva mekko tekeillä SATC -ensi-iltaan jee :D (miten niin fanattinen..) Se olis sellainen reilu kuukausi niin mikru tulee tampereelle, pidä se ehjänä hihhhih :P

27. toukokuuta 2008 klo 7.32  
Anonymous Tuhlaus kirjoitti...

samanlaisia puheluja soittelen itsekin. viime keväänä surkein puhelu oli pitkän sairasloman jälkeen olleen matikan koetta seurannut räkää tursunnut lohdun haku. olin varma ettei mennyt läpi, mutta kakkonen sieltä sitten napsahti. äiti oli oikeassa sanoessaan, että se ei varmasti mennyt niin huonosti kuin kuvittelet. :)

27. toukokuuta 2008 klo 9.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko toi auto sun oma?

27. toukokuuta 2008 klo 16.16  
Blogger Lotta kirjoitti...

Uu, kiva auto! :) Ajelkaahan varovasti!
Äidille vuodattamisen lisäksi tunnustaudun edelleen hengaavani äidin kainalossa sohvalla. (Kuulostaapa oudolta, hengata kainalossa. miksei suomenkielessä ole tälle parempaa ilmaisua?)

27. toukokuuta 2008 klo 16.42  
Blogger Jenny kirjoitti...

Seuraavaa blogia!
Jajuu, minäkin ensikuussa 23vuotta täyttävänä soitan heti äidille kun maailma potkii päähän.

27. toukokuuta 2008 klo 22.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti se sun esineesi meni kuitenkin läpi! En itse muista ymmärtäneeni kyseisestä tentistä yhtään mitään, mutta läpi se meni silti. (Rakas ainoa ykköseni)

6.6. nähdään! Oot varmaan silloin ihan sikatyylikäs ja sex-in-the-city-mäinen, kun taas mä saatan olla farkuissa ja tennareissa. ;)

T. Joanna

28. toukokuuta 2008 klo 12.51  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: ah, hyvä, että muutkin turvautuvat mammaan:) ja kyllä se SATC on käytävä katsomassa vaikka yksin!

pipa: Voi ei! Minun äitini on ainakin nykyään vain lohduttavia sanoja täynnä (tosin muistelisin, että tilanne ei ollut ihan sama joskus yläasteella...)

lotte k: Äidit ovat kyllä ihania. Ne kuuntelee aina:)

jii: Tyylikäshän tuo on ja hinnasta ei ole aavistustakaan:)

anonyymi: Kirjapostaus onkin tulossa tuohon kesäkuun alkuun:) On jo aikakin saada laadittua jotain kirjoista. On nyt jäänyt tuohon ytheen ainoaan postaukseen:)

nelliina: äh, tiedän jo nyt, että sun mekko tulee olemaan jotain mieletöntä:)Ja Micrusta pidetään hellää huolta!

tuhlaus: hih, siis kaikki oikeasti soittavat äidille kun maailma murtaa:) Omassa tentissäni ei ole läpipääsyn mahdollisuutta koska jätin sen kesken mutta äiskän kannustuksella menen koklaamaan uudelleen seuraavalle kierrokselle:)

sini: Ei ole. Se on Nissanilta lainassa viikon:)

lotta: Suomi on niin jäykkä kieli:) ja sanon kuskeille, että ajavat varovasti:)

jenny: Mahtavaa tietää, että en ole ainoa äidille ruikuttava parikymppinen!

Joanna: ei se läpi mennyt kun jätin kesken mutta kesätentissä sitten! JA ET VARMASTI LAITA FARKKUJA JA TENNAREITA!

28. toukokuuta 2008 klo 22.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu