Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minä New Yorkissa

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Minä New Yorkissa


Heips, tässä muutama minulle mieluinen paikka Nykistä ja vähän pyydettyä tietoa majoituksista:)

Majoitus:

Tällä kertaa kävi majoituksen kanssa hiukkasen parempi tuuri kuin lokakuussa. Ensimmäiset päivät ja virallinen kouluosuus siis, yövyttiin Manhattan Inn nimisessä hostellissa. Hostla sijaitsi lyhyen kävelymatkan päässä Times Squarelta ja ihan vieressä tönötti Penn Station, elikkäs yksi suurimmista metro ( ja juna) asemista. Yhteydet kaikkialle olivat siis aivan erinomaiset. Huoneet olivat pieniä mutta siistejä ja ainakin meidän huoneissa oli kaikissa oma kylppäri. Luksusta:) Luksusta oli myös hintaan sisältynyt aamiainen. Suosittelen!

Kun sitten palailin takaisin Nykkiin epäviralliseen " jenkkikaverit jei"-osuuteen, yövyttiin Riverside Studios Hotellissa. Hotelli oli vaatimaton mutta siisti ja hyvällä paikalla. Tykkäilen ihan erityisesti Upper West Sidesta joten sijainti miellytti kovasti. Vaikka omaa vessaa ei huoneesta ollutkaan, löytyi sellainen heti käytävältä huonettamme vastapäätä:) Huoneissa oli myös telkkari, jääkaappi ja kaksi suhteellisen mukavaa parisänkyä. Mensin uudelleenkin:)

Shoppailu:

Tällä kertaa keskityin erityisesti outletteihin ja second hand-kauppoihin. 

Erityisiä suosikkejani outleteista olivat:

Loehmanns  - Upper West side. 73 ja 74 teiden välillä. Jää pois 72 W pysäkillä ja näetkin jo kaupan. Ihania vaatteita järkyttävän hyvillä alennuksilla. Tällä mene ehelposti parikin tuntia:)

Filene' s Basement - Jos menet Loehmannsille, käy ihmeessä myös tässä outletissa. Sijanti on 81 th streetilla, eli ota metro seuraavalle pysäkille tai kävele. tosin Broadway on täynnä kauppoja joten saatat tuhlaa muutaman dollarin tuossa muutaman kadunvälin matkalla;D

Century 21 - Vastapäätä sitä aluetta, jossa ennen nousivat World Trade Centerit. Jättimäinen outlet-tavaratalo, jossa menee helposti vaikka koko päivä!

Second hand...

Broklynin puolella osataan!

Buffalo Exchange, 504 Driggs Avenue, Brooklyn

Beacons Closet, 88 N 11th St

Molemmissa liikkeissä on aivan älyttömät kasat ihania second hand-vaatteita, kenkiä yms. Jos on aikaa vain yhteen, käy Beaconilla:) Samalla alueella on myös pelastusarmeijan liike. Kaverini osti sieltä hopeiset Calvin Kleinin korkkarit viidellä dollarilla. Buffalosta löytyy myös huonekaluosasto. Iiiihana!

ps. ei kuitenkaan kannata missata Sohon jättimäistä shoppailukatua. siellä on kaikki Forever 21, Urban Outfitters, ALDO, Victorias Secret....

  

Hengailu: 

Central Park. Ihana! Tähän kannataa varata aikaa ja kauniilla ilmalla ei ole parempaa kuin makailu puistossa hyvän kirjan kanssa. Osta lounaaksi hodari ja nauti!

 

Ruoka:

Little Italy! Mulberry Streetilta löydät kasoittain ihania pastapaikkoja. Nam!

Dinerit. Jos haluat tukevan aamiaisen, ei mikään voita dinereiden muna-pekoni-paahtoleipä-peruna-annoksia:)

Ja ei kannata myöskään unohtaa ahtaa mahaansa New York Cheesecakea. Parhautta!

Jos löytyy kysymyksiä, niin heitelkää niitä kommenttiboksin puolelle:)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger Kaisa kirjoitti...

Kuulostaa kyllä tosi ihanalta paikalta! Harmi että lentoliput maksaa tuonne niin paljon ja isompana ongelmana vielä se että eksyisin ihan heti! :D Mutta pakkohan tuolla on joskus päästä käymään...

2. kesäkuuta 2009 klo 9.11  
Blogger Christina kirjoitti...

Aijai, nyt kun vaan saisi matkarahat kokoon niin ampaisisin hetkessä New Yorkiin. ;)

2. kesäkuuta 2009 klo 10.53  
Blogger Nina kirjoitti...

Lontoo EI ole parempi paikka kuin NY. EI ole. Ei vaan voi olla. Mikään ei ole parempi paikka kuin NY. Nih!

2. kesäkuuta 2009 klo 17.43  
Anonymous Karo L. kirjoitti...

Ihanaa lukea New Yorkin kokemuksiasi, oma matkani sinne häämöttää vasta lokakuussa! Hotellimme sijaitsee sopivasti Sohossa ja uskon että F21:ssa menee ainakin puoli päivää. :)

Mutta mites noi paikalliset nähtävyydet? Empire State Building ja Vapaudenpatsas ainakin ovat ehdottomia näin ensikertalaiselle, mutta mitä muita (esim. museoista) suosittelisit katsastettavaksi? Olen reissussa 6 päivää.

3. kesäkuuta 2009 klo 15.17  
Anonymous Anu kirjoitti...

New York ja Lontoo tappeli ja New York voitti :)

Tekisi niin mieli päästä Nykiin. Ainoastaan vajaan päivän verran siellä olen saannu viettää.
Osaatko sanoa Sinkkuelämää Carrien tarkkaa osoitetta, jos sinne kadulle joskus pääsisi. Tiedätkö järjestetäänkö siellä enää joitain Sinkkuelämää kiertoajeluja bussilla, muistan lukeneeni joskus sellaisista?

3. kesäkuuta 2009 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitokset kaikista matkavinkeistä ja inspiroivasta blogista!syyskuussa ois matka New Yorkiin ja aattelin vaan kysyä Forever21 kaupan sijainnista. Tehän kävitte kahessa eri paikassa, toinen oli käämänen ja toinen oli hyvä??mikäs sen "hyvän" kaupan osoite oli??oliko se just sohossa??kaunis kiitos! :DD

3. kesäkuuta 2009 klo 20.08  
Anonymous Piia S. kirjoitti...

Kiva kun olet kertonut NY-vinkkejä, koska oon suunnitellut reissua sinne kaverin kanssa loppukesästä :) Aika moni tuttu onkin viime aikoina käynyt siellä. Vanhemmatkin kotiutui tänä aamuna sieltä!

Olettekohan muuten kähärän kanssa tulossa la, kun se ei ole mun kutsuun mitään vastannut?

3. kesäkuuta 2009 klo 20.50  
Blogger Mikael kirjoitti...

Makee tausta tuossa ekassa kuvassa.!

3. kesäkuuta 2009 klo 21.58  
Blogger Katness kirjoitti...

Nyki on ehdottomasti shoppailijan paratiisi. Lisaisin tahan viela kenkashoppailijan paratiisin eli DSW shoesin. Jattimaisia kenkakauppoja joissa tuhansia designer-kenkia mielettomin alennuksin.

4. kesäkuuta 2009 klo 0.53  
Blogger Katness kirjoitti...

On location Tours jarjestaa edelleen Sex&theCity kiertoajeluita. Voit varmaan googlata sen ja loytaa lisatietoa.

5. kesäkuuta 2009 klo 1.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

Kaisa: Sinne ei muuten ihan hevillä eksy! tosi looginen kaupunki:)

Christina: Nyt vain säästämään! :)

NinaV: Kyllä se vain on! Nykkiä paljon hehkuttaneena kmalaa myöntää, että ei ollut mulle edes mikään tiukka kilpailu;D

Karo L: Olen itse vähän sellainen kävelijä. Tykkään vain aistia paikallista tunnelmaa ja jätän museot suosiolla niitä arvostaville. Täytyy kuitenkin sanoa, että Time Square kannattaa tsekata, aika hullu:)

Anu: eipäs kun Lontoo voitti:) Ja Carrien portaat ovat Perry Streetillä villagessa mutta sen tarkemmin en muista. Kyllä ne heti tunnistaa siitä "No trespassing"-kyltistä:)

Piia S: Nykki kannattaa kyllä vierailla:) ja oho, taitaa meiltä jäädä juhlat väliin kun kähis on vähän huono-oloinen:(

Mikael: Kiitos! oli joku seinä Brooklynissa:)

KitKat: kiitos vinkistä, tuonne kenkiä shoppailemaan seuraavaksi:)

6. kesäkuuta 2009 klo 19.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu