Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkamuistot

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Matkamuistot

Huh, nyt on hiki. Tuli tuossa äsken vietettyä tunti noita Nykin löytöjä kuvaillen:) Vieläkään eivät ole kaikki kameran muistissa, koska pyykkikeiju ei ole vielä saanut kaikkia kamoja koneessa pyöritettyä;) Nuo vielä toistaiseksi Nykin tuoksuiset neuletakin, neulepaidan ja kaksi mekkoa esittelen sitten myöhemmin. Nyt kuitenkin nämä... ainiin! yksi paita jäi myös kuvaamatta koska se päätti tipauttaa kuvausvaiheessa kolme nappiaan (uh, mitä ykköslaatua...)

Muttasiis, ASIAAN.




Siis se aito ja alkuperäinen nykkipaita. Olen aina vannonut, että tämän hankin vasta siitä aidosta ja alkuperäisestä New Yorkista ja niin tein:)




Nykkihupparin hankin oikeastaan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että se on aivan pirun lämmin. Meidän kauhuhostelli oli niin samperin kylmä, että yöllä ei riittänyt mitkään söpöilyyökkärit, vaan päälle piti viltin alle vetää ihan hcvillasukkia, pitkähihaisia, huiveja ja paksu huppari.

Jäinpäs tähän huppariin sitten niin koukkuun, että se on tullut vedettyä niskaan myös täällä kotona löhöillessä:)











Tämä paita lähti mukaan ihan vain oman nörtti(vaikka ei myönnäkään sitä)poikaystävän kunniaksi:) Nousi ihan ehdottomaksi lempparipaidaksi heti ostohetken jälkeen ja pysyi uskollisesti päällä lähes koko Indianavierailun ajan:)



Forever21-kaupan kanssa kävi aivan älyttömän surkea tsägä! Metsästettiin kyseinen liike näppeihimme heti reissun alussa ja päädyttin varmaan koko Nykin (ellei koko jenkkien) kamalimpaan F21-kauppaan. Vaatteet olivat ryppyisiä, likaisia ja muutenkin ihan kamalia rääsyjä. Pelästyttiin sitten niin paljon sitä kamaluutta, että kierrettiin koko paikka kaukaa seuraavat päivät. Viimeisenä päivänä löydettiin kuitenkin toinen F21 ja uskaltauduttiin sisään. Se olikin sitten ihan toinen maailma. Siisti, viihtyisä ja vaatteet nätisti. Tietty budjetti oli siinä vaiheessa jo aika kolhuilla, joten loppujen lopuksi tuli kyseisestä puljusta ostettua vain kaksi tuotetta. ARGH! huh, kun otti päähän. Tätä neuletakkia kuitenkin rakastan yli kaiken. Iiiihana!



Tämä punainen neuleliivi on sitten se toinen F21-ostos. Kivan lämmin ja söpö kuviointi:)



Tämä sifonkipaita on oikeasti enemmän sähkönsininen kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. Tämän ostin vähän sellaisella pelkän ostamisen innolla mutta nyt Suomen puolella olen innostunut siitä oikein kunnolla:)




Uh, tämä on aika suuri rakkaus. Guessin ihanan pinkki villakangastakki. En yleensä erityisemmin lämpeä tuolle merkille mutta kun silmäni nappasivat tämän eräässä jumalaisessa outletissa päätin ravistaa Guess-ennakkoluulot harteiltani:) Maksoi muuten sellaiset 70 euroa;)

Okei ja sitten mekkoihin... Kaikenkaikkiaan reissulta tarttui mukaan kahdeksan mekkosta mutta tässä esittelyssä vain kuusi:)



Tämä mekko löytyi sellaisesta mielettömästä kaupasta Villagesta. Kauppa oli mieletön ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että koko neljän tytön hyvin erityylinen seurueemme poistui paikasta muovikassit iloisesti heiluen. Toinen niistä pesussa oelvista mekoista on itse asiassa tälläinen samanlainen mutta eri kuviolla ja värillä:)



Tämä mekko löytyi heti ensimmäisenä päivänä outletmyymälästä mutta en laiskuuttani jaksanut käydä sitä lainkaan kokeilemassa. Tämä tietty johti siihen, että mekko jäi oikein kunnolla kummittelemaan pään pohjalle ja oli aivan pakko juosta (tai juosta ja juosta. viihdyimme kaverin kanssa kyseisessä outletissa reilusti päälle toista tuntia) hakemaan se viimeisenä kokonaisena päivänä.



Sitten H&M-lipsahdus. Vannoin ja vannoin, että sijoitan shoppailun vain ja ainoastaan Suomesta löytytättömiin kauppoihin mutta eihän tuollaiset lupaukset ikinä pidä;) Mekkonen kustansi alennuksessa 20 dollaria, joten ei vain ollut muuta vaihtoehtoa kuin napata mukaan:)



Tämä on sitten se toinen H&m-löytö. En vieläkään oikein tiedä, että tykkäänkö tästä ollenkaan mutta en vain saanut jätetyksi tätä kauppaankaan:)



Tässä mekosta vetosi erityisesti tuo vetskari selässä. Pyörittelin varmaan ikuisuuden mustan ja punaisen mekon välillä ja lopulta päädyin ihan vain kokosyistä tuohon punaiseen (mustasta ei löytynyt S-kokoa). Tämä mekko oli muuten aivan ihanassa -70% alennuksessa:)



Outletlöytö. Nykissä kannattaa muuten ehdottomasti keskittyä outletteihin. Ne ovat aivan järjettömiä aarrearkkuja! Tässä mekossa viehätti kerroksellisuus, väri ja söpö rusetti. Hintaakin löytyi vain 25 dollaria:)

Suureksi yllätyksekseni kenkiä tarttui mukaan vaivaiset kaksi paria. En tajua mikä pikku pääkoppaani oikein vaivasi mutta jostain systä keskityin koko matkan ajan lähes maaniseen mekkoshoppailuun ja kengät jäivät lähes täysin sivuun.



Heppu nimeltä Steve Madden oli mennyt suunnittelemaan näin upeat korkkarit ja minä tietnekin keräsin ne mukaani:) Istuvat jalkaan järisyttävän hyvin ja ovat vieläpä harvinaisen mukavat:)




Villasukkakengät!!! Bongasin nämä jo ihka ensimmäisenä päivänä ja lopun aikaa pähkäilin sitten, että haluanko todella tuhlata villasukkiin 70 dollaria. Kenkulit löytyivät kaupasta nimeltä ALDO ja matkaseurue alkoi jo parin päivän kuluttua osoittaa lieviä kyllästymisen merkkejä siihen, että haluaiin poiketa jokaiseen vastaantulevaan ALDOon hypistelemään näitä pehmoisia kullannuppuja.

Lopulta kaverin hyväntahtoisella painostuksella lunastin kengät omakseni ja siitä onnellisesta hetkestä olemme olleet yhtä:) Niin mukavat, niin lämpöiset! Ja niin suloiset!

Lentokentällä sukat olivat jo onnistuneet aivopesemään yhden ystäväni, joka hiukkasen jo harmitteli, että ei ollut hankkinut samanlaisia:)




Laukkujen suhteen olen aivan uskomattoman nirso, joten ei ollut mikään suuri yllätys, että kelpuutin mukaan kotimaahan vain yhden vaivaisen yksilön.



Hilfigerin laukku löytyi ah, niin iahnasta outletista säälittävään 50 dollaria (n.35 euroa) hintaan:) Ostettiin kaverin kanssa samanlaiset ja hymistiin tyytyväisinä loppupäivä. Täydellisen kokoinen musta laukku. Tätä on etsitty!!!

Loppuun vielä kuvat kuvista, jotka pian pääsevät koristamaan kämppämme seiniä:)



Uuuuuuh, lupaan, että en enää ikinä kirjoita näin pitkää postausta (paitsi siis se varsinainen nykkimatkapostaus ehkä).
Siinä siis lähes kaikki ostokseni! Eihän niitä loppujen lopuksi nyt ihan järkyttävästi kertynyt mutta yritin kerrankin ostaa vain vaatteita, joista oikeasti pidän:) (paitsi siis se yksi epäselvä H&M-mekko). Ne jämävaatteet esittelen sitten kun palautuvat vaatekaappiin ja ah, tietty mukaan tarttui myös rasvoja, alusvaatteita ja meikkejä, mutta niitä en taida jaksaa kuvata ollenkaan:)

Nyt syömään pizzaa ja nauttimaan sunnuntai-illasta:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

28 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

IHANA PINKKI TAKKI!<3 Minunkin piti ostaa tuo nörttipaita, mutta en sitten ostanutkaan.:)

19. lokakuuta 2008 klo 21.42  
Blogger rouva o kirjoitti...

Ei nää oo liian pitkiä, kuvia on kiva katsella. En kyllä muista enää mitä kaikkea piti kommentoida. Aika ihania ostoksia olet tehnyt.

19. lokakuuta 2008 klo 21.46  
Blogger Christina kirjoitti...

Nam, mitä ostoksia! Nuo ALDOn villasukkakengät on ehkä maailman suloisimmat yksilöt ikinä.

19. lokakuuta 2008 klo 21.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaikki muu aika jees, etenkin takki ja mustat kengät on mahtavia. Mut pakko myöntää, et tota porohupparia en tajuu sit ollenkaan.. ei, en ollenkaan. ja vielä vähemmän sinun päälläsi.

19. lokakuuta 2008 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo pinkki takki on ihan mielettömän upea! Ja sihteerikkömekko. Kuolaan tuontyyppisiä aina ja joka paikassa.

19. lokakuuta 2008 klo 22.22  
Blogger Salla kirjoitti...

Toi takki!!!! <3 IHANA.

19. lokakuuta 2008 klo 22.22  
Blogger senja kirjoitti...

Tosi ihania löytöjä :o Haluan New Yorkiin nyt heti :D

19. lokakuuta 2008 klo 23.04  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Oli kyllä tosi kivoja vaatteita!! Varsinkin se tumman sininen viimeinen mekko :D

20. lokakuuta 2008 klo 6.45  
Blogger Sini kirjoitti...

Punainen neulehuppuliivi-juttu ja tummansininen kerrosbilemekko oli ihan parhaat tuosta läjästä, samoin noi sukkakengät.. Hyvä hei että suurin osa ostoksista oli tätä-ei-saa-suomesta!

20. lokakuuta 2008 klo 9.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia, varsinkin nuo villasukkakengät :) Minäkin tahdon Nykiin ja äkkiä!

20. lokakuuta 2008 klo 10.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo villasukkakengät! Uskomattoman suloiset, tahtoo tahtoo! :) Takki oli toinen lemppari.

20. lokakuuta 2008 klo 11.42  
Blogger Suvi kirjoitti...

Hyviltä näyttää ostoksesi. Pinkki takki ja villasukka kengät on mielestäni parhaat.

20. lokakuuta 2008 klo 12.31  
Blogger Cake kirjoitti...

Nämä pitkät kuvapostauksethan ovat juuri parhaita! :)

20. lokakuuta 2008 klo 15.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia! Eniten pidin ehkä noista korkkareista ja laukusta, ah niin ihania. :D

Olen itsekin käynyt tuolla samaisessa kaupungissa, mutta olin sillon vielä yläasteella ja oma tyyli ei ollut vielä aivan selvä. Lisäksi matkakumppanit eivät olleet himoshoppaajia, joten kävin vain muutamassa vaatekaupassa, mikä nykyään harmittaa. Tosin kaikki nähtävyydet tulikin sitten koluttua sitäkin tarkemmin. :D
- Liisa

20. lokakuuta 2008 klo 15.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kivoja, mutta toi laukku oli ylitse muiden , ihana :D

20. lokakuuta 2008 klo 15.52  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia! Varsinkin tuo punainen vetskarimekko ja muutkin mekot ovat aivan upeita! :) Ja nuo korkkarit, tosi nätit! :)

20. lokakuuta 2008 klo 18.19  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Uuh! Ihania ostoksia! Kuolaan erityisesti tuota sun uutta Guess-takkia. Näin samanlaisen Koskikeskuksen Modassa, mutta hinta oli paljon huimempi ja merkkiä en muista. Steve Maddenilla on aivan ihania kenkiä. Käyn silloin tällöin kuolaamassa niitä nettisivuilla tai siis siellä nettikaupassa :)

20. lokakuuta 2008 klo 19.26  
Blogger Peippo kirjoitti...

Ihana tuo sininen outletmekkolöytö! Mulle mulle mulle. :D

20. lokakuuta 2008 klo 20.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Villasukkakengät <3 ja toi mekko missä on toi kuva on kanssa tosi ihana! Tosi kivoja noi kaikki muutkin :) Voi kun itekki pääsis New Yorkiin....

20. lokakuuta 2008 klo 20.15  
Blogger elina kirjoitti...

Aivan ihanaisia vaatteita. varsinkin pinkki takki ja sininen kerros mekko, sekä eka hm:n mekko. Nams, korkkaritkin iskivät. Ja tietysti rakastuin täysillä villasukka kenkiisi. Ne näyttivätkin niin pehmeiltä. Muutkin vaatteet, onnistuneita hankintoja<3

20. lokakuuta 2008 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ärrrr mäkin haluan taas nykkiin! heti. kiitos.

20. lokakuuta 2008 klo 22.01  
Blogger Donna kirjoitti...

Hei Jonna, sinulle on ruusu blogissani!

20. lokakuuta 2008 klo 22.17  
Blogger tipitii kirjoitti...

Iihania ostoksia. Kateellinen olen. Ihan sikana on tehnyt mieli lähteä New Yorkiin jo pitkän aikaa. Mietin muuten tänään sukkakenkiä, että onkohan sellasia vielä olemassa. Näemmä on ;)

20. lokakuuta 2008 klo 23.52  
Blogger Chérie kirjoitti...

Oii ihania vaatteita! Minun lemppareita oli varsinkin villasukkakengät<3, se pinkki takki, ja se nörtti-paita. Oli ne muutkin kyllä ihania.. Niin, ja of course se nykki-huppari oli magee..:)

21. lokakuuta 2008 klo 17.02  
Blogger Turun Tilda kirjoitti...

Ihania juttuja! Tykkään ensinnäkin noista postikorteistamielttömästi, vanhan ajan mainoskuvat ovat superjuttuja!

Se mintunvärinen neuletakki on ihanannäköinen. Tykkäsin kovasti myös siitä Art Deco/? -henkisestä mustapohjaisesta mekosta

Terveisiä Kalelle! ;)

21. lokakuuta 2008 klo 22.06  
Blogger Hannaliina kirjoitti...

OIOIOI, tekispä itsekin niiiiin kovasti mieli päästä tollaiselle megashoppislomalle! Aivan ihania löytöjä oot kyllä tehnyt:) Ja villasukat näytti tosi kivoilta!:D

22. lokakuuta 2008 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Villasukkakenkäkopioita kansalle!
http://www.halens.fi/ProductPage.aspx?pid=033983&mid=155

22. lokakuuta 2008 klo 22.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Kiitos! Pinkki on ihanan piristävä väri ihmismassan mustien ja ruskeiden takkien keskellä:)

shandi: Hyvä, että ei ollut liian pitkä:)

christina: Uuh, ja villasukkakengät ovat vieläpä niin mukavat jaloissakin:)

tuhlaus: Äsh, porohupparihan on ihan paras. Äärettömän suloinen kapistus:D

khr: Kiitos! ja sihteerikkömekot ovat ihania:)

salla: kiitos! Nauratti kun näin sun pinkin takin:) aika samoissa väreissä kuljetaan tää talvi:)

dally: New York on IHANA!!!

kullanmuru: Kiitoksia!

sini: Otti kyllä vähän koville kiertää H&M ja Zara kaukaa. Ei ihan onnistunut mutta aika hyvin sentään:)

sini: Nykkiin kannattaa kyllä suunnata! Suosittelen:)

anonyymi: Kiitos!

suvi: kiitoksia, taitavat olla myös omat suosikkini:)

cake: Hyvä, että tykkäät! :)

Liisa: Nyt pitää vain varata uusia matka ja painua takaisin Nykkiin (tällä kertaa shoppailemaan!)

anonyymi: Kiitoksia:)

kk: Kiitos! :)

sho(e)paholic: suurinpiirtein kaikki kengät joita khämin reissulla olivat Maddenin:D

peippo: kiitos:)

kata: Nykkiin pääsee säästämällä ja lennot varaamalla:) wink, wink;)

ginger: kiitos ja villasukkakengät ovat nin pehmeät!!!

pipa: Nykki on paras paikka:)

donna: Oi, kiitos!

tipitii: Nykki kannattaa (pitää) kyllä kokea:)

cherie: Nykkihupapri taitaa tällä hetkllä olla käytetyin vaate noista kaikista;)

turun tilda: Pitää viedä terveiset perille vaikka ollaankin Kalen kanssa vähän huonoissa väleissä kun mokoma otus puraisi mua:D

hannaliinan ihmemaa: On muuten yllättävän rankka (mutta hememtin antoisa) tuollainen shoppailuloma:D

anonyymi: :)

23. lokakuuta 2008 klo 13.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu