Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

dp tilaus

maanantai 21. syyskuuta 2009

dp tilaus

Image and video hosting by TinyPic




Tajusin äsken kotiin pyöräilessä ( oli muuten ihan kamalaa ajella pimeillä metsäteillä, hei Espoon kaupunki, katuvalot?!), että mun on ihan pakko saada se Dorothy Perkinsin takki! ( kiitos edellisen postauksen kannustuskommenteista;) ). Huomasinkin muuten vasta tänään, että noita takkeja oli tarjolla myös mustina. En oikein jaksa tajuta, että miten olen jokaisella kuolauskerralla onnistunut ohittamaan tuon tosiseikan mutta kiitos parin kivan kommentoijan, sain vihdoin viestin päähäni ja tilasinkin takkisen mustana. Musta talvitakki on ollutkin hakusessa ja noi rimpsut näyttää omaan silmään kivemmilta tummassa värissä.  Heitin myös mukaan ihanan pirteän collarin kun nyt kerran lähdin tilausta väkertää niin olisi ollut vähän tylsää tilata vain yksi juttu.

Ainiin! Ja olin tänään pyöräonnettomuudessa! Tai no, okei. Törmättiin yhden keski-ikäisen hurjastelijan kanssa toisiimme ja mun tanko hiukkasen vääntyi. Ei siis mitään aivoja asfaltila tai katkenneita raajoja mutta kyllä siinä sydän pongahti kurkkuun. Hui.

Nyt pitää parannella hermoja frendeillä ja äidin kakulla:)

ps. Onko Amsterdam vierailemisen arvoinen kaupunki? Yritetään kähiksen kanssa keksiä kivaa kaupunkikohdetta. Meidänhän piti alunperin mennä Nizzaan mutta jouduttiin perumaan reissu ton yhden töiden vuoksi. 

ps. Heitelkää myös mielipiteitä uudesta bannerista! Kähäräpää väittää, että toi on " aika kuninkaallinen" ;D

Tunnisteet:

29 kommenttia:

Blogger Anniak kirjoitti...

Hei, Amsterdam on todellakin käymisen arvoinen, juuri viime viikonloppuna kävin itsekin sitä ihastelemassa. Paikoista en osaa kauheasti kertoa, kun kerkesin olla siellä vain viikonlopun (paitsi Anne Frankin talo kannattaa tsekata), mutta kaupungin yleisfiilis on ihan mahtava ja onhan se kanavineen tosi kaunis. Plus shoppausmahdollisuudet mielestäni aika kivat. :)

En ole blogiisi tainnut aikaisemmin kommentoidakaan, joten kerrottakoon tässä samalla, että tykkään. Mukavaa loppuviikkoa!

21. syyskuuta 2009 klo 22.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi kuva susta häissä, sama kuin bannerissa on kaunis!

N

21. syyskuuta 2009 klo 22.48  
Anonymous Envy kirjoitti...

Bannerin kuvasi on tosi kaunis! Siinä on sitä vanhan ajan Naisellista kauneutta isolla N:llä.

Itse en oo vieraillut Damissa, mutta paljon hyvää olen paikasta kuullut.

21. syyskuuta 2009 klo 23.09  
Blogger veera s. kirjoitti...

banneri on hyvä, oot tosi nätti tossa kuvassa :)

21. syyskuuta 2009 klo 23.30  
Blogger Johanna kirjoitti...

Banneri on oikein kiva, naisellinen! :)

Amsterdam on tosi kiva! Lettulounaita, ikuisuuksien pituisia ostoskatuja, kivoja aukioita :)

21. syyskuuta 2009 klo 23.30  
Anonymous Veera kirjoitti...

Amsterdam on ehdottomasti käymisen arvoinen! Kisaa mun Top 3 -kaupungit listalla kakkossijasta Rooman kanssa. (Ykkösenä Sydney)

Toimii mun mielestä kaikkina vuodenaikoina, nähtävyyksiä piisaa ja koko kaupunki itsessään on jo nähtävyys, varsinkin kun poistuu pääkatujen coffee shop - ja turistitulvasta muihinkin kaupunginosiin. Menkää sinne!! :) (Nyt tuli jo itellekin sellanen olo että pitää päästä taas Damiin:) )

22. syyskuuta 2009 klo 0.44  
Anonymous Veera kirjoitti...

Lisäys edelliseen:
"Toimii mun mielestä kaikkina vuodenaikoina" verrattuna Nizzaan, joka ei toimi tai toimii huonosti sesongin ulkopuolella.

Tosi nätti tuo bannerin kuva muuten.

22. syyskuuta 2009 klo 0.46  
Blogger Unknown kirjoitti...

Amsterdam on aivan ihana, hurjan sympaattinen - niille taloille tekee mieli jutella koko ajan! :D Toimiva shoppingstreet ja vaikka mitä oikeasti jänniä museoita (Anne Frank Talo, kidutusmuseo, hasismuseo, Madame Tussaud's...). Ihmiset on niin lepposia niine polkupyörineen, eikä keskustassa autoja näy juuri missään. Kahvilatkin on jees (coffeeshopeista saa muuten kaupungin halvimmat teet ja keksit, mistä lie johtuu).:) Kannattaa!

22. syyskuuta 2009 klo 7.15  
Blogger Sini kirjoitti...

Tässähän rupee tekee mieli Amsterdamiin! Miä meinasin tulla ehdottaa Prahaa, mut menkää sinne Damiin ja seuraavalla kerralla Prahaan. Praha on iso ja kaunis!

22. syyskuuta 2009 klo 8.19  
Blogger Katti kirjoitti...

Amsterdam on ihana, takana on nyt kolme reissua ja tuntuu, että edelleen olisi vaikka mitä nähtävää jäljellä! Kaunis kaupunki ja paljon nähtävää kanavien laidoilla :) Ja Bisquetsilta sitten shoppailuvinkit :D

Ja banneri on mahtava, ihan aiheesta kuninkaallinen :D

22. syyskuuta 2009 klo 8.47  
Blogger Tessa kirjoitti...

Amsterdamkin on varmasti hyvä (en ole tosin itse käynyt, tarkoitus mennä joskus) mutta suosittelen silti Berliiniä! Sieltä saa hyviä hotelleja halvalla ja kaikki on halpaa ja näkemistä ja tekemistä on ihan käsittämättömän paljon!

22. syyskuuta 2009 klo 9.14  
Blogger Taru kirjoitti...

Amsterdam on todellakin yksi ihanimmista kaupungeista! Suosittelen. Siellä on sitä omaa tunnelmaa. Itse en mm. pitänyt Lontoosta, Roomasta, Pariisista tmv. niin paljon, koska niistä puuttuu oma tunnelmansa, voisi olla ihan hyvin missä tahansa. Amsterdamissa on kuitenkin se tunnelma ja kaupunki on yksi ihanimmista! :) Loves it!

22. syyskuuta 2009 klo 9.47  
Anonymous Pee kirjoitti...

Amsterdam on ihan paras! Sinne vaan! Siellä on vaikka mitä puuhaa, mutta ehkä parasta vaan on kävellä ja nauttia ja hengailla kanavan varrella kahviloissa. Joordaan on niin kaunis alue ja ihan keskustan vieressä. Ja hemmetti, miksi sun piti esitellä toi takki täällä, mäkin haluuuuuuuun (sellaisella kitisevällä pikkulapsiäänellä). hemmetti, mä nyt haaveilen siitä täällä.

Ja kuva on tosi kaunis!

22. syyskuuta 2009 klo 9.52  
Anonymous Satu kirjoitti...

...jatkoa Heidin listaamille jännille museoille: Heineken Experience!

22. syyskuuta 2009 klo 12.40  
Blogger Joy kirjoitti...

Amsterdam on aivan ihana, suosittelen todella! Yksi suosileistani. Tosin em. museot ovat jääneet minulta katselematta, esim Anne Frankin turistitulvat eivät jotenkin ole houkutelleet... Mutta kahvi- ja viinipaikat, shoppailumahdollisuudet, ruokailu ja ihan vaan kanavakävelyt, mahtavuutta!

22. syyskuuta 2009 klo 12.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Banneri on tosi kiva :)

22. syyskuuta 2009 klo 13.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Amsterdamin lisäksi kannattaa miettiä Prahaa tai Barcelonaa. Praha on sopivan pieni ja kaunis ja kauhean tunnelmallinen kaupunki, just sopiva pitkää viikonloppua varten. Kaupungissa on järjettömästi historiaa ja vaikka hintataso on viimevuosina noussut hurjasti niin ainaki vuosi sitten oli viel kohtuuhintaista/halpaa. Suosittelen lämpimästi!

22. syyskuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Amsterdam on tosi kiva kaupunki ! Ite kävin siellä muutama viikko sitten. Tosi symppis kaupunki, ja tosi paljon näkemistä. Plus kaupunki on tosi kaunis niiden kanaviensa kera ja ihmiset mukavia pyöriensä kanssa. Ja siellä on tosi helppoa liikkua ainakin ratikoilla, paikasta toiseen. Ja noita kauppoja shoppaukseenkin oli mielestäni ihan mukavasti. Kannatan. (:

Kiva, että tilasit sen takin. Se oli tosi hieno, oispa ittellänikin hermoja ja rahaa tilata tollasta kaikkea kivaa.

22. syyskuuta 2009 klo 16.07  
Blogger tipitii kirjoitti...

Apua, nyt tuli tosi monta asiaa kerrallaan, joita haluan kommentoida ;D Katsotaan muistanko sanoa kaiken.

Säikähdin tota pyöräonnettomuusjuttua! Onneks ei käyny pahemmin! Kauhulla odotan koska mulle sattuu jotain vastaavaa tai vielä pahempaa, mun pyöräily on meinaan aika uhkarohkeeta...

Amsterdamissa pikapysähdyksen tehneenä voin ehdottomasti kaupunkia suositella. Hyviä kauppoja, kauniita rakennuksia ja ainakin todella erilainen meininki kuin Suomessa. Nähtävää on varmasti vähän pidemmällekin vierailulle, itse kaupungissa ehdin olla vain muutaman tunnin ajan.

Tuo takki on kyllä nappiostos ja tuolla tavalla mustana vielä parempi kuin sinisenä. Ja tää uus banneri on aivan loistava, tykkään tosi paljon :)

Olikohan siinä nyt kaikki... ;)

22. syyskuuta 2009 klo 16.13  
Blogger Joa kirjoitti...

Amsterdamiin vaan, tai siis kun minäkin olen menossa sinne! :-D Parasta siis olla kiva kaupunki!

Praha on kyllä toinen tosi symppispaikka. Ihanat talot, kuolattavan kaunis syksyisin! Olin vuosi sitten siellä ja rakastuin kyllä ihan totaalisesti. :)

22. syyskuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous ruu kirjoitti...

Amsterdamiin kannattaa todellakin mennä :) kaupunki on kaunis ja shoppausmahdollisuudet tosiaan hyvät.

22. syyskuuta 2009 klo 16.34  
Anonymous junja kirjoitti...

bannerissa on mun mielestä elegantti tunnelma. tykkään tosi paljon!

22. syyskuuta 2009 klo 20.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi banneri on ihana, oot todella kaunis :)

22. syyskuuta 2009 klo 21.08  
Anonymous pie kirjoitti...

Amsterdam on kaunis kaupunki ja mielenkiintoista tekemistä riittää, jos sitä haluaa. Toisaalta voi vain kierrellä ympäriinsä ilman päämäärää, tätä suosittelen erityisesti :)

Hollannissa asuvana voin kertoa, että Amsterdamin perusteella ei kannata tehdä (negatiivisia) päätelmiä koko maasta. Amsterdamissa minua ärsyttää suunnattomasti turistien - varsinkin punaisten lyhtyjen ja pilven perässä tulleiden sellaisten - paljous ja huono käytös. Muualla maassa coffee shopit tuotteineen eivät herätä sen kummempia reaktioita, vaan ovat osa katukuvaa ja kukaan ei tee pilven poltosta isoa juttua. Amsterdamissa taas pilvessä hoipertelevia ja möykkääviä turisteja riittää..

En ole käynyt Amsterdamissa yhdessäkään museossa, mutta kuulemma joka paikkaan saa jonottaa. Mukavat ihmiset, kauniit talot, puistot ja kanavat ovat parasta Hollantia :)

22. syyskuuta 2009 klo 21.10  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anniak: Huh, olen kyllä jo aika innoissani tuosta Amsterdamista:)

Anonyymi: Oi, kiitos:)

Envy: kiitos! tykkään itsekin tuosta vanhanajan fiiliksestä:)

veerra: kiitos!

Johanna: uuh, lettulounas kuulostaa hyvältä!

Veera: kiva kuulla, että toimii kaikkina vuodenaikoina. tuo reissulle kaavailtu marraskuu kun ei ole se kaikkein nätein aika:)

Heidi: kuulostaa hyvältä, kyllä se taitaa tuo amsterdam olla:)

Sini: Enpäs ollut edes tajunnut harkita prahaa mutta otetaan se kohteeksi sitten seuraavalla kerralla:)

katti1: juu, kyllä se taitaa olla tuo Amsterdam. Kuulostaa sen verran hyvältä!

Tessa: hmnn.. taidan olla juuri nyt niin Amsterdamhuumassa, että Berliini ei oikein iske:)

Taru: apua, miten joku ei voi pitää lontoosta?! ;D

Pee: Jee, taidan lähteä Amsterdamiin tuo takki päällä;D

Satu: pitää laittaa korvan taakse:)

Joy: jei, rakastan kahviloita ja viiniä tietty;D

Anonyymi: kiitos!

Anonyymi: Barcelosta ei oikein tykännyt mutta prahass ahaluan kyllä käydä!

Anonyymi: amsterdam taitaa kyllä olla matkaharkinnan voittaja:) ja ah, en jaksaisi odottaa takin saapumista!

tipitii: Olin itsekin aika shokissa tosta pyöräkolarista. Tänään ajelin sitten ihan paniikissa!

Joa: Milloin oot matkaamassa damiin? :)

ruu: Sinne taidetaan kyllä suunnata:)

junja: oi, kiitos:)

22. syyskuuta 2009 klo 21.15  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: oi, kiitos! nätisti sanottu:)

pie: kiitos tietoiskusta ja lupaan olla tekemätä mitään johtopäätöksiä yhden kaupungin perusteella:)

22. syyskuuta 2009 klo 21.16  
Blogger Henna kirjoitti...

Kyl useimmat tota Amsterdamia ovat kehuneet, itsellä ei valitettavasti ole kokemuksia :/

Totta kai tuo banneri on kuninkaallinen, oot ollu niin kauneuskuningatar kuitenkin noissa häissä! Eli juuuuuri sopivan mahtava banneri!

22. syyskuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, kaupunkimatkakohteeksi suosittelisin Roomaa, aivan ihana paikka! Tai Pariisi, toinen kaunis kaupunki sekin! :)

22. syyskuuta 2009 klo 22.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

Henna: nätisti sanottu, kiitoksia:)

Anonyymi: roomassa en olekaan ikinä käynyt! Pariisissa jo vieraillut kahteen kertaan, joten sinne en ihan heti hingu uudelleen:)

22. syyskuuta 2009 klo 22.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu