Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Copycat

maanantai 16. helmikuuta 2009

Copycat

Vaikka olen varsin tyytyväinen tähän vaatimattomaan taviselämääni, pääsee pieni kateudenpoikanen silti toisinaan pesimään tuonne takaraivon kohdille. Yleensä tämä tapahtuu kauniiden ja rikkaiden tähtösten asukuvia ihaillessa. Voi, kun omakin lompakko olisi samanlainen pohjaton kaivo kuin näillä neitosilla!

Vihreän peikon kanssa taistellessa pitääkin muistaa, että vaikka oma pankkitili onkin yksi alisyötetty ruiku voi sen kivan tyylin kopioida omaan kaappiin pienemmälläkin rahalla:)


Vanessan ensi-iltamekossa viehättää erityisesti mekon kaunis malli. Yksiolkaimiset mekkoset ovat onnistuneet aivopesemään minutkin ja sellainen saisi mielellään ilmaantua päälleni heti kun tuo jäätävä viima väistyy kevään tieltä. Asoksen mekko kustantaa hiukan alle sata euroa eli varmasti vähemmän kuin High School Musical-neidin päällä näkynyt luomus:)

Kristen ei vain päässyt pusuttelemaan maailman seksikkäintä vampyyria, vaan onnistui myös kiskaisemaan Twilightin Lontoon ensi-iltaan rasittavan kivan asun. Asoksen mekko vie lompakosta 87 euroa:) Tuollaista Kristenin mekon kiiltävää materiaalia ei ollut tarjolla mutta sen verran pitänee joustaa kun mekon hinta tipahtaa satoja euroja;)

Taylor esiintyi jonkin aikaa sitten liehuvassa sifongissa (ja aivan kamalassa meikissä; ). Asoksen mekko vastaa Taylorin unelmaa väritykseltään ja materiaaliltaan. Pituus jää vajaaksi,mutta ehkäpä 79 euron hinta hyvittää puuttuvat sentit:)

Kopioitko tarkoituksella vai alitajuntaisesti?

-Jonna

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Tillikka kirjoitti...

Onpa ihanan näköisiä mekkoja!:) Olen vähän miettinyt tollaista yksiolkaimista mekkoa ylioppilasjuhliini:) Olen ihan hurahtanut niihin:)

16. helmikuuta 2009 klo 22.16  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kivoja mekkoja - varsinkin nuo kaikki yksiolkaimiset. Tuo asoksen vihreä mekko on tosi nätti - ja samoin Kristenin musta mekkonen. :)

16. helmikuuta 2009 klo 23.46  
Blogger winda kirjoitti...

Toi alin asoksen mekko on jopa kauniimpi kuin esikuvansa :) Joskus kopioin tarkoituksella, mutta yleensä enemmänkin alitajuntaisesti, kun on nähnyt jonkun ihan kivan jutun sata kertaa, alkaa siitä itsekin pitää niin paljon että on pakko saada. :)

17. helmikuuta 2009 klo 12.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tillikka: Yksiolkaimiset ovat kyllä kivoja. Itse lämpenin niille vatsa nyt tänä vuonna:)

Christina: Kristinin mekko on kyllä ihan unelma! tuollaisen kun saisi:)

winda: Tykkään myös tuosta asoksen mekosta enemmän kuin Taylorin päällä olevasta:)

17. helmikuuta 2009 klo 16.42  
Blogger Peippo kirjoitti...

Ihastelin itsekin tuota Kristenin mekkoa jo aiemmin. Tuollaisesta olisin valmis maksamaan mansikoita!

...tai no, ehken ihan. :D

19. helmikuuta 2009 klo 15.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu