Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Linnan juhlat 2008

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Linnan juhlat 2008

Näin aluksi, kiitos edelliseen postaukseen tulleista inspiroivista hiuskommenteista. Nyt taidan tosiaan tehdä niin, että kasvatan otsatukan pois, hiukan lisää pituutta yleensäkin ja punertavanruskea hiusväri. Ensin kuitenkin tämä rasittava otsiksen kasvatus ja sitten vasta muut muutokset:)

Jätin eilen tyypilliseen tapaani Linnan juhlat katsomatta (mielestäni sinne pitäisi pyrkiä kutsumaan mahdollisimman paljon sotaveteraaneja ja kansanedustajat esimerkiksi voisivat kukin osallistua vain kerran neljän vuoden kauden aikana.) ja vietin tuon kättelyajan ystävän pukkujouluissa.

Kävin kuitenkin tänään kurkkimassa eilisen pukuloistoa ja kyllä sieltä aika nopeasti löytyivät suosikit ja inhokit.

Suosikit 2008 (ei järjestyksessä)

Anna Abreu




Tämä kauniin keltainen sifonkiluomus oli kiva yllätys! Täytyy myöntää, että etukäteen omasin aikamoisia epäilyksiä neidon puvusta mutta olipas kiva olla väärässä. Mielestäni kirkas keltainen väri ja vyötäröä koristava musta pitsi olivat Annalle aivan nappivalinta. Myön kampaus ja meikkki olivat juhlavat mutta 18-vuotiaalle kantajalleen sopivat. Ainoa oma kysymysmerkkini osuu Annan bodypantkristallikoruun. Maalaus on todella kaunis mutta muuten kuin lähikuvissa se näyttää hiukan liian paljon epämääräiseltä sotkulta Annan kaulalla. Idea olisi ehkä toiminut paremmin pelkästään selän puolelle maalattuna, jolloin etupuoli ei olisi ollut niin "täynnä"
Kuitenkin, tästä tykkäsin! :)

Mikaela Taivassalo



Ehdottomasti illan kaunein asu oli mielestäni Mikaela Taivassalon vintageleninki. Tämän nappaisin enemmän kuin mielelläni ensi vuoden vuosijuhliin käytettäväksi. Mikaelan kokonaisuus on kaunis ja puvun tyyliä kunnioitettava yksinkertaisine kampauksineen ja helmikaulanauhoineen. Kaunis!

Minna Kauppi



Suunnistaja Minna Kaupin asu ehdottomasti ihastutti. hieman erikoisempi asu on hyvin tasapainotettu hyvin hillityillä asusteilla.

Tanja Karpela (?)



Ei oikeasti aavistustakaan millä sukunimellä tämä neiti (?) kansanedustaja tällä hetkellä kulkee mutta oranssi puku miellytty silti kovasti silmää. Upea väri ja korvakorut:)


Sirkka Mertala



Mertala edusti äärimmäisen kauniissa kantajalleen sopivassa sinisessä asussa. Kiva, että pääministeri on löytänyt vierelleen näin edustavan naisen:)

Noin, siinä olikin sitten ykkössuosikit. Niitä inhokkeja en viitsi listailla, koska eiköhän jokainen vieras ole parhaansa mukaan linnaan pukeutunut:)

Mutta, kuka ihastutti ja kuka vihastutti?

-Jonna

kuvat: iltalehti, iltasanomat ja mtv3

Tunnisteet:

19 kommenttia:

Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Mulla oli samat suosikit, mutta Abreusta en tykännyt. Omaan makuuni liian kirkkaan keltainen, hieman murretumpi sävy olisi sopinut mielestäni paremmin. Nyt oli vähän liikaa "puhtaita" värejä, kun musta tukka, kirkas keltainen ja musta pitsi.. mutta noh, ihan sama, eipä ollut mun päällä :P

7. joulukuuta 2008 klo 20.10  
Blogger Anna kirjoitti...

Sotaveteraanejahan ei vain taida kamalasti enää olla siinä kunnossa, että jaksaisivat tulla linnaan juhlimaan. Valitettavasti.

Abreu ja Kauppi olivat minunkin suosikkeja :D

7. joulukuuta 2008 klo 20.58  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

7. joulukuuta 2008 klo 21.12  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Kauppi oli kyllä valinnut aivan uskomattoman kauniin mekon! Siis rakastuin siihen :D
Anna Abreun mekkoa odotin eniten ja hmm...Olihan se nätti. Se timanttijuttumikälie oli ehkä vähän liikaa sen mustan pitsin rinnalla, mutta kyllä se mekko sopi kantajalleen kuitenkin 8)

7. joulukuuta 2008 klo 21.14  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Abreun bodypainting olisi voinut olla musta. Hopea siinä keltaisen ja mustan asun kanssa oli vähän hassu.

7. joulukuuta 2008 klo 21.40  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aika lailla nuo samat kaunottaret pyöti myös mun suosikkilistoilla. Anna yllätti mutkin positiivisesti!

7. joulukuuta 2008 klo 21.54  
Blogger Christina kirjoitti...

Minä en pitänyt tuosta Minna Kaupin helmasta, mutta yläosa ihastutti kovastikin. :)

Se vanhoista verhoista tehty mekko oli myös aika upea, mutta upeampi olisi vielä ollut jos malli olisi ollut hieman toinen.

7. joulukuuta 2008 klo 23.31  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Anna Abreu ja Minna Kauppi onnistuivat kyllä hyvin :D

8. joulukuuta 2008 klo 9.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sirkka mertala oli mun lemppari! aivan ihana, jalo, majesteettinen ja hienostunut mutta silti sellainen "lämmin" vaikutelma. muut ei yltäneet lähellekään.

..paitsi maria guzenina oli jumalaisen kaunis, mutta melko yksinkertainen.

8. joulukuuta 2008 klo 11.12  
Blogger Camilla kirjoitti...

Tuli naurettua erästä todella humalaista pariskuntaa, jotka hoippuivat tanssilattialla miten sattuu. =D Annan tekemä virhekin sai osakseen aplodeja!

8. joulukuuta 2008 klo 13.04  
Blogger May kirjoitti...

En ehtinyt nähdä kuin Karpelan, jonka asu minusta olisi ollut vieläkin upeampi hiukkasen pienemmillä korviksilla tehostettuna. Ja olipas sillä kuohkea kampaus... Minna Kauppi oli kyllä upea, Anna Abreun leningistä en lainkaan tykännyt. Silti ultimatebointsini menevät kyllä S. Mertalalle. Siinäpä tyylikäs ja oman arvonsa (ja tyylinsä) tunteva aikuinen nainen.

ps. on niitä sotaveteraaneja vielä vaikka kuinka, mutta esim. Kaunialan sotavammasairaalaa edustaa silti vuosittain vain yksi veteraani saattajineen. Vaikka vähenemään päinhän tuo joukko on.

8. joulukuuta 2008 klo 23.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan aiheeseen liittymaton: ootko nahnyt Britney Spearsin Womanizer-biisin musavideon? Naytat taysin samalta kuin Britney mustassa peruukissa, ja punaistenkin hiusten kanssa tulee Briitusta ihan teikalainen mieleen :)

8. joulukuuta 2008 klo 23.04  
Blogger Peippo kirjoitti...

Mäkin yllätyin Abreun asusta, tosin en välttämättä iloisesti. Mulla ei ole yhtään kunnioituksen rahtustakaan jaossa sille tyypille, tässä maailmassa on ihan tarpeeksi teini-idoleja muutenkin. Sitä paitsi tyyppi on mua 2 vuotta vanhempi! Ei niin nuorta saa Linnaan kutsua juhlimaan. Mutta myönnettävä on, että asu oli nätti.

Kaupin asu kiinnitti mun huomion, helma oli varsin veikeä. :D Tykkäsin siitäkin. Karpelan mekko oli kanssa nätti, mulla sen naisen on täytynyt käydä rasvaimussa. Noin isoja + pullistettuja rintoja ei saa pidettyä laihduttamalla. Tai sitten sillä oli tosi tiukka korsetti. Naisparka, miten se sitten pystyi syömään? Liian isot korviksetkin oli vähän inhotus.

9. joulukuuta 2008 klo 15.35  
Blogger Peippo kirjoitti...

Siis en välttämättä yllättynyt Abreun asusta iloisesti, koska olin valmistautunut hurjaan "hyi hitto ton Abreun asua, kato ny!!" -vatvomiseen. :D Hyvä kun selitän mielipiteeni loppuun asti...

9. joulukuuta 2008 klo 15.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä kommentoida tuota Abreaun mekkoa. Pelkkä keltainen mekko ja pitsit olisi ollut ok, mutta että pitää siihen sitten sulloa bodypainting -juttu??? Liika on aina liikaa. Ja vielä hopean värinen, missähän on ajatus ollut? Voivoi.

10. joulukuuta 2008 klo 7.39  
Blogger Riikka kirjoitti...

Hassua, miten samoista puvuista omaan blogiinikin kirjoitin :D. Meillä on hyvä maku ihan selvästi!

Annan timanttijutusta sain kivan linkkivinkin blogiini, luepa, mitä sen tekijä kirjoittaa: http://saapra.blogspot.com/2008/12/612.html

Hopea väri ei ehkä ollut tosiaan onnistunein, sillä keltainen-musta -puku olisi kaivannut jotain yksinkertaisempaa tai eri väristä. Nyt koru vei liikaa huomiota vyötärön upealta pitsiltä.

10. joulukuuta 2008 klo 18.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä inhosin Abreun pukua. Keltainen ja pitsi olivat okei, mutta vyö näytti hooämmältä vetäistyltä ja hopeinen painting toi ehkä liian usean värin. Ottaen huomioon, että neito itse oli luonnehtinut asuaan "yksinkertaiseksi" ja tyylikkääksi.

Tanjan pukua rakastin väreineen kaikkineen. Kaupin puvun helmassa oli totuttelemista, mutta loppujen lopuksi rakastin sitäkin.

10. joulukuuta 2008 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Karpelan puku oli kyllä kullan värinen ei oranssin. :)

Tuo Mikaelan puku on kyllä ihana. Rakastan! Sopisi muuten sulle tosi hyvin! :)

10. joulukuuta 2008 klo 22.14  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Pakko nillittää myös tosta Abreusta. SItten nykyäänhän noita korusuunnittelijoita kiitellään tosi paljon, mutta etiketin mukaan ei saisi pitää mitään koruja kaulassa. Eli korvikstet, rannekorut jne. oikein, kalakoru ei. Ainoastaan ohut ketju saa olla, jos on :D siitä syystä kyseenalaistin sen body paintinkin. Minusta se olis ollut niin ihana ja tyylikäs ja yksinkertaisen elegantti ilman sitä turhaa härpäkettä :(

Mertala oli tosi hyvin valinnut pukunsa. En vieläkään voi uskoa, että se nainen on alle 45-vuotias siltikään. Mutta edustava on. Karpela oli ihana. oli se mekko sitten oranssi tai kulta.

11. joulukuuta 2008 klo 0.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu