Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arvonnan voittajat!

lauantai 8. marraskuuta 2008

Arvonnan voittajat!

Kilpailun virallinen arvonta (alla olevasta kuvasta huolimatta virallisena arvontakeijuna toimi poikaystävä, jolle mahdolliset valitukset voi osoittaa) suoritettiin hetki sitten ja voittajiksi selviytyi varsin S-pitoinen bloggaajasatsi:) Tytöt, laittakaapas yhteystietonne osoitteeseen: polkadots@luukku.com (ja varautukaa niiden luovuttamisen myötä öiseen vaatekaappivarkaaseen;) )





Onnea voittajille ja aiemmista lupauksistani poiketen aloitan vasta seuraavasta postauksesta sen "Lukijoiden toiveet-viikon", ettei tästä postauksesta tulisi ihan epämääräistä sotkua:)
Ja kiitokset muuten aivan mielettömän kivoista postaustoiveista! Oma pikkuinen pääni näyttävästi kiertää niin tuttua rataa, että en ollut tullut edes ajatelleeksi osaa ehdotuksistanne:)

Sitten vähän turinaa tästä päivästä. Tai turina on liian leppoisa sana ja ei sovi laisinkaan sellaiseen LAUANTAI-päivään, joka alkaa herätyskellon ulvonnalla ENNEN kymmentä ja kirjastoon raahautumisella. Yh, kun joskus tuntuu, että tuo koulu niin kovasti häiritsee laiskotteluani;) Kuitenkin, kilttinä tyttönä ahkeroin kirjastossa kolmisen tuntia ja sitten olikin onneksi vähän kivempaa ohjelmaa (ei sillä, että valtiosääntöoikeus ei olisi upea tapa viettää viikonloppua) mutta tämä ohjelma piti sisällään kiinaista ruokaa ja vierailun poikakaverin herttaiselle mummille, joten kyllä se nyt tässä kisasssa taitaa päihittää tenttikirjan;) Tulikin sitten herkuteltua paistetulla riisillä ja jätskillä niin paljon, että kotimatka muistutti huolestuttavan paljon pyörimistä ja vieläkin on vatsa ihan pinkeänä. Mutta ah, oli kyllä sen arvoista! (ps. opiskelin äsken vielä melkein tunnin lisää, en yhtään kehuskele itseäni mutta kehunpas kuitenkin...).

Koska aamuinen kirjastoreissu yhdessä yökön ilman kanssa oli puristanut olotilan aika tyhjiin, en jaksanut siis mitenkään hirvittävästi kikkailla vaatteiden kanssa. Melkein samalla linjalla siis mentiin kuin viimekertaisessakin päivän asussa mutta mekko vaihtui eri kuvioiseen ja asusteet ruskeiksi. Mekkonen on muuten yksi niistä jenkkiostoksista, jotka eivät aiemmin ole päässeet kuvaan saakka (ainakaan Suomen puolella).



Takki - Ellos
Huivi - Global Accessorizes
Nahkahansikkaat - Seppälä
Neuleviitta - Gina Tricot
Vyö - Glitter
Mekko - Kiva kauppa Nykissä
Kengät - Kiva kauppa Pariisissa;)

Käytiin myös eilen vilkaisemassa uusi Bond. Tykkään tuosta uudesta Bondista melkein sen legendaarisen Conneryn jälkeen eniten mutta tämä pätkä (pätkällä viittaan siis leffaan) ei kyllä yltänyt sen edellisen tasolle. Jos se edellinen oli 9½, niin tämä oli sellainen vahva mutta tasainen kasi. Mutta tulipas nähtyä taas Daniel Craig ilman paitaa (aina positiivinen juttu), koklattua Sellon yhteyteen noussut leffateatteri ja syötyä tosi hyvää lohijuttua yhdessä kivassa ravintolassa. Mistä saankin hyvä aasinsillan seuraavaan avautumiseen. Eli, miksi ihmeessä pitää olla poikakaveri joka syö ruokaa hitaasti ja nautiskellen? Minä puhua pälpätän taukoamatta ja silti oma lautanen on ensin tyhjä. Ei ole sitten hirveän kivaa vinkua ton kähäräpään lautaselta maistisia (joista se on muuten tosi nihkeä), kun en vain voi katsoa kun toinen syö. Olen osallistujatyyppi. Kun muut syö niin minäkin syön:D

Nyt vähän Sinkkuelämää (Trey ja Charlotte muutti just takas yhteen ja Samantha on lesbo...ah, good tv!)

-Jonna

ps. sain nyt tarpeekseni tuosta pienen naamani ja otsatukan luomasta "mopsiefektistä" ja kasvatan tuon reuhkan oikeasti pois.

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, näin sut eilen leffassa :) Tosi hassua nähdä teitä bloggaajia sattumalta livenä :D

8. marraskuuta 2008 klo 21.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

xylitol: Ei voi olla totta:D just eilen vielä mietin, että toivottavasti kukaan leffassa olijoista ei lue mun blogia ja bonggaa mun meikitöntä naamaa ja oleiluvaatteita:D Toivottavasti en aiheuttanut traumoja:D

8. marraskuuta 2008 klo 21.07  
Blogger Roosa kirjoitti...

Vaikka en voittanut niin hienon tavan keksein julistaa voittajat :) Kivoja noi kuvat.

8. marraskuuta 2008 klo 21.57  
Blogger elina kirjoitti...

ihana tuo esittelemätön mekko:)

9. marraskuuta 2008 klo 0.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hähää mä oon kans just kattomas tota jaksoo dvd:lt :D

9. marraskuuta 2008 klo 10.49  
Blogger Chérie kirjoitti...

Mistä vedät noita ihania kuvia, joita oli tuossa arvonnassa ja tuossa blogi-otsikossa? Ne on aivan ihania:)

9. marraskuuta 2008 klo 11.17  
Blogger Heide kirjoitti...

Ihanan neuleviittaa! niin hvyän värinen. :)

9. marraskuuta 2008 klo 16.23  
Blogger Marika kirjoitti...

Ihana päivän asu! :)

Itsekin olin ennen aina ensimmäisenä tyhjentänyt lautaseni, mutta jotenkin maagisesti nykyisin olen viimeinen lautasen tyhjentäjä, vaikka mikä olisi. En tiedä, mitä minulle tapahtui, mutta niin vain pääsi käymään. :D

10. marraskuuta 2008 klo 4.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletko lukenut Juha Itkosen tuotantoa paljon vai vähän vaiko ollenkaan?:-D

Lehtolaista olet, kuten minäkin, joten sillä saralla olemme maultamme samanlaisia:-D olisin vain tämän kiinnostunut tietämään vielä^^

10. marraskuuta 2008 klo 10.15  
Blogger Jonna kirjoitti...

roosa: kiitos:)

ginger: Kiitos! Tykkään itsekin:)

pipa: Hyvä sattuma:D

cherie: Tuolta blogin alareunasta löytyy osoite:)

heide: Kiitos:)

marika: Mulle se on aina juhlahetki, jos saan lautasen tyhjäksi vikana:D

anonyymi: en ole vielä lukenut mutta on ollut "lue-heti-kun-ehdit"-listalla jo pitkään:)

10. marraskuuta 2008 klo 23.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sähän voisit tehdä lastenkirjojen kuvituksia

12. marraskuuta 2008 klo 14.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Nuo eivät ole omia kuvijani. Osoite näihin ja sivupohjassa käytettyihin kuviin löytyy sivun alareunasta:) Ouih, kun osaisinkin tehdä tuollaisia!

13. marraskuuta 2008 klo 22.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu