Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päiväni kuvina

maanantai 10. marraskuuta 2008

Päiväni kuvina

Jei, tänään pääsinkin sitten toteuttelemaan toivepostausviikon ensimmäistä toivepostausta.
Olen tykännyt ihan hirvittävästi muiden bloggaajin "Päiväni kuvina"-postauksista ja sen vuoksi tuo toive valikoituikin tähän ensimmäiseen postaukseen:) Teidän harmiksenne tosin päiväni on ollut ihan järjettömän tylsä ja pitänyt sisällään minulle epätavallisen paljon opiskelua ja tenttikirjan kanssa henggailua:D

07.53

Töihin lähtevä poikakaveri herättää minut kesken mahtavan seikkailu-uneni (olin merirosvotar) ja muistuttaa, että tänään on se päivä, kun jotkin taloyhtiösedät tulevat asentamaan meille uuden suihkun aikavälillä 08-15.00. Kiroan hetken aikaa pimeyttä ja , suihkusetiä mutta pongahdan kuitenkin kiitettävän nopeasti vaatteisiin, koska ajatusta puolialastomasta-Jonnasta ja vieraista miehistä asunnosta ei saa aikaiseksi fanfaareita pääni sisällä. Hampaiden pesun ja vaatekerroksen jälkeen suihkumiehiä ei näy, joten otan muutaman minuutin aamu-unet, joista minut herättää muistikuva, että tänään opintopiirissä on esittelyssä minun tiivitelmäni ja tuo tiivistelmä saattaisi jopa tarvita työpanostustani valmistuakseen. Lepäilen kuitnekin vielä hetken aikaa.



08.45

Kaappaan kannettavan ja tenttikirjan kainalooni ja painun keittiön ison pöydän ääreen vääntämään tiivistelmää. Valtiosääntöoikeus rocks!


10.00

Tavallista huomattavasti aikaisemmin alkanut opiskelu tuntuu ikävänä vääntönä selässä ja pidän pienen voimisteluhetken. Selkäkipu hellittää hiukan ja palaan takaisin läppärin eteen. Tenttipaniikki on iskenyt vihdoin päälle ja en edes tajua surkutella yksipuolista aamupäivääni.



11.20

Nälkä yllätti jo parikymmentä minuuttia aiemmin (ja suihkumiehet kävi myös) ja heitän pänttäämisen yhteydessä broileria paistinpannulle ja pastaa kiehumaan. Hypin opiskelupisteen ja hellan väliä viiden minuutin välein ja onnistun saamaan aikaiseksi pari sivua muistiinpanoja ja jotain syömäkelpoista. Aika tehokasta. Hymistelen hetken tyytyväisenä ja mietin miksi en aina olen näin super:D Vietän ansaitun safkiksen Sinkkuelämän seurassa.



12.10

Tiivistelmän naputtelemista, päähän tulvivia kiinnostavia ihmisoikeusasioita ja pohdintaa omenan syömisestä.



13.45

Pamautan läppärin kiinni. Toinen tiivistelmä on onneksi valmis koska tämä jäi nyt keskeneräiseksi. Onneksi tähän Eurooppaoikeutta koskevaan päästään jäljessä laahaavan aikataulun takia vasta huomenna. Muutama tunti siis vielä armonaikaa illalla ja huomenaamulla. Vietän muutaman rentouttavan minuutin blogeja lueskellen ennen vaatekriisiä ja meikkaamista.Saan itseni siedettävään kuntoon ihmeen nopeasti ja ehdin vilkaista vielä yhden jakson Sinkkuelämää poikakaverilta näpistettyjen karkkien kera.



15.14

Odotan Helsinkiin menevää bussia ja manailen hirvittävää syysmyrskyilmaa. Miksi Suomessa aina sataa?



16.00-18.00

Bussi kaartaa Elielinille kamalan ilman vuoksi myöhässä. Tietenkin täsmälleen samaan aikaan kun minun pitäisi olla jo opintopiirissä tiedonhaluisena imemässä tärkeää tietoa tenttiä varten. Ravaan rautatieaseman läpi metroille ja olen hetken kuluttua jo Kaisaniemessä hölkkäämässä opiskelijakirjastoon. Ärsyynnyn metrosta ulos pinkaissessani ihmisistä, jotka eivät ymmärrä ensin päästää sieltä metrosta ulos tulevia pois, vaan tukkivat koko oviaukon tunkiessaan sisään. Hei, kyllä se metro seisoo siinä yli viisi sekuntia. Rauhoittukaa! Ehdin onneksi opintopiiriin alusta alkaen ja seuraavat kaksi tuntia yritän keskittyä valtiosääntöoikeuteen, en siihen, että olisin mieluummin kotona nukkumassa kolmen peiton alla. Opintopiirin jälkeen jään yliopistolle printtailemaan lisää tenttimatskuja. Tenttialuehan ei lukemalla lopu.




19.03

Syysmyrsky on suoraan yläpuolellani. Juoksen ilman sateenvarjoa ehtiäkseni bussiin, joka on myöhässä. Kylmästä hytisten ja märkien silmälasien vuoksi umpisokeana pääsen lopulta lämpimään bussiin ja juoruan äidin kanssa puhelimessa koko matkan.



20.10

Hah, teen taas sitä tiivistelmää. Puoli kymmenen aikaan lopulta luovutan ja jätän viimeiset kymmenen sivua aamulle. Laiskuri.



Sellainen päivä tänään.

-Jonna

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Inhottavan tehokas päivä!:D Itse lusmuilin, vaikka piti lukea... *krhm*

10. marraskuuta 2008 klo 22.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apuaa onko oikkisopiskelijan normaalipäivä tällanen? :D

10. marraskuuta 2008 klo 22.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Tämä oli kyllä ehkäpä minulle epäominaisin päivä ikinä! :D

anonyyi: Hih, ei ole:) Tämä oli ehkä "opiskelevin" päiväni koko oikiksen aikana:D

10. marraskuuta 2008 klo 23.05  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nukutko aina villapaita päällä? :D

11. marraskuuta 2008 klo 6.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihii, mun bussipysäkki:D 248 <3 :D

11. marraskuuta 2008 klo 7.49  
Blogger Roosa kirjoitti...

Voi elämä sä oot ahkera :D Meikä ei saa opiskeltua kolmea tuntia kauempaa kotona :D

11. marraskuuta 2008 klo 9.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletpa sä ahkera!!!:) (ja söpö :D<3)

11. marraskuuta 2008 klo 12.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oo kirsikkatomaatteja! Tuli nälkä :(

11. marraskuuta 2008 klo 12.36  
Blogger Tuulia kirjoitti...

Kiitoksia tästä :)

11. marraskuuta 2008 klo 13.27  
Blogger May kirjoitti...

Voi ei, tulee niin elävästi opiskeluaika mieleen. Huh. Nyt (työelämässä) sitä saa kirjottaa tiivistelmää ja raporttia ihan omasta päästään :oD

11. marraskuuta 2008 klo 14.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka ihanan punaiset nuo saappaat!

11. marraskuuta 2008 klo 14.28  
Blogger Nina kirjoitti...

Työssäkäynnin hyvät puolet: ei tartte tehdä MITÄÄN enää sen jälkeen kun toimistolta pääsee kotiin. Luulin joskus että olen ikuinen opiskelija mutta nyt mua ei saisi enää millään tenttikirjan ääreen.. Miten sitä vanhemmiten näin laiskistuu??

11. marraskuuta 2008 klo 15.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä on opintopiiri? :D

11. marraskuuta 2008 klo 16.07  
Blogger elina kirjoitti...

huhhuh, miten paljon teit kaikkea. tai siis et kaikkea, tarkoitin että huh miten paljon opiskelit:O nams, tuli n'lkä, kun katsoin ruoka ja karkki kuviasi;) mielenkiintoinen postaus, vaikka päivä ei siitä parhaasta päästä ollutkaan (siis mielenkiinnon kannalta)

11. marraskuuta 2008 klo 16.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukava lukea päivästäsi, varsinkin kun sinulla on niin mukava tyyli kirjoittaa :) Kun itsekin puurran yo:lla tentteihin, on mukava lukea jonkun toisenkin opiskelusta. Muutenkin kiinnostavaa kuulla oikeustieteiden opiskelusta ja mitä kirjoja siellä luet, kun itseänikin kiinnostaa oikeustiede, vaikka vähän eri alaa opiskelenkin.

11. marraskuuta 2008 klo 17.01  
Blogger Tessa kirjoitti...

No oot kyl ollut tehokas :D.

Tee toki samanlainen ihana kuvapostaus myös jostain päivästä, jolloin tentti ei ole vielä ihan noin lähellä, tää oli vähän pelottava :D.

12. marraskuuta 2008 klo 12.49  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Oih, ärsyttävän tehokasta, liityn MouMouhun :D Tosin, mie varmaan tekisin tuon kaiken edellisenä päivänä, mutta tällä hetkellä lusmuilen vain tekemättä mitään. :( Ihania kuvia :)

12. marraskuuta 2008 klo 17.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

kullanmuru: Okei, myönnän, että vähän huijasin tuossa kuvassa. Otin sen oikeasti vasta siinä puoli ysin jälkeen kun aamu-uneilin sängyllä. en siis yleensä nuku villapaita päällä:D

alyssa: paras pysäkki:)

roosa: Tuo pävä oli henk.koht ennätykseni:D

heini: Hah, kiitos!

petra: Ne on nyt loppu:( Äh, kun tekisi mieli popsia muutama tuollainen:)

winda: olepas hyvä:)

may: Työelämää odotellessa...:D

hansu: Kiitos! ne ovat lempparini!

ninav: Tulee kyllä usein haikeiltua sitä, että saisi kotintultuaan vain OLLA:D

mau: tässä tapauksessa sellainen, että jaettiin kavereiden kanssa tenttialue osiin ja jokainen teki omasta osastaan tiivistelmän ja esitteli sen:)

ginger: Joo, taidan tehdä toisen täläisen vähän mielenkiintoisemmasta päivästä:)

eira: kiitos, että tykkäät lueskella sepustuksiani ja eri oikeudenalojen tenttivaatimusteoksia lueskelen:)

tessa: Hah, uusi kuvapostaus on kyllä tulossa:)

sho(e)paholic: Meillä ei voi tehdä vikana päivänä tentin eteen paljoakaan kun alue on se tuhat sivua yleensä:D

13. marraskuuta 2008 klo 22.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu