Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maybe it's Maybelline

lauantai 24. tammikuuta 2009

Maybe it's Maybelline

Kuten tuossa aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, jäi Maybellinellä vietetystä aamiaisesta käteen (pinkeän vatsan lisäksi) myös pussillinen meikkejä. Tämä taas oli minulle aivan erityisen kiva juttu koska suurin osa meikkipussini asukkaista sattuu jo valmiiksi olemaan juuri kyseistä merkkiä. Suurin osa pussin sisällöstä pääsi heti kokeiluun tavallisen arkimeikin sutimisessa, joten jaanpas nyt teillekin omia huomioitani:) Lisäksi olen myös saanut pyyntöjä esitellä peruspäivämerkkini, joten olkaapas hyvä! (mitään kohta kohdalta meikkipostausta en vain voi esitellä, koska te siellä ruudun toisella puolella vuodattaisitte vain suolaisia kyyneleitä onnettomasta sähellyksestäni)

 

(huomatkaa väärinpäin oleva meikkirasia;) )

EYE STUDIO QUAD- luomiväri. Oma palettini sävyt hehkuvat söpöissä roosan sävyissä. Nätit sävyt mutta hiukkasen pelokkaana kokeilin punasilmäefektin pelossa ( joo, olen 24-vuotias ja olen eläessäni käyttänyt ehkä ainoastaan kolmea eri luomivärisävyä...). Sävy olivat kuitenkin niin hentoja, että vahvankaan sutimisen takia en näyttänyt kolme erää turpiinsa saaneelta nyrkkeilijänaiselta. Suurin plussa tässä tuotteessa oli kuitenkin rasian pohjassa oleva "kartta" siitä mihin kohtaan ja missä järjestyksessä eri värit lätkäistään luomelle. Huh, tuntuu kuin olisin päässyt sisälle johonkin salaseuraan. En tosiaankaan ole syntynyt meikkisuti kädessä;)

 

PURE.BLUSH MINERAL-poskipuna. Oma aikaisempi poskipuna jakelikin juuri viimeisiä värejään, joten tämä tuli hyvään tarpeeseen ja oli myös samalla ensimmäinen kosketukseni näihin paljon kohuttuihin mineraalimeikkeihin. Eihän tästä ny mitään ilkeää keksi. Väri oli hyvä, tarttui nätisti ihoon ja jätti sellaisen kivan kuulaan vaikutelman (tai siis, tottahan toki mä aidostikin olen sellainen kuulaankaunis)

 

Superstay PowerGloss- huulikiille. Ympäri vuoden kuivien huulien vuoksi käytän harvemmin mitään muuta kuin vanhaa kunnon vaseliinia. Tämä tuote lupailee pitää huulet kiiltävän värin lisäksi myös kosteina. Aika kovat puheet tuollaisella pikkuisella putkilolla siis;)  Omalla kohdallani kävi niin, että kosteus pysyi kuin pysyikin sellaiset kolmisen tuntia, mikä on taas paljon paremmin kuin mitä uskalsin odottaa. Värin 12-tunnin pitävyydestä en siis voi sanoa mitään, koska tuli itse pyyhittyä väriä pois vaselinia mätkiessä. 

 

Watershine-huulipuna pääsi testailuun ihan puhtaan uteliaisuuden vuoksi. Kun en ikinä edes käytä huulikiiltoja, niin arvatkaas vain, että kuinka usein sitten käytän huulipunaa;) Oli ihan mielenkintoinen kokeilu, joka alkoi siitä, että millään olisi halunnut pilata huulipunan nättiä muotoa;) Päästyäni vihdoinkin ylitse tästä hetkellisestä visuaalisesta säästäväisyydestä levitin punat vaseliinini päälle saaden aikaiseksi oikein kunnon Angelina Jolie-huulet. Oih, näytin ihan kuin olisin pusutellut viimeiset pari tuntia (Bradia tietty). Tää olikin kiva yllätys ja voisin koklata uudelleen!

Meikki piti myös sisällään: 

 

( Max FactorMasterpice, Maybelline dream matte mousse, Maybelline Expression Kajal)

Nyt postaus ajastukselle ja katselemaan The Officea (jenkkiversio). Ihan parhautta tuo sarja:)

Mitä kuuluu päivämeikkiisi?

-Jonna

kuvat

kuvat

20 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo Dream Matte Mousse -vaahtomeikkivoide on mun suosikki. Ja ainoa meikkituote jota käytän päivittäin, muuta vedetään naamaan sitten fiiliksen mukaan, jos vedetään. Olen valitettavan laiska näissä meikkaushommissa. :)

24. tammikuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Chérie kirjoitti...

Kivoja meikkejä, olen itsekin katsellut tuota Dream Matte Moussea..

24. tammikuuta 2009 klo 12.11  
Blogger Roosa kirjoitti...

Mulla tuo Matte Mousse on ihan liian kuivattavaa, ei toimi :S Nestemäiset on tähän mennessä pitäny kaikkein parhaiten, tosin mineraalimeikit on vielä täysin kokeilematta :)

24. tammikuuta 2009 klo 12.20  
Blogger Emma kirjoitti...

Mäkin luotan huulimeikissä loppuun asti vaseliiniin - parempaa ei olekaan. (: Mulla on niin hervottomat huulet muutenki, että vierastan niiden korostamista enää enempää millään punilla, saati sitten kiiltävillä sellasilla. :p

24. tammikuuta 2009 klo 13.43  
Blogger Jonna kirjoitti...

greta: tuo on kyllä ihan paras tuote. en pärjää montaakaan päivää ilman:)

cherie: anattaa kokeilla, ainakin omalle iholle sopii ihan mielettömän hyvin:)

Roosa: Hassu juttu, koska mun äärimmäisen atooppiselle iholle sopii ainoastaan toi dream matte. Nestemäiset kuivattaa ihan kamalasti vaikka niihin sekottaisi rasvaa mukaan:(

Rubio: Vaseliini on kyllä pakollinen kestosuosikki:D

24. tammikuuta 2009 klo 13.50  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Voi vitsit kun sait paljon meikkejä! Just tuommosia perusjuttuja.. En oo tainnu kokeilla mitään noista, paitsi matte moussea.
Niin ja alunperin piti kommentoida The Officea, mää tykkään alkuperäisestä kun siinä on ihana Ricky Gervais :D En oo jenkkiversiota katsonut, pitäis varmaan kun kehuja on saanut :)

24. tammikuuta 2009 klo 14.17  
Blogger Camilla kirjoitti...

Perus päivämeikkiini kuuluu lumenen meikkivoide, make up storen kulmaväri, kulmakarvavaha, kolme eri (ruskean) sävyistä luomiväriä, eyeliner ja ripsiväri. =)
juhlameikkiin saakin sitten upotettua aikaa ja paljon enemmän tuotteita. ;)

24. tammikuuta 2009 klo 17.53  
Blogger elina kirjoitti...

itselle en jaksa edes ripsaria laittaa. juhliin laitan kylä, mutta en arkena. Ennen käytin sitä päivittäin, nykyjään ei niinkään. Ja sitten laitan valokynää, sekä puuteria... ja ehkä luomiin jotakin;)

24. tammikuuta 2009 klo 18.43  
Blogger Jonna kirjoitti...

Pineaaple Penguin: Mietin, että kun toi jenkkiversio on katsottu (apua, ei saa loppua ikinä) niin sitten siirryn siihen brittiläiseen:)

RagDoll: Mulla on sellainen ongelma, että en osaa meikata kovinkaa kauan. 10 minuutin jälkeen loppuu vain tekeminen ( ja tämä ei siis tarkoita, että sen jälkeen näyttäisin jo niin hyvältä, vaan taito loppuu kesken) :)

ginger: Mun on ihan pakko laittaa ripsaria, kun niitä ripsiä on tyyliin joku kolme yhteensä, niin pakko saada jotain näkyvyyttä:D

24. tammikuuta 2009 klo 19.36  
Blogger Stylespot kirjoitti...

Poskipuna näyttää aika kivalta...tuollaista riittävän "heleää" pinkkiä on vaikeaa löytää. Yleensä ne on taitettu jotenkin kummallisen tunkkaisiksi.

24. tammikuuta 2009 klo 19.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä muuten peität tummat silmänalusesi? Kun muistan, että oot täällä blogissa maininnut, että sulla on tummat silmänaluset.

Sitten semmosta olisin kysellyt, että minkälaisia oikiksessa opiskelevat ihmiset on? Tiedän, tosi tyhmä kysymys, koska tiedän, että ne on ihan tavallisia ihmisiä, jotka on vaan jaksaneet tehdä paljon töitä pääsykokeisiin lukiessaan...

Mutta siis, muistaakseni jossakin postauksessa mainitsit oikislaiset ei-niin-positiivisessa mielessä...
Onko olemassa mitään stereotypiaa oikislaisista?
Onhan ihmisten "jaottelu" tosi typerää, mutta oon huomannut, että kyllä eri aloja opiskelevat ihmiset on jollakin tasolla keskenään erilaisia...
En sitten tarkoittanut tätä mitenkään pahalla! Ihan vaan siksi kyselen, kun oon EHKÄ hakemassa nyt keväällä oikikseen...

24. tammikuuta 2009 klo 20.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

Lovely: tuo poskipuna oli muuten tosi kivan värinen. Juuri sellainen heleä pinkki:)

Anonyymi: Mulla on tosi herkäst silmänaluset reagoimaan univajeeseen mutta nyt työttömänä olen saanut niin paljon unta, että pelkkä meikkivoide riittää. Silloin kun on paljon unta ja stressiä nin käytän sellaista aivan parasta ainetta kuin Makeup Storen peiteväri (pieni purkki on jotain 17 euroa mutta todellakin sen arvoista!)
Ihmiset oikiksessa. Suurin osa ihmisistä koulussai on oikein kivoja! Oikislaiset on myös TODELLA sosiaalisia, joten ina löytyy juttuseuraa. Olen ehkä kritisoinnillani viitannut ihmisten joskus hiukan liiankin laskelmovaan mieleen, joka esiintyy pakonomaisena verkostumisena ja ehkä liian selvänä oman hyödyn tavoitteluna. Tietty, saatan itse olla vain vähän liian herkkänahkainen. eihän kunnianimossa mitään phaa ole:) Jos oikeustiede kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi hakemista:)

24. tammikuuta 2009 klo 21.28  
Blogger Lia ♥ kirjoitti...

mulla ois sulle haaste mun blogissa ;D

24. tammikuuta 2009 klo 22.13  
Blogger Pinja kirjoitti...

Meikkaan arkena tosi niukasti ja oikeastaan vain silmät. Arkimeikkiin kuuluu ripsari (Isadora, vedenkestävä), eyeliner (tällä hetkellä käytössä Lumenen Unique eyeliner) tai vaihtoehtoisesti musta kajal (käytössä nyt poikkiksen äidin lahjoittama Lancomen kynä) ja valkoinen kajal alaluomen sisäpuolelle (nyt käytössä joku Lumenen kynä). Lisäksi jos jaksan, niin töpöttelen vähän meikkipuuteria nassuun. Yleensä en jaksa.

25. tammikuuta 2009 klo 11.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Umhumh... Useimpina päivinä meikkiin kuuluu valokynä, samainen peitevoide tummia silmänalusia varten kuin sinulla, Body Shopin kosteuttava meikkivoide, samaisen firman "väritön" puuteri, poskipuna, luomivärit mielialan mukaan, ripsiväri ja huulikiilto. Kulmakynäkin useimmiten. Olen todella huono piirtämään minkäänlaisia rajauksia, joten ne jäävät monesti pois.

25. tammikuuta 2009 klo 17.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jonnajonnajonnaaa!!!! huh huh, tajuatko millaisen palveluksen teet multijättikorporaatio maybellinelle kun mainostat niitä noin isolla jutulla ilman mitään korvausta?? näkyvät kuvat ja tuotteiden nimet isolla. Tollaset isot yritykset käyttää miljardeja markkinointiin. Ja sä kirjoitat ihan vapaaehtoisesti ilmaiseksi. Ja sun blogia lukee satoja maybellinen potentiaalisia asiakkaita päivässä. !!!! Sun pitää saada tosta rahaa!!!!!!!!!!!
- pannis

26. tammikuuta 2009 klo 15.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tarkoita pahalla mut sun täytyy olla puupää et teet tota ilman korvausta. Unexeptable! Ei ilmaisella brunssilla noin hyvää mainontaa korvata!

26. tammikuuta 2009 klo 15.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

-yhä pansu siis... :)

26. tammikuuta 2009 klo 15.24  
Blogger Jonna kirjoitti...

pannis: Toivottavasti sä annukkapannukka rauhoituit vähän meidän puhelun jälkeen:D oot söpö.

26. tammikuuta 2009 klo 20.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

pannis: ja lue tästä lähtien myös teksti senkin ääliö.

26. tammikuuta 2009 klo 20.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu