Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pitsitunikajuttu

lauantai 10. tammikuuta 2009

Pitsitunikajuttu

Tänään oli kirppisaamu. Tämä on hiukkasen yllättävää, koska kotiuduin Twilight-uusinnasta ja sen jälkeisiltä "purku-drinkeiltä" vasta yhden aikaan yöllä. Ei siis ollut ihan ideaaliyöunet takana, kun tallusteltiin kaverin kanssa yhdeksän pintaan Vallilan kirppikselle sisään. Oli muuten huono tarjonta tänään (tai sitten aikaisemmat olivat napsineet kaiken hyvän päältä). Löysin vain yhden ostamisen arvoisen toppi/tunikan mutta se onkin sitten aivan yli-ihana! Valkoinen söpöys on alkujaan Asokselta ja täysin käyttämätön. Viiden euron hinta ei siis tuntunut laisinkaan kohtuuttomalta ja tiedän sen luissani, että tästä tulee kevätkesän ykkösvaate:)

Meikittömän naaman ja oudolla sykerökasalla olevat hiukset voittekin sitten kiltisti jättää huomioimatta. Oli aamulla sen verran silmät ristissä, että en vähäisen jäljellä olevan näkökykyni suojelemiseksi viitsinyt edes yrittää sutia ripsaria. Se on vain todettu liian monta kertaa, että jos yritän meikata väsyneenä, niin kajaali tai ripsiväri tulee tökkäistyä suoraan pupilliin, parhaassa tapauksessa molempiin;)

 

 

Sitten pitää vielä pölistä hiukkasen siitä Twilightin toisesta katselukerrasta. Ensinnäkin pidin leffasta yhtä paljon näin toistamiseenkin tapitettuna. Rasittava homma leffaelämyksessä oli vain ne hihittävät, kiljuvat ja kovaäänisesti itkevät (?) tytöt meidän takana. Argh! Edellisellä kerralla en tähän ilmiöön törmännyt ollenkaan joten oli aikamoinen järkytys huomata, että koko leffan ajan kuului sellaista hihittävää taustahälinää. Uh, olen ihan liian vanha hymyilemään ymmärtäväisesti sille, että MINUN leffanautintoani häiritään. (Plus, juteltiin kaverin kanssa, että ei me oltaisi mitenkään voitu ääneen läähättää suu auki, kun muuten olisi valunut kuolavana kivalle puserolle;) )

Nappasin muuten leffan lopusta itselleni uuden jumitusbiisin. Ihan hyvä, koska nyt alkaa vihdoinkin tulla Lenka ja Travis jo korvista ulos:)


Flightless Bird/American Mouth by Iron and Wine

Kivaa lauantaita!

-Jonna

Tunnisteet:

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

KIvan näköinen paita, nuo pitsit ovat todella kiva yksityiskohta :)

10. tammikuuta 2009 klo 14.27  
Blogger Turun Tilda kirjoitti...

Huippulöytö, Jonna!!! Odotan innolla kevätkuvia :D

10. tammikuuta 2009 klo 14.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wou, Iron and winea Twilightissa ja vieläpä hyvä biisi. Täytynee siis tsekata leffa joku kerta ;)

Ja kiva tunikamekko!

10. tammikuuta 2009 klo 17.18  
Blogger Mea kirjoitti...

Mulla oli ihan sama ongelma kun kävin kattomassa Twilightin. Ok, olen itekkin vasta 16, mutta mua kanssa ärsyttää se nauraminen ja hihittely ja "iik, edward cullen on täydellinen mies.. eiku ryan sheckler.. eikä kun johnny depp" juttelu selän takana. ARGH! Miksei kukaan enää nauti leffasta ihan hiljaisuudessa? Eihän sitä leffaa voi edes kattoa kunnolla jos höpöttää koko ajan..?

10. tammikuuta 2009 klo 18.41  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihana tunika!

10. tammikuuta 2009 klo 19.19  
Blogger Joa kirjoitti...

Äh, munkin on pakko mennä kattoo se uudestaan. Joskus myöhemmin tosin, koska itsekin jouduin kärsimään KOKO AJAN hihittävistä tytöistä ja vierustoverin piereskelystä. Yhh!

10. tammikuuta 2009 klo 19.19  
Blogger Suvi kirjoitti...

Tuo biisi löytyy Twilight soundtrackilta. Koko levy on tosi hyvä. Kannattaa hankkia.

10. tammikuuta 2009 klo 19.32  
Blogger Marika kirjoitti...

Tunika on kyllä aivan älyttömän suloinen. :) Juuri sopivasti yksityiskohtia.

10. tammikuuta 2009 klo 20.54  
Blogger Camilla kirjoitti...

En ymmärrä, että miksi ihmiset menee elokuviin, jos haluaa keskustella henkeviä siinä samalla. =D Se on raivostuttavaa.. Sama fiilis oli torstain jääkiekkomatsia katsellessa, kun takanani istui joku rääväsuu tyttö, jonka jokatoinen sana oli vähintään kirosana. Mukava huomata, ettei ihmisillä ole tapoja,vaikka vieressä istuu muutaman vuoden ikäisiä mukuloita.

10. tammikuuta 2009 klo 21.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä olen aivan totaalisen rakastunut twilightiin nyt. että että, taidanpa minäkin sen käydä katsomassa toisenkin kerran ja dvd nyt ainakin on pakko ostaa.

minulla oli myös twilightiä katsoessa sellaisia tyttöjä takapenkillä jotka hihittelivät hivenen turhan kovaäänisesti. ärsyttävää. pitäisivät sen suunsa kiinni.

10. tammikuuta 2009 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet mun mielestä aivan tavattoman kaunis!:-)

10. tammikuuta 2009 klo 21.41  
Blogger Pupu kirjoitti...

Soma tunikamekkonen:) Mää taian jättää tuon Twilightin kattomisen tänne kotisohvalle, niin saa olla ilman teinien mölinöitä:) Mutta ihan ekaksi luen vielä ne kaks osaa!

11. tammikuuta 2009 klo 2.46  
Blogger Chérie kirjoitti...

Hieno paita! Twilight ei VIELÄKÄÄN tullut tänne meidän tuppukylämme leffateatteriin:(

11. tammikuuta 2009 klo 12.38  
Blogger Christina kirjoitti...

Aikamoinen sattuma, sillä kävin juuri tänään katsomassa Twilightin uudestaan ja meille oli sattunut ehkä koko leffateatterin huonoimmat paikat - kamalia kihisijöitä oli sijoittunut sekä viereen että eteen. Tosin tuskinpa kukaan siitä salilta näiden hölösuiden jutustelulta säästyi. Tosi raivostuttavaa.

11. tammikuuta 2009 klo 20.41  
Blogger Christina kirjoitti...

Ai niin, ja tunikahan on mitä suloisin. :) Tässä leffahöpöttelijöiden raivostuttamana unohdin ehkä koko kommenttini olennaisimman asian. :D

11. tammikuuta 2009 klo 20.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sini: Kiitos! Tykkäilen ihan hirmuisesti tästä:)

Turun Tilda: Ah, mulla on jo noin viisi kokonaisuutta kerätty tunikan ympärille kevättä varten:D

Anonyymi: Leffatriviaa: biisi valittiin leffaan Bellaa esittävän Kristen Stewartin ehdotuksesta:)

Meguli: Argh! Teki niin mieli heittää limut niiden tyttöjen päälle. Rasittavaa!

SL: Kiitos!!

Joa: Uh, sulla on ollut kyllä aika epämukavat olot siellä leffassa:D

suvi: On muuten järkyttävän hyvä soundtrack! Olen kuunnellut sitä tässä viikonlopun aikana:)

Marika: kiitos! Tykkäilen kovasti tästä:)

RagDoll: Ymmärrän itse pari kuiskausta leffan aikana mutta että pitää aukoa sitä turpaa koko saamarin kaksi tuntia! huh, kun paloi hermot:D

jii: Ah, Twilight:) dvtä katsoessa ei sitten ainakaan tarvitse kärsiä muiden kikatuksesta:)

Anonyymi: Oi, kiitos:)

PupuLihavisto: mutta uih, sitten menetät Rob Pattinsonin suurennetut kasvot. Leffa kannattaa tsekata teatterissa lähes pelkästään harvinaisen mieskauneuden vuoksi;)

cherie: Ei vieläkään! Apua, karkaa lähimpään isoon kaupunkiin:)

Christina: Taitaa siis olla aika tyypillinen ilmiö tämän leffan ollessa kyseessä:D

11. tammikuuta 2009 klo 21.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu