Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kortsupaidat

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kortsupaidat

Voisin lisätä tuohon eiliseen "huonoa sosiaalista käyttäytymistä"-listaani myös raivokohtaus poikakaverille tämän synttäreinä. Mut oikeesti, meille oli tulossa vieraita, kähikselle oli annettu selkeät ohjeet pölyjen pyyhkimisestä ja yleisestä siivoamisesta, niin hemmetti, siellähän se lahnaili koneella kun pitkästä työpäivästä ja surkeasti lounaasta jo valmiiksi kiukkuinen tyttökaveri kotiutui. Pitäisi varmaan käydä myös sanomassa noille naapureille, että ydinpommi ei siis räjähtänyt eilen ja että ne voi lakata kuivamuonan hamstrauksen;D Loppujen lopuksi kämppä tuli siivottua ajoissa ja mun muffinitkin nousivat uunissa vaikka niistäkin vähän vääntelin itkua. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis, paitsi että nyt allekirjoittaneella on hiukkasen huono omatunto. 

Elikkäs, koska eilen siis tarjoilin kähäräpäälle syntymäpäivälahjaksi raivosta punaisena pihisevää Jonnaa, ajattelin nyt korvata tämän hankkimalla sille ihan oikean ( myöhäisen) synttärilahjan. ( olen vähän surkea lahjojen hankinnassa, hankin niitä silloin kun löydän kivoja, en välttämättä merkkipäivien mukaan)

Olin jo vähän aikaa ihan ulalla kun piti näin pakosta löytää jotain kivaa mutta onneksi H&M tuli ja pelasti. 

 H&M:n Fashion Against AIDS pelastikin sitten tämän lahjatohlon aivan täysin ja innostuin kartuttamaan kähiksen vaatekaappia jopa kahdella kampanjan t-paidalla.  ( tai no, oikeastaan laitoin ne laiskana nettikaupasta tilaukseen, joten fyysisesti se kaappi täydentyy vasta parin viikon päästä). 

Oman viime vuotisen kampanjapaitani olen käyttänyt melkein puhki ja sen vuoksi laitoin myös itselleni tilaukseen uudemman version. Olen kyllä sen verran ihastunut tuohon vanhaan paitaani, että saa nähdä maltanko kuitenkaan luopua siitä vielä pitkään aikaan:) Olkoot nämä paidat myös vihjeenä uteleville sukulaisille, ( oikeastaan sellaisia ei ole, olen vain vainoharhainen näistä kähiksen ja mun neljännesvuosisata ikävuosista [ tai siis pakko korjata, mähän olen nuori vielä tasan kolme kuukautta! ]) että ihan heti ei ole mitään taaperoita ilmaantumassa;)

Oletteko hankkineet omia kortsupaitoja?

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Elina kirjoitti...

Itsekin toheloin eilen miehekkeen synttäripäivänä (lahja jäi hankkimatta), joten tunnen sympatiaa sinua kohtaan ;) Tosin itse en ollut mikään kodinhengetär vaan vein päivänsankarin suosiolla ravintolaan. Synttäreiden kunniaksi en myöskään ole ostanut "kortsupaitaa", ei ehkä tulisi pidetyksi kyseisellä henkilöllä (ikäeroa on kuitenkin jokunen vuosi);D

10. kesäkuuta 2009 klo 19.20  
Blogger Ocean kirjoitti...

No on kyllä aika makeita oikeesti! =)

10. kesäkuuta 2009 klo 19.34  
Blogger Åsa kirjoitti...

Liian tuttu tilanne tuo täälläkin että selkeistä ohjeista huolimatta mieheke istuu koneella, tai mikä pahempaa nukkuu, kun väsynyt työn raataja (=minä) tulee kotiin. Silloin saa minusta suuttua, vaikka olisi syntymäpäivä :)

Nuo on kivoja nuo paidat, itsekin olen harkinnut joskos palkaapäivänä kartuttaisin vaatekaappia tuommoisella.

10. kesäkuuta 2009 klo 19.44  
Blogger anna kirjoitti...

joo just ton takia ei kannata hankkia miestä :) hah oon vaan katkera kun en pääse nalkuttaa kellekään.

niin ja se piti sanoa vielä, että eikös se ole "kampanja"... anteeksi että olen tällänen kielipoliisi, en tarkota sanoa pahalla todellakaan :)

10. kesäkuuta 2009 klo 20.01  
Blogger Alma kirjoitti...

Kyllä mäkin olisin hermostunut. Jotenkin kotihommien tekemättäjättämisellä vain on sellainen efekti. Erit. jos pyytämät jutut on aika pieniä, eli toisella ei olisi mennyt edes kauaa niiden tekemiseen.

11. kesäkuuta 2009 klo 10.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ikuisuuskysymys tää kotitöistä rähjääminen, myönnän syyllistyväni siihen myös aika helposti :)

Ihiminen on nuori 29 vuotiaaksi saakka. Ainakin nuorisolain mukaan. Ja nuoriksi maaniviljelijöiksi lasketaan muistaakseni alle 45v, joten miksipä ei meitä muitakin :D

11. kesäkuuta 2009 klo 12.15  
Blogger Jonna kirjoitti...

Elina: Hih, samana päivänä miehillä synttärit:)

Ocean: Jopa yllättävän kivoja!

Åsa: Argh, se on niin ärsyttävää kun on nimenomaan sovittu:D

anna: hah, niinhän se olikin. kiitos korjauksesta:)

alma: Kotihommat ovat kyllä aika räjähdysarka juttu:D

Anonyymi: ah, eli tässähän ollaan vielä tosi nuoria;D

13. kesäkuuta 2009 klo 0.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu