Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Antakaa mulle mökki!

torstai 18. kesäkuuta 2009

Antakaa mulle mökki!

Miksi ei ole mökkiä? Miksi mun suvulla ei ole mökkiä? Miksi kähäräpään suvulla ei ole mökkiä? Mitkä ylipäätänsä ovat prosentit, että kaksi mökitöntä ihmistä edes kohtaa Suomessa? Siis eihän meitä tämän puutteen omaavia voi tässä maassa olla enempää kuin reilu tusina. Blah. Kiva lukea ihmisten facebookmökkipäivityksiä ( jengi voisi muutenkin vähän hillitä itseään sen statuksen kanssa. hei, ihan kaikkea ei oikeesti tartte kertoa. siis kaikki mehukkaat juorut tietty mutta ei tarvitse olla niin yksityiskohtainen sen suhteen mikä sivilisaatio sieltä varpaankynnen alta löytyi.) ja olla itse jumissa täällä aution pääkaupungin kainalossa. Tosi reilua.  Heti kun oon iso ja rikas niin rakennan ( lue: rakennutan) unelmamökin. sitten muutan sinne ja alan hulluksi mökkimuijaksi. 

No. Onneksi huomiseksi on kivaa ohjelmaa. ( ja jos sataa niin haastan sääherran oikeuteen koska picnic käy vähän nihkeähköksi sateessa)

Image and video hosting by TinyPic

Tänään käytiin kähiksen kanssa pyörähtämässä keskustassa leffan merkeissä ( se uusi Julia Roberts & Clive Owen- pätkä. Ihan okei). Me käydään kyllä ihan liikaa leffassa. Huomasin tänään, että oli oikeasti hankala löytää joku elokuva, jota ei olla nähty ja joka kiinnostaisi edes hippusen. ( Vähän aikaa ihan oikeasti harkitsin jotain Jonas Brothers-juttua. Onneksi kähäräpää päätti tässä asiassa käyttää veto-oikeuttaan. Olisin ehkä jopa vähän huolestunut jos se olisi sinne lähtenyt mukaan;) )

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU:

Jakku - H&M

Paita - Second hand
Shortsit - Vanhoista farkuista katkaistut
Kengät - Bianco
Laukku - Asos
Huivi -Lontoo

Tänään tuli myös korkattua alennusmyynnit. Nämä Biancosta parilla kympillä omiksi lunastetut kengät ovat malliltaan tismalleen samanlaiset kuin nuo aina jaloissani viihtyvät valkoiset. Ah, jalat tykkää:) Hauskana yksityiskohtana vielä se, että tuo näiden uusien kenkien kuviointi on tismalleen sama kuin vanhojen kenkieni sisäpuoli:)

Image and video hosting by TinyPic


Kivaa juhannusta kaikille! ( paitsi te mökkeilijät. Te ootte ihan tyhmiä! )

Nyt taidan huudattaa youtubesta vielä hetken aikaa mökkimusaksi ymmärtämääni suomi-iskelmää ja katkeroitua vielä pikkasen lisää tästä mökittömyydestä. Huoh. Haluan järven, saunan ja grillimakkaraa. Haluan jopa ne korvan vieressä inisevät hyttyset. Äääääääääääh!

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Christina kirjoitti...

Tosi kiva asu - tuo huivi on tosi nätti.

Ja nam mitkä kengät!

19. kesäkuuta 2009 klo 0.27  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Vielä Suomessa asuessani mietin muuten ihan samaa: miten voi olla mahdollista, että ihan kaikilla on mökki, mutta minun suvussani kellään ei ole? Hyvät juhannukset joka tapauksessa, itsehän en sitä vietä täällä edes ollenkaan. :-)

19. kesäkuuta 2009 klo 0.35  
Blogger *~SL kirjoitti...

Hyvää juhannusta!
meillä on mökki, mutta siellä on niin ankeaa, ettei huvita lähteä sinne ja sisko on varannut itselleen kaikki veneet.. että, ei se mökkeily niin mukavaa oikeasti ole ;)

19. kesäkuuta 2009 klo 0.50  
Anonymous primrose kirjoitti...

Kato tää, saattaa piristää sun juhannusta ;)

http://www.people.com/people/package/video/0,,20283823_20285422,00.html

19. kesäkuuta 2009 klo 8.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei täällä toinen, joka on auttamattoman mökitön eikä tosta toisesta puolikkaastakaan ole yhtään apua! Ärsyttää kyllä suunnattomasti muiden mökkihehkutukset, vähän hienovaraisuutta, kiitos! :D

19. kesäkuuta 2009 klo 10.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tahdon mökin! Mutta onneksi niillä kavereilla on sellaisia...

19. kesäkuuta 2009 klo 11.14  
Blogger Majayna kirjoitti...

Ei oo munkaan perheellä mökkiä, tosin asutaan niin metsässä, että se käy mökistä. Lampiki löytyy talon takaa. Itekki oon päättäny että sitte ku oon rikas niin hommaan mökin, Lapista. Ja vietän sielä etenkin kaikki talvilomat, ehkä myös kesäsin jonku viikon :) Juhannusta vietän nyt omasa kämpäsä keskelä kaupunkia. Saapahan ainaki tehä omia juttuja, mitä vaan huvittaa. Tekemisen puutehan mulle ei kyllä iske.

19. kesäkuuta 2009 klo 11.32  
Blogger anna kirjoitti...

Mulla tää on eka juhannus jonka vietän kaupungissa. Olisi ollut mahdollisuus lähteä landelle, mutta mieluummin jäin kaupunkiin :) Ei siellä olis kuitenkaan yhtään kivempaa tälläsellä ilmalla! Ja täälläkin on tiedossa grillailua kaverin pihalla (jos ei siis sada ihan hulluna) ja illalla keikka.

Hauskaa juhannusta joka tapauksessa!

19. kesäkuuta 2009 klo 12.26  
Blogger winda kirjoitti...

Täällä kanssa pariskunta joilla ei ole mökillisiä sukulaisia, äidin isän kotipaikkaa (mökkiä) miljoonan kilsan päässä ei lasketa mukaan. Nyt tulee Helsinkijuhannus :)

19. kesäkuuta 2009 klo 13.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mutta vielä ärsyttävämpää on, kun mökkikutsuja satelee joka suunnalta, ja haluaisi mennä aivan hirveästi, mutta kun on töissä koko hemmetin Juhannuksen... Aivan yltiö hauskaa.

19. kesäkuuta 2009 klo 13.57  
Blogger miina kirjoitti...

Mäkin tahon mökille, meiän suvulla oli vielä toukokuuhun asti mökki mutta mummo möi sen kun se ei sitä jaksa enää niin paljon hoitaa ja muulla suvulla on kuitenkin kaikkea omaa hommaa. Kaupungissakin juhannus on ihan kiva JOS on lämmin sää, mutta koska sää on nyt tommonen, menee juhannus pilalle. ;(

19. kesäkuuta 2009 klo 15.41  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Meillä on sama. Niin minun kuin tuon kultani perheellä ei ole mökkiä. Joten aika pääkaupunkipainotteinen tämäkin juhannus on :/

20. kesäkuuta 2009 klo 12.30  
Blogger vippe kirjoitti...

Eipä ole meidänkään suvulla mökkiä, tai ukon suvulla mökkiä. Mökitöntä jussia siis vietellään, plaah.

20. kesäkuuta 2009 klo 14.17  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Oho itse ostin noi Biancon salamakengät jo noin vuosi sitten! Siis Biancon omasta liikkeestä ja ihan suomesta. Hassua että niitä on taas myynnissä, ehkä se on joku jämä erä sit. On olleet kyllä tosi ihanat, mutta varoitan että ne ei kestä juuri ollenkaan sadetta :/

20. kesäkuuta 2009 klo 16.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Christina: Kiitos:)

Bisquits: Olen vähän kateellinen, että pystyt skippaamaan juhnnuksen noin helposti;D

SL: Äää, onpas mökkeily kivaa! :D

primrose: Hah, hauska sattuma, katselin tuon juuri vähän ennen kuin näin kommenttisi:) nam.

Anonyymi: Joo, mökilliset voisivat vähän huomioida meitä mökittömiäkin ja lopettaa sen hehkutuksen:)

Sini: mulla ei oikein kavereillakaan ole. argh!

Majayna: Onnekas. Mä kärsin ihan kamalasta tekemisen puutteesta:)

anna: mitäh? olisit päässyt mökille mutta jäit kaupunkiin. entajua:D

winda: Hyvä, että on muitakin mökitömiä:)

Anonyymi: Oih, tuo on kyllä aika julmaa:(

miina: onneksi eilen illasta sitten ilma hiukkasen parani:)

kullanmuru: Miten helsinki voikin olla nin kuollut juhannuksena? :)

vippe: Valtion tulisi lahjoittaa kaikille oma mökki! :)

Lotta: Ne löytyivät kampin biancon jostain poistohyllystä. Olivat varmaan löytäneet unohtuneita kenkiä varastosta;D

20. kesäkuuta 2009 klo 18.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Okei Jonnaponna, sut ja kähis on virallisesti kutsuttu ens vuonna viettämään juhannusta Joonaksen remontoidulle Mäntyharjussa sijaitsevalle vallan mainiolle mökille. Tervetuloa! :)

T. ex-kämppis

21. kesäkuuta 2009 klo 20.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu