Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minä ja mun kaksoset

torstai 11. kesäkuuta 2009

Minä ja mun kaksoset

Hitsit, mun pitäisi kehitellä itselleni huomiseksi hippiasu ja vaatekaappi ei ole kovinkaan avulias. Äh. En yhtään ymmärrä, että miten tuolta komerosta mukamas yhtäkkiä puuttuu kaikki pitsit ja hennot kesämekkoset ( haluaisin siis olla sellainen kesäinen hippityttö valkoisine puuvillamekkoineen ja otsapantoineen, en mikään farkkuhirmu likaisella t-paidalla ). 

Noh, ehkä sinne on huomiseen mennessä ilmaantunut jotain tosi kivaa. Tai sit meen niihin bileisiin alasti ja ilmennän sillä vapaan rakkauden aikakautta.

Päätin nyt sitten vihdoin kopsailla tämän kaikkialla kiertäneen celebrity look-alike-jutskan. Vaikka kyllähän mä tiedän jo valmiiksi olevani sopusointuinen sekoitus Natalie Portmania - Alexis Bledelia - Reese Witherspoonia - ja Keira Knightleyta;)

Christina Ricci tuli aika puun takaa. En oikein nää itseäni tuollaisena jättisilmäisenä puolitoistametrisenä söpöytenä. Seuraavat nimet on aina Camilla Belleen saakka ihan tuntemattomuuksia mutta sen ja Helena Christensenin otan aika innosta sykkien vastaan. Itse en kyllä mitään yhdennäköisyyttä näe mutta hei, kyllä internet tietää sen ultimatetotuuden;)

No, mutta aah, tässä kakkoskollaasissahan puhutaan jo asiaa;D Siis, ehdottomasti koen aina peilistä tiiraillessani olevani näiden naisten kadonnut kaksonen...

Hah, tähänhän jää koukkuun. Vielä yksi...

Hmnn.. vaikka Imbruglia onkin aika hottis, niin taidan vain itsepintaisesti uskoa tuohon keskimmäiseen tulokseen. Voitte siis tästä lähtien kutsua mua Katieksi;) ( Katherine on vähän liian pitkä nimi) 

Nyt taidan lopetella ja heittää pääkopan tyynylle. Muutaman tunnin päästä pitäisi taas olla virkkuna ( tai no ainakin paikalla ) töissä. Ja olen kyllä vähän sitä mieltä, että en oikein näytä miltään julkkikselta. Se on oikeastaan harmi, olisi kiva jos olisi julkkiskaksonen... hmnh. 

ps. huh, kun näytän tuossa vikassa kuvassa ikälopulta. ei ihme, että julkkiskaksosetkin lähentelevät kaikki neljää kymppiä;)

6 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

KAKSOSET!:D

Muistuu eräs keskustelu Knossos-terassilla mieleen.;)

11. kesäkuuta 2009 klo 23.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

samaire armstrong on oc:sta se anna :) se joka oli sethin kaa!

12. kesäkuuta 2009 klo 8.38  
Blogger Aurora kirjoitti...

Mä en varmaan koskaan uskalla kokeilla tota kun saan jonku Ozzy Osbournen tai jonkun sen skideistä.. Näin sut ehkä äsken, taidetaan olla samassa talossa töissä :)

12. kesäkuuta 2009 klo 12.52  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Näytät aivan Katie Holmesilta! Outoa ettei se ollut kuvissa.

12. kesäkuuta 2009 klo 13.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JOo, minä myös olen monesti ajatellut että näytät Tom Cruisen vaimolta eli Katielta.

12. kesäkuuta 2009 klo 15.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

MouMou: :D

Anonyymi: ainiin! en tunnistanut sitä pitkissä hiuksissa:)

Aurora: Näit vai?!

Kaisa: niissä vanhoissa hiuksissa kuulin tuota paljon mutta ai näissä uusissa myös ? jei!

Anonyymi: hei kivaa, sehän on nätti:)

13. kesäkuuta 2009 klo 21.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu