Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunday

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Sunday

Joskus se oman vaatekaapin penkominen on ihmeen tuloksellista. Tämän aamun tonkiminen ja hyllyjen kumoaminen lattialle paljasti unohduksiin jääneet  lököfarkut ja Lontoosta hamstratun The Beatles-paidan:) 

Molemmat löydöt pääsivät päälle pikaiselle IKEA-kahlaukselle ja joustivat vielä oikein kiitettävästi yhden Big Mac-aterian.

Image and video hosting by TinyPic

Ikeasta tarttui mukaan jälkiruokakippoja, uusi torkkupeite, lamppu ja pari tyynyliinaa. Sain jokunen päivä sitten suuren makuuhuoneen uudelleensisustusinspiksen ja tämän päiväisen reissun vuoksi toteutus on jo hyvässä vauhdissa ( tai siis olisi, jos eräs nimeltä mainitsematon kähäräpää kippaisi sen kamalan tietsikkapöytänsä läheiselle roskalavalle...)

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU

t-paita - lontoo
farkut - lindex
läpsyt - ALDO
laukku - guess

Image and video hosting by TinyPic


hihihihih, bongasin tälläisen opuksen kähiksen kassista. Ja se ei muka ole koukussa pottereihin;D

Image and video hosting by TinyPic

nami!

Lopun päivää olenkin kuluttanut aika yllättäen siivouksen parissa. Kuulun ehdottomasti niihin ihmisiin, jotka tykkäävät, että tavarat ovat suunnilleen järjestyksessä mutta pystyvätkin sitten täydellisesti ignooraamaan jaloissa pyörivät pölypallot ja hammastahnapilkut peilissä. Tänään tuli kuitenkin todettua, että ne söpöt pölypallot pyörivät jo nilkkojen korkeudelle ( hmnn... syy-seuraussuhde mun " kesänuhalle"?) ja että siitä peilistäkin olisi kiva katella ilman, että luulee olevansa jonkin mystisen sinisen pilkkukuumeen valloissa.

 
Image and video hosting by TinyPic


Nyt on siis aika tyytyväinen olo kaiken sen kiillottamisen, imuroinnin ja yleisen rätin kanssa heilumisen jälkeen. Voinkin siis hyvällä omalla tunnolla herkutella suklaakakulla, uuden intohimoni, eli subin nettitv:n hääohjelmien parissa ( jotenkin noi suomalaiset hääohjelmat ovat niin koomisia, että saan niistä suuremman huvituksen kuin mistään virallisista komedioista ja hei, miksi kaikki suomalaiset häät ovat aina ihan kopioita toisistaan, morsiamen pukua myöten? [ valkoinen a-linjainen, jossa nyöritys takana ja kirjailua edessä?, siis kauniitahan ne ovat mutta jännää, että kaikilla morsiamilla näyttäisi olevan sama maku:) ] )


Näihin mietteisiin, kivaa sunnuntaita!

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger NooranElämää kirjoitti...

Noi housut on tosi hyvännäköset! :)

26. heinäkuuta 2009 klo 19.29  
Anonymous Piparminttu kirjoitti...

Moi. Sähän olet käynyt Tallinnassa kampaajalla? Haluaisitkohan suositella sieltä jotain tiettyä kampaamoa? Oon menossa lauantaina ja kuontaloni on siinä kunnossa, että mun varmaan kannattaisi poiketa kampaajalla, mutta en yhtään tiedä, minne kampaamoon siellä kannattaisi mennä, että osaisivat tehdä "trendikkään" leikkauksen..

26. heinäkuuta 2009 klo 19.56  
Blogger Jonna kirjoitti...

NooranElämää: kiitos!

Piparminttu: Itse olen käynyt sellaisiss akuin Sinine Salon ja Day spa. Molemmissa on ainakin omalla kohdalla homma toiminut oikein hyvin. Noista paikoista löytyy hyvin info + hinnastot nettisivuilta. ( jotka löytyy googlaamalla! ) :)

26. heinäkuuta 2009 klo 20.05  
Blogger Marika kirjoitti...

Todella nätit nuo housusi! :) Itsekin kuulun niihin ihmisiin, joiden tavarat kuuluu olla aina järjestyksessä, mutta itse pölyjen pyyhkiminen ja imurointi ynnä muu häsläys lykkääntyykin sitten aina johonkin hamaan tulevaisuuteen.. Minunkin pitäisi siivota, mutta taidan jättää sen tältä päivältä väliin. Hei miten kukaan jaksaa oman kämppänsä siivota, kun siivoaa päivän töissä toisten likaisia huoneita?

26. heinäkuuta 2009 klo 20.14  
Blogger nooruska kirjoitti...

Heh olin just viikonlppuna hyvin erilaisissa häissä :-). Morsiamella tunika, sulhasella shortsit ja hääjuhla koko viikonlopun järven rannalla leirikeskuksessa.

26. heinäkuuta 2009 klo 21.12  
Anonymous ansku kirjoitti...

Ihana asu (:

26. heinäkuuta 2009 klo 23.17  
Blogger Tuulia kirjoitti...

Aivan ihanat nuo housut :)

27. heinäkuuta 2009 klo 10.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen myöskin ihmetellyt tuota hää-asiaa. Lähes kaikki häät ovat täysin kopioita toisistaan ja morsiamet näyttää "kaikki" samalta. Itselläni häät lähestyvät, ja luulen, että kyllä siinä on vierailla ihmettelemistä kun morsian ja sulhanen ei näytäkkään ihan siltä kuin aina. Itselleni tulee ihan superhieno "sulkahökötys" päähän, jollaista tuskin kukaan on suomessa ennen nähnyt :)

27. heinäkuuta 2009 klo 12.40  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aivan loistavat noi housut!

27. heinäkuuta 2009 klo 13.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

Marika: Mun mielestä sulla on täydet oikeudet jättää siivoamatta jos kerran oot jo siivonnut koko päivän:)

Noorukas: Kävin kurkkimassa nuo häät ja vaikuttivat kyllä tosi kivan erilaisilta:)

ansku: kiitti!

winda: hih, kiitoksia:)

Anonyymi: uuuh, sulkahökötys kuulostaa aika jännittävältä! :)

tipitii: kiitti, oon ihan koukussa näihin:D

27. heinäkuuta 2009 klo 17.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sairaan ihanat housut! täy-del-li-set.

28. heinäkuuta 2009 klo 18.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Samaa mieltä olen;D

28. heinäkuuta 2009 klo 20.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat housut tosiaan, onko milloin ostettu? Löytyisköhän niitä vielä Lindexistä...

29. heinäkuuta 2009 klo 21.17  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Housut on ostettu viime marraskuussa, joten ihan noita ei välttämättä enää löydy mutta muistelisin bonganneeni vähän samantapaisia joskus keväällä:)

29. heinäkuuta 2009 klo 22.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu