Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vappu09

perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappu09


Vappua on nyt juhlittu ja on se kyllä sitten loppujen lopuksi aina ihan hemmetin kiva juhla vaikka  yritänkin sitä etukäteen kammota. 

Vappuun 09 kuului:

1) Liikaa boolia ainejärjestön tiloissa. ( Ne voisivat ihan oikeasti tsekkailla, että kuinka monetta lasia ollaan hakemassa...)

2) Kaksi McDonalds-reissua. Oih, mäkkisafka vain on parasta!

3) Sen samperin mantan lakituksen missaaaminen mutta toisaalta, mitä kiinnostavaa siinä edes on? Siis mähän en tiennyt ennen kuin pari vuotta sitten, että sitä hemputin seilorilakkia ei edes saa laittaa päähän ennen mantaa. Muistan istuneeni bussissa ja ihmetelleeni kun kenelläkään muulla ei näkynyt lakkia päässä. Ja kellohan taisi olla tuolloin jotain vähän päälle kolme päivällä.... ;D

4) Äänekästä paheksuntaa äpyä tyrkyttäneen teekkarin " en ole amis"-merkkiä kohtaan. Inhoan ihan ylitse kaiken muun tuollaista korkeakouluopiskelijoiden itsensä paremmaksi korotusmeininkiä. Yök. Onneksi lontookamu oli valppaana ja aloitti insinööripojan ripityksen jo ennen kuin tämä tytteli edes heräili tilanteeseen. Ei kai se ole hirmu kivaa rähjätä tuntemattomalle mutta tuo juttu vain saa kiihtymään nollasta sataan hetkessä ja kyllä se poika lopulta myönsi, että ollaan oikeassa ( tai sitten se vain halusi paeta paikalta nopeasti;) )

5) Ihan paras picnic Ullanlinnanmäellä! Oltiin kerrankin varauduttu muillakin eväillä kuin pussiin murentuneella croisantilla. Onkohan tää sitä vanhentumista? Muutaman vuoden päästä olen siellä varmaan jo ensimmäisinä aamutunteina kasaamassa telttaa ja ripustamassa sen kattoon kristallikruunua ( näin tänään myös picnic-teltan, jonka seinillä oli tauluja! )

6) Ihanan söpöt lintukuvoiset tennarini värjääntyivät punaisiksi kun joku liikaa maistellut miekkonen kippasi lasinsa sisällön niiden päälle:(

Photobucket

Mitään hienoa vappuasua ei ole tarjolla, vaan haalareilla ja heidillä jumitettiin koko juhla:)

Mutjuuh, nyt voisi vaikka PAKATA!!!

Oliko kiva vappu?

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Ocean kirjoitti...

Hauskaa tuntuu olleen! :D Ihania kuvia. :)

1. toukokuuta 2009 klo 19.07  
Blogger Pinja kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia! Mulla ainakin oli ihan kiva vappu. Aamulla vielä pelkäsin, ettei illalla päästä mihinkään, kun poikaystävä oli ollut sen verran kipeä viime päivät, mutta onneksi vointi parani ja päästiin uloskin.

1. toukokuuta 2009 klo 19.10  
Blogger Tasha kirjoitti...

Ihanalle kuulostaa vappusi. Ja voi hitto kun alko haluttamaan muffinsseja! :D

1. toukokuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Sirpale kirjoitti...

Magee tuo teekkarimerkki:) OOt näköjään kans oikiksessa, miekin:)

2. toukokuuta 2009 klo 19.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ocean: oli kyllä kiva vappu ja kiitos!

Pinja: Kiva, että poikkis parani ja pääsitte juhlimaan:)

Tasha: Noi muffinit on ihan parhautta!

Sirpale: Juuh, lakia luen myöskin ja tuo merkki on ihan paras!

2. toukokuuta 2009 klo 23.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu