Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kokofarkussa

perjantai 13. helmikuuta 2009

Kokofarkussa

Tänään Pizza Hutissa (kun näkee vanhoja kavereita saa vähän herkutella) istuessani kirosin sen urheilun ja terveellisen elämän cheerleaderipikuveljeni sinne kaikkein alimpaan helvettiin. Siellä minä siis istuin. Kaksi ihanaa kaveria vieressä ja höyryävä pizza edessä kun vatsaan rupesi sattumaan. Väkisin nassutin pizzani melkein loppuun ja paha olo vain lisääntyi. Koska jaoimme kaverini kanssa pizzat puoliksi ja tämä pysyi täysin terveenä, niin tuskinpa siinä pizzalätyssäkään mitään pöpöjä oli. Olen myös tässä viimeisen viikon aikana huomannut, että jokainen suuhun eksynyt herkumpi juttu kostautuu pahana olona. En tiedä onko tuo paha olo henkistä vai fyysistä, tulos veljen saarnoista vai siitä ruokaohjelmasta mutta aika yllättävä oire se kyllä on. Olen koko ikäni popsinut ties mitä rasvaista ja sokerista roskaa ja nyt muutaman viikon terveyskuurin jälkeen vatsani on jo kääntänyt selkänsä vanhalle ruokaelämälle. Hei masu, etkö muista niiä hyvä aikoja mitä ollaan vietetty Big Macien ja donitsien kanssa?!

Noh. Ehkä tämä pitäisi tulkita positiiviseksi asiaksi. Kohta varmaan himoitsen kuola suupielessä valuen porkkanoita ja kaalia. 

Tänään oli muuten tämän vuoden pahin vaatekriisi. Mikään ei kelvannut. Kahden tunnin vaatekaapin mylläyksen ja parin itkupotkuraivarin jälkeen löysin lopulta epämääräisen farkkumekkomytyn, jonka tunnistin marraskuussa ostetuksi käyttämättömäksi alelöydöksi. Huh. 

 

Mekko - Lindex-Vyö-poikakaverin vanha

Ja sitten päivän ylivoimaisesti kivoin juttu: Pääsin tänään tekemään alustavaa tuttavuutta ystävälle muutaman kuukauden päästä ilmaantuvan söpön paketin kanssa:) (ja nyt HUOM. Kuvassa kaverin paketti. Omaa ei ole tulossa:D )

oih!

( ja kuvan ilme on elämän ihmeestä mykistynyt, ei surullinen)

-Jonna

ps. Hahaha, käytiin muuten katsomassa Twilight. Kun tuleva mamma kerran halusi, niin eihän me kaksi muuta nyt voitu asettua vastahakoon sellaisen hypersöpön vauvamahaisen kanssa;D

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Multa löytyy muuten sama mekko!

ja ihana paketti on kaverillesi tulossa!:)

13. helmikuuta 2009 klo 21.54  
Blogger Sia kirjoitti...

Onneksi oli kaveri raskaana. Muuten et olisi varmasti taipunut hänen tahtoonsa ;)

T. Yksi, joka miettii josko teini-ikäinen pikkusisko innostuisi uusintakierrokselle Forksiin. Näin yli-ikäisenä olis noloa mennä itsekseen, verukeseuralaiset kunniaan!

13. helmikuuta 2009 klo 23.14  
Blogger Madde kirjoitti...

Oih, olisinpa minäkin noin kaunis (ja rintava. :D)

14. helmikuuta 2009 klo 0.32  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Samoja tuntemuksia on ollut täälläkin! Viime syksynä pistin omat tottumukseni aikalailla remonttiin. Liikuntaa olen aina harrastanut paljon (paitsi tänä keväänä harjoittanut lähinnä vain sormilihaksiani semman parissa), mutta tykkään herkuista enkä koskaan ole ajatellut mitään hiilareita ja proteiinia. Sitten kun remontin jälkeen vetää jotain epäterveellistä, niin mun elimistö ainakin reagoi ja esim. irtokarkeista tulee huonompi olo nopeammin kuin yleensä, samoin kaikki rasvainen. Mut se on näppärää, kun oma keho pitää huolen siitä, ettei sitten survota liiaksi mitään huonoa (tietty nyt pitsa silloin tällöin ei kaada maailmaa ;)), kun se viestii sillä pahavointisuudella.

14. helmikuuta 2009 klo 10.04  
Blogger Lovely kirjoitti...

Minulle on käynyt sama juttu kuin sinulle, mutta lihan kanssa. Kun olen rajoittanut lihan syönnin vain kalaan ja kanaan, ei vatsa enää oikeasti kestäkään muunlaisen lihan syöntiä. Tulee oikeasti ihan tooosi huono olo.

Hyvää ystävänpäivää:)

14. helmikuuta 2009 klo 12.10  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Mulla tuli tuo sama olo, kun lopettimme hellun kanssa mättöruoat. Siihen asti oltiin vedetty vaikka ja mitä kaksi kertaa viikossa vähintään tosi huonoa ruokaa. Sitten mie aloin kokkaileen kunnon terveellistä kotiruokaa salaatin kanssa ja sen kuurin jälkeen kerran yritettiin viikonloppuna maistaa grilliateriaa ja huonosti kävi kummallakin. Elimistö vain tykkää paremmasta ruoasta enemmän ja "protestoi", kun sinne lappaa taas sitä paskaa :/ ihan kuin ei ois minkäänlaista lupaa herkutella, himskatti :D

14. helmikuuta 2009 klo 12.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Kiinnostaa sinun kunto/terveyskuuri, voisitko tehdä väliaikatiedotuksen ja vaikka sivuun oman linkin näille sivuille.
Kerrotko tarkemmin vielä ruokavaliosta, mulla ei kyllä tule "huonoja" oireita herkuista, epistä;)
Sirpa

14. helmikuuta 2009 klo 21.29  
Blogger Madde kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste! :)

15. helmikuuta 2009 klo 0.02  
Anonymous tiutiu kirjoitti...

Mäkin oon huomannu alettuani terveyskuurille, että tollaset pizzat, sipsit ym. aiheuttaa nykyään pahan olon :/ se on kyllä varmasti hyvä juttu, mutta jotenki se ärsyttää :D

15. helmikuuta 2009 klo 12.43  
Blogger Joa kirjoitti...

Minulla on pitsan jälkeen aina puoli päivää "taikinavauva" vatsassa, eli maha pömpöttää ja ruoka ei sula. En tiedä johtuuko se vehnäjauhopojasta vai rasvaisesta juustosta, mutta tämä seikka on huomattavasti vähentänyt himoani pitsaan. Mutta joskus on pakko herkutella, huonon olonkin uhalla. :)

15. helmikuuta 2009 klo 14.08  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Se vatsakipu johtuu siitä rasvasesta ruoasta. Nyt kun masu päässyt terveellisen ruoan makuun, niin rasvanen aiheuttaa kipua ja huonoa oloa. On sillä hyvätkin puolensa, ei tule syötyä enää niin epäterveellisesti. ;)

15. helmikuuta 2009 klo 15.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

Cocos: En tajua, miten tuo mekko on jäänyt sinne kaapin pohjalle lojumaan, srhän on oikeasti aika kiva:)

Sia: Hah, siis en tietenkään olisi kyseistä leffaa enää kurkannut ilman raskaana olevaa kaveria:D

Madde: Hah, ei se rintavana olo aina kovin hauskaa ole;D

Rva. Herttainen: Ihan hyvä kyllä jos oma elimistö innostuu valvomaan syömistä. Nyt ainakin öklöttää ajatus mistään tosi rasvaisesta ja saa mun puolesta jäädäkin niin:)

Lovely: Mä olen niin lihasyöppö, että sitä en voi jättää pois mutta jos vatsa tästä lähtien suuttuu liiasta rasvasta, niin käy kyllä mulle:D

sho(e)paholic: noon, on vähän tylsää jos herkuttelu jää huonon olon takia kokonaan mutta toisaalta... ehkä sitä voisi alkaa käsittää herkutteluksi kaiken terveellisen kivan:)

Sirpa: Teen kuntokuurista vielä lisäpostauksia. Omaa palkkia en sivuun laita koska sitten olisi liian isot paineet:D

Madde: kiitos!

tiutiu: Niin, olisi ihan kiva välillä saada herkutella mutta toisaalta, ihan kiva, että limistö toimii ruokavahtina:)

Joa: Mulle tulee nykyisin hamppareisa ja pizzasta oikein sellainen oksennusolo ja nyt tuntuu, että ihan lähiaikoina en ole niitä kyllä syömässä...:)

Ragdoll: joo, ihan kätevää kyllä saada omasta kropastaan terveyspoliisi:D

15. helmikuuta 2009 klo 17.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu