Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hiuspohdintaa

torstai 4. joulukuuta 2008

Hiuspohdintaa


Mitä tuleen hiuksiin, niin olen kokeillut lähes kaikkea. Olen ollut platinablondi, punapää, brunetti ja hiilenmusta. Minulla on ollut lyhyet hiukset, tosi pitkät hiukset ja kaikkea siitä väliltä. (ikävä kyllä digikuvasto ei yllä ihan tuonne teini-iän kokeiluihin saakka)Nykyinen kampaukseni on ehdoton ennätykseni. En ole koskaan aikaisemmin viihtynyt missään tietyissä hiuksissa puolta vuotta kauempaa (sellaisissa epämääräisissä ponnarikampauksissa tosin kyllä). Nyt olen siis tallustanut tässä polkkatukakka-otsatukka-hiuksissani puolitoista vuotta ja mitta on tullut täyteen. Otsatukka ärsyttää. Sitä pitäisi aina olla leikkaamassa ja sitten kun taas menee kampaajalle saksittavaksi lyhenee mokoma aivan liikaa. Siinä sitten odotat muutaman viikon, että otsis venyy hyvään malliin ja sitten se pitääkin taas leikkauttaa. Olen myös nyt saanut tästä otsatukasta sellaisen itsepintaisen ajatuksen, että näytän siinä mopsilta. Minulla on muutenkin ihan olematon otsa, niin miksi ihmeessä lyhennän sen olemattomiin tällä reuhkalla?
Otsatukkaa lukuunottamatta viihdyn polkassani varsin mainiosti, joten olenkin aikeissa kasvattaa vain nuo etuhiukset pois ja jatkaa sitten tyytyväisenä eteenpän.Ainoa ongelma tässä touhussa tuntuisi nyt olevan se, että nuo hiukset näyttävät kaikissa kuvissa niin pirun hyviltä eikä niitä ikinä edes tarvitse laittaa. Onko siis mitään järkeä viettää seuraavat puoli vuotta otsahiuksia pois kasvatellen, kun nykyinen kampaus kuitenkin on tosi kiva? (Mutta äh, kun tylsistyttää jo)

Mitä mieltä olette? Kannattaako antaa ärsytykselle periksi ja kasvattaa otsis pois?


Olen aika eksyksissä näiden hiusteni kanssa. Kasvattaako, eikö kasvattaa (äh, haluan kyllä kasvattaa!). Ihan uusiakin ideoita otetaan ilolla vastaan:)

-Jonna

Huomenna pikkujoulut jei!

Tunnisteet:

40 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Pidä sama malli, mutta kasvata otsis hetkeksi pois, kun tuntuu sekin malli sulle sopivan. Otsatukan saa kuitenkin leikattua niin helposti takaisin, jos alkaa kaduttaa :)

Paketti muuten saapui turvallisesti perille jo viime viikolla, kiitti! :)

4. joulukuuta 2008 klo 21.13  
Blogger MouMou kirjoitti...

Kasvata, niin et kyllästy!:) Malli kyllä sopii sinulle...

4. joulukuuta 2008 klo 21.14  
Blogger TanjaK kirjoitti...

Näytät tossa ekassa kuvassa tosi paljon Ialta :)

4. joulukuuta 2008 klo 21.16  
Blogger Pupu kirjoitti...

Otsatukka passaa toki parhaiten dumboalienotsaisille (kuten itelläni), mutta munsta se pukee suakin, etkä todellakaan näytä mopsilta (vaikka söpöjä otuksia ovatkin);)Jospa kokeilisit jotain värimuunnosta, jos tukka kyllästyttää:)

4. joulukuuta 2008 klo 21.45  
Blogger Hanna kirjoitti...

Minäkin painin saman ongelman kanssa. Otsatukka alkaa pikkuhiljaa olla siinä tilassa, että se olisi leikattava oitis. Jos päätänkin kasvattaa koko otsiksen pois, joudun elämään viikkoja tai jopa kuukausia toimimattoman tukan kanssa. Kasvatusmittainen otsis ei ole ollenkaan yhteistyökykyinen..!
Otsahiuksille plussa myös siitä, että ne toimivat näinä pakkasaikoina (tai no.. jos näitä voi pakkasajoiksi sanoa) pipojen ja myssyjen kanssa mainiosti.

Otsatukkasi näyttää aina hyvältä. Toisaalta tuon viimeisen kuvan pitkä sivuheitto on IHANA. :D

4. joulukuuta 2008 klo 21.55  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Olet ihan uskomattoman kaunis noissa kuvissa! Mielestäni piirteesi pääsevät paljon paremmin esille ILMAN otsatukkaa ja näytät jotenkin raikkaammalta :D (voiko noin edes sanoa... )

4. joulukuuta 2008 klo 22.05  
Blogger Noora kirjoitti...

ite oon kauhee vatvomaan, mitä haluasin tukalleni jne. hirveen vaikeita nää asiat :D

kasvata vaan pois, voithan leikata sen sitten takaisin, jos häiritsee :) oot söpö kyllä otsiksenkin kanssa.

4. joulukuuta 2008 klo 22.12  
Blogger elina kirjoitti...

kasvata otsis vähäksi aikaa pois. Jos sitten kaipaat sitä, leikkaa takaisin:)

4. joulukuuta 2008 klo 22.13  
Blogger veera s. kirjoitti...

Kasvata pois, ja sit jos alkaa ärsyttää, leikkaa vaikka vino otsis! Mulla oli itelläni suora otsis, ja ketutti kun aina sojotti aamuisin kohti kattoa, vinon kanssa ratkes sekin ongelma, ja yli vuoden on ollut jonkin sortin vino otsis :) ja vinon saa niin kätevästi piilotettua tarpeen tullen :)

4. joulukuuta 2008 klo 22.21  
Blogger Tuulia kirjoitti...

sinulle kyllä sopii otsatukatonkin malli, että kasvata pois vaan, voit sitten kohta taas kyllästyä ja leikata uudestaan otsatukan :) niin minulle aina käy :D

4. joulukuuta 2008 klo 22.28  
Blogger rouva o kirjoitti...

Mulla oli tuo sama otsisongelma mutta ajattelin, että jos ainakin kokeilen kasvatusta, en menetä mitään. Jos taas en kokeile, jahkailen loppuelämäni. Nyt kun otsis alkaa olla jo aika hyvässä mallissa olen tosi tyytyväinen. Tykkään polkasta, mutten otsiksesta. Vaikka monien mielestä se sopikin minulle ;D

ELi kasvata ja leikkaa. Kasvata ja leikkaa...

4. joulukuuta 2008 klo 22.32  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Olen samaa mieltä pulpan kanssa. Varsinkin ensimmäinen kuva on todella kaunis!!! :)

4. joulukuuta 2008 klo 22.39  
Blogger May kirjoitti...

No nuo kuvat, joissa sulla on pitkät hiukset, ovat kyllä todella upeita ja saavat sinut näyttämään ihan eri henkilöltä! Minun kirjoissani molemmat ovat siis plussaa :oD

4. joulukuuta 2008 klo 23.01  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Mun mielestä otsatukka ja silmälasit on yhdistelmä joka on kyllä tyylikäs, mutta peittää ehkä liikaa kasvojasi. Siis kerta sulla on kauniit kasvot ja hyvä iho jne. niin niitä kannattaa korostaa. Ja muutos piristää aina!

5. joulukuuta 2008 klo 0.24  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

mun mielestä noi 2 keskimmäistä kuvaa on parhaimmat eli musta sulle käy paremmin otsatukaton malli, se on jotenkin luonnollisempi ja pirteempi :)

5. joulukuuta 2008 klo 0.53  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

LUOTA SANAANI, KASVATA POIS JA JÄTÄ POLKKA. VÄRIÄ EI KANNATA VAIHTAA! :)

5. joulukuuta 2008 klo 1.48  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Toi vaaleampi punainen sävy mikä on tuossa pitkät hiukset -kuvassa sopii sun väreihin aivan uskomattoman hyvin. Noi tummemmat ruskeat ei tee oikeutta sun kasvoille eikä sävymaailmalle, mielestäni. Ootko muuten tehny värianalyysiä? Se auttaa löytämään sävyjä joissa näytät hehkeältä ja välttämään sävyjä missä näytät "raadolta", jos rumasti sanotaan ;)
Voisitko tehdä itelles värianalyysin, niinkun juttuideana, se olis tosi mielenkiintonen :)!

5. joulukuuta 2008 klo 9.32  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Oletko koskaan miettinyt ihan lyhyttä tukkaa? Joku käytti sanaa raikkaampi, ja sitä nimenomaan ajattelin itsekin.. En sano, että sitä ei pitäisi olla leikkaamassa, mutta toisi kauniit kasvosi hienosti esille. Ja voimakkaiden silmälasien kanssa erityisen tyylikäs! Natalie Portmanilla oli juuri sen tyyppinen ihana, helppo ja style tukka:
http://images.eonline.com/eol_images/Profiles/20060913/244.portman.natalie.091906.jpg

5. joulukuuta 2008 klo 9.51  
Blogger petite puce kirjoitti...

Mä sanoisin kans, et kasvata pois, kun se kerran ärsyttää :)

5. joulukuuta 2008 klo 10.30  
Blogger Camilla kirjoitti...

Tuo kuva sinusta pidemmällä ja punertavalla tukalla on nukkemaisen kaunis! Vaikka tuo otsatukka sinulle sopii, niin sanoisin, että kasvata se pois. ;) Vaihtelu virkistää.

5. joulukuuta 2008 klo 11.30  
Blogger Christina kirjoitti...

Malli sopii sinulle tosi hyvin, etkä suinkaan näytä edes etäisesti mopsilta, joten älä huoli! :D

Ja voithan kokeilla pois kasvattamista ja jos se sitten alkaa ärsyttämään niin napsit otsatukan takaisin. :)

5. joulukuuta 2008 klo 12.06  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Hei Jonna,
Oon vieläkin sitä mieltä, että noi vähän punertavan/oranssihtavat hiukset on ihan parhaat. Ei ne sellaiset viininpunaiset, vaan noi jotka on tossa kolmannessa kuvassa. Ja oon samaa mieltä kaikkien kanssa: kasvata otsatukka pois, sen saa helposti takaisin. Ja sen saa jo parissa viikossa pinneillä sivulle liisteröityä, niin ei mene hermotkaan niin nopeasti.

5. joulukuuta 2008 klo 12.07  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Mun mielestä tuo punertava, otsatukaton ja pidempi malli sopii sinulle kaikista parhaiten. Näytät siinä tosi kauniilta ja värikin sopii minuun mielestäni sinulle nykyistä tummaa paremmin. Mutta jos itse tykkäät polkasta niin kasvata vaihtelun vuoksi vaikka otsis pois :) Voihan sen leikata takaisinkin..

5. joulukuuta 2008 klo 12.24  
Blogger Cake kirjoitti...

Näytätpä erilaiselta vanhoissa kuvissa :) Itsekin käyn läpi hiuskriisiä. Tahtoo jotain uutta. Nyt. Heti!

5. joulukuuta 2008 klo 13.17  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Kasvata vain pois, sulle sopii tosi hyvin myös tuo otsatukaton malli :)
Ja hei, aina sen saa takaisin ja otsatukkaa saa vedettyä pois silmiltä vaikka kuinka monella tapaa.

5. joulukuuta 2008 klo 14.59  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

OHO! Ootpa eri näkönen kolmannessa kuvassa...sanoisin että kasvata otsatukka pois. Tokan ja kolmannen kuvan hiukset sopii sulle älyttömän hyvin:)

5. joulukuuta 2008 klo 15.19  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Ooh miten ihanat hiukset tossa kolmannessa kuvassa! Näytät kyllä niissä erilaiselta kun nyt. Mulla oli tollaset hiukset ko sulla nyt joku aika sitten. Kyllästyin otsikseen ja kasvatin sen pois. Nyt oon taas vähitellen siirtymässä otsikseen päin, mut yritän saada näille muille hiuksille vähän lisää pituutta.

Tuo malli sopii sulle kyllä paljon paremmin ku mulle. Mutta kasvata vaan otsis pois jos tahot, näyttäis seki sulle sopivan tosi hyvin. Voisit ehkä myös värjätä vähän vaaleammaksi jos kaipaat muutosta. Ehkä jotain sellasta niiko tossa kolmannessa kuvassa?

5. joulukuuta 2008 klo 18.12  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Oho, kun näytät tossa kolmannessa kuvassa ihan erinäköiseltä! Onko siinä kyseessä edes sama ihminen :)?
Kuinkakohan monen vuoden takaa kuva on?

5. joulukuuta 2008 klo 19.38  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Todella kivoja nuo kaikki hiuskuvasi! Tokihan voit alkaa kasvattaa, kun ne saa kuitenkin aina kun haluaa leikkautettua, mutta kasvattaminen kestää :)

5. joulukuuta 2008 klo 20.20  
Blogger Chérie kirjoitti...

Näytitpä erilaiselta tuossa kuvassa missä sulla on pitkät hiukset:)

5. joulukuuta 2008 klo 20.48  
Blogger Epa kirjoitti...

kivalta näyttää kumminkin, mutta kasvata vaan pois, jos tuntuu että stten kaipaatkin sitä niin se on helppo leikata takaisin :)

6. joulukuuta 2008 klo 10.56  
Blogger WaltaWa kirjoitti...

Kasvata vaan pois, itellänikin oli tasa-otsis, mutten enää jaksanut sitä joten aika poissa jo on. :)

6. joulukuuta 2008 klo 13.45  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

viimeisen kuvan hiukset ovat kuin sinulle tehdyt! :) näyttävät muuten aika samanlaisilta kuin nykyiset, paitsi että sinulle ei ole etuhiuksia..? se malli kuitenkin sopii sinulle parhaiten :)

6. joulukuuta 2008 klo 14.41  
Blogger Glamour-Och-Fläskpannkaka kirjoitti...

beautiful top and purple necklace!

6. joulukuuta 2008 klo 17.28  
Blogger Sophia kirjoitti...

Otsatukka on särmikäs; ilman otsatukkaa olet kuitenkin klassisen kaunis. Kasvata otsis pois. Saahan sen sitten taas takaisin. Väri on upea tuossa kolmoskuvassa - ja on muuten aika vaikea saada tuo väri värjäämällä; kokemusta on, kun se meinaa aina taittua liikaa mahonkisen punertavaksi.

7. joulukuuta 2008 klo 0.01  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

kuinka vanha tuo kolmas kuva on? ikinä ei uskoisi samaksi ihmiseksi:D mutta joo, vipan kuvan hiukset sopii tosi hyvin. otta tukka suurentaa ehkä silmäpusseja+:D

7. joulukuuta 2008 klo 11.02  
Blogger anette kirjoitti...

Mun mielestä sulle sopii paremmin ilman otsista. :)

7. joulukuuta 2008 klo 16.01  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Kasvata pois! Toi kuva jossa sulla on punertavat hiukset: piti kattoo jotain 5 kertaa ennen kun tajusin että sä oot siinä..ihan ku joku malli!! :D
nätit kasvonpiirteet ja hyvä iho kun on niin ei kannata peitellä millään :)

7. joulukuuta 2008 klo 16.03  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Olet nytkin nätti, mutta aina kun blogissasi on vilahtanut kuviasi pitkähiuksisena, mietin aina, että ooooh! Jos olisin sinä, pitäisin aina tuollaiset pitkät, punertavaa hehkua olevat hiukset :)) Tuo otsis-/polkkayhdistelmä on välillä jotenkin tahattoman humoristinen yhdistettyinä hassuihin vaatteisiisi...

10. joulukuuta 2008 klo 14.26  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

otsis pois! sulla on tosi kauniit kasvot ja mun mielestä se peittää niitä turhaan. näytät ainakin kuvissa paljon paremmalta ilman :)

22. joulukuuta 2008 klo 21.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu