Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blogibileily

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Blogibileily


Blogibileet on ny biletetty ja olo väsy. Koska olen ehkäpä maailman surkein kuvaaja, päädyin vain kanteleman kameraa mukanani mutta varsinainen kuvien ottaminen jäi muutamaa hassuun. Eihän sitä ikinä tajua räpsiä silloin kun on tosi kivaa ja tuolla oli. Tosi kivaa. Iso osa tytöistähän oli ainakin kerran livenä nähtyjä joten kaiken turhan etukäteisjännityksen saattoi jättää turvallisesti pois ja siirtyä suoraan siihen äärettömän kivaan pälätysosuuteen. 

Bileiden ohjelmaan kuului kuohuviinin vauhdittamaa shoppailua, omatoimista ruokailua ja lopulta iltaosuus meille vuokratussa omassa rellestämistilassa:)

Sisi Stockin ihanuudesta lähti mukaan kauan himoitsemani Heidi Klumin keskaripaita. 

Kuohuviini + vaatekauppa = tilin saldon vähentyminen.

Pölläisin tän kuvan Sallalta. Muistelisin, että tässä oli ideana mun mielipide seisomisen tylsyydestä ja jossain vaiheessa asfaltilla istuskelu taas johti outoon vääntäytymiseen. Ja hmnn.. en vain tajua tuota juttu, mikä kuvan mukaan on mun jalkani koska viimeksi kun tsekkasin peilistä, niin tämän neidin jalat ovat kyllä lyhyehkön pyylevät;D

Kuvasta voi yrittää tiirailla myös bileasua, eli asoksen rakasta pallomekkoa ja päälle kasvanutta nahkajakkua:)

Johannan ja Jennin mekkotestailua

Kuvassa ihminen, jolla on muuten tasan yhtä huono huumorintaju kuin mulla;D

Lahja poikakaverille;D 

( tai sit ei)

Kiva päivä loppui ihan liian nopeasti ja omalta kohdalta vielä aiemmin kuin olin suunnitellut. Koko päivän vaivannut vähän huono olo muuttui sitten illalla väsymyksen myötä aika monta astetta tylsemmäksi ja tein lopulta äkkipäätöksen painua kotiin viimeisellä junalla ( noin 20 min ennen junan lähtöä). Ihan hyvä päätös koska junassa iskikin niin hakkaava päänsärky, että bileissä oleilu olisi voinut käydä tosi tukalaksi. Höh. Harmittaa kuitenkin tosi paljon, että tein sellaisen äkkilähdön, että en siitä edes kovin monelle ehtinyt huikkaamaan. Kuitenkin, päivä ja ilta olivat ihan mahtavat, kiitos kaikille!!!

:)

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!! Asiasta kukkaruukkuun... mikä on niiden sivujen osoite jolla olet onnistunut katselemaan Roswelia Suomessa. Itsekkin olen kova fani ja aiemmat postauksesi innoittivat, yritin löytää jaksoja googlettamalla mutta kaikilla sivuilla sanottiin ettei katselu onnistu Suomessa?!

26. huhtikuuta 2009 klo 18.43  
Blogger Tuhlaus kirjoitti...

mä jäinkin harmittelemaan kun sä katosit niin yhtäkkiä. :( Mut kiva oli kyllä nähdä taas!

26. huhtikuuta 2009 klo 20.12  
Blogger Lovely kirjoitti...

Kivaa oli tavata:) Minäkin livahdin jo ensimmäisten joukossa pois, mutta eikös se niin mene, että kannattaa lähteä vielä kun itsellä on hauskaa ja bileet parhaimmillaan:D

26. huhtikuuta 2009 klo 20.33  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ai HUONO?!:D<3

26. huhtikuuta 2009 klo 22.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: apua, kun toi mun henk.koht insinööri onnistui hakemaan sitä mulle jostain :(

Tuhlaus: Joo, olin ihan surkea kun hävisin niin. Tuli vain niin kiirus junaan, että sain ravata aika hyvää vauhtia ( kivaa touhua kipeänä). Mutta, eiköhän tässä joku miitti ole taas ja sinne voitaisiin varata kaksi ( 2) pulloa punaviiniä! :D

Lovely: hih, tää oli mulle ensimmäinen kerta ikinä kun lähden tuossa vaiheessa bileitä! jäi kyllä hiukkasen vaivaamaan menetetty hauskuus. Ja oli tosi kiva tavata!!

MouMou: :D Kerroin just kähäräpäälle sun kaksososetlohkaisun ja se juttu sai kovaa hörötystä aikaiseksi;D

27. huhtikuuta 2009 klo 23.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu